Νέα

Webber στον Ολυμπιακό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα wiki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου 3,5 ειναι το συμβολαιο το ετησιο κλειστο για 2 χρονια +5  μυρια ειναι η διαφορα που χανει απο το γκολντεν στσειτ και την πληρωνει+εφορια+σπιτια κλπ αλλα ειναι δολαρια οποτε βγαινει κοντα στο 10αρικο.

Επισκέπτης
Τα 3,5 ειναι σε ευρω τα 5 ειναι σε δολαρια οποτε να ειναι 2,5 εκ σε ευρω αν δεν κανω λαθοs 3,5+3,5,+2,5 μαs κανουν 12εκ ευρω.

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο το μακαρι... η καρδουλα σας το ξερει και οσο για την Μαδριτη μεχρι το Μαη εχουμε καιρο, ασε που ξερεις ποιος γελαει συνηθως αυτο το μηνα.

Εσεις οι γαυροι γελατε συνηθως το Μαη αδερφε! :grin: :grin:
Μην ακους τις μαλακιες που λενε διαφοροι εγκαθετοι οτι δηθεν παιρνει ο Παναθηναικος τις Ευρωλιγκες,τα Πρωταθληματα και τα κυπελλακια... :rolleyes: :rolleyes: :headbang:

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
Εσεις οι γαυροι γελατε συνηθως το Μαη αδερφε! :grin: :grin:
Μην ακους τις μαλακιες που λενε διαφοροι εγκαθετοι οτι δηθεν παιρνει ο Παναθηναικος τις Ευρωλιγκες,τα Πρωταθληματα και τα κυπελλακια... :rolleyes: :rolleyes: :headbang:

φυσικα και δεν τους ακουω
αλλα ενα θα σου πω

1997 ...... 10 χρονια μπροστα!!!

ακους λαγε;
τωρα αντε στην τρυπα σου και ασε τις προκλησεις στο ερυθρολευκο thread

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.528
Πόντοι
216
φυσικα και δεν τους ακουω
αλλα ενα θα σου πω
1997 ...... 10 χρονια μπροστα!!!
ακους λαγε;
τωρα αντε στην τρυπα σου και ασε τις προκλησεις στο ερυθρολευκο thread

Συγνώμμη δηλαδής, αλλά το 1997 είναι 10 χρόνια πίσω.  :2funny:
Αν δεν λανθάνω αυτό είναι ένα thread που αναφέρεται στον Webber, ο οποίος παρεπιπτόντως θα παραμείνει στην άλλη πλευρά του ατλαντικού. Το ερυθρόλευκο πρέπει να είναι το άλλο που αναφέρεται στον Μάη.
Πρόκληση είναι ότι πέρυσι τα σαρώσαμε όλα?  :dancing:
τσκ τσκ τσκ...

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Προς τους διαχειριστες:
Προφανως κυριοι, το "Λαγε" συνοδευομενο απο την προτροπη να "τραβηξω για την τρυπα μου" ειναι μεσα στα ορια του ανεκτου απο μερους σας και δεν συνιστα προσβολη...
Εν αντιθεση με τον "ταλαιπωρημενο απο την συγκατοικηση με τα κοπρανα εγκεφαλο",φραση που κατα πως φαινεται ειναι χυδαια και προσβαλει σκαιοτατα την ...προσωπικοτητα του εν λογω συνομιλητη...

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
και τεζα τα γαβρακια ος σινιθος

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αυτο το μακαρι... η καρδουλα σας το ξερει και οσο για την Μαδριτη μεχρι το Μαη εχουμε καιρο, ασε που ξερεις ποιος γελαει συνηθως αυτο το μηνα.

Τελος οι κοντοι στην ΠΑΕ ειναι ξεπερασμενο ανεκδοτο, πιστεψε με θα τους ηθελα γιατι αφου εφερα Ριμπο, Τζιοβανι, Καρεμπε, Ζε Ελιας, Ζετεμπεργκ, Γκαλετι ...κτλ
σκεψου τι θα ειχα με εναν αξιολογο προεδρο στον Παναθηναικο. Οι κοντοι ομως ποτε δεν εκαναν κινηση για την αποκτηση και της ΠΑΕ γιατι απλα μπορει να μην σκεφτονται τα 10 μυρια για να κανουν ομαδα στο Μπασκετ, αλλα το οικονομικο βαθος του Κοκκαλη και του Βαρδινογιαννη δεν το εχουν για να βαλουν 2 καρπουζια κατω απ' τη μασχαλη.

Επειδή είσαι γαυρος καλό είναι να μην γράφεις ότι σου κατεβαίνει, λοιπόν οι Γιαννακοπουλοι πριν μία 10ετία περίπου όταν κ ενδιαφέρθηκαν να αγοράσουν την ΠΑΕ, τα λαμόγια οι Βαρδινογιάννηδες τους ζήτησαν ή 50 δισεκατομμύρια δρχ ή 30 δισ. Δεν θυμάμαι ποιο από τα 2 ποσά ήταν, γιατί υπήρχε κ το θέμα με τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, όπου ο παυλάρας ήθελε κ τις εγκαταστάσεις κ ο Γιώργος δεν τις έδινε. Όπως κ να χει το ποσό ήταν υπερβολικά υψηλό κ στην ουσία ήταν σαν να του έλεγαν ότι την Παε από τους Καβουρογιάννηδες δεν πρόκειται να την πάρει ΠΟΤΕ. Α μιας κ το θυμήθηκα ο Παύλος ανακατεύεται με την Παε από την δεκαετία του 70 όπου κ δυστυχώς το 1979 έχασε την μεγάλη ευκαιρία να την αναλάβει...
Καλό είναι λοιπόν να την ψαχνουμε λιγάκι πριν πούμε την μαλακία μας.

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
Συγνώμμη δηλαδής, αλλά το 1997 είναι 10 χρόνια πίσω.  :2funny:
Αν δεν λανθάνω αυτό είναι ένα thread που αναφέρεται στον Webber, ο οποίος παρεπιπτόντως θα παραμείνει στην άλλη πλευρά του ατλαντικού. Το ερυθρόλευκο πρέπει να είναι το άλλο που αναφέρεται στον Μάη.
Πρόκληση είναι ότι πέρυσι τα σαρώσαμε όλα?  :dancing:
τσκ τσκ τσκ...

αν εισαι ο πικος ο απικος μαλλον κατανοω γιατι δεν εβγαλες νοημα απο τα λεγομενα μου
εκτος αν δεν σε συνεφερε να βγαλεις νοημα
και επαναλαμβανω μπας και το καταλαβεις

10 χρονια μπροστα και συμπληρωματικα οχι εν Ελλαδι

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
Προς τους διαχειριστες:
Προφανως κυριοι, το "Λαγε" συνοδευομενο απο την προτροπη να "τραβηξω για την τρυπα μου" ειναι μεσα στα ορια του ανεκτου απο μερους σας και δεν συνιστα προσβολη...
Εν αντιθεση με τον "ταλαιπωρημενο απο την συγκατοικηση με τα κοπρανα εγκεφαλο",φραση που κατα πως φαινεται ειναι χυδαια και προσβαλει σκαιοτατα την ...προσωπικοτητα του εν λογω συνομιλητη...

συγνωμη εκανα λαθος τι ζωο εισαι ... στη φωτογραφια σου
εννοουσα ναρκωμανης γατος με πολοδαχτυλο
στην ολλανδια απλα γατος με πολοδαχτυλο
και λεω πολοδαχτυλο για να μην ... προσβαλω και κανεναν

πληροφοριακα εγω δεν ασχοληθηκα με την ομαδα σου και τις μετεγραφες τις
εσυ τι μπαινεις σε ερυθρολευκο thread και ασχολεισαι δεν καταλαβαινω
για να καταλαβουμε ποιος προκαλεσε ποιον πρωτος ... λεμε τωρα

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
και τεζα τα γαβρακια ος σινιθος

η ορθογραφια σου δειχνει και το μορφωτικο επιπεδο των οπαδων σας?
μου φερνει στο μυαλο αυτο που ελεγε ο λαγος ... συγνωμη γατος για τον εγκεφαλο παραπανω
αναρωτιεμαι και παλι

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.528
Πόντοι
216
αν εισαι ο πικος ο απικος μαλλον κατανοω γιατι δεν εβγαλες νοημα απο τα λεγομενα μου
εκτος αν δεν σε συνεφερε να βγαλεις νοημα
και επαναλαμβανω μπας και το καταλαβεις
10 χρονια μπροστα και συμπληρωματικα οχι εν Ελλαδι

Μη συγχίζεσαι μιας και κατανοείς (το ποιός είμαι ή δεν είμαι είναι πρόβλημά μου και μιας και δε σε σχολιάζω θα προτιμούσα να μη με σχολιάζεις). Ξέρω τι κάνατε παλαιά, πριν από 10 χρόνια. Τώρα όμως στο μπάσκετ είμαστε εδω και πολλά χρόνια κορυφή στην ελλάδα και έχουμε και 4 ευρωκούπες (μέχρι στιγμής). Δικαιούται να ομιλεί μόνο όποιος πιάνει το στόχο πρώτος? Δε νομίζω...
Δεν είναι πρόκληση να γράφει κάποιος εδώ για το περυσινό triple-crown, απλά πραγματικότητα.
Άμα ξαναπιάσετε πρωτάθλημα-κύπελο-ευρωτασάκι τότε μπορείς να πανηγυρίσεις, μέχρι τότε ψυχραιμία.
Το επαναλαμβάνω και πιστεύω ότι δεν κάνω λάθος, δεν είναι ερυθρόλευκο το thread, αλλά αναφέρεται στον Webber όπως λέει και ο τίτλος του.
Επειδή σε προηγούμενο post σου κοροϊδεύεις τον hantok για την ορθογραφία και το μορφωτικό επίπεδο, ρίξε μια ματιά σε ένα reply που έχεις προς τον Spartan_King, γιατί κι εσύ δεν πας πίσω.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Επειδή είσαι γαυρος καλό είναι να μην γράφεις ότι σου κατεβαίνει, λοιπόν οι Γιαννακοπουλοι πριν μία 10ετία περίπου όταν κ ενδιαφέρθηκαν να αγοράσουν την ΠΑΕ, τα λαμόγια οι Βαρδινογιάννηδες τους ζήτησαν ή 50 δισεκατομμύρια δρχ ή 30 δισ. Δεν θυμάμαι ποιο από τα 2 ποσά ήταν, γιατί υπήρχε κ το θέμα με τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, όπου ο παυλάρας ήθελε κ τις εγκαταστάσεις κ ο Γιώργος δεν τις έδινε. Όπως κ να χει το ποσό ήταν υπερβολικά υψηλό κ στην ουσία ήταν σαν να του έλεγαν ότι την Παε από τους Καβουρογιάννηδες δεν πρόκειται να την πάρει ΠΟΤΕ. Α μιας κ το θυμήθηκα ο Παύλος ανακατεύεται με την Παε από την δεκαετία του 70 όπου κ δυστυχώς το 1979 έχασε την μεγάλη ευκαιρία να την αναλάβει...
Καλό είναι λοιπόν να την ψαχνουμε λιγάκι πριν πούμε την μαλακία μας.
τα του "σπιτιού σου" λογικό να μην τα γνωρίζω και δεν έχω λόγο να μη πιστέψω οτι ο παύλος ήθελε να πάρει το ποδόσφαιρο, αλλά εφόσον αγαπάει τον παναθηναικό γενικά, δεν θα ήταν καλό να δώσει κανα ψιχουλάκι στα υπόλοιπα τμήματα?
αν δεν κάνω λάθος οι φόρμες της άρσης βαρών αγοράστηκαν απο έρανο που έκαναν οι mad boys!

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
Μη συγχίζεσαι μιας και κατανοείς (το ποιός είμαι ή δεν είμαι είναι πρόβλημά μου και μιας και δε σε σχολιάζω θα προτιμούσα να μη με σχολιάζεις). Ξέρω τι κάνατε παλαιά, πριν από 10 χρόνια. Τώρα όμως στο μπάσκετ είμαστε εδω και πολλά χρόνια κορυφή στην ελλάδα και έχουμε και 4 ευρωκούπες (μέχρι στιγμής). Δικαιούται να ομιλεί μόνο όποιος πιάνει το στόχο πρώτος? Δε νομίζω...
Δεν είναι πρόκληση να γράφει κάποιος εδώ για το περυσινό triple-crown, απλά πραγματικότητα.
Άμα ξαναπιάσετε πρωτάθλημα-κύπελο-ευρωτασάκι τότε μπορείς να πανηγυρίσεις, μέχρι τότε ψυχραιμία.
Το επαναλαμβάνω και πιστεύω ότι δεν κάνω λάθος, δεν είναι ερυθρόλευκο το thread, αλλά αναφέρεται στον Webber όπως λέει και ο τίτλος του.
Επειδή σε προηγούμενο post σου κοροϊδεύεις τον hantok για την ορθογραφία και το μορφωτικό επίπεδο, ρίξε μια ματιά σε ένα reply που έχεις προς τον Spartan_King, γιατί κι εσύ δεν πας πίσω.

αναμενω την προσφορα σου τοτε σε αυτο το thread
πες μας την αποψη σου για την μη μεταγραφη του Webber στον Ολυμπιακο(ή μαλλον για την πιθανοτητα που ειχε να γινει οταν ανοιξε το thread)
γιατι απ΄οτι ειδα απο τα posts σου σε αυτο το thread ουδεμια αναφορα γινεται
(τα θελετε και τα ακουτε μου φαινεται)

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Καλό θα ήταν να πλήρωνε κ για όλα τα υπόλοιπα τμήματα του ερασιτέχνη, αλλά μήπως δεν έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω του???? Μη ξεχνάς οτι για να φτιάξει κ να κρατήσει την ομάδα μπασκετ σ αυτά τα επίπεδα έχει σπαταλήσει εκτός από χρήμα κ πάρα πολύ από τον ελεύθερο χρόνο του, είναι επιχειρηματίας μην το ξεχνάς. Παρολα αυτά είναι λάθος που δεν ασχολείτε κ με τα υπόλοιπα τμήματα.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ασχολείστε τόσο πολύ με τον Παυλο κ τον Θανάση κ προσπαθείτε να μας πείσετε ότι δεν αγαπούν τον Παναθηναικό.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Καλό θα ήταν να πλήρωνε κ για όλα τα υπόλοιπα τμήματα του ερασιτέχνη, αλλά μήπως δεν έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω του???? Μη ξεχνάς οτι για να φτιάξει κ να κρατήσει την ομάδα μπασκετ σ αυτά τα επίπεδα έχει σπαταλήσει εκτός από χρήμα κ πάρα πολύ από τον ελεύθερο χρόνο του, είναι επιχειρηματίας μην το ξεχνάς. Πάντως είναι λάθος που δεν ασχολείτε κ με τα υπόλοιπα τμήματα.
Πάντως αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ασχολείστε τόσο πολύ με τον Παυλο κ τον Θανάση κ προσπαθείτε να μας πείσετε ότι δεν αγαπούν τον Παναθηναικό.
αν μιλάς για μένα δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι! δεν είμαι στο μυαλό του δεν ξέρω τι αγαπάει!
τώρα στον ολυμπιακό δεν ξέρω αν στα άλλα τμήματα έχει ο κόκκαλης καλύτερους ανθρώπους και γιαυτό δίνει όσα/αν δίνει!
άλλωστε η ιστορία με τα μέλη υποτίθεται αυτή είναι, κάτι το οποίο το κοροιδεύετε!

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.528
Πόντοι
216
αναμενω την προσφορα σου τοτε σε αυτο το thread
πες μας την αποψη σου για την μη μεταγραφη του Webber στον Ολυμπιακο(ή μαλλον για την πιθανοτητα που ειχε να γινει οταν ανοιξε το thread)
γιατι απ΄οτι ειδα απο τα posts σου σε αυτο το thread ουδεμια αναφορα γινεται
(τα θελετε και τα ακουτε μου φαινεται)

Δυστυχώς επειδή έχω να δω NBA από τελικούς Chicago vs Portland και έβλεπα το Μιχαλάκη να κάνει πτήσεις δεν είμαι σε θέση να συνεισφέρω στο θέμα και γι αυτό δεν έγραψα τίποτα νωρίτερα.
Αλλά νομίζω ότι έχει λήξει το ζήτημα μιας και ο Webber είπε ότι θα κάτσει στην αμερική.
Εδώ και μερικά posts έχουν όλοι ξεφύγει της θεματολογίας μιας και ο Webber ξέφυγε της μεταγραφολογίας(μέσα σε αυτούς είσαι και εσύ πιστεύω), οπότε έγραψα κι εγώ 2-3 πραματάκια. Αλλά η έννοια σου είναι να μη γράφουν οι παναθηναϊκοί, γιατί πιστεύεις ότι είναι ερυθρόλευκο το θέμα κλπ. και ότι  "τα θέλουμε και τα ακούμε" και διάφορα άλλα δείγματα διαλεκτικής. Τέσπα όπως είπα και παραπάνω επειδή πήρατε πρώτοι triple-crown δε σημαίνει ότι όποιος παίρνει μετά δε θα μπορεί να μιλάει. Εάν ήταν έτσι τότε δε θα έπρεπε να μιλάτε και εσείς για ευρωκούπα μια και εμείς την πήραμε πρώτοι.
Εγώ προσωπικά δεν σκέπτομαι έτσι. Αυτά...

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Eαν δεν κάνω λάθος τα χρήματα από τα μέλη στον ερασιτέχνη πάνε κ ο Κόκκαλης με τον ερασιτέχνη δεν ασχολείτε. Ας μας πει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα για το τι γίνεται, μπορεί να κάνω κ λάθος.
Το σχόλιο δεν αφορούσε μόνο εσένα καθώς το ακούω από πολλούς γαυρους.

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
συγνωμη εκανα λαθος τι ζωο εισαι ... στη φωτογραφια σου
εννοουσα ναρκωμανης γατος με πολοδαχτυλο
στην ολλανδια απλα γατος με πολοδαχτυλο
και λεω πολοδαχτυλο για να μην ... προσβαλω και κανεναν

πληροφοριακα εγω δεν ασχοληθηκα με την ομαδα σου και τις μετεγραφες τις
εσυ τι μπαινεις σε ερυθρολευκο thread και ασχολεισαι δεν καταλαβαινω
για να καταλαβουμε ποιος προκαλεσε ποιον πρωτος ... λεμε τωρα

Αλλα, νταλα, της Παρασκευης το γαλα...
Οι αποψεις σου και κυριως το υφος που επιλεγεις να τις εκφρασεις, ταιριαζουν απολυτα με την νησο Θηρα οσον αφορα τον χαρακτηρισμο που τους αποδιδεται... :rolleyes:

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
η ορθογραφια σου δειχνει και το μορφωτικο επιπεδο των οπαδων σας?
μου φερνει στο μυαλο αυτο που ελεγε ο λαγος ... συγνωμη γατος για τον εγκεφαλο παραπανω
αναρωτιεμαι και παλι

Η περιπτωση ανευρεσης ισοηλεκτρικης γραμμης σε ενδεχομενο ηλεκτροεγκεφαλογραφημα δινει 1.05 στο στοιχημα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom