Νέα

West Rose cafe, bar & restaurant. Λ.Αθηνων 204

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amjik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 375
  • Εμφανίσεις 86K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Με αυτές τις τιμές πας στα καλύτερα εστιατόρια και τρως μέχρι σκασμού...Σε λίγο καιρό προβλέπω να μοιράζουν προσκλήσεις για δωρεάν ποτό :grin:

Καλά, άμα πρηστεί στο φαί ο παίχτης τι να γαμήσει, όλο το αίμα πάει στη χώνεψη. Παγίδα το φαγοπότι να του τα πάρουνε με φιλοσοφία και πίπα. :grin:

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
νομιζω οτι οποιος ενδιαφερεται(οπως εγω καλη ωρα)πρεπει να το επισκεφθει μονος του για να σχηματισει αποψη.

Ουσιαστικά το ίδιο λένε. Μόνο που ο αρχηγός όπως πάντα είναι ευγενής και προσέχει πως εκφράζεται, γράφοντας για τις κοπέλες:

Μου την "επεσαν" 4 για κερασμα, τις απεφυγα διακριτικα, μιας και δνε συνηθιζω να κερναω απο φιλοσοφια.....
,

ενώ ο ταύρος είναι πιο ευθύς και λέει:

Την ώρα που πήγαμε 12 γυναίκες. 5 στα κιλά (και στην ηλικία πιθανόν) του Μπένι. Μία μαυρούλα,4 αδιάφορες και 2 που αν πίναμε αρκετά και με λίγο λιγότερο φως ΊΣΩΣ ανήκαν στην κατηγορία fuckable.
Μας πλησίασαν 6 κοπέλες, οι 5 ζήτησαν ποτό (2 εκ των οποίων με στυλάκι ντίβας που στο τσακ με έφτασαν να ξεχάσω τους τρόπους μου και να τους πω να κοιταχτούν στον καθρέφτη-να με κοιτάξουν καλά- και μετά να μου προσφέρουν ΕΜΕΝΑ χρήματα για να μιλήσω μαζί τους)!

Όσο για το μαγαζί, στο ίδιο πάντα ύφος ο τσεγιέν γράφει:

ακομα το μαγαζι εξελίσεται........

και ο ταύρος

Όποιος θέλει κωλόμπαρο,ας προτιμήσει Κάβο,Σκαραβαίο,Αρωμα
Όποιος θέλει να πηδήξει μετά ποτού ας προτιμήσει Χ-bar (δεν πίστευα ότι θα το έλεγα ποτέ αυτό)

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Δικαιωμα του.
Δεν τα ζητησε απο κανεναν μας.
Δικα του ειναι οτι θελει τα κανει.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που γράφεις. Απλά απορώ με το μέγεθος της βλακείας. Αλλά όπως φέρεται να έχει πει ο Αϊνστάιν: "Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι βέβαιος"...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που γράφεις. Απλά απορώ με το μέγεθος της βλακείας. Αλλά όπως φέρεται να έχει πει ο Αϊνστάιν: "Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι βέβαιος"...
Με την λογικη σου τοτε, αυτοι που δινουν 300 και 350 για μια ωρα στα city tour τι ειναι ?

:think: :think: :think: :think: :think:

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Με την λογικη σου τοτε, αυτοι που δινουν 300 και 350 για μια ωρα στα city tour τι ειναι ?

:think: :think: :think: :think: :think:

Σίγουρα δεν πάνε για μία εκτόνωση, απ' ότι γράφουν οι ίδιοι, γιατί εγώ δεν ανήκω σε αυτούς και σίγουρα δεν τα δίνουν σε τύπισσες που θα μπορούσαν να έχουν με 50 ευρώ. Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα και καταστάσεις. 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σίγουρα δεν πάνε για μία εκτόνωση, απ' ότι γράφουν οι ίδιοι, γιατί εγώ δεν ανήκω σε αυτούς και σίγουρα δεν τα δίνουν σε τύπισσες που θα μπορούσαν να έχουν με 50 ευρώ. Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα και καταστάσεις.  

Την Αλεσαντρα (μιας και περι αυτης ο λογος) στο X-BAR και στα studio της αλυσιδας στα 50 ευρω την ειχες για 15-20   λεπτα και σε απλο προγραμμα.
Οχι για μια ωρα και σχεδον φουλ (χωρις πρωκτικο) .
Ασε που εκει ( X-BAR & studio) η ωρα κοστιζει πολυ παραπανω απο 100.

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Την Αλεσαντρα (μιας και περι αυτης ο λογος) στο X-BAR και στα studio της αλυσιδας στα 50 ευρω την ειχες για 15-20   λεπτα και σε απλο προγραμμα.
Οχι για μια ωρα και σχεδον φουλ (χωρις πρωκτικο) .
Ασε που εκει ( X-BAR & studio) η ωρα κοστιζει πολυ παραπανω απο 100.

Το γυρνάς από δω, το γυρνάς από κει, από τις σιτυτουρίστριες των 300-350 ευρώ, στο ότι η ίδια -όπως και αν την λένε- στο Χ-μπαρ παίρνει 50 ευρώ για 15-20 λεπτά το απλό, για να μου αποδείξεις τι; Ό,τι δεν είναι βλακεία να δώσεις 125 ευρώ, για να χύσεις μια φορά και να σου κάνει κάνει μασάζ, 69, ακάποτο τσιμπούκι (αν του έκανε) και ποδομαλακία; Έχεις απίστευτα μεγαλύτερη εμπειρία από μένα στα στούντιο και τις ιερόδουλες, αλλά αν τυχόν δεν το ξέρεις, αν θέλουν να σε ξεπετάξουν, σε κάνουν να χύσεις στο πεντάλεπτο (αν είσαι  κάποιας μεγαλύτερης ηλικίας και δεν είσαι πιτσιρικάς, οπότε μπορούν να σε τελειώσουν και στο δίλεπτο).

Επίσης, υπάρχουν κοπέλες και πιο όμορφες απ' αυτήν που αναφέρεις στα στούντιο, που με 70 ευρώ κάνουν και ακάποτο τσιμπούκι και δίνουν και γλωσσόφιλα, αν θέλεις (μιας και έχω διαβάσει ότι σ' αρέσουν, όπως και σε μένα). Θέλει όμως τρόπο για να φθάσεις σε αυτό και όχι να δίνεις όλο και περισσότερα λεφτά, γιατί όπως έχουν γράψει άλλοι χρόνια τώρα σε αυτό το site, κάποιοι μαλάκες μη μπορώντας να πετύχουν αλλιώς αυτό που θέλουν, "χρυσώνουν" τα μουνιά, καλομαθαίνουν και μετά ζητάνε όλο και περισσότερα απ' όλους.

Και μία πρόβλεψη: Αλεσσάντρα, Μαρίνα και όσες τυχόν άλλες πάνε στο εν λόγω μαγαζί, ανεξαρτήτως αν αυτό θα κρατηθεί (και μακάρι, γιατί δουλεύουν άνθρωποι), θα επιστρέψουν στα στούντιο με σκυμμένο κεφάλι, όπως έκαναν και κάποιες άλλες που δοκίμασαν την τύχη τους ως call girls, γιατί τα κορόιδα είναι πλέον λίγα (θέλω να πιστεύω)...

Καλό ξημέρωμα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Και τι να την κάνω 1 ώρα τη μουνάρα Αλεσσάνδρα,αν είναι να γαμήσω μια φορά;  :helpplea:

flyingdutchman

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
42
Like
147
Πόντοι
6.040
Δεν θεωρώ VFM το συγκεκριμένο μαγαζί και θα πήγαινα μόνο υπό ειδικές συνθήκες. Όχι όμως και να το συγκρίνουμε...με το Mεταξουργείο! Είναι σα να λέμε τι θέλουμε τη Mercedes αφού με τα ίδια λεφτά αγοράζουμε δέκα Zastava.

OP
OP
amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ...........

giorgiodelafuentes

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
8
Like
9
Πόντοι
1
Δεν θεωρώ VFM το συγκεκριμένο μαγαζί και θα πήγαινα μόνο υπό ειδικές συνθήκες. Όχι όμως και να το συγκρίνουμε...με το Mεταξουργείο! Είναι σα να λέμε τι θέλουμε τη Mercedes αφού με τα ίδια λεφτά αγοράζουμε δέκα Zastava.
Σωστός ο φίλος.Μιά χαρά το yugo,οικονομικό ,παρκάρεις εύκολα,δεν σε νοιάζει και να το γρατζουνίσεις, αλλά μια στο τόσο μία βόλτα με mercedικό,για όσους μπορούν βεβαίως, είναι άλλη φάση.

OP
OP
amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Εγώ πάντως βρήκα το καθημερινό μου στέκι ....
.... ώρες άφιξης  2 μέ 2,30 μ,μ & ώρα άναχώρησης 6 μ,μ,,,,

..... ήσυχη ώρα, ΧΩΡΙΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ !!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ποιος σε πείραξε Ναύαρχε...;

:cussing: :cussing: :cussing: :uzi: :uzi: :uzi: :coffee: :coffee: :coffee: