Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.169
Πόντοι
456
Μπορεί να την έχει γαμήσει στη χώρα της.Αλλά κι αυτή μπορεί να κατέβει προς Μεσόγειο να βρει κανα πυρφόρο και να μην χρειάζεται ούτε να δουλεύει.Αλλά ξέχασα,έχουν και τα φεμινιστικά τους αυτές...
Θα μπορούσε η συγκεκριμένη, ειδικά Ιταλία.

Ευτυχώς στη Βαυαρία δεν περνούσαν πολύ τα φεμινιστικά.
Ούτε οι ίδιες οι γυναίκες είχαν όρεξη για τέτοιες μαλακίες και τα κορόιδευαν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.850
Πόντοι
3.656
Πάντως και στην Ελλάδα μπορεί κάποιος να είναι πετυχημένος επαγγελματικά (για τα ελληνικά δεδομένα),αλλά να'χει γαμήσει μόνο τη γυναίκα του.Ή να παντρεύτηκε τη δεύτερη που γνώρισε.Αυτός θεωρείται πετυχημένος γενικά;

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.310
Πόντοι
206
Πάντως και στην Ελλάδα μπορεί κάποιος να είναι πετυχημένος επαγγελματικά (για τα ελληνικά δεδομένα),αλλά να'χει γαμήσει μόνο τη γυναίκα του.Ή να παντρεύτηκε τη δεύτερη που γνώρισε.Αυτός θεωρείται πετυχημένος γενικά;
Όπως λες. Πετυχημένος καθαρά ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ. Φυσικά. Τι σχέση έχει αν έχει γαμήσει μόνο τη γυναίκα του? Τώρα αν είναι δυστυχισμένος στη προσωπική του ζωή με καμία γυναίκα "ζόμπι" είναι άλλο θέμα. Υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα. Καλό θα είναι να τα βλέπουμε και να τα αποφεύγουμε. Η προσωπική ζωή είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο για να το χαραμίσει κάποιος
* Το "γενικά" είναι αυτό που λέει η λέξη. Γενικά. Και καλό θα είναι κάποιες φορές και σε κάποια θέματα να διαχωρίζουμε καταστάσεις.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.850
Πόντοι
3.656
Θέλω να πω ότι ένας πετυχημένος επαγγελματικά,που διάβαζε,που έκανε,που έρανε όταν οι άλλοι γαμούσαν ή τα έξυναν,δε σημαίνει ότι θα είναι και ευτυχισμένος στη ζωή του.Γιατί υπάρχει και αυτή η παρανόηση.

Αν κάνει λάθος επιλογή γυναίκας ή τρώει κέρατο ή δεν ξέρω κι εγω τι άλλο,θα καταλήξει κι αυτός με χαπάκια

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.310
Πόντοι
206
Θέλω να πω ότι ένας πετυχημένος επαγγελματικά,που διάβαζε,που έκανε,που έρανε όταν οι άλλοι γαμούσαν ή τα έξυναν,δε σημαίνει ότι θα είναι και ευτυχισμένος στη ζωή του.Γιατί υπάρχει και αυτή η παρανόηση.

Αν κάνει λάθος επιλογή γυναίκας ή τρώει κέρατο ή δεν ξέρω κι εγω τι άλλο,θα καταλήξει κι αυτός με χαπάκια
Φυσικά και συμβαίνει αυτό. Και μάλιστα πολλοί δε προσπαθούν να το αλλάξουν κιόλας. Και συμβαίνει και πολύ συχνά μάλιστα όταν κάποιος έχει συνδέσει τη προσωπική του ευτυχία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με το μουνί

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706

Αλλο επαγγελματικη επιτυχία ,αλλο η ευτυχία.
Λιγοι εκατομυριουχοι αυτοκτονουν?
Λιγοι αποκατεστημενοι?
Πόσες πορνοσταρ με επ. επιτυχία τα τελευταια χρόνια?

Και πόσα δεν φτανουν στα αυτιά μας....
Ποσοι ξεδινουν σε ντραγκια, αλκοολ, χάπια

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Εμάς βρε μαλακες μας βολεύει να κατακτήσει ο Πούτιν και τη Λετονία και τη Πολωνία και τη μολντοβα..και να υπάρχει φτώχεια μεγάλη εκεί..μπας και πάμε κανα καλοκαίρι να γαμησουμε φτηνά.ξυπνατε!!αμα μπουν Ευρώπη όλοι αυτοί θα γίνουν σαν το ελλαδισταν..που δε γαμας ούτε..με βουντού!!!

Πολωνία,Λεττονία παίζει και να μπήκανε στην Ευρώπη.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.703
Πόντοι
1.706
Λιγοι εκατομυριουχοι αυτοκτονουν?
Τύπε Ουρλάουμπα, εγώ έχω ορκιστεί ποτέ να μην γίνω εκατομμυριούχος. Δεν είναι και λίγο να σε βρει καμμιά αυτοκτονία στα καλά καθούμενα. Ελπίζω κι εσύ να έχεις λάβει τα μέτρα σου. Με τέτοια πράγματα δεν κάνουμε αστεία.:wink:

:2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.703
Πόντοι
1.706

Αν έγινε πετυχημένος επαγγελματικά χωρίς απώτερο στόχο αυτό να συμβάλει στην ευτυχία του είναι όντως για κλάματα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Ναι αλλά για φαντάσου να ήταν ο κμαν εδώ στην Ελλάδα..τι θα έκανε δηλαδή
Πουτανες εχει παντου, αν ειναι να πληρωσεις δε χρειαζεται πλεον να ξενιτευεσαι.Καλα εσυ μια κατηγορια μαζι με τον σαντ μαν. Σχεδον τα ιδια γραφετε, ο ενας αντιγραφει απο τον αλλον μαλλον. Ενω στην γερμανια εε, τρελη ζωη σε ενα χωριουδακι με τους φριτζηδες που απο τις 8μμ πεφτουν για υπνο. Καμαρουλα μια σταλια 2χ2 με κοινο wc και κουζινα. Φουλ στα 12ωρα με τους ψυχαναγκαστικους απο πανω σου, και αλλα πολλα. Αφου δεν εχετε παει παραπαπερα απ τη Λαμια τι καθεστε κ γραφετε. Οσο γιατην γερμανια την εχω γυρισει απο σκρη σε ακρη και γνωριζω καλα τι παιζει. Χρονια γ@μουσα γερμανιδες και αυστριακες απο καμακια σε νησια και τις επισκεπτομουν τον χειμωνα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Εμάς βρε μαλακες μας βολεύει να κατακτήσει ο Πούτιν και τη Λετονία και τη Πολωνία και τη μολντοβα..και να υπάρχει φτώχεια μεγάλη εκεί..μπας και πάμε κανα καλοκαίρι να γαμησουμε φτηνά.ξυπνατε!!αμα μπουν Ευρώπη όλοι αυτοί θα γίνουν σαν το ελλαδισταν..που δε γαμας ούτε..με βουντού!!!

Συνημμένα

• xardalias-oti.gif
    xardalias-oti.gif
    145,3 KB · Εμφανίσεις: 32

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
H επαγγελματικη καταξιωση ειναι το αφροδισιακο των γυναικων. Ποσα χρονια θα σου παρει μεχρι να το καταλαβεις. Μα και φοιτητης να εισαι σε καλες σχολες οι γκομενες σε βλεπουν πολυ ψηλα. Μετα οταν αποφοιτησεις αφου περασουν τα χρονια γ@μας με την επαγγελματικη ιδιοτητα. Βασικη προυποθεση ομως ειναι να βλεπεσαι και οχι το αντιθετο. Αρα μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια για να κανεις ψ/χ θεραπεια, παρτο αλλιως.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.850
Πόντοι
3.656
H επαγγελματικη καταξιωση ειναι το αφροδισιακο των γυναικων. Ποσα χρονια θα σου παρει μεχρι να το καταλαβεις. Μα και φοιτητης να εισαι σε καλες σχολες οι γκομενες σε βλεπουν πολυ ψηλα. Μετα οταν αποφοιτησεις αφου περασουν τα χρονια γ@μας με την επαγγελματικη ιδιοτητα. Βασικη προυποθεση ομως ειναι να βλεπεσαι και οχι το αντιθετο. Αρα μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια για να κανεις ψ/χ θεραπεια, παρτο αλλιως.

Ποιο αφροδισιακό,απλά σε βλέπουν σαν εξασφάλιση των ίδιων και των παιδιών τους.Δε σημαίνει ότι καυλώνουν και μαζί σου.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Mιας και το thread έχει γίνει freestyle,θα σου πω και κάτι για τις γυναίκες.
Στην Ελλάδα η γυναίκα είναι σαν τις γάτες, έχει επτά ζωές.
Στο εξωτερικό, αν μια γυναίκα χαθεί στη μετάφραση μερικά χρόνια και πιάσει τα 33-34,
ακόμη και εμφανίσιμη να είναι, την έχει γαμήσει από χέρι..

Και δε μιλάω μόνο για να κάνει οικογένεια..
Είχα μια Γερμανίδα, πολύ καλό μουνί που δεν είχε σπουδάσει και δούλευε μέχρι τα 30 σε πολύ γνωστά club του Μονάχου και γυρνούσε σπίτι με τρελό νυχτοκάματο. Μου είχε πει ότι όταν ήταν πιτσιρίκα, ο στόχος της ήταν μέχρι τα 25 να αγοράσει ένα Μ2 κούτα,πράγμα που κατάφερε.

Εγώ τη γνώρισα όταν ήταν 32, μόλις είχε τελειώσει ένα Ausbildung για λογίστρια και δούλευε σε μια εταιρεία,με χαμηλό μισθό.
Παράλληλα ήθελε να αγοράσει ένα δυάρι έξω από το Μόναχο και αν και είχε μαζέψει ένα ποσό,
καμία τράπεζα δεν της ενέκρινε το δάνειο που ήθελε γιατί είχε χαμηλό μισθό.
Και μια φορά που γύρισε από την τράπεζα με μία ακόμη χυλόπιτα άρχισε να κλαίει και να λέει γιατί η τράπεζα δε βοηθάει:rolleyes: και κάτι άλλα ακατάληπτα..

Της ξηγήθηκα ένα reality check πως όταν εσύ γυρνούσες με 300 ευρώ από τη δουλειά με το M2,
κάποιοι ξεκωλιαζόμασταν στο διάβασμα για να απολαμβάνουμε τους καρπούς αργότερα,
αλλά έλεγε ότι δεν την στηρίζω με αυτά που λέω..

Κοντολογίς, άμα τρομπάρεις τα καλά τα χρόνια και δεν ξυπνήσεις ούτε στο 90',
αντίο..
Ακριβώς..
Έχω δει πολλές τέτοιες πριπτώσεις που μέχρι τα 30 νόμιζαν ότι ζουν το όνειρο..και ξαφνικά ξυπνάνε στα 34 που ειναι πλεον αργά

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.169
Πόντοι
456
Ποιο αφροδισιακό,απλά σε βλέπουν σαν εξασφάλιση των ίδιων και των παιδιών τους.Δε σημαίνει ότι καυλώνουν και μαζί σου.
Έτσι όπως στα έγραψε.
Διαπλανητικό αφροδισιακό ανεξαρτήτου κουλτούρας και έθνους.
Μάλιστα χωρίς άμεση διασύνδεση για εξασφάλιση των ιδίων και των παιδιών τους.

Υπάρχουν γυναίκες τύπε καυλώνουν ακόμη και με επιτυχημένους.......serial killer και τους στέλνουν τσουβάλια με γράμματα στις φυλακές,μερικές τους παντρεύονται κιόλας:confused:

Πάρε εδώ Ελλάδα τον Λαμπρόπουλο και τον Μαλλιάτση που είναι επιτυχημένοι.......Έλληνες κωμικοί:confused:
και κοίτα τι έχουν γαμήσει.
Πάρε τους τώρα και βάλτους σε ένα supermarket ή χασάπικο και αν γαμούσαν ποτέ χωρίς λεφτά γυναίκα κάτω από 100 κιλά έλα να μου τρυπήσεις τη μύτη...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Αλλά τους λυπάμαι τους φρίτζηδες, μιας και μεταπολεμικά δεν υπάρχει άλλος λαός που να έχει φάει τέτοια πλύση εγκεφάλου και να κάθεται να τον γαμάνε μέσα στο σπίτι του..
Θα γυρίσει τύπε. Και οι Ιάπωνες έχουν φάει παρόμοιο γαμήσι.
Αν δεν γυρίσει , απλά θα πάψει να υπάρχει η χώρα. Θα αφανιστεί .

Η Ελλάδα, είναι ήδη αφανισμένη , απλά δεν το ξέρει .
Θα το μάθει .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Εμφανισιακά οι Ουκρανέζες είναι λεπτότερες και έχουν ωραιότερα πρόσωπα και πιο περιποιημένα μαλλιά.Δεν έχουν τη μυτόγκα που έχουν συχνά οι Πολωνέζες.Οι Πολωνέζες όμως είναι κάπως ψηλότερες και έχουν μεγαλύτερους κώλους και βυζιά από τις Ουκρανέζες.
Στο σεξ υπερτερούν οι Πολωνέζες έχουν πάθος και τα κάνουν όλα ενώ οι Ουκρανέζες είναι κάπως ψόφιες.
Ρωσίδες από βαθιά Ρωσία τυπάρα ....

Τομσκ !!!!!

Καθαρόαιμα άτια ....

Να σιχαθείς το γαμήσι ... και να σου λένε ... τι θα γίνει ; δεν θα μου ρίξεις έναν ακόμη ;;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Μα και φοιτητης να εισαι σε καλες σχολες οι γκομενες σε βλεπουν πολυ ψηλα.
Διαφωνώ κάθετα. Και απόλυτα.
Φοιτητής οδοντιατρικής και ιατρικής ... είσαι πιο κάτω από ντελιβερά ......

Εκτός κι αν είναι καμιά βλαχάρα ΜΕΤΡΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ , με την υποστήριξη της μάνας της ... που θέλει να σε δέσει για μελλοντικό γάμο ...

Αν μπεις σε τέτοιο τριπάκι στα 20-23 όμως, είσαι πιο ναυάγιο από τον τιτανικό .
Ευτυχώς ... είχα ένα κομπόδεμα ... που το έφαγα στις βίζιτες ... και κύλησε η φοιτητική ζωή ...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.850
Πόντοι
3.656
Έτσι όπως στα έγραψε.
Διαπλανητικό αφροδισιακό ανεξαρτήτου κουλτούρας και έθνους.
Μάλιστα χωρίς άμεση διασύνδεση για εξασφάλιση των ιδίων και των παιδιών τους.

Υπάρχουν γυναίκες τύπε καυλώνουν ακόμη και με επιτυχημένους.......serial killer και τους στέλνουν τσουβάλια με γράμματα στις φυλακές,μερικές τους παντρεύονται κιόλας:confused:

Πάρε εδώ Ελλάδα τον Λαμπρόπουλο και τον Μαλλιάτση που είναι επιτυχημένοι.......Έλληνες κωμικοί:confused:
και κοίτα τι έχουν γαμήσει.
Πάρε τους τώρα και βάλτους σε ένα supermarket ή χασάπικο και αν γαμούσαν ποτέ χωρίς λεφτά γυναίκα κάτω από 100 κιλά έλα να μου τρυπήσεις τη μύτη...

Το μεγαλύτερο αφροδισιακό είναι η αναγνωρισιμότητα.

Ποιος πιστεύεις ότι γαμάει πιο εύκολα,ένα ρεμάλι από το survivor ή το big brother ή ένας επιστήμονας που είναι γνωστός μόνο στους επιστημονικούς του κύκλους;

Η ελλεεινίδα θα λέει περήφανα 'γαμήθηκα με τον τάδε απο το survivor' παρά με τον διευθυντή ενος νοσοκομείου πχ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.850
Πόντοι
3.656
Διαφωνώ κάθετα. Και απόλυτα.
Φοιτητής οδοντιατρικής και ιατρικής ... είσαι πιο κάτω από ντελιβερά ......

Εκτός κι αν είναι καμιά βλαχάρα ΜΕΤΡΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ , με την υποστήριξη της μάνας της ... που θέλει να σε δέσει για μελλοντικό γάμο ...

Αν μπεις σε τέτοιο τριπάκι στα 20-23 όμως, είσαι πιο ναυάγιο από τον τιτανικό .
Ευτυχώς ... είχα ένα κομπόδεμα ... που το έφαγα στις βίζιτες ... και κύλησε η φοιτητική ζωή ...

Α μπράβο,πιο πολύ για τις μάνες θα μετράς...παρα για τις κόρες

Οι κόρες θα σε βγάλουν απ'το ignore...μετά τα 30

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom