Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.410
Πόντοι
456
Εσυ με το καλημερα θα μαζεψεις μερικες χιλιαδες φολλουερς απο δω απο το μπου και αν εχεις και ξενα φορουμ που συμμετεχεις θα εχεις και απο εκει πολλους.

Δεν υπάρχει μέλος που να τραβήξει χιλιάδες followers από το bou.
Τη μεγαλύτερη αποδοχή στην ιστορία του bou, την είχε το απόλυτο αρσενικό,
που ούτε και αυτός θα μπορούσε να τραβήξει τετραψήφιο νούμερο.

Όσα χρόνια δραστηριοποιούμαι στα ανατολικά thread, τα μέλη που έχουν εμφανιστεί και έχουν πάνω από 10 posts,δεν είναι πάνω από 100.

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ έχει καλή πένα και μια ιδιαίτερη και μακριά από κοινωνικές νόρμες ιδιοσυγκρασία.
Πως αλλιώς άλλωστε να υποδυθείς τον τυρέμπορο για να σπονσοράρεις εν μέσω πολέμου :grin:

Όμως έχει αίσθηση του κινδύνου, ξέρει μέχρι που τον παίρνει,αλλά π.χ.ο bald and bankrupt
που τον έχω γνωρίσει από κοντά, πέρα από απίστευτα κοινωνικό χάρισμα είναι και καταθλιπτικός με Death Wish, για αυτό βγαίνει τέτοιο content.

Επίσης αυτό περί κάτεργων που έγραψες είναι λάθος.
Δεν υπάρχει νεομετανάστης που να δουλεύει σε συνθήκες γαλέρας και να μπορεί να πληρώσει 100 ευρώ μπριζόλα.
Αυτό που τρως πούτσα,αλλά τουλάχιστον παίρνεις καλό μισθό, υπήρχε παλιά, αλλά δεν υπάρχει εδώ και τουλάχιστον εδώ και 10-15 χρόνια.
Επίσης ο AΡΧΗΓΟΣ δεν έχει καμία σχέση με μεταφορά πτωμάτων ή ότι άλλη μαλακία έχει γραφτεί κατά καιρούς.

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ έχει καλή πένα και μπορεί σίγουρα να διασκεδάσει τον αναγνώστη.
Όμως έχουν περάσει τα χρόνια που ο δήμαρχος στη Ζαχάρω έφερνε Ρωσίδες νύφες.
Και στα Αγγλικά να γράψει, το ΠΑΙΓΝΙΟ έχει πέσει παντού..

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.348
Πόντοι
1.056
Ο Bald κάνει πολύ τολμηρά πράγματα.Εκεί που πάει,κανονικά τρως ξύλο,δε γαμάς τίποτα.Αλλά του αρέσει η παρακμιακή ατμόσφαιρα η αδρεναλίνη κτλ.
Θυμάμαι που έγραφε πώς γαμούσε σε εργατικές κατοικίες στο Μπαγκλαντές με 100 Μπαγκλαντές μέσα.Περίμενε να φύγουν για τη δουλειά για να γαμήσει τις δυο γκόμενες που διαβιούσαν εκεί σε ΄αθλιες συνθήκες.Αυτό να μένεις σε τρώγλη για να νιώσεις τον κίνδυνο,να γαμήσεις σε ακραίες συνθήκες δε θα το έκανα ποτέ.Θυμάμαι Λευκορρωσία,Ουκρανία ή Ρωσία μόλις καταλάβαινα οτι έβγαινα εκτός ασφαλούς κύκλου και έβλεπα αγριόφατσες και αλκοολικούς γύριζα στην ασφάλεια του κέντρου.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.056
Πόντοι
3.656
Αφήστε ρε παιδιά τον αρχηγό,καλά είναι κι εδώ.

Φανταστείτε να βρεθεί όλο το σύστημα των φεμινοπουσταίων εναντίον του και να τον λυγίσει.Και να καταλήξει σαν τον Roosh στο Άγιο Όρος.Αυτό θέλετε;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.056
Πόντοι
3.656
Ο Bald κάνει πολύ τολμηρά πράγματα.Εκεί που πάει,κανονικά τρως ξύλο,δε γαμάς τίποτα.Αλλά του αρέσει η παρακμιακή ατμόσφαιρα η αδρεναλίνη κτλ.
Θυμάμαι που έγραφε πώς γαμούσε σε εργατικές κατοικίες στο Μπαγκλαντές με 100 Μπαγκλαντές μέσα.Περίμενε να φύγουν για τη δουλειά για να γαμήσει τις δυο γκόμενες που διαβιούσαν εκεί σε ΄αθλιες συνθήκες.Αυτό να μένεις σε τρώγλη για να νιώσεις τον κίνδυνο,να γαμήσεις σε ακραίες συνθήκες δε θα το έκανα ποτέ.Θυμάμαι Λευκορρωσία,Ουκρανία ή Ρωσία μόλις καταλάβαινα οτι έβγαινα εκτός ασφαλούς κύκλου και έβλεπα αγριόφατσες και αλκοολικούς γύριζα στην ασφάλεια του κέντρου.

Πάντως βλέποντας τα βιντεάκια του,η βαθιά Ρωσία μου φάνηκε πολύ πιο ασφαλής από Αμερική πχ.Κάτι αλκοολικούς γέρους και κάτι μπάμπουσκες έβρισκε.Αν πηγαινε σε τίποτα γειτονιές Σικάγο,LA,Νεα Υόρκη,θα τον έτρωγαν ζωντανό εκεί πέρα.Δε μιλάμε να πήγαινε Νοτια Αμερική,εκεί θα τον αποκεφάλιζαν στάνταρ.

Θυμάμαι είχε πάει υποτίθεται στο πιο φτωχό μέρος της Ρωσίας και κυκλοφορούσε μ'ένα μάτσο λεφτά στο χέρι,αλλά κανεις δεν του έδινε σημασία.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.348
Πόντοι
1.056
Πάντως βλέποντας τα βιντεάκια του,η βαθιά Ρωσία μου φάνηκε πολύ πιο ασφαλής από Αμερική πχ.Κάτι αλκοολικούς γέρους και κάτι μπάμπουσκες έβρισκε.Αν πηγαινε σε τίποτα γειτονιές Σικάγο,LA,Νεα Υόρκη,θα τον έτρωγαν ζωντανό εκεί πέρα.Δε μιλάμε να πήγαινε Νοτια Αμερική,εκεί θα τον αποκεφάλιζαν στάνταρ.

Θυμάμαι είχε πάει υποτίθεται στο πιο φτωχό μέρος της Ρωσίας και κυκλοφορούσε μ'ένα μάτσο λεφτά στο χέρι,αλλά κανεις δεν του έδινε σημασία.

Ρωσία επαρχία είναι επικίνδυνη.Αμα σε κοτσάρουν οι γκόπνικ για ξένο με λεφτά την πούτσισες.Μπαίνεις σε μαγαζί να ψωνίσεις και σε μπανίζουν ένα σωρό αλκοολικοί και περίεργοι τύποι.Εντωμεταξύ οι Ρώσοι πίνουν και τα κέρατά τους όταν διασκεδάζουν και εκεί όλα μπορεί να συμβούν.Μπορεί να αρνηθείς μια πρόποση ή κάτι και ο άλλος να αντιδράσει.Γενικά είναι ψιλοάγρια Ρωσία.Βέβαια και οι γκόμενες πίνουν οπότε γίνεται χαμός μετά από μερικές βότκες.
Γενικά οι Ρώσοι δεν είναι σαν τους Δυτικούς ομογενοποιημένοι, έχουν χαρακτήρα.Δηλαδή ο βίαιος φαίνεται βίαιος,ο κακοποιός φαίνεται κακοποιός,βλέπεις τύπους σαν από μυθιστόρημα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.413
Πόντοι
4.746
Αυτός όμως γαμαει.
Ρε χαζοχαζε τι Σεπολια κ μ@λακιες. Ελληνικο μενω.Τη χουφτα του γ@μαει οπως κι εσυ. Γι αυτο Αλβανακο μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. Οταν εμενα για χρονια στο εξωτερικο μεσα στην καρδια του π.α.μπλοκ εσυ επαιζες με τις κουκλες σου. Για να ταυτιζεσαι με το κυρ ναυαγιο κοπρολαγνο micropenis κρυφοναζιστη. Ομοιος ομοιω αει πελαζει.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Και ο Kalogero θα μπορουσε να εμφανιστει με προβειά στα Πυρηναια στο Youtube να διδαξει μέντορινγκ στις βοσκοπούλες.
:2funny:
Το είχα γράψει πριν μέρες ότι αναλαμβάνω το management της βοσκοπούλας-influencer. Οκτώβρη ξεκίνησε μία επιμόρφωση για αγροτικά θέματα. Εμπλέκομαι στο πρότζεκτ όχι μόνο για να την κρατήσω ως μεντορέτα, αλλά και γιατί πιστεύω ότι θα έχω και ποσοστά από προώθηση προιόντων. Φυσικά και πολλά βίντεο θα γυριστούν στα Πυρηναία, επειδή δούλεψε εκεί και θα έχουμε στη διάθεση πολλούς χώρους τζάμπα.
Δεν έχω αποφασίσει αν θα εμφανιστώ σε κάνα βίντεο, θα δούμε.
Οπότε προσεχώς έχουμε δουλειά και δεν ξέρω αν θα μπαίνω εδώ μέσα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ έχει καλή πένα και μπορεί σίγουρα να διασκεδάσει τον αναγνώστη.
Όμως έχουν περάσει τα χρόνια που ο δήμαρχος στη Ζαχάρω έφερνε Ρωσίδες νύφες.
Και στα Αγγλικά να γράψει, το ΠΑΙΓΝΙΟ έχει πέσει παντού..
Έχει ένα κεφάλαιο εμπειρίας, αλλά από κει και πέρα εξαρτάται πώς θα το αξιοποιήσει. Αν και δεν είμαι γνώστης του χώρου, αναρρωτιέμαι αν το παίγνιο έχει πέσει, δεδομένου ότι έχει ανέβει τόσο πολύ ο φεμινισμός στη Δύση, που λογικά θα πρέπει να υπάρχει κόσμος που θα στρέφεται προς τις σλάβες γυναίκες ως λύση για οποιασδήποτε μορφής σχέση.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.348
Πόντοι
1.056
Είμαι 25 χρόνια στα γούστα και αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος είναι οτι οι Σλάβες δεν έχουν αλλάξει.Υποθέτω και 50 και 100 χρόνια πριν ίδιες ήτανε.Οπότε πιστέυω και την επόμενη δεκαετία δε θα δούμε μεγάλες αλλαγές.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.056
Πόντοι
3.656
Ρωσία επαρχία είναι επικίνδυνη.Αμα σε κοτσάρουν οι γκόπνικ για ξένο με λεφτά την πούτσισες.Μπαίνεις σε μαγαζί να ψωνίσεις και σε μπανίζουν ένα σωρό αλκοολικοί και περίεργοι τύποι.Εντωμεταξύ οι Ρώσοι πίνουν και τα κέρατά τους όταν διασκεδάζουν και εκεί όλα μπορεί να συμβούν.Μπορεί να αρνηθείς μια πρόποση ή κάτι και ο άλλος να αντιδράσει.Γενικά είναι ψιλοάγρια Ρωσία.Βέβαια και οι γκόμενες πίνουν οπότε γίνεται χαμός μετά από μερικές βότκες.
Γενικά οι Ρώσοι δεν είναι σαν τους Δυτικούς ομογενοποιημένοι, έχουν χαρακτήρα.Δηλαδή ο βίαιος φαίνεται βίαιος,ο κακοποιός φαίνεται κακοποιός,βλέπεις τύπους σαν από μυθιστόρημα.

Τους αγόραζε κανα μπουκάλι βότκα και τον αφήναν ήσυχο.Είχε πάει και στο σπίτι ενος Λιθουανού μαφιόζου και πίνανε βότκες.Του δειχνε ο άλλος φωτογραφίες μ'αυτούς που σκότωσε,αλλά έφυγε ζωντανός κι απο'κει.

Εγώ πιστεύω είναι πολύ πιο επικίνδυνα Αμερική,Μεξικό,Λατινική Αμερική κλπ

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.348
Πόντοι
1.056
Τους αγόραζε κανα μπουκάλι βότκα και τον αφήναν ήσυχο.Είχε πάει και στο σπίτι ενος Λιθουανού μαφιόζου και πίνανε βότκες.Του δειχνε ο άλλος φωτογραφίες μ'αυτούς που σκότωσε,αλλά έφυγε ζωντανός κι απο'κει.

Εγώ πιστεύω είναι πολύ πιο επικίνδυνα Αμερική,Μεξικό,Λατινική Αμερική κλπ

Καλά,εκεί είναι καθυστερημένοι.Αμα πήγαιναν Ρώσοι ή Πολωνοί αστυνομικοί στις φαβέλες θα είχε σταματήσει το έγκλημα σε dt.Θα τους τάραζαν στις γκλομπιές και στο ξύλο.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Εγω θα εκανα εκπομπες με θεματα.
Ανατολικοι παραδεισοι.
Μουνοθυελλα ανατολικα του Οντερ.
Βαλκανικα καμακια στο Ποζναν.
Τα μουνολιβαδα του Τσαρου.
Αυστροουγγρικη πανδαισια.
Βοημικα βιολια.
Σιλεσιανες αιθεριες υπαρξεις.
Πολωνικα υπεροπλα του μελλοντος.
Τα πνευστα του Κατοβιτσε.
Βαλκανικο σαφαρι στη Μοραβια.
Τα βασανα των μοντελων στη Μπρατισλαβα.
Πυραυλικες επιθεσεις στη Μοσχα.
Σλαβικη μαγεια
Ειναι το Μινσκ η απολυτη καυλουπολις? κτλ
Βασικά θα έπρεπε να αρχίσεις από τη γλώσσα (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά?) για να ξεκαθαρίσεις τι μπορείς να πουλήσεις στο αντίστοιχο κοινό κι αν μπορείς να το κάνεις με κάποια άνεση.
Πώς ακριβώς θα εξαργυρώσεις την εμπειρία;
Με προώθηση προιόντων εταιριών, πώληση δικών σου προιόντων πχ λευκά σώβρακα, κούπες κλπ, dating coaching, συγγραφή βιβλίων, διοργάνωση καταδρομών για νέους γαμείς... τι;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.037
Πόντοι
3.506
Τυπάρα @Glyfomounix έχουμε κάτι νεότερο απο την Λιθουάνα? Υπάρχει επαφή ή χάθηκε απο τον ορίζοντα?
Είναι ωραίες και καυλιάρες, αλλά όχι δικά μας χωράφια.. Δυστυχώς η Λιθουανία είναι λιβάδι των Αμερικάνων και των Άγγλων κι εσύ πήγες να κλέψεις τη δουλειά απο μεγάλους παίκτες.
Αυτή είναι η μοίρα μας στο καμάκι σαν Έλληνες. Να πολεμάμε σαν τη χαμάς με ηρωισμό αυτούς που έχουν όλα τα μέσα και την υποστήριξη.
Αύριο θα υπάρχει σαρωτική επίθεση. Επαγρυπνώ για την τελική λύση. Θα παλέψω μέχρις εσχάτων για την πατρίδα

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.348
Πόντοι
1.056
Το κοινο υπαρχει αλλα αμα επιχειρησεις κατι τετοιο θα σου την πεσουν φεμινιστες,πουσταιοι,woke,αντισλαυοι κτλ και θα σε κανουν σαντουιτς.Αυτοι ολοι εχουν κοινα συμφεροντα.Ο ενας θελει πακια για περισσοτερο κρεας στον κωλο του,ο αλλος για φτηνα εργατικα,ο αλλος για προωθηση φεμινισμου,επιλογων γυναικων κτλ και ολα τα συμφεροντα συμπιπτουνε οποτε συμμαχουν εκ του φυσικου.Εγω θα υποστηριζω τα συμφεροντα σπονσορων,γαμεων,δεν εχω καμια τυχη σε αυτη την αντιπαραθεση Θα μου πουνε το συμφερον των γυναικων να βρουνε αντρες να τις στηριζουν στο γαμο και το διαζυγιο,το συμφερον των ατομων που θελουν τους λαθρο να φροντιζουν για την ανεση και την ευμαρεια τους,το συμφερον οσων θελουν κρεατινους λασους στον κωλο τους ειναι ισχυροτερο και σημαντικοτερο απο το συμφερον σου να γαμησεις συνεπως θα σε λιωσουμε.Αυτο αν τολμησεις να βαλεις ιδεες στη μαζικη παραγωγη.Οχι οτι εχω μεγαλο σεβασμο για τα ατομα αλλα ειναι δυσκολο να το βαλεις στο mainstream χωρις να υποστεις τις συνεπειες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Το κοινο υπαρχει αλλα αμα επιχειρησεις κατι τετοιο θα σου την πεσουν φεμινιστες,πουσταιοι,woke,αντισλαυοι κτλ και θα σε κανουν σαντουιτς.Αυτοι ολοι εχουν κοινα συμφεροντα.Ο ενας θελει πακια για περισσοτερο κρεας στον κωλο του,ο αλλος για φτηνα εργατικα,ο αλλος για προωθηση φεμινισμου,επιλογων γυναικων κτλ και ολα τα συμφεροντα συμπιπτουνε οποτε συμμαχουν εκ του φυσικου.Εγω θα υποστηριζω τα συμφεροντα σπονσορων,γαμεων,δεν εχω καμια τυχη σε αυτη την αντιπαραθεση Θα μου πουνε το συμφερον των γυναικων να βρουνε αντρες να τις στηριζουν στο γαμο και το διαζυγιο,το συμφερον των ατομων που θελουν τους λαθρο να φροντιζουν για την ανεση και την ευμαρεια τους,το συμφερον οσων θελουν κρεατινους λασους στον κωλο τους ειναι ισχυροτερο και σημαντικοτερο απο το συμφερον σου να γαμησεις συνεπως θα σε λιωσουμε.Αυτο αν τολμησεις να βαλεις ιδεες στη μαζικη παραγωγη.Οχι οτι εχω μεγαλο σεβασμο για τα ατομα αλλα ειναι δυσκολο να το βαλεις στο mainstream χωρις να υποστεις τις συνεπειες.

Ολα αυτα εν μερει δεκτα. Πριν απο καθε αναλυση και business plan ομως υπαρχει ενα σημαντικο ερωτημα που πρεπει να απαντηθει:

Εισαι διατεθιμενος να βγεις στην καμερα;

Εαν οχι, εισαι διατεθιμενος να μιλας voice over (με κινδυνο να σε αναγνωρισουν γνωστοι σου, κλπ)

Εαν οχι και στα δυο, θα μιλας με αλλοιωση φωνης; Οχι πως ειναι ασχημο, αλλα παιζει μεγαλο ρολο η σχεση σου με το κοινο. Οσο πιο πολυ εκτιθεσαι στην καμερα τοσο πιο πολυ δενεται το κοινο μαζι σου

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.348
Πόντοι
1.056
Δεν έχει νόημα τέτοιο εγχείρημα.Είναι σα να λες σε ένα ληστή θα κονομήσεις αν κάνεις κανάλι στο Youtube για ληστείες και τεχνικές θα το βλέπουν όλοι.Η σε ένα διαρρήκτη να κάνει μαθήματα διαρρήξεων ή σε έναν παπατζή να διδάξει παπά στο Youtube.Οτι θα έχουν θέαση είναι σίγουρο,το θέμα είναι όμως πότε θα τους μπανάρουν και οι συνέπειες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Δεν έχει νόημα τέτοιο εγχείρημα.Είναι σα να λες σε ένα ληστή θα κονομήσεις αν κάνεις κανάλι στο Youtube για ληστείες και τεχνικές θα το βλέπουν όλοι.Η σε ένα διαρρήκτη να κάνει μαθήματα διαρρήξεων ή σε έναν παπατζή να διδάξει παπά στο Youtube.Οτι θα έχουν θέαση είναι σίγουρο,το θέμα είναι όμως πότε θα τους μπανάρουν και οι συνέπειες.

Μπορεις να φτιαξεις δικο σου σαιτ, ανεξαρτητος απο το youtube. Στο you tube κρατα μονο εναν υγιη λογαριασμο που θα ανεβαζεις που και που κανα αθωο βιντεο το οποιο θα τραβαει πελατες στο προσωπικο σου σαιτ, οπου εκει θα εχεις το πιο σκληροπυρηνικο υλικο
Νομιζω ομως πως εχεις ενοχοποιησει πολυ το σπονσορινγ στο μυαλο σου, δες τι γινεται καθημερινα τριγυρω με εγκληματα, απατες, τραφικινγκ, ναρκωτικα, κλπ το σπονσορινγκ ειναι μοναστηρι μπροστα σε αυτα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Δεν είναι το ίδιο. Το αν έχει νόημα τέτοιο εγχείρημα εξαρτάται από τα κίνητρα. Κίνητρο μπορεί να είναι το οικονομικό, το να κάνεις το κέφι σου ή κάτι άλλο.

Ως προς το οικονομικό: έχεις τουλάχιστον δύο δεκαετίες μπροστά σου ακόμα για το σπόνσοριγκ και οικονομικώς οι απαιτήσεις θα είναι περισσότερες, διότι και τα ποσά που θα δίνεις θα ανεβαίνουν κι εσύ θα χρειαστείς να ξοδέψεις για τη δική σου συντήρηση.

Αν έχεις δουλειά που θα σε καλύπτει πάντα, δεν σε πολυνοιάζει, οπότε πάμε στο κίνητρο κέφι. Αυτό σημαίνει ότι θα θες να τα λες, όπως εσύ γουστάρεις κι αυτό δεν γίνεται.
Αν πραγματικά δεν βλέπεις κάποιο κίνητρο, δεν έχει νόημα να κάνεις κάτι.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Μπορεις να φτιαξεις δικο σου σαιτ
Το έχω πει κι εγώ. Εμείς καλά τα λέμε, αλλά ένας που δεν έχει ασχοληθεί μπορεί να κολώσει σε αυτό το σημείο και να μην ξεκινά. Βάζω πρόχειρα δύο πλατφόρμες που μου έρχονται στο νου για αυτοματοποιημένο site
wordpress.com
ning.com

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom