CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
1 οχιΕυχαριστούμε για την ανταπόκριση.
2 απορίες να εκφράσω:
1) extra ball έπαιξε?
2) Η Μαρινάρα περνάει δωμάτιο?
2 ναι
1 οχιΕυχαριστούμε για την ανταπόκριση.
2 απορίες να εκφράσω:
1) extra ball έπαιξε?
2) Η Μαρινάρα περνάει δωμάτιο?
Με αυτές τις τιμές πας στα καλύτερα εστιατόρια και τρως μέχρι σκασμού...Σε λίγο καιρό προβλέπω να μοιράζουν προσκλήσεις για δωρεάν ποτό
Ναι.
;) ;) ;)
Πηγαινε να ρωτησεις να μας πεις και εμας.με πενες η με σπαγγετι γτ μονο τις πενες τρωω
νομιζω οτι οποιος ενδιαφερεται(οπως εγω καλη ωρα)πρεπει να το επισκεφθει μονος του για να σχηματισει αποψη.
,Μου την "επεσαν" 4 για κερασμα, τις απεφυγα διακριτικα, μιας και δνε συνηθιζω να κερναω απο φιλοσοφια.....
Την ώρα που πήγαμε 12 γυναίκες. 5 στα κιλά (και στην ηλικία πιθανόν) του Μπένι. Μία μαυρούλα,4 αδιάφορες και 2 που αν πίναμε αρκετά και με λίγο λιγότερο φως ΊΣΩΣ ανήκαν στην κατηγορία fuckable.
Μας πλησίασαν 6 κοπέλες, οι 5 ζήτησαν ποτό (2 εκ των οποίων με στυλάκι ντίβας που στο τσακ με έφτασαν να ξεχάσω τους τρόπους μου και να τους πω να κοιταχτούν στον καθρέφτη-να με κοιτάξουν καλά- και μετά να μου προσφέρουν ΕΜΕΝΑ χρήματα για να μιλήσω μαζί τους)!
ακομα το μαγαζι εξελίσεται........
Όποιος θέλει κωλόμπαρο,ας προτιμήσει Κάβο,Σκαραβαίο,Αρωμα
Όποιος θέλει να πηδήξει μετά ποτού ας προτιμήσει Χ-bar (δεν πίστευα ότι θα το έλεγα ποτέ αυτό)
Δικαιωμα του.
Δεν τα ζητησε απο κανεναν μας.
Δικα του ειναι οτι θελει τα κανει.
Με την λογικη σου τοτε, αυτοι που δινουν 300 και 350 για μια ωρα στα city tour τι ειναι ?Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που γράφεις. Απλά απορώ με το μέγεθος της βλακείας. Αλλά όπως φέρεται να έχει πει ο Αϊνστάιν: "Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι βέβαιος"...
Με την λογικη σου τοτε, αυτοι που δινουν 300 και 350 για μια ωρα στα city tour τι ειναι ?
Σίγουρα δεν πάνε για μία εκτόνωση, απ' ότι γράφουν οι ίδιοι, γιατί εγώ δεν ανήκω σε αυτούς και σίγουρα δεν τα δίνουν σε τύπισσες που θα μπορούσαν να έχουν με 50 ευρώ. Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα και καταστάσεις.
Την Αλεσαντρα (μιας και περι αυτης ο λογος) στο X-BAR και στα studio της αλυσιδας στα 50 ευρω την ειχες για 15-20 λεπτα και σε απλο προγραμμα.
Οχι για μια ωρα και σχεδον φουλ (χωρις πρωκτικο) .
Ασε που εκει ( X-BAR & studio) η ωρα κοστιζει πολυ παραπανω απο 100.
Ευχαριστώ!!!1 οχι
2 ναι
Σωστός ο φίλος.Μιά χαρά το yugo,οικονομικό ,παρκάρεις εύκολα,δεν σε νοιάζει και να το γρατζουνίσεις, αλλά μια στο τόσο μία βόλτα με mercedικό,για όσους μπορούν βεβαίως, είναι άλλη φάση.Δεν θεωρώ VFM το συγκεκριμένο μαγαζί και θα πήγαινα μόνο υπό ειδικές συνθήκες. Όχι όμως και να το συγκρίνουμε...με το Mεταξουργείο! Είναι σα να λέμε τι θέλουμε τη Mercedes αφού με τα ίδια λεφτά αγοράζουμε δέκα Zastava.
......Ποιος σε πείραξε Ναύαρχε...;