Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για τα βυζιά διαφωνώ,έχουν βυζάρες.Επίσης τα φοβερά σλαβικά πόδια και ντύνονται πιο ξέκωλα από όλες τις άλλες Σλάβες.Επίσης πίνουν περισσότερο από όλες.
Γενικά είναι ανοιχτές στην προσέγγιση οπότε αν κάποιος είναι καλός στο καμάκι και έχει κάτι να προσφέρει,είναι πολύ εύκολος στόχος.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Αυτο που γινεται στην Δυση ειναι απιστευτο
Ολες σου λενε ειμαι vegan...ενω ειναι με ενωμενα μπουτια τι σκατα τρωνε vegan burgers ?
Ολες σου λενε αγαπω το σωμα μου...ενω ειναι με πατσα να κρεμονται
Ολες σου λενε αγαπω τους gay..ενω μετα παραπονιουνται οτι δεν υπαρχουν αντρες

Ολες αυτες τελικα ειναι ηλιθιες και οποιος ασχολειται μαζι τους ακομα παραπανω

Οι επιλογες μαγκες μου τελειωνουνε και το Σλαβικο μουνι θα κυριαρχησει σας μιλαω ειλικρινα θα πεφτουν κορμια για παρτι τους

Με δυτικες βουβαλακια και εντελως feminazi μενουν σαν επιλογες ασιατισες που σαν ομορφια ειναι κλασεις κατω και μουσουλμανες που εκτος οτι ειναι ασχημες με κιλακια οι περισσοτερες παντρευονται η γυροφερνουν μονο με δικους τους
Μαυρες δεν αναφερω καν χωρις μυαλο,εισοδημα και ομορφια

ΤΙ μενει?Γυναικες που δεν χαμπαριαζουν(ακομα τουλαχιστον) απο δυτικες μαλακιες και εχουν παραμεινει γυναικες και σε ομορφια και σε μυαλο
Δηλαδη μονο Ανατολικη Ευρωπη

Η αξια τους θα παει επι 10 τα επομενα χρονια θα με θυμηθειτε
Οταν ημουν Βελιγραδι εκτος απο τους γυμνοσαλιαγκες τους Τουρκους που πανε σαν ακριδες για  γυναικες σκανε και Αμερικανοι που παλια δεν ηξεραν που πεφτει στο χαρτι
Στο beer festival εβλεπα Αμερικανους-Αγγλους κτλπ να κανουν σαν τρελοι για γυναικες με ρωτουσαν και για τις δικες μας γιατι ειχαν ξενερωσει με τις Αμερικανες

Σκεφτειται να σκανε οι λεφταδες απο Δυση προς Ανατολη για γυναικες και εμεις να ειμαστε αφραγκοι

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Panoskliros, το veganιλικι ξεκίνησε από Αμερική και συγκεκριμένα από την Καλιφόρνια οπου πολλοί φανατικοί φιλοζωοι είναι vegans. Είναι τάσεις που αρκετοί θα τις ακολουθήσουν αλλά λίγοι μετά από καιρό θα τις διατηρήσουν.
Γενικά στην Ελλάδα ότι παπάρια γίνεται στην Αμερική έρχεται κι εδώ ακόμη κι αν κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με την κουλτούρα μας. Τα γκειλικια, οι φεμινισμοι και οι λεσβιασμοι είναι κι αυτά εξ Αμερικής. Εγώ στην Ουκρανία που πήγα τα περασμένα Χριστούγεννα, Αμερικανιες τέτοιες δεν είδα όπως εδώ στην Αθήνα και ευτυχώς.
Όσο για τις γυναίκες που λες, δεν έχω την μεγάλη ερωτική εμπειρία με ξενες, γιατί μέχρι τώρα πότε δεν είχα χρήματα για πολλά ταξίδια, αλλά μέσω νετ που έχω σταθερή επικοινωνία με γυναικες από αρκετές φυλές, πιστεύω ότι και στην Ασία μπορεί να βρει κάποιος άνετα ωραίες γυναίκες χωρίς παράλογες υλικές απαιτήσεις. Επίσης ξεχνάμε τις Λατινες. Μπροστά τους δεν πιάνουν μία ούτε Ρωσιδες,ούτε Ουκρανες ούτε Πολωνεζες. Είναι γυναικες έξω καρδιά, δίνονται στον άνδρα σχετικά εύκολα και είναι πολύ καλές στο κρεβάτι. Αν μπει κάποιος στο chaturbate και σε παρόμοια θα δείτε πάρα πολλές Λατινες και με καλές αναλογίες που είναι φωτιά στο σεξ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δε νομίζω να ανέβει η αξία από τις Σλάβες.Απλά όλα τα μέρη θα εξισορροπηθούν κάποια στιγμή,Πολωνία,Τσεχία,Ουκρανία κτλ θα είναι περίπου το ίδιο αφού είναι συγκοινωνούντα δοχεία.Πάλι οι ίδιοι θα γαμάνε.Γενικά πάντα επέρχεται ισορροπία,υπάρχει ένα buffer.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δε νομίζω να ανέβει η αξία από τις Σλάβες.Απλά όλα τα μέρη θα εξισορροπηθούν κάποια στιγμή,Πολωνία,Τσεχία,Ουκρανία κτλ θα είναι περίπου το ίδιο αφού είναι συγκοινωνούντα δοχεία.Πάλι οι ίδιοι θα γαμάνε.Γενικά πάντα επέρχεται ισορροπία,υπάρχει ένα buffer.

Έχεις απόλυτο δίκιο..Μόλις γύρισα απο 5ημερο Poland..Η μεγαλύτερη μαλακία της ζωής μου είναι που δεν ακούω τον Dr. Love..Παρασύρομαι!!..
Δεν έχω δυνάμεις καν να γράψω με ακρίβεια τι έζησα..Ότι χειρότερο έχω βιώσει στην ζωή μου..Οι τιμές έχουν ανέβει, η δυτικοποίηση προχωράει κανονικότατα δεν με κοίταζε καμία στο δρόμο,στα clubs δεν έκανα τίποτα..Το απόλυτο μηδέν...Φυσικά πήγα για γυναίκα αλλίως δεν θα ξεκίναγα καθόλου και δεν έιχα κανει καμία διαδικτυακή προετοιμασία αλλά και εκεί επαλεθέυτηκα έπεσα σε κλασσική ψυχοπαθή Πολωνέζα. Με παράτησε μόνο στο Γντάνσκ την δεύτερη μέρα χωίς λόγο, με ψυχολογικα και μου στέλενει μυνήματα τώρα για συγωχωρεση..

Καλά για την Πολωνία χέστηκα εξάλλου δεν πρόκειται να ξαναπατήσω ΠΟΤΕ τελευταια ήττα για μένα και βρίζω που δεν ακούω τον εαυτό μου, τα γαμημένα τα λεφτά σκέφτομαι που θα είχα περάσει super με τα ίδια χρήματα διπλάσιο χρόνο Ουκρανία.

Όσοι πιστοί τραβάτε..Αλλά με μια Ουκρανία δίπλα δεν υπάρχει καν θέμα να ασχοληθεί με τις καμμενες κάποιος εκει..Και τις τιμες ξαναλέω να ανεβαίνουν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Έχεις απόλυτο δίκιο..Μόλις γύρισα απο 5ημερο Poland..Η μεγαλύτερη μαλακία της ζωής μου είναι που δεν ακούω τον Dr. Love..Παρασύρομαι!!..
Δεν έχω δυνάμεις καν να γράψω με ακρίβεια τι έζησα..Ότι χειρότερο έχω βιώσει στην ζωή μου..Οι τιμές έχουν ανέβει, η δυτικοποίηση προχωράει κανονικότατα δεν με κοίταζε καμία στο δρόμο,στα clubs δεν έκανα τίποτα..Το απόλυτο μηδέν...Φυσικά πήγα για γυναίκα αλλίως δεν θα ξεκίναγα καθόλου και δεν έιχα κανει καμία διαδικτυακή προετοιμασία αλλά και εκεί επαλεθέυτηκα έπεσα σε κλασσική ψυχοπαθή Πολωνέζα. Με παράτησε μόνο στο Γντάνσκ την δεύτερη μέρα χωίς λόγο, με ψυχολογικα και μου στέλενει μυνήματα τώρα για συγωχωρεση..

Καλά για την Πολωνία χέστηκα εξάλλου δεν πρόκειται να ξαναπατήσω ΠΟΤΕ τελευταια ήττα για μένα και βρίζω που δεν ακούω τον εαυτό μου, τα γαμημένα τα λεφτά σκέφτομαι που θα είχα περάσει super με τα ίδια χρήματα διπλάσιο χρόνο Ουκρανία.

Όσοι πιστοί τραβάτε..Αλλά με μια Ουκρανία δίπλα δεν υπάρχει καν θέμα να ασχοληθεί με τις καμμενες κάποιος εκει..Και τις τιμες ξαναλέω να ανεβαίνουν.

πηγες τελικα με αυτη που γνωρισες στην Αθηνα στο Σοποτ?? Το χα διαβασει και ειπα να σου γραψω οτι θα πας και θα ειστε μεν μαζι αλλα ουτε θα σε αφησει να ακουμπησεις χερι.
Τελικα οχι μονο αυτο αλλα σε παρατησε κιολας μονο?!!!

serafin

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
21
Like
961
Πόντοι
1.011
Και οι Πολωνοί πείστηκαν οτι "ανήκουν στη δυση"(εκει που οι γυναίκες ειναι καργιολες χρυσομουνες). Καλα να πάθουν. Σαν εμάς τους άχρηστους.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
θέλουν δύση γιατι φοβούνται τη Ρωσία αλλά δεν είναι μαλάκες. Κρατησαν το νομισμά τους ενώ μπορούσανε να ιοθετήσουν Ευρώ στο δεύτερο κύμα. Τώρα δεν έχουν πλάνο για Ευρώ, πάνε με το νομισμά τους για όσο γουστάρουν.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
πηγες τελικα με αυτη που γνωρισες στην Αθηνα στο Σοποτ?? Το χα διαβασει και ειπα να σου γραψω οτι θα πας και θα ειστε μεν μαζι αλλα ουτε θα σε αφησει να ακουμπησεις χερι.

Ο kman πηδαει τις εγκυες με τον άντρα διπλα...Ας πω και εγώ την δικιά μου εμπειρία με την πολωνεζα για να ξέρετε τι σας περιμενει..Τα ξέρω για την παράνοια τους τα εχω φάει με το κουτάλι αλλά οσο εμπειρία και να έχεις κάποιες φορές παρασύρεσε και την πατάς..
Με είχε πρήξει μετα την γνωριμία Αθηνα επί ενάμισι μηνα να παω να την βρω για να παμε τριήμερο Γκανσκ...Μάλιστα το ολο σχέδιο ηταν θα πήγαιναμε απο Βαρσοβία Γκανσκ με το αυτοκίνητο της..Επιπλέον είχε κλείσει αυτή το ξενοδοχείο οπότε οικονομικα θα μου κοστίζε ελάχιστα. Παρόλο που ξέρω απεξω τις Πολωνεζες έκατσα και σκέφτηκα και λεω μην είμαι και εγω τόσο απόλυτος και αγυριστο κεφάλι..Θα βάλει Βενζινη πληρώσε ξενοδοχείο πουτσα θέλει πήγαινε...
Τέλος πάντων λεω ας παω..Εξάλλου δεν πηγαινα για κυνήγητο που κατηγορηματικα θεωρώ τραγικη την poland πλεον για αυτό σε ετοιμο ερωτικό τριήμερο πήγαινα..
Σκαω Βαρσοβία βράδυ και θα ταξιδαμε την επόμενη μερα 8 ωρα το πρωί..Αυτη τρελη χαρά ασταμάτητα μυνηματα..Εξάλλου ηδη μου είχε στείλει κοντά στα 2500 μυνηνατα ολο το προηγούμενο μηνα..Πήγαινω ενα κλασσικο clubbing μόνος Βαρσοβία πιο πολυ για γέλιο..Τα κλασσικα που ήξερα σκατα !! δεν με ένοιαζε καν πεφτω για ύπνο ξυπναω στις 7..Που είσαι τις λέω θα περάσεις να με πάρεις απο το ξενοδοχείο?ναι ναι μου λεει ετοιμάζομαι και έρχομαι είμαι τοσο Χαρούμενη κλπ..8.30 έτρωγα εγω πρωινό μου γράφει μυνημα...Είναι έτοιμη η τσάντα και τα πράγματα αλλα δεν είμαι σίγουρη αν θα πρεπει να παμε!!!!!Δηλαδή εναμιση μηνα μετα με τρελη πιεση να παω,χιλλιαδες μυνηνατα να μου εχει στείλει,να είμαι Βαρσοβία ηδη να την περίμενω και 30 λεπτά πριν να αρχίζει να τα αλλαζει!!
Τέλος πάντων ξεκινάμε να γράφουμε επι 45 λεπτά παρανοικες συζητήσεις μου λεει τελικά έρχομαι...μετά απο πολυ παρανοικη συζήτηση...έρχεται με παίρνει και αρχίζουμε πενταωρο ταξίδι προς το γντανσκ..Σε όλο το δρόμο να εχω ακούσει ολες τις παρανοικες ιστορίες που κλασσικα λενε οι Πολωνεζες..Μην τα πολυλογω μένουμε πρώτη μερα στο Γκντανσκ παμε για καφε μπυρα βόλτες φαγητό και καταλήγουμε σπίτι..Εκεί αρχίζει παλι η παραννοια..Καθόμαστε κρεβάτι αρχιζω να την φιλαω αχ περιμένε μου λεει τρέχει στο μπανιο να πλυνει δόντια..γύρναει παλι αρχίζουμε να πίνουμε  παινω στο ψητό περίμενε μου λεει τρέχει να πλυνει το μουνι της..Ηδη είχε κάνει μπανιο να προσθέσω..ΠΛΗΡΗΣ ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ.. Αρχίζει τα παρανοικα να μου λεει έχεις πολγ ωραίο σωμα εγω είμαι άσχημη ντρέπομαι!  Εντομεταξυ  είναι 7αρι με Βυζάρες και μπλε ματια,,Για αυτο πηγα εξάλλου!! Τι είναι αυτα που λεε της λεω είσαι κούκλα κλπ...τελος πάντων έχοντας πρήξει τα αρχιδια μου με την ανασφάλεια της τελικά τον τρώει..Ενα άκυρο γαμησι δεν κούνιοταν καν!! Μου λεει το ξέρω δεν ειμαι καλη να με μάθεις ελπίζω να μην σε στεναχωρω!! Μιλαμε η ανασφάλεια και η παραννοια να μην έχει οριο..Τις λεω σταματά να αναλύηεις μόνιμα..Είσαι κουκλα και κούλαρε!! Ζησε τις στιγμές..Σταματα να σκεφτεσε,.Τέλος πάντων την χαλαρωνω λίγο τρώει γυρω στα 4 ολο το βράδυ αλλα ξενέρωτα γαμησια για μενα...Ξυπνάμε πρωί..Μου αρχιζει..και αυτό που κάνουμε που θα καταλήξει κλπ κλπ..Καλύτερα μου λεει να  φυγω δεν θα έχει μελλον...Τέλος πάντων μέσα μου ήταν τόσο πρηξαρχιδο που ειλικρινά λεω θεε μου τελικά καλύτερα να το εννοεί και ας φυγει ας παει διαολο!! Τελικα παίρνει αμαξι και φεύγει!! Μενω μόνος Γκντανσκ στο μέρος με τα ζευγάρακια!! Έστω και με πληρώμενο ξενοδοχείο..οι επόμενες μέρες κυλισαν τραγικα απλα οσον αφορά τα ερωτικα..απλα εφαγα ήπια χορεψα στα clubs και αποτελεσμα τίποτα..Ακομα και έτσι μου έφυγε μια 400αρα...το χειρότερο είναι οτι η τρελη απο εκείνη την μερα πρέπει να μου εχει στείλει αλλα 1000 μυνηματα με συγνώμη πως με αγαπάει θα κάνει τα πάντα και αν δεν απαντησω θα έρθει αεροδρόμιο Ελλάδα και θα περιμένει εκει  μέχρι να παω να την δω...δεν εχω δυνάμεις  καν να σχόλιασω το γεγονός...Απλα ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΌΤΕ  ξανα επαφή με Πολωνεζα για μενα..Γιατί δεν ακούω τον Δρ. Love!!Γιατί?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Dr_Love, πραγματικα μου φαινονται αδιανοητα οσα επαθες και εζησες.
Δηλαδη ενταξει, εκει που σταματα η λογικη, αρχιζει η Πολωνεζα.
Και τα χες κι ολα ετοιμα και πληρωμενα....φαντασου....και παλι εντελως ακυρο....

Κατι πρεπει να τρεχει και ειναι τοσο τρελές.
Ακομη και η Ελλαδα φανταζει καλυτερα απο τα σκηνικά που έζησες...

Ενταξει, οπως καταλαβαινω, το θεμα Πολωνια τελειωσε καπου στο 2010.
Παρανοια+δυτικοποιηση=ακυρο, τελος.

Κριμα παντως, γιατι χρονο με το χρονο,
οι καλες -απο αποψη γυναικων- χωρες λιγοστευουν....
Ερχονται δυσκολες μερες για το αντρικό φύλο...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Είδες οτι είχες άδικο?Επιβεβαιώνονται όσα γράφουμε χρόνια τώρα οτι οι Πολωνέζες έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση,οτι πρώτα δίνουν σεξ και μπούκι και μετά περιμένουν τα δευτερογενή οφέλη περιμένοντας οτι θα κολλήσεις,οτι είναι αλλοπρόσσαλες,ασταθείς,έχουν ατζέντα κτλ.
Ο,τι γράφω συνεχώς από το 2007,δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Είδες οτι είχες άδικο?Επιβεβαιώνονται όσα γράφουμε χρόνια τώρα οτι οι Πολωνέζες έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση,οτι πρώτα δίνουν σεξ και μπούκι και μετά περιμένουν τα δευτερογενή οφέλη περιμένοντας οτι θα κολλήσεις,οτι είναι αλλοπρόσσαλες,ασταθείς,έχουν ατζέντα κτλ.
Ο,τι γράφω συνεχώς από το 2007,δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Τετοιο " σεξ" τι να το κανεις? σεξ δε κανεις απλα για να τον χωσεις καπου οπως οπως .Κανεις για ν νοιωσεις καλυτερα, θετικα.
Αν ειναι να τρως ολη την αρνητικοτητα δε τον παιζεις καλυτερα?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Για το πολωνικο φαγητο τι γνωμη εχετε; Θα τρωγατε ετοιμα συσκευασμενα πολωνικα φαγητα απο τα ψυγεια των σουπερ μαρκετ;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για το πολωνικο φαγητο τι γνωμη εχετε; Θα τρωγατε ετοιμα συσκευασμενα πολωνικα φαγητα απο τα ψυγεια των σουπερ μαρκετ;

Τα πολωνικά φαγιά τρώγονται,είναι άνοστα όμως.Κανείς όμως δεν ταξιδεύει Πολωνία για το φαί.Αυτά που γαμάνε είναι τα πολωνικά λουκάνικα.Κορυφαία ποιότητα στην Ευρώπη,έχουν άπειρες ποικιλίες.Επίσης οι σούπες είναι πολύ καλές.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Για το φαγητο δεν εχω γνωμη αλλα κατι τυποποιημενα κρεατα που φερανε στην Ελλαδα εδω και κανα δυο χρονια λογω του εμπαρκο στη ρωσσια, παιζει να ειναι τα χειροτερα της αγορας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μοντέρνα Πολωνία.

5olsVj.jpg

Οι περισσότεροι ξένοι ταξιδεύουν όντως για το πολωνικό κρέας.
Κλασσικός αράπης που γελά.Σπάνια τους βλέπεις χωρίς γκόμενα Πολωνία.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Μοντέρνα Πολωνία.

5olsVj.jpg

Οι περισσότεροι ξένοι ταξιδεύουν όντως για το πολωνικό κρέας.
Κλασσικός αράπης που γελά.Σπάνια τους βλέπεις χωρίς γκόμενα Πολωνία.

Δεν μπορω να βλεπω αραπη με κουκλες, δεν μπορω....
Τοσο αθλιες ρε γαμωτο; Με αραπη;

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Δεν μπορω να βλεπω αραπη με κουκλες, δεν μπορω....
Τοσο αθλιες ρε γαμωτο; Με αραπη;

Τα νέα ήθη, η νέα μόδα κι η διαφήμιση...

Επίσης το ότι θεωρείται ρατσιστικό να πουν όχι, βάσει πολιτικής ορθότητας... Αυτό διάβασα ότι ισχύει στη Γαλλία...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Πολωνέζες δεν έχουν πάτο σον εξευτελισμό.Εκεί που νομίζεις οτι είδες τα χειρότερα βλέπεις ακόμα χειρότερα.Πού να δεις τις τους κάνουν οι πάκηδες.
Μιλάμε για το απolυτο κόμπλεξ κατωτερότητας.
Εχουν χορτάσει μουνί όλοι οι τριτοκοσμικοί στο UK μετά την είσοδο της Πολωνίας στην ΕΕ το 2004.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom