Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.377
- Πόντοι
- 3.936
Νίζνι Νόβγκοροντ πήγαινε ο δημητράκης οπότε μπορεί να δεις και τίποτα σκατά στις γωνίες.
Νίζνι Νόβγκοροντ πήγαινε ο δημητράκης οπότε μπορεί να δεις και τίποτα σκατά στις γωνίες.
Λίγο πυροβολημένες ;;;Με εσθονη ειχα αρκετα καλη εμπειρια πριν λιγα χρονια καλοκαιρι με μια 23αρα που εκανε πορνοσταρικα σκηνικα. Λετονες και λιθουανες ειχα γνωρισει μερικες στην ολλανδια και γινοταν φαση αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο, αν και μου φανηκαν λιγο πυροβολημενες. Τωρα για κατατοπια δεν γνωριζω να σου πω κατι συγκεκριμενο γιατι πηγα σε αυτα τα μερη για τουρισμο με γκομενα. Δηλαδη ηταν σαν να μπηκα στο jumbo με το παιχνιδι μου.
Τραγικός.Πως κανεις ετσι σαν κυρατσα που της κλεψαν το φακιολι και τον κουβά,εγω δεν το παιζω πολυταξιδεμενος εσυ εχεις αυτα τα κομπλεξ.
Ρε ουρανοξυστης πιανεται πανω απο 150 μετρα υψος ενα κτιριο,τωρα τα 20οροφα δεν μετρανε ως ουρανοξυστες και σου ειπα τι να τους κανεις τους ουρανοξυστες οταν οι τιμές στη λεμεσο εχουν πιασει τιμες Λονδίνου με μισο μισθο αγγλιας.
Αθήνα μενω στη κυψελη αν σ ευχαριστεί αυτό.
Κλασική επαρχιακή Ρωσία.Τελείως σλαβουριά.
Λες πού σκατά ήρθα εδώ πέρα.Θέλει υπομονή να προσαρμοστείς και να θαυμάσεις το κάλλος.
Ρωσίδες στην κόκκινη πλατεία.Εντελώς μέτριες σε σχέση με Πολωνέζες,Τσέχες,Ουκρανέζες.
Αρχοντα υποννοεις οτι οι Ρωσιδες ειναι κατωτερες των ανωτερω εθνικοτητων;
Γουστάρω κυψέλη ,, μού θυμίζει το ΜπρονξΩραία και πολυπολιτισμικη η Κυψέλη. Κοσμοπολίτικη, δεν έχει να ζηλέψει κάτι από την ποικιλία πανίδας
Αρχοντα εμεις αυτο το στυλ και την πνευματικοτητα αναζητουμεΕμφανισιακά ναι,εννοείται.Υπερτερούν σε στυλ,πνευματικότητα όμως.Αρκεί να πας στο Ruznyce,Chopin,Seremetievo και Boryspil.Βλέπεις αμέσως τη διαφορά.
Πιο πολυπολιτισμική όμωςΓουστάρω κυψέλη ,, μού θυμίζει το Μπρονξ
Εγω δεν θα το ελεγα,πετυχαινεις ρωσιδες που λες γίνεται να εχει πλασει η φυση τετοια ομορφιά..ειδικά μοσχα τις βλέπεις ολες μαζεμενες ενω επαρχεία πετυχαινεις πιο αραια αλλα πετυχαίνεις.
Στην ελλαδα για να συμβει αυτο θα δεις 500 για να πετυχεις τη μια ενω μοσχα στις 50 πετυχαινεις ενα θεομουνο ενω επαρχεία ρωσιας μια στις 150
Θελω να πω η αναλογια ωραιων επι του συνολου υπερεχει η ρωσια κατα πολυ απο ελλαδα,απο ουκρανια πιστευω στο ιδιο μοτιβο απλα οι ουκρανες βγαζουν μια λίγο βλαχια.
Φιλε αυτο το ταξιδι που λες ειναι αρκετα κουραστικο,εγω να φανταστείς σκεφτόμουν να φτασω στο καζαν που ειναι στα ουραλια.
Ειναι τεραστιες οι αποστασεις και τα τρενα οχι τοσο γρηγορα γενικα.
Να ξερεις οι ανατολικες δε ειναι ωραιες κινεζοφερνουν,πιστευω οτι απο το νοβοσιμπιρσκ και περα ειναι καθαρα ασια σε ολα.
Μιλαμε για αποστάσεις που λες αποκλειεται ολο αυτο να ειναι μια χώρα, απεραντες εκτασεις.
Εγω εχω στοχο αν παω να παω νιζνι νοβγκοροντ ουτε καν καζαν.
Σωστα στη ρωσια σου λενε δεν ακολουθουμε εμεις τα προτυπα σας αλλα εσεις τα δικα μας.
Γενικα υπάρχει μια ανωτεροτητα σ αυτο.
Σου λεει ετσι ειμαστε και πιστευουμε οτι ειμαστε τελιοι και αν θες να ζησεις εδω θα ξεχασεις αυτα που σε ταιζουν στη βρωμοδυση.
Αφου έβλεπα τοτε μακντοναλτς και απορουσα πως το δεχονται ωσπου με το πολεμο και περα τα αλλαξαν σε μπραντ ρωσικο
Μην συγκρινεις μια απεραντη χωρα εκατον σαραντα εκατομμυριων που συνορευει με καμια δεκαρια και βαλε αλλες χωρες με καποιες πολεις γιατι ειναι χωρις νοημα.Εγω παντως Κιεβο εκτος του chi που ειχε μερικες καραμουναρες δεν ενθουσιαστηκα ,πχ το ibiza της Οδησσου ειχε καλυτερες.Το δε rich cat στο Μινσκ μετριες.Ρωσία βλέπεις πολύ αραιά σούπερ γκόμενες.Καμία σχέση με Κίεβο,Μινσκ,Πράγα κτλ.Τέτοιες συγκεντρώσεις από μουνάρες δεν πετυχαίνεις Ρωσία.
Γενικά Ρωσία υπάρχουν μεγάλες πόλεις αλλά ενδιάμεσα είναι ερημιά δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα,καμία σχέση με Ευρώπη που είναι πυκνοκατοικημένη,παντού πόλεις και κωμοπόλεις σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων.