Panoskliros, το veganιλικι ξεκίνησε από Αμερική και συγκεκριμένα από την Καλιφόρνια οπου πολλοί φανατικοί φιλοζωοι είναι vegans. Είναι τάσεις που αρκετοί θα τις ακολουθήσουν αλλά λίγοι μετά από καιρό θα τις διατηρήσουν.
Γενικά στην Ελλάδα ότι παπάρια γίνεται στην Αμερική έρχεται κι εδώ ακόμη κι αν κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με την κουλτούρα μας. Τα γκειλικια, οι φεμινισμοι και οι λεσβιασμοι είναι κι αυτά εξ Αμερικής. Εγώ στην Ουκρανία που πήγα τα περασμένα Χριστούγεννα, Αμερικανιες τέτοιες δεν είδα όπως εδώ στην Αθήνα και ευτυχώς.
Όσο για τις γυναίκες που λες, δεν έχω την μεγάλη ερωτική εμπειρία με ξενες, γιατί μέχρι τώρα πότε δεν είχα χρήματα για πολλά ταξίδια, αλλά μέσω νετ που έχω σταθερή επικοινωνία με γυναικες από αρκετές φυλές, πιστεύω ότι και στην Ασία μπορεί να βρει κάποιος άνετα ωραίες γυναίκες χωρίς παράλογες υλικές απαιτήσεις. Επίσης ξεχνάμε τις Λατινες. Μπροστά τους δεν πιάνουν μία ούτε Ρωσιδες,ούτε Ουκρανες ούτε Πολωνεζες. Είναι γυναικες έξω καρδιά, δίνονται στον άνδρα σχετικά εύκολα και είναι πολύ καλές στο κρεβάτι. Αν μπει κάποιος στο chaturbate και σε παρόμοια θα δείτε πάρα πολλές Λατινες και με καλές αναλογίες που είναι φωτιά στο σεξ.