Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εσύ γιατί δεν πας Αγγλία να ζήσεις το όνειρό σου; Ή για να μη σε πάω τόσο μακριά, γιατί δεν εφαρμόζεις το αθηνοκεντρικό σου σχέδιο, όπου με βάση τα στατιστικά σου (πόσες γκόμενες περνάνε σε μια ώρα) θα πήξεις στο μουνί. Προγραμματιστής είσαι, πάντα θα έχεις δουλειά, τι έχεις να ρισκάρεις; Ό,τι γουστάρεις κάνεις. Μήπως γιατί από τη θεωρία στην πράξη προκύπτουν και κάποια εμπόδια που χρειάζεται να αντιμετωπιστούν;
Εγω με τον κμαν ειμαστε διαφορετικη φαση, γιατι εγω εχω το ρεμοτε. Αν το ειχε και αυτος, τοτε θα αλλαζαν τα δεδομενα, αφου θα μπορουσε να μεινει οπου θελει Ανατολικη Ευρωπη, που ειναι και ο βασικος στοχος με διαφορα.
Ενας απ τους βασικους λογους που του προτεινω το καναλι ειναι οτι θα τον απελευθερωσει απο την υποχρεωτικη παρουσια στην αδιαφορη γερμανικη πολη που ειναι αναγκασμενος να περναει τον περισσοτερο χρονο του. Θεωρειτε πως αυτο δεν ειναι σημαντικο;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Κμαν δε λεω πως θα πετυχει 100% μια ιδεα εριξα και ξερω πως θα τη σκεφτεις γιατι εισαι ατομο δραστηριο και ξερεις πως το κατεχεις το σπορ.
Στη θεση σου θα ξεκινουσα με ενα ερωτημα στο παρακατω σαμπ. Ρωτησε τους ευθεως, αφου περιγραψεις τον τροπο ζωης σου, τις γνωσεις σου και το τι σκεφτεσαι να κανεις, ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩς ΘΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ Η ΟΧΙ και θα παρεις καλες ιδεες

1699612500123.png

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ουσιαστικα θε επενδυσεις σε ενα τεραστιο κομματι του εαυτου σου (σουγκαρινγκ) που το κατεχεις οσο λιγοι με σκοπο να κερδισεις την οικονομικη, επαγγελματικη και γεωγραφικη σου ελευθερια και να εκτοξευσεις την εργασιακη σου ικανοποιηση.
Εγω πχ δεν εχω ιδεα απο σουγκαρινγκ και αν ξεκινουσα κατι παρομοιο θα πατωνα.

Επισης, τα ορια του τι πρεπει να λες/δειχνεις κλπ θα τα μαθεις με τον καιρο. Θα σε καθοδηγησει το πραγμα μονο του, καθως και τα σχολια κατω απο τα βιντεο σου

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Δεν ειναι μονο οι φεμινιστριες ειναι ολοκληρο μπλοκ.Τα ατομα σαν εμενα δεν τα αφηνουν να μιλανε εξω.Και φεμινιστης να ημουνα δε θα με αφηναν.Δεν εχει σχεση με το τι ιδεες πρεσβευεις αλλα με τον τροπο που τα λες και αν μπορουν να τα αντικρουσουν.Αν δεν μπορουν να σε αντικρουσουν σε μπαναρουν ασχετως της πλευρας που υποστηριζεις.
Αν ήσουνα φεμινιστής τι πρόβλημα θα είχες; Αφού θα τα έλεγες όπως πάει το ρεύμα κι όχι κόντρα.

Αυτο που μας σωζει και δε μας κυνηγανε ακομη ειναι οτι οι φεμινιστριες ειναι μπερδεμενες αν το σπονσοριλικι βοηθα τη γυναικεια ενδυναμωση ή καταπιέζει τη γυναίκα.Αν οι φεμινιστριες τολμησουν να βαλουν χερι και να απαγορεψουν το σπονσοριλικι θα τις ξεμαλλιασουν οι σπονσορετς οποτε για την ωρα δεν παιζει.Στο γαμο το πετυχαν γιατι βοηθησαν τα ωφελη των γυναικων απο το διαζυγιο αλλα στο σπονσοριλικι δεν εχουν εναλλακτικη.
Αν κρίνω από Γαλλία, δεν τις βρίσκω καθόλου μπερδεμένες τις φεμινίστριες, το sponsoring είναι κόκκινο πανί. Έχουν στο ραντάρ όλα τα μεγάλα dating sites, για να ανακαλύψουν sponsoring, αλλά δεν είναι κι εύκολο να αποδείξουν χρηματικές συναλλαγές που να ενοχοποιούν τα ίδια τα sites. Ξετρυπώνουν πάντως σπόνσορες, γιατί παρουσιάζονται ως σπονσορέτες.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.308
Πόντοι
1.056
Αφου σου ειπα θα αντιδρασουν οι τυποι γιατι επιμενεις?Δεν υπαρχει σπονσορας με καναλι στο Youtube να δινει συμβουλες για σπονσοριλικι.
Αν ήσουνα φεμινιστής τι πρόβλημα θα είχες; Αφού θα τα έλεγες όπως πάει το ρεύμα κι όχι κόντρα.

Αν κρίνω από Γαλλία, δεν τις βρίσκω καθόλου μπερδεμένες τις φεμινίστριες, το sponsoring είναι κόκκινο πανί. Έχουν στο ραντάρ όλα τα μεγάλα dating sites, για να ανακαλύψουν sponsoring, αλλά δεν είναι κι εύκολο να αποδείξουν χρηματικές συναλλαγές που να ενοχοποιούν τα ίδια τα sites. Ξετρυπώνουν πάντως σπόνσορες, γιατί παρουσιάζονται ως σπονσορέτες.

Πως τους ξετρυπωνουν?Δειχνουν τα χυσια στη μαπα τους μαζι με τα λεφτα που αφησε ο σπονσορας?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Πως τους ξετρυπωνουν?Δειχνουν τα χυσια στη μαπα τους μαζι με τα λεφτα που αφησε ο σπονσορας?
Έχει και απρόσεκτους που την πατάνε και κάνουν συμφωνίες μέσω μυνημάτων, είτε στο ίδιο το site, είτε σε κάποιον messenger και έτσι αφήνουν ίχνη.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αφου σου ειπα θα αντιδρασουν οι τυποι γιατι επιμενεις?Δεν υπαρχει σπονσορας με καναλι στο Youtube να δινει συμβουλες για σπονσοριλικι.
Δε χρειαζεται να αναφερεσαι σε σπονσορινγκ ουτε να το προωθεις ως τετοιο.

Δες το καναλι που σου εστειλα, κανε ακριβως αυτο που κανει ο τυπος. Δηλαδη σε καθε σου εξορμηση, ανεβασε 2-3 20λεπτα βιντεο απο τους δρομους που πας, τα εστιατορια, τα χοτελ, τα κλαμπ και αμα θες και καμια κορασιδα με φατσα η οχι (αμα θελει και αυτη). Τα 18 λεπτα θα ειναι δρομοι και χοτελ και τα 2 λεπτα θα μιλανε για την κορασιδα οτι πχ γνωριστηκατε μεσω αππ πριν 3 μηνες, ειναι η 2η φορα που βγαινετε, οτι δουλευει πωλητρια και της αρεσει να παιζει πιανο, κλπ Δε χρειαζεται να πεις οτι τη βρηκες στο ταδε σπονσορινγκ απ, οτι της στελνεις 200 το μηνα και εξτρα 500 για το ΣΚ. Ολοι θα ξερουμε τι παιζει αλλα δε μας ενδιαφερουν οι λεπτομερειες.
Αντι να ανεβαζεις 3 φωτο απο Χρεσατικ και απο τη θεα του χοτελ σου, ανεβασε 20λεπτα βιντεο. θα εκπλαγεις απο το σε ποσο κοσμο θα αρεσει αυτο
Το υλικο το εχεις, το βασικο ειναι το πως θα το παρουσιασεις, πχ θα μιλας on camera, θα ειναι voice over, κλπ?) Αυτα ειναι τα βασικα για να εκτοξευσουν το καναλι. Φυσικα αμα δεν το εχεις με την καμερα η/και το σπικινγκ, προφανως δε θα προχωρησει και καλυτερα να μην ασχοληθεις

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Οι μισες φωτο στο ινστα οφειλονται σε σπονσορινγκ (πληρωμενα ταξιδια σε Ντουμπαι, Μυκονο, κλπ απο σπονσορες) ειδες ποτε καμια να λεει, "ειμαι Ντουμπαι επειδη μου εστειλ 3Κ ο Μαχμουτ Αμπαραγιαζ;" ολοι ξερουμε τι παιζει αλλα κανενας δε μιλαει ουτε ενδιαφερεται
Κι εσυ αν ανεβαζεις ενα βιντεο με μια κορασιδα που δεν ντρεπεται να βγει ον καμερα και μιλησετε κανα 5λεπτο για "τη σχεση σας" το τι σου αρεσει επανω της και αντιστροφως, κλπ κανεναν δε ενδιαφερει αν της εχεις δωσει 200, 500, 1000 η μηδεν
Εδω καθομαστε και βλεπουμε Αυτια και Πρετεντερη 2 ωρες ρε τυπε. 2 ΩΡΕΣ!!! Εσυ θα δειχνεις μπριζολιδια, χοτελια, κορασιδες, ωραιους δρομους, κλπ και θα αφηγησε. Τι συγκρινεις τωρα; Νομιζεις δε θα βρεις κοσμο να βλεπει τα βιντεο σου; Παταγος θα γινεται μολις ανεβαζεις, πιστεψε με. Το εχω δει με αλλα, πιο αδιαφορα καναλια απο πιο αδιαφορους τυπους

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.308
Πόντοι
1.056
Αμιγως σπονσορικο καναλι δε γινεται για τον ιδιο λογο που δεν υπαρχει καναλι μπουρδελιαρηδων.Γιατι δε φτιαχνει ενας μπορδελιαρης καναλι στο Youtube να εξιστορει τις περιπετειες του,να κανει κριτικες κτλ?Η ενας εσκορτακιας?Θα ειχαν τεραστιο αριθμο θεασεων πριν τους μπαναρουν ή τους πανε μεσα.Για τον ιδιο λογο δεν κανουν και οι σπονσορες καναλι.
Τωρα αν δειχνεις μονο τα μερη ισως κατι γινεται αλλα θα εισαι σε στυλ Ευτυχη Μπλετσα,ηρθαμε φαγαμε,ειδαμε κτλ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αμιγως σπονσορικο καναλι δε γινεται για τον ιδιο λογο που δεν υπαρχει καναλι μπουρδελιαρηδων.Γιατι δε φτιαχνει ενας μπορδελιαρης καναλι στο Youtube να εξιστορει τις περιπετειες του,να κανει κριτικες κτλ?Η ενας εσκορτακιας?Θα ειχαν τεραστιο αριθμο θεασεων πριν τους μπαναρουν ή τους πανε μεσα.Για τον ιδιο λογο δεν κανουν και οι σπονσορες καναλι.
Τωρα αν δειχνεις μονο τα μερη ισως κατι γινεται αλλα θα εισαι σε στυλ Ευτυχη Μπλετσα,ηρθαμε φαγαμε,ειδαμε κτλ.
Υπαρχουν βιντεο με τον Πορνομητσο να χεζει και να λεει τωρα παω στις πουτανες να γαμησω. Απο κατω τον βριζουν γκομενες και το βιντεο δεν εχει κατεβει

Ναι, εγω προτεινω κατι σαν Ευτυχη Μπλεσα, αλλα οχι με μουσεια, κλπ αλλα ολα τριγυρω απο τη ζωη του σπονσορα. Δηλαδη χοτελια, κλαμπ, εστιατορια, κορασιδες, δρομους, επαφη με τους ντοπιους.
Κατι σε στυλ "Εξερευνωντας την Ανατολικη Ευρωπη" η σε αγγλιστι κατι σαν

"ILoveEastEurope

Μπορει σε καθε βιντεο αν εισαι με αλλη γκομενα, αλλα δεν πεφτει σε κανεναν λογος πως την βρηκες. Αν πληρωσες, αν την καμακωσες η αν σε καμακωσε αυτη. Ολοι ξερουμε τι παιζει αλλα κανενας δε θα εχει δικαιωμα να πει κατι. Η μηπως δεν ξερουμε οτι ολες οι ινσταγκραμερ με φωτο στο Ντουμπαι το προηγουμενο βραδυ επιναν αραβικα χυσια τσεπωνοντας χιλιαρικα;

Κρατα κρυφο το 10% του χρονου σου που ειναι απς, μηνυματα, οικονομικες συναλλαγες και δειξε ολα τα υπολοιπα απο τη ζωη του σπονσορα, δηλαδη χοτελια, μαγαζια, ψωνια στο μαλ με τη γκομενα οπου θα της κανεις πχ δωρο μια τσαντα, οπου και παλι κανενας δε θα μπορει να πει τιποτα, εστιατορια, κρασουμπες, κλαμπ, κλπ
Ουσιαστικα θα δειχνεις τη χωρα σε οσους ενδιαφερονται, μεσα απο τη ζωη του σπονσορα. Μελετησε το καναλι που σου εστειλα και δες πως μπορεις να κανεις κατι παρομοιο με τη δικη σου χροια, υφος και στυλ

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.308
Πόντοι
1.056
Αυτος τα κανει σε τριτοκοσμικα μερη τι να του κλασουν εκει?Εκει γαμαει και τον προεδρο αν θελει με σπονσορινγκ.
Εδω μιλαμε για ανατολικη Ευρωπη ειναι εντελως διαφορετικο πεδιο.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Προφανως και δεν του προτεινω να παραιτηθει, αλλα να ξεκινησει την προσπαθεια ενω δουλευει. Εαν και εφοσον πιασει καλο εισοδημα απο youtube, τοτε παμε στο νοημα του παραπανω μηνυματος μου, δηλαδη "Ποιος τη γαμαει τη δουλεια για τους φριτζηδες οταν υπαρχει χρυσο εισοδημα απο youtube?" εννοω πως η ποιοτητα ζωης του και η εργασιακη ικανοποιηση θα ειναι χιλιαδες φορες καλυτερες (σκεψου μονο πως θα μετακομισει μονιμα Ανατολικη Ευρωπη, μονο αυτο φτανει)
Μαν, δεν είπα εγώ ότι του προτείνεις να παραιτηθεί. Απλά φαίνεται να έχεις υπερεκτιμήσει τις ικανότητές του για το youtube και υποτιμήσει τις φεμινίστριες ως αντιπάλους. Κι εδώ πάλι μιλάς για χρυσό εισόδημα από youtube... το οποίο θα βγάλει ένας τύπος που πάει στις σπονσορέτες ντυμένος σαν χωριάτης. Το χειρότερο που έχει να κάνει είναι να αρχίσει από το youtube, έτσι απροετοίμαστος όπως είναι, γιατί θα τον κατεδαφίσουν από τα πρώτα βίντεο.

Εγω με τον κμαν ειμαστε διαφορετικη φαση, γιατι εγω εχω το ρεμοτε. Αν το ειχε και αυτος, τοτε θα αλλαζαν τα δεδομενα, αφου θα μπορουσε να μεινει οπου θελει Ανατολικη Ευρωπη, που ειναι και ο βασικος στοχος με διαφορα.
Ενας απ τους βασικους λογους που του προτεινω το καναλι ειναι οτι θα τον απελευθερωσει απο την υποχρεωτικη παρουσια στην αδιαφορη γερμανικη πολη που ειναι αναγκασμενος να περναει τον περισσοτερο χρονο του. Θεωρειτε πως αυτο δεν ειναι σημαντικο;
Ο λόγος που αναφέρθηκα σε σένα είναι επειδή βλέπεις τα πράγματα πολύ εύκολα. Δηλαδή λες στον άλλον να επιχειρήσει ένα πρότζεκτ, ενώ εσύ είσαι σε πλεονεκτικότερη θέση για να επιχειρήσεις τα δικά σου και δεν το κάνεις. Κι ακριβώς επειδή έχεις και το remote καθίσταται πιο εύκολο για σένα. Γιατί δεν πας να εγκατασταθείς στην ανατολική ευρώπη, αφού ως θαυμαστής του kman, σου αρέσει κι εσένα αυτό το περιβάλλον; Διότι προφανώς θα υπάρχουν κάποια εμπόδια. Ε, λοιπόν κι ο Kman δεν μπορεί να παραγκωνίσει τόσο εύκολα μία σίγουρη δουλειά για να πειραματίζεται με το youtube. Το καταλαβαίνει κι ο ίδιος. Βεβαίως μπορεί να κάνει πολλά με ένα δυνατό management, αλλιώς το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ο λόγος που αναφέρθηκα σε σένα είναι επειδή βλέπεις τα πράγματα πολύ εύκολα. Δηλαδή λες στον άλλον να επιχειρήσει ένα πρότζεκτ, ενώ εσύ είσαι σε πλεονεκτικότερη θέση για να επιχειρήσεις τα δικά σου και δεν το κάνεις. Κι ακριβώς επειδή έχεις και το remote καθίσταται πιο εύκολο για σένα. Γιατί δεν πας να εγκατασταθείς στην ανατολική ευρώπη, αφού ως θαυμαστής του kman, σου αρέσει κι εσένα αυτό το περιβάλλον; Διότι προφανώς θα υπάρχουν κάποια εμπόδια. Ε, λοιπόν κι ο Kman δεν μπορεί να αφήσει τόσο εύκολα μία σίγουρη δουλειά για να πειραματίζεται με το youtube. Το καταλαβαίνει κι ο ίδιος. Βεβαίως μπορεί να κάνει πολλά με ένα δυνατό management, αλλιώς το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο
Εγω δεν εχω προτεραιοτητα τη διαμονη στην Ανατολικη Ευρωπη αν και του χρονου θα παω εναν μηνα επανω για εξερευνηση. Ο κμαν ομως ειναι προφανες οτι θα ηθελε διακαως να μεινει μονιμα Α. Ευρωπη
Ωστοσο, αυτα που του προτεινω δεν εχουν να κανουν με μετακινηση, αλλα κυριως με εργασια επανω στον υπολογιστη και με αλλα τεχνικα θεματα. Το 95% του πειραματος εχει να κανει με ΗΥ. Να ανοιξει το καναλι, να ψαξει καλο ονομα, να μελετησει το target group των μελων του, να μελετησει αλλους καναλαρχες, να ψαξει για καλη καμερα, να μαθει πως να κανει εντιτ τα βιντεο, πως να κανει μονεταιζ τα βιντεο, πως να κανει λαιβ, τα settings του καναλιου του, πως να σεταρει διαφημισεις, και ολα αυτα. Ακομα και το πως θα σταματαει την επιδραση του αερα στο μικροφωνο, οταν φυσαει πολυ και μιλαει ενω ειναι στον δρομο.
Επισης να ψαχτει με μπαταριες, συνδεσεις (ακομα και σταρλινκ) κ.ο.κ.
Να μαθει πως να βιντεοσκοπει διαφορες καταστασεις. Αλλο ειναι να καθεσαι σε ενα τραπεζι η καναπε η μεσα στο αυτοκινητο και απλα να ανοιγεις την καμερα και να μιλας, και αλλο να βιντεοσκοπεις περπατωντας στο δρομο, η μια συζητηση με κορασιδα στο εστιατοριο.
Αυτο που του προτεινω λοιπον δεν εχει να κανει με καμια επιπλεον φυσικη μετακινηση. Δε θα αλλαξει καμια συνηθεια στη ζωη του, ουτε θα παει σε καινουργια μερη. Ο,τι κανει μεχρι σημερα συν οτι θα μαθει να χειριζεται ενα καναλι και θα μαθει να βιντεοσκοπει σωστα. Και αν ολο αυτο πετυχει και βγαζει 5-10Κ απλα θα παραιτηθει απο Γερμανια και θα βρει ενα σπιτι πχ Πολωνια. Και αυτο προαιρετικα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ηδη του εχω ετοιμα κονσπετ για τα πρωτα 15 βιντεο:

1. Dating apps στην Ανατολικη Ευρωπη (στο εξης θα αναφερεται ως ΑΕ)
2. Διαμονη στην ΑΕ, τιμες, περιοχες, τι ισυχει για ξενους και ιδιοκτησια, κλπ
3. Φαγητο στην ΑΕ. Σε ποιες χωρες μας αρεσε τι και σε ποιες θα μπορουσε να ειναι καλυτερο τι
4. Οι γυναικες της ΑΕ ανα χωρα. Ομοιοτητες και διαφορες
5. Μετακινηση μεταξυ Δυτικης και Ανατολικης Ευρωπης. Αεροπλανα, τραινα, λεωφορεια, ΙΧ
6. Αξιζει να φερω "την κοπελα μου" στη Δυση ναι η οχι και γιατι;
7. Συναντηση με "την κοπελα μου" σε αλλο μερος, πχ Πολη, ελληνικο νησι, κλπ
8. Κλαμπ της ΑΕ
9. Εξελιξη του dating στην ΑΕ απο το 1990 εως σημερα
10. Ευκαιριες Εργασιας και επιχειρειν στην ΑΕ για εναν δυτικο
11. Αποδραση στη Βαρσοβια
12. ΣΚ στην Πραγα
13. Τριημερο στο Κιεβο
14. Χριστουγεννα στην Κρακοβια
15. Καλοκαιρινες διακοπες στην Οδησσο

Βασικο ειναι να αποφυγει οποιαδηποτε πολιτικη συζητηση και αναφορα και επισης να αναφερει οτιδηποτε θιγει. Και αν τυχει και συμβει, μπορει καλιστα να κατεβασει η να αλλαξει το βιντεο
Ειναι ενας μαραθωνιος και οχι ενα σπριντ. Το κυριοτερο ειναι πως το υλικο υπαρχει. Κανενας αλλος δε θα μπορουσε να το κανει καλυτερα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Εγω δεν εχω προτεραιοτητα τη διαμονη στην Ανατολικη Ευρωπη αν και του χρονου θα παω εναν μηνα επανω για εξερευνηση. Ο κμαν ομως ειναι προφανες οτι θα ηθελε διακαως να μεινει μονιμα Α. Ευρωπη
Ωστοσο, αυτα που του προτεινω δεν εχουν να κανουν με μετακινηση, αλλα κυριως με εργασια επανω στον υπολογιστη και με αλλα τεχνικα θεματα. Το 95% του πειραματος εχει να κανει με ΗΥ. Να ανοιξει το καναλι, να ψαξει καλο ονομα, να μελετησει το target group των μελων του, να μελετησει αλλους καναλαρχες, να ψαξει για καλη καμερα, να μαθει πως να κανει εντιτ τα βιντεο, πως να κανει μονεταιζ τα βιντεο, πως να κανει λαιβ, τα settings του καναλιου του, πως να σεταρει διαφημισεις, και ολα αυτα. Ακομα και το πως θα σταματαει την επιδραση του αερα στο μικροφωνο, οταν φυσαει πολυ και μιλαει ενω ειναι στον δρομο.
Επισης να ψαχτει με μπαταριες, συνδεσεις (ακομα και σταρλινκ) κ.ο.κ.
Να μαθει πως να βιντεοσκοπει διαφορες καταστασεις. Αλλο ειναι να καθεσαι σε ενα τραπεζι η καναπε η μεσα στο αυτοκινητο και απλα να ανοιγεις την καμερα και να μιλας, και αλλο να βιντεοσκοπεις περπατωντας στο δρομο, η μια συζητηση με κορασιδα στο εστιατοριο.
Αυτο που του προτεινω λοιπον δεν εχει να κανει με καμια επιπλεον φυσικη μετακινηση. Δε θα αλλαξει καμια συνηθεια στη ζωη του, ουτε θα παει σε καινουργια μερη. Ο,τι κανει μεχρι σημερα συν οτι θα μαθει να χειριζεται ενα καναλι και θα μαθει να βιντεοσκοπει σωστα. Και αν ολο αυτο πετυχει και βγαζει 5-10Κ απλα θα παραιτηθει απο Γερμανια και θα βρει ενα σπιτι πχ Πολωνια. Και αυτο προαιρετικα
Τέλος πάντων, εσύ γουστάρεις Αγγλία και κέντρο Αθηνών. Κι αυτά πρότζεκτς είναι.

Το youtube δεν είναι μία απλή δουλειά υπολογιστή, θέλει σχεδιασμό και πρέπει να είναι και στο τερέν. Τον παροτρύνω κι εγώ να αρχίσει σιγά σιγά. Η διαφωνία μας είναι στο ότι θεωρώ ότι παίρνεις κάποια πράγματα κάπως αψήφιστα.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.861
Πόντοι
216
Ποιο remote έχεις ρε καμμένε υπαλληλακο των ΚΕΠ που τελειώνεις το ωράριο και αλλάζεις 5 μέσα μέχρι να φτάσεις σπίτι ? χαχα

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.308
Πόντοι
1.056
Ηδη του εχω ετοιμα κονσπετ για τα πρωτα 15 βιντεο:

1. Dating apps στην Ανατολικη Ευρωπη (στο εξης θα αναφερεται ως ΑΕ)
2. Διαμονη στην ΑΕ, τιμες, περιοχες, τι ισυχει για ξενους και ιδιοκτησια, κλπ
3. Φαγητο στην ΑΕ. Σε ποιες χωρες μας αρεσε τι και σε ποιες θα μπορουσε να ειναι καλυτερο τι
4. Οι γυναικες της ΑΕ ανα χωρα. Ομοιοτητες και διαφορες
5. Μετακινηση μεταξυ Δυτικης και Ανατολικης Ευρωπης. Αεροπλανα, τραινα, λεωφορεια, ΙΧ
6. Αξιζει να φερω "την κοπελα μου" στη Δυση ναι η οχι και γιατι;
7. Συναντηση με "την κοπελα μου" σε αλλο μερος, πχ Πολη, ελληνικο νησι, κλπ
8. Κλαμπ της ΑΕ
9. Εξελιξη του dating στην ΑΕ απο το 1990 εως σημερα
10. Ευκαιριες Εργασιας και επιχειρειν στην ΑΕ για εναν δυτικο
11. Αποδραση στη Βαρσοβια
12. ΣΚ στην Πραγα
13. Τριημερο στο Κιεβο
14. Χριστουγεννα στην Κρακοβια
15. Καλοκαιρινες διακοπες στην Οδησσο

Βασικο ειναι να αποφυγει οποιαδηποτε πολιτικη συζητηση και αναφορα και επισης να αναφερει οτιδηποτε θιγει. Και αν τυχει και συμβει, μπορει καλιστα να κατεβασει η να αλλαξει το βιντεο
Ειναι ενας μαραθωνιος και οχι ενα σπριντ. Το κυριοτερο ειναι πως το υλικο υπαρχει. Κανενας αλλος δε θα μπορουσε να το κανει καλυτερα.

Εγω θα εκανα εκπομπες με θεματα.
Ανατολικοι παραδεισοι.
Μουνοθυελλα ανατολικα του Οντερ.
Βαλκανικα καμακια στο Ποζναν.
Τα μουνολιβαδα του Τσαρου.
Αυστροουγγρικη πανδαισια.
Βοημικα βιολια.
Σιλεσιανες αιθεριες υπαρξεις.
Πολωνικα υπεροπλα του μελλοντος.
Τα πνευστα του Κατοβιτσε.
Βαλκανικο σαφαρι στη Μοραβια.
Τα βασανα των μοντελων στη Μπρατισλαβα.