Νέα

Wind Media, άλλη μια καλοστημένη απάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MaximTsigalko21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 155
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Το μάθημα από την απάτη του λουνα είναι παντα να περνεις το κέρδος. Ο άλλος έχασε λέει 2 εκατομμύρια. Ρε φίλε τίποτα δε κρατάει για παντα. Εγώ και 500 χιλ να εβγαζα, τέλος θα τα επερνα. Δεν υπάρχει hold for ever ειδικά στα κρυπτο.
Στο λουνα η απατη ητανε η υποσχεση για κλειδωμα της αξιας του σε σχεση με το δολλαριο στο 1 προς 1, δηλαδη υποσχονταν ουσιαστικα οτι το αρχικο κεφαλαιο δεν επροκειτο ποτε να χαθει, ενω εταζαν και επιπλεον αποδοσεις. Οσοι ξερουν απο οικονομια, γνωριζουν καλα πως δεν υπαρχει τετοιο προιον στον κοσμο, που να εγγυαται αρχικο κεφαλαιο συν αποδοση, με μηδενικο ρισκο. Ακομα και ομολογο της Γερμανιας με επιτοκιο 1% μπορει να μην πληρωθει σε 2 χρονια, οπως εχει γινει στο παρελθον.
Το κακο με το λουνα ειναι οτι πολυς κοσμος επαιξε μεγαλα ποσα τα οποια κυριολεκτικα εκμηδενιστηκαν, δηλαδη δεν πηραν πισω ουτε καν ενα 10% του κεφαλαιου τους εστω να εχουν κατι σαν παρηγορια

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Οταν οι προ-προ-προ-παπποι μας την πατουσαν απο παρομοιες απατες:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
Δηλαδή όσο περνούσε ο καιρός γινόταν κάτι σαν "πυραμίδα";Το λέω σωστά;
Ακριβώς τυπε.. Παίρνεις το ρίσκο όταν ξεκινάει το τρένο.. Αν μπεις νωρίς επειδή δεν έχεις ενδείξεις αν θα πάει καλά είναι μεγάλυτερο το ρίσκο αλλά άν πάει καλά ανταμειβεσαι.. Αν μπεις στο τρένο απ τους τελευταίους έχασες.. Στην wind οσοι μπήκαν Απρίλιο βγαλαν κέρδη.. Εγώ Απριλίο μπήκα εννοείται απο περίσσευμα κ με επίγνωση ότι παίζει να τα χάσω.. Τζόγος δηλ

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Ο Τζουμακας μπροστα σε ετουτο το βρεφος ειχε χαβαλε τουλαχιστον

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
Δεν ειναι κακο να ρισκαρει καποιος ενα μερος των χρηματων του σε επενδυσεις υψηλου ρισκου. Το κακο ειναι οταν γινεται επιπολαια και μπαινουν χρηματα σημαντικα.
Παντοτε υπαρχουν ανθρωποι που τους ξυνεται η παλαμη για να μπουν σε μια επενδυση υψηλης αποδοσης με υψηλο ρισκο, καποτε ηταν οι Ολλανδικες τουλιπες, μετα τα μεταλλια του Λαυριου, μετα το Χρηματιστηριο, σημερα εχουμε τα crypto, τα NFT, τα ponzi κλπ
Η οικονομια ειναι φτιαγμενη ετσι που το στασιμο χρημα χανει την αξια του, με χαμηλα επιτοκια, πληθωρισμο, κλπ οποτε καποιοι νιωθουν την αναγκη να ψαχνουν για μεγαλες αποδοσεις.
Καποιοι εχουν κερδισει απο αυτα, η μαριδα συνηθως χανει.
Το σημαντικο ειναι να επενδυεις τοσα χρηματα οσα δε θα σε πειραξει αν χασεις και επισης να μην παιρνεις αλλους στο λαιμο σου.

Ακριβώς αυτό

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
Ναι κορόιδευε.. σε μια σοβαρή χώρα θα μπορούσες να είσαι κ στον εισαγγελέα τώρα..

Χαχαχα τι μαλακιες λέτε ρε..

Να σου στείλω να δεις τη windmedia Ολλανδίας που λειτουργεί ακόμα και έχει 15χιλ μελη? Επειδή μίλησες για σοβαρές χώρες..

Εκτός κι αν δεν είναι σοβαρη χώρα η Ολλανδία πες μου εσύ μια σοβαρή χώρα να σου βρω τότε..

Συνημμένα

• Screenshot_20220526_194838.jpg
    Screenshot_20220526_194838.jpg
    156,8 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
MaximTsigalko21

MaximTsigalko21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
268
Πόντοι
601
Εγω προσωπικα αγνοουσα εντελως την υπαρξη αυτης της πυραμιδας.
Ειναι δυνατον να βρεθηκαν 600 χιλιαδες Ελληνες να ασχοληθουν με αυτη τη μαλακια και να δωσουν και 2 δις ευρω? Ρε ειστε με τα καλα σας μερικοι?
Πολυ καλα κανουν και σας τα τρωνε.
Άλεξ καλησπέρα σε παρακολουθώ πολύ είσαι ένας απ'τους βασικούς λόγους που είμαι μέλος στο bou,συμφωνώ σε όλες τις απόψεις σου.Για Βόρεια Ελλάδα κλαίει πολύς κόσμος ειδικά Σέρρες.Στον οποίο νομό όλως τυχαίως είχε πολλά γραφεία ο Σώρρας οταν ήταν στα πάνω του και πόλη και περιφερειακά και ειναι απ'τους νομούς με χαμηλά ποσοτά εμβολιασμών και υψηλό ποσοστό κατά της μάσκας κτλ.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.574
Πόντοι
9.931
Άλεξ καλησπέρα σε παρακολουθώ πολύ είσαι ένας απ'τους βασικούς λόγους που είμαι μέλος στο bou,συμφωνώ σε όλες τις απόψεις σου.Για Βόρεια Ελλάδα κλαίει πολύς κόσμος ειδικά Σέρρες.Στον οποίο νομό όλως τυχαίως είχε πολλά γραφεία ο Σώρρας οταν ήταν στα πάνω του και πόλη και περιφερειακά και ειναι απ'τους νομούς με χαμηλά ποσοτά εμβολιασμών και υψηλό ποσοστό κατά της μάσκας κτλ.
Απο τι κατάλαβα οι Σερραίοι ρίχνουν τουλάχιστον 10 μονάδες τον μεσο ορο πανελλαδικο δείκτη IQ :2funny:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
Προφανώς τα παραλένε για 600 Χιλ μελη.. Το παρα πολυ 15χιλ μελη έφτασε..

Θα συνέχιζε αλλά της έκανε καταγγελία μια μεγάλη εταιρεία στη Συγκαπουρη η mediacorps

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Στο λουνα η απατη ητανε η υποσχεση για κλειδωμα της αξιας του σε σχεση με το δολλαριο στο 1 προς 1, δηλαδη υποσχονταν ουσιαστικα οτι το αρχικο κεφαλαιο δεν επροκειτο ποτε να χαθει, ενω εταζαν και επιπλεον αποδοσεις. Οσοι ξερουν απο οικονομια, γνωριζουν καλα πως δεν υπαρχει τετοιο προιον στον κοσμο, που να εγγυαται αρχικο κεφαλαιο συν αποδοση, με μηδενικο ρισκο. Ακομα και ομολογο της Γερμανιας με επιτοκιο 1% μπορει να μην πληρωθει σε 2 χρονια, οπως εχει γινει στο παρελθον.
Το κακο με το λουνα ειναι οτι πολυς κοσμος επαιξε μεγαλα ποσα τα οποια κυριολεκτικα εκμηδενιστηκαν, δηλαδη δεν πηραν πισω ουτε καν ενα 10% του κεφαλαιου τους εστω να εχουν κατι σαν παρηγορια
οπου και να μπαινεις πρεπει να περνεις ενα κερδος και να φευγεις..οσο σταθερο και αν δειχνει ενα νομισμα.Εγω μιλησα με ενα φιλο προγραμματιστη,και μου ειπε οτι αν ειχε ασχοληθει με τα κρυπτο,θα μπορουσε να δει την απατη πισω απο το λουνα πριν πέσει.Φυσικα δεν εχω τις γνωσεις του,και γω μαλλον θα επεφτα στη λουμπα,αλλα σιγουρα δε θα αφηνα ενα ποσο μεσα για 100 χρονια..οτι νομισμα και αν ειναι αυτο.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816
Χαχαχα τι μαλακιες λέτε ρε..

Να σου στείλω να δεις τη windmedia Ολλανδίας που λειτουργεί ακόμα και έχει 15χιλ μελη? Επειδή μίλησες για σοβαρές χώρες..

Εκτός κι αν δεν είναι σοβαρη χώρα η Ολλανδία πες μου εσύ μια σοβαρή χώρα να σου βρω τότε..
Όχι εντάξει προχώρα.. λέγε για κέρδη κ παπαριές να πάρεις κ άλλους στο λαιμό σου..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.207
Πόντοι
5.006
Το θετικό της είναι ότι στους 6 μήνες σου επιστρέφει το κεφάλαιο που έχεις βάλει .... αν βέβαια δεν έχουν τραβήξει την πρίζα και αυτοί μέχρι τότε....

κλαμμμαααααααααααααααααααααααααααααααααα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα κανω πυραμιδα τυποι..παει τελειωσει.....
υπαρχουν τοσο στοκοι που μπαινουν σε πυραμιδα ξεροντας οτι θα παρουν πισω το κεφαλαιο τους σε 6 μηνες!!!!!!!!!!!!!!και το θεωρουν και θετικο!!!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.207
Πόντοι
5.006
Ακριβώς τυπε.. Παίρνεις το ρίσκο όταν ξεκινάει το τρένο.. Αν μπεις νωρίς επειδή δεν έχεις ενδείξεις αν θα πάει καλά είναι μεγάλυτερο το ρίσκο αλλά άν πάει καλά ανταμειβεσαι.. Αν μπεις στο τρένο απ τους τελευταίους έχασες.. Στην wind οσοι μπήκαν Απρίλιο βγαλαν κέρδη.. Εγώ Απριλίο μπήκα εννοείται απο περίσσευμα κ με επίγνωση ότι παίζει να τα χάσω.. Τζόγος δηλ
πόσο της εκατο πανω απο το αρχικο κεφαλαιο τους βγαλανε οσοι μπηκαν απριλιο?
:think:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
πόσο της εκατο πανω απο το αρχικο κεφαλαιο τους βγαλανε οσοι μπηκαν απριλιο?
:think:

Όσοι μπήκαν νωρίς τον Απρίλιο πήραν πίσω τουλάχιστον 3 φορές το κεφάλαιο τους έως και 5 φορές πάνω.. Κάποιοι βγαλαν κ παραπάνω, είτε είχαν μπει από Μαρτίο είτε ήταν οι πρώτοι που βαλαν τον κόσμο από κάτω τους δηλ με δικό τους invite.. Είδα κοσμο να είχε κέρδος 10 με 15 Χιλ.

Όσοι μπήκαν τέλη Απριλίου διπλασίασαν το κεφάλαιο τους..

Οσοι μπήκαν αρχές Μαΐου ίσα που πρόλαβαν πήραν τα λεφτά τους πίσω..

Όλα αυτά κατά προσέγγιση..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.345
Πόντοι
12.756
κλεινουν τις καλες εταιρειες με κερδη που μοιραζε λεφτα στο κοσμο και αφηνουν ανοιχτες ολες τις αλλες που ψωμολυσανε και ζουνε με επιστρεπτεες προκαταβολες επιδοματα κτλ
πουστη κουλη εσυ φταις για ολα

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
αφου λενε το πρωτο μηνα δεν μπορεις να κανεις αναληψη, πως βγαλαν το κεφαλαιο τους?

Μπορούσες κάθε μέρα να βγάζεις το ημερισιο κέρδος σου με την μορφή stabe coin ustd σε ανταλλακτηριο crypto όπου από εκεί τα μετέτρεπες σε ευρώ και τα παιρναγες στη τράπεζα σου.. Δεν ισχύει αυτό που άκουσες μπορούσες έβγαζες χρήματα μέχρι που πάγωσαν τις αναλήψεις πριν λίγες μέρες όπου έσκασε

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
283891773_2882921202013977_7511131654183335411_n.jpg

Μπες να προλαβεις το επομενο ποντζι πριν σκασει. Θα πας μπροστα τσολια μου εσυ

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
οπου και να μπαινεις πρεπει να περνεις ενα κερδος και να φευγεις..οσο σταθερο και αν δειχνει ενα νομισμα.Εγω μιλησα με ενα φιλο προγραμματιστη,και μου ειπε οτι αν ειχε ασχοληθει με τα κρυπτο,θα μπορουσε να δει την απατη πισω απο το λουνα πριν πέσει.Φυσικα δεν εχω τις γνωσεις του,και γω μαλλον θα επεφτα στη λουμπα,αλλα σιγουρα δε θα αφηνα ενα ποσο μεσα για 100 χρονια..οτι νομισμα και αν ειναι αυτο.
Δηλαδή το ότι πηγαίνει πάνω κατω η τιμή έχει να κάνει με κω΄δικα, προγραμματισμό; Και σου είπε ότι μπορεί να προβλέψει το πότε θα γίνει το πάνω κάτω;
Λίγο παραμύθι ακούγεται.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δηλαδή το ότι πηγαίνει πάνω κατω η τιμή έχει να κάνει με κω΄δικα, προγραμματισμό; Και σου είπε ότι μπορεί να προβλέψει το πότε θα γίνει το πάνω κάτω;
Λίγο παραμύθι ακούγεται.
οχι...απλως θα ηξερε οτι σε ενα ενδεχόμενο bear market αυτο θα κατερεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom