Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 892K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.199
Πόντοι
2.306
Ελεγες τότε οτι ήσουν απο το Recko(Ελλάδα) και έλαμπαν τα μάτια τους.Δεν το πίστευαν κιόλας.Greece?Oh!Really are you from Greece?Ενιωθες σαν ημίθεος,ολύμπιος θεός και βάλε που έκανε την τιμή να επισκεφτεί την Πράγα.
Δε συζητάμε τι γινόταν Ουκρανία το 2003,στην πρώτη που μίλαγες στο κλαμπ τη γαμούσες πάραυτα ήταν σχεδόν όλες διαθέσιμες.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.749
Πόντοι
3.556
Κύριοι το παίγνιο είναι πλέον στημένο

Οι πιο πολλοί εδώ μέσα ,είμαστε 35+ (χωρίς τα φθινόπωρα) . Δεν είμαστε στο πικ μας γκομενικά. Ίσως είμαστε στο πικ μας από άποψη μυαλού η χρήματος , αλλά σίγουρα όχι στο γκομενιλικι.

Ακόμα και αν το ρίχνεις στη γυμναστική (σαν και μένα επειδή είμαι πλεμπαιος) ,ο πανδαμάτωρ χρόνος αφήνει τα σημάδια του , ψυχολογικά η σωματικά.

έφαγα κάποια μουνια πέρσι , και από αυτά που βλέπω , είτε η αγορά έχει αλλάξει δραματικά σε σχέση με πριν πέντε χρόνια είτε απλά με ξέρασε/ξεπερασε το παίγνιο

Στα σοσιαλ αν δεν έχεις τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι του 95% των αντρών (είτε μπράτσα, είτε χρήμα, φήμη) είσαι ξοφλημένος

Οι μόνες δυο λύσεις είναι παίγνιο στο πεδίο, στα χαρακώματα στην πρώτη γραμμή. Μάχη μέχρις εσχάτων ,Λεωνίδας, Αλαμο, Ελβετική φρουρά στη Ρώμη κοκ. Να πέσεις σαν ήρωας ένα πράγμα. Ακλαφτος

Η εναλλακτική είναι να μαζέψεις χρήματα κάνοντας το σκατο παξιμάδι και όπως έλεγα στο νήμα της Ταϋλάνδης , να πας κάπου εκεί στα οποια ηντα σηκώνει η τσέπη σου

Οι πιο πολλοί εδώ μέσα είμαστε διακοσμητικοί για τις γκόμενες , πλανγκτον (πρώτος εγώ)

Για αυτό λοιπόν , και επειδή έχουμε κάποια ηλικία , η πορνομεταναστευση είναι η μόνη λύση.

Αυτά προφανώς δεν ισχύουν για αλφα μεηλ που γαμάνε άλλο Ρωσιδι κάθε μέρα , η που βγάζουν ένα σωρό λεφτά στις φάμπρικες της Γερμανίας

Είναι για το μέσο όρο σαν και μενα

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.199
Πόντοι
2.306
Αύριο εξόρμηση Ντύσσελντορφ προς άγραν Πόλκας.Για να δούμε αν θα ξαφνιαστούμε ευχάριστα αυτή τη φορά.Είναι από χωριό φαίνεται πολλά υποσχόμενη.
Ακύρωσα το ταξίδι Βαρσοβία το ΠΣΚ,παραήμουνα κουρασμένος να το κάνω.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.199
Πόντοι
2.306
Κύριοι το παίγνιο είναι πλέον στημένο

Οι πιο πολλοί εδώ μέσα ,είμαστε 35+ (χωρίς τα φθινόπωρα) . Δεν είμαστε στο πικ μας γκομενικά. Ίσως είμαστε στο πικ μας από άποψη μυαλού η χρήματος , αλλά σίγουρα όχι στο γκομενιλικι.

Ακόμα και αν το ρίχνεις στη γυμναστική (σαν και μένα επειδή είμαι πλεμπαιος) ,ο πανδαμάτωρ χρόνος αφήνει τα σημάδια του , ψυχολογικά η σωματικά.

έφαγα κάποια μουνια πέρσι , και από αυτά που βλέπω , είτε η αγορά έχει αλλάξει δραματικά σε σχέση με πριν πέντε χρόνια είτε απλά με ξέρασε/ξεπερασε το παίγνιο

Στα σοσιαλ αν δεν έχεις τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι του 95% των αντρών (είτε μπράτσα, είτε χρήμα, φήμη) είσαι ξοφλημένος

Οι μόνες δυο λύσεις είναι παίγνιο στο πεδίο, στα χαρακώματα στην πρώτη γραμμή. Μάχη μέχρις εσχάτων ,Λεωνίδας, Αλαμο, Ελβετική φρουρά στη Ρώμη κοκ. Να πέσεις σαν ήρωας ένα πράγμα. Ακλαφτος

Η εναλλακτική είναι να μαζέψεις χρήματα κάνοντας το σκατο παξιμάδι και όπως έλεγα στο νήμα της Ταϋλάνδης , να πας κάπου εκεί στα οποια ηντα σηκώνει η τσέπη σου

Οι πιο πολλοί εδώ μέσα είμαστε διακοσμητικοί για τις γκόμενες , πλανγκτον (πρώτος εγώ)

Για αυτό λοιπόν , και επειδή έχουμε κάποια ηλικία , η πορνομεταναστευση είναι η μόνη λύση.

Αυτά προφανώς δεν ισχύουν για αλφα μεηλ που γαμάνε άλλο Ρωσιδι κάθε μέρα , η που βγάζουν ένα σωρό λεφτά στις φάμπρικες της Γερμανίας

Είναι για το μέσο όρο σαν και μενα

Πρέπει πάντα να εκμεταλεύεσαι τα δυνατά σου σημεία.Είσαι νέωπας αλλά άφραγκος?Πας μένεις σε χόστελ,φτηνά διαμερίσματα,αξιοποιείς τον άπλετο χρόνο που έχεις και οργώνεις τη ρωσική,ουκρανική επαρχία.Είσαι φραγκάτος αλλά μπάρμπας?Χτυπάς τις πρωτεύουσες,τις χλίδες,μοστράρεις λάιφστάιλ.Μένεις Ελλάδα?Φέρνεις γκόμενες αβέρτα για διακοπές.Μένεις Γερμανία?Εξορμάς στο γειτονικό μπλοκ Πολωνία,Τσεχία.Ολες οι καταστάσεις φτιάχνονται άμα θελήσεις.
Εγώ όπου και να ήμουνα σε οποιεσδήποτε συνθήκες το γύριζα το παίγνιο όπως ήθελα εγώ.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.199
Πόντοι
2.306
Το πρόβλημα είναι οτι είσαι αναξιόπιστος.Εδώ λες οτι μένεις Κυψέλη.

Και εδώ λες οτι μένεις Πάτρα.

Πώς ο άλλος να πιστέψει αυτά που λες για Ρωσία?Πρέπει να βάλεις αποδείξεις.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.728
Πόντοι
3.936
Εχει ανέβει ο ανταγωνισμός Πολωνία.Αμα δεις πώς είναι ντυμένοι οι Πολωνοί στα μαγαζιά λες τι δουλειά έχω εγώ εδώ πέρα?Ο Ελληνας θα νιώσει αμέσως την πίεση.Βλέπει και τη χλίδα γύρω κτλ,θα φάει και μερικές απότομες απορρίψεις και μετά απογοητεύεται δεν ξαναπατάει.
Ρε τυπε αν δεν γνωριζεις την γλωσσα καλα και στην εποχη του Γιαρουζελσκι να πηγαινες θα ετρωγες χυλοπιτα απ' τις γκομενες. Ετσι ειναι η στοφα τους. Τωρα οι αλλες που- στοχος ειναι τα λεφτα- και με την νοηματικη να πας θα γ@μησεις.

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
455
Πόντοι
26
Ρε παπαρουπα υπάρχουν σπιτια με 2 υπνοδωμάτια και δυο μπάνια?σπανιο εκτός και αν στη Κύπρο εχουν μπανιο και τα σαλόνια.
Πες μου σε ποια ποντικοτρυπα μένεις να σου βαλω τσακα με τυρί
Φυσικά και υπάρχουν. Όλα τα δυάρια έχουν 2 μπάνια. Ένα μπάνιο μεταξύ των δύο υπνοδωμάτιων και ένα μέσα στο ένα υπνοδωμάτιο.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
θα αφήσω δυο πινελιές εδώ στο νήμα του φίλου κάημαν και θα σας αφήσω να συνεχίσετε την κουβέντα που έχετε.

Πολωνία εν έτη 2024 για εμάς όλους τους +40 είναι το πιο άκυρο μέρος για σεξοτουρίστα πλέον.
Μετά το off της Ουκρανίας μονόδρομος είναι πλέον η μαμά Ρωσία, όλα τα υπόλοιπα είναι μεσοβέζικες λύσεις.

Πλέον για Ρωσία υπάρχει και η δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικής βίζας χωρίς να χρειάζεται να αφήσεις το διαβατήριο για να σου βάλουν την ρωσική βίζα. Η ηλεκτρονική βίζα είναι για διαμονή 16 ημερών στην Ρωσική επικράτεια με μια είσοδο.

Όποιος θέλει να πάει αποκλειστικά και μόνο στην Αγία Πετρούπολη μπορεί να πάρει πτήση για Ταλίν και από εκεί οδικώς ή με τρένο να μεταβεί στην Αγία Πετρούπολη. Το Ταλίν απέχει περίπου 400 km από την Αγ. Πετρούπολη

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Σωστος φιλε εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω αλλα ο καημαν με λεει αναξιοπιστο,εδω ομως δεν πουλάμε μουρη ουτε κανουμε επίδειξη, εδω ενημερωνουμε τους συναγωνιστες που οντως θελουν να κανουν το βήμα να πανε μαμα Ρωσία.
Όποιος θελει να πηδησει ανώτερες γκομενες η Ρωσία ειναι μονόδρομος και ειναι πιο ευκολες ειδικα επαρχεία.

Για επαρχία Ρωσίας διαφωνώ, πολύ πρόσφατα πήγε ένας φίλος μου στην Σιβηρία σε δύο πόλεις στο Νοβοσιμπίρσκ και στο Ιρκούκτσ και μου είπε πως έχουν τα πράγματα στην βαθιά Ρωσική επαρχία. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω την Μόσχα ή την Πετρούπολη για να πάω στο Ιβάνοβο ή την Τούλα.

Και στην Ουκρανία μόνο Κίεβο πήγαινα με εξαίρεση μία φορά που επισκέφτηκα την Οδησσό καλοκαίρι

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Για επαρχία Ρωσίας διαφωνώ, πολύ πρόσφατα πήγε ένας φίλος μου στην Σιβηρία σε δύο πόλεις στο Νοβοσιμπίρσκ και στο Ιρκούκτσ και μου είπε πως έχουν τα πράγματα στην βαθιά Ρωσική επαρχία

Πως ειναι γενικα; Τι σου ειπε;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Πως ειναι γενικα; Τι σου ειπε;

ούτε κρύο ούτε ζέστη, πολύ μέτρια πράγματα, δεν μπορώ να γράψω περισσότερα χωρίς την συγκατάθεση του. Έγραφε παλιά εδώ στο bou αλλά σταμάτησε πλέον να γράφει

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
λοιπόν αυτά τα ολίγα από εμένα σας αφήνω στα όμορφα χεράκια του βαλκάνιου τσοπάνη
Μύστες του ανατολικού μπλοκ θα σας διαβάζω στα ανατολικά νήματα ως απλός αναγνώστης από εδώ και στο εξής
καλή συνέχεια σε όλους και καλές βουτιές :hi:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.199
Πόντοι
2.306
Εχω πάει σε Καλίνινγκραντ,Καλούγκα,Γέισκ,Κρασνοντάρ και δεν μπορώ να συστήσω καμιά ρωσική επαρχιακή πόλη.Δεν αποκλείω να υπάρχουν καλές π.χ. φοιτητουπόλεις.Για να σχηματίσει κανείς γνώμη πρέπει να επισκεφτεί το τόξο γύρω από τη Μόσχα Τούλα,Τβερ,Ρυαζάν,Μπριάνσκ,Ορέλ,Γιαροσλάβλ,Ιβάνοβο κτλ,μία πόλη στα Ουράλια π.χ. Εκατερίνενμπουργκ και δυο μεγάλες πόλεις κοντά στα ουκρανικά σύνορα π.χ. Βορονέζ,Ροστόφ ή Μπέλογκροντ.
Γενικά από αυτά που έχω δει υπάρχει πολ΄υ μεγάλη έλλειψη σε ωραίες γκόμενες,είναι υπερβολικά χαμηλά τα ποσοστά σε σχέση με Ουκρανία,Λευκορρωσία,Πολωνία κτλ.Βλέπεις πολλές οικογένειες και γενικά μεγαλύτερο συντηρητισμό.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Εχω πάει σε Καλίνινγκραντ,Καλούγκα,Γέισκ,Κρασνοντάρ και δεν μπορώ να συστήσω καμιά ρωσική επαρχιακή πόλη.Δεν απολείω να υπάρχουν καλές π.χ. φοιτητουπόλεις.Για να σχηματίσει κανείς γνώμη πρέπει να επισκεφτε'ι το τ'οξο γύρω από τη Μόσχα Τούλα,Τβερ,Ρυαζάν,Μπριάνσκ,Ορέλ,Γιαροσλάβλ,Ιβάνοβο κτλ,μία πόλη στα Ουράλια π.χ. Εκατερίνενμπουργκ και δυο μεγάλες πόλεις κοντά στα ουκρανικά σύνορα π.χ. Βορονέζ,Ροστόφ.

Δεν υπαρχει καποιο ρωσοφωνο ανδρικο φορουμ οπου να αναλυονται αυτα; Η εστω καποια συζητηση στο internationalsexguide. Μιλαμε για χωρα μεγαθηριο στον αγοραιο που εχει ταισει μουνι ολον τον πλανητη, δε μπορει να ειναι τοσο ανεξερευνητο το εσωτερικο της.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.199
Πόντοι
2.306
Δεν υπαρχει καποιο ρωσοφωνο ανδρικο φορουμ οπου να αναλυονται αυτα; Η εστω καποια συζητηση στο internationalsexguide. Μιλαμε για χωρα μεγαθηριο στον αγοραιο που εχει ταισει μουνι ολον τον πλανητη, δε μπορει να ειναι τοσο ανεξερευνητο το εσωτερικο της.

Επαρχιακή Ρωσία έχει ελάχιστους ξένους και δε γράφουν τίποτα απολύτως για να μην καρφωθούν.Το 95% των ξένων Ουκρανία πηγαίνανε.
Ρωσία φοβούνται κιόλας μην τους τσακώσουν,τους γαμήσουν,χάσουν τη βίζα κτλ.
Σιγά μη βγάλει ο άλλος φωτό από γυμνές γκόμενες,δωμάτια διαμερισμάτων,ξενοδοχείων κτλ όπως κάνουμε εδώ.Εδώ το ψιλοξεφτιλίζουμε και αυτά που γράφω για Βαρσοβία οι άλλοι ξένοι δεν τα γράφουνε,το θεωρούνε ηλίθιο εντελώς να δίνεις τόσες πληροφορίες σε άσχετους και να καις τα μέρη.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.199
Πόντοι
2.306
Ανατολική Ουκρανία είναι πολύ μέτριες οι γκόμενες,κάπως έτσι είναι και οι Ρωσίδες στο ακόμα χειρότερο.Σαν το Κίεβο,Λβωφ σε ποιότητα,πυκνότητα δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις Ρωσία,είναι στατιστικά αδύνατο.Για να βρεις όσες μουνάρες έχει το Κίεβο ή το Μινσκ θα έπρεπε να μια ρωσική πόλη να έχει 15 εκατομμύρια πληθυσμό.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.199
Πόντοι
2.306
Εγω ξεκινισα να βρισκω ρωσιδες μεσω οντνοκλασνικι ,υπαρχουν φορουμ αλλα θελει ψαξιμο να βρεις ενα και θα μπλεξεις στις μεταφρασεις.
Γενικα το καλο ειναι οτι πολλοι χεζονται να μπουν εσωτερικό τους φοβιζει,απλα ειναι μεχρι να παρεις το κολλαει.

Δεν είναι οτι χέζονται,απλά δε βρίσκουν τίποτα για να πάνε.Παλιά μπορεί να έβρισκαν καμιά στο μάμπα και πάλι δεν πήγαιναν λόγω βίζας ή προτιμούσαν να πάνε Ουκρανία που έβρισκαν πολλαπλάσιες ή αν πήγαιναν Ρωσία την καλούσαν Μόσχα και αν δεν πήγαιναν την καλούσαν Κωνσταντινούπολη.Να πάει ο άλλος επαρχιακή Ρωσία για καμάκι είναι σχεδόν απίθανο.
Επαρχία έχεις άπειρες δυσκολίες π.χ. είχα πάει εννάτη Μαίου και ήταν όλα κλειστά λόγω αργίας και δεν μπορούσα να αλλάξω ευρώ σε ρούβλια για να πληρώσω το ξενοδοχείο.Ουκρανία και σε ευρώ αν πληρώσεις τα δέχονται χώρια που έχει ανταλλακτήρια παντού.Ρωσία επαρχία πρέπει να ψάξεις να βρεις ανταλλακτήριο.
Και Πρωτομαγιά που πήγα το ίδιο τροπάρι.Ολα κλειστά,καμία τράπεζα ανοιχτή.Μπορείς να αλλάξεις στη μαύρη αγορά βέβαια αλλά πρέπει να εμπιστεύεσαι.Δηλαδή ρωτάς ένα ταξιτζή και σε πάει στις πιάτσες που σου αλλάζουν ευρώ στη μαύρη αγορά συνήθως με καλύτερη ισοτιμία.Αμα όμως δεν έχει εξοικείωση με τα ρούβλια παίρνεις ρίσκο.Εχει και άλλες πολλές δυσκολίες ρωσική επαρχία δεν είναι όπως Ουκρανία που οργώνεις,κάνεις ό,τι θες.

Τελευταία τροποποίηση:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Φυσικά και υπάρχουν. Όλα τα δυάρια έχουν 2 μπάνια. Ένα μπάνιο μεταξύ των δύο υπνοδωμάτιων και ένα μέσα στο ένα υπνοδωμάτιο.
Καλά είναι καθυστερημένος ο τύπος.
Πριν 5 χρόνια στο πρώτο καινούριο διαμέρισμα που μπήκα στο κέντρο Λάρνακας είχα διαμέρισμα με 2 Υ/δ και 3 μπάνια.
Το κάθε δωμάτιο είχε φουλ τουαλέτα+shower και στο σαλόνι υπήρχε άλλο ένα μπάνιο για επισκέπτες.

Αλλά άμα είσαι βλαχοχωριτης σου φαίνονται διαστημικά όλα αυτά.
Πού να έχεις μπει σε νέα διαμερίσματα στη ζωή σου για να ξέρεις πώς είναι μέσα.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.199
Πόντοι
2.306
Μόσχα.Φτώχεια και των γονέων.Βλ΄έπετε και το μέσο επίπεδο γκόμενας.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom