Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 864K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.379
Πόντοι
3.936
Τομ Κρουζ έχε το πορτοφόλι σου ορθάνοιχτο.Βλέπετε οι Ρωσίδες δε μασάνε,οι Πολωνέζες είναι σαφώς πιο οικονομικές.
Ειχε τον καραμουναρο 2m την νικολ και την γ@μαγε τζαμπε τοσα χρονια, τωρα θα κολλησει για να πληρωνει το ρωσογυφτακι που μοιαζει σαν την ντανα ιντερνασιοναλ. Δε νομιζω τακη. Εδω παιζουν κατι θεικα εσκορτ στο χολλυγουντ που ειναι για πολυ πριβε καταστασεις και απευθυνονται μονο σε πολυεκατομμυριουχους σταρ.

Συνημμένα

• Eyes Wide Shut mirror.png
    Eyes Wide Shut mirror.png
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 31

dalaidama

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2023
Like
181
Πόντοι
0
Ο μεσος μισθος Πολωνια ειναι 1644.292 USD/Month, Τσεχια 1865.756 USD/Month, Ελλαδα 1381 USD/Month
Δεν υπαρχει καμια χωρα παγκοσμιος ουτε υπηρξε που να γαμαει ο ξενος ενω βγαζει λιγοτερα απο τον ντοπιο. Οσοι σας λενε οτι θα γαμησετε αβερτα Πολωνια,Τσεχια σας λενε ψεματα στην καλυτερη.
Ακομα και περισσοτερα να βγαζετε παλι δεν γαματε. Εγω παω σαν software engineer με 4σιο μισθο απο τον μεσο Ελληνικο και παλι κατι καμμενες πετυχαινω στο bumble και στα μαγαζια πχ Βροτσλαβ μονο Ουκρανες gold digger θα πετυχεται
Οι Πολωνοι πλεον βγαζουν περισσοτερα λεφτα,ειναι γυμνασμενοι με καλυτερα σωματα απ τον μεσο Ελληνα ενω φορανε και καλυτερα ρουχα σε σχεση με το 2007 που οντως Πολωνια θεριζες.
Βροτσλαβ για ενοικιο εκτος κεντρου 700Ευρω θα χρειαστειτε αν θελετε να ζειτε μονοι σας ξεχαστε το δεν αξιζει το εκανα και εφυγα. Αν καποιος πιστευει στα παραμυθια ας παει.

Γνωρισα κατι Ιταλους τελειωμενους που ουτε Ουκρανεζα δεν χτυπησαν, τα 1500-1800 που εχουν μισθο οι τελειωμενοι Ιταλοι δεν θα συγκινισουν καμια Πολωνεζα ειναι ενας μισθος που παιρνουν πολλοι Πολωνοι πλεον.

Ενδεικτικα να σας αναφερω οτι Ουκρανια ακομα και μεσω πολεμου https://www.glassdoor.com/Salaries/kiev-software-engineer-salary-SRCH_IL.0,4_IM1186_KO5,22.htm παιζουν 2-4k το μηνα ενω Πολωνια που ημουν μια μεση εταιρεια θα δωσει 6-10κ για εναν senior.
Με Ουκρανο που μιλαγα παιρνει σαν database administrator πανω απο 6000 το μηνα και η κοπελα του επισης Ουκρανεζα μαγειρισα βγαζει 1800+

Εγω προσωπικα εως περσι Ευρωπη πηγαινα καθε χρονο πλεον δεν ξαναπαω. Μονο Γερμανια θα πηγαινω και αυτο γιατι γινονται καποια εταιρικα meetings.

Την αραζω Κωσταντινουπολη που ειμαι βασιλιας με αυτα που βγαζω + εχει Ουκρανεζες και Ρωσιδες πολλες τελευταια. Στο τριμηνο παω Γεωργια μπατουμι τιφλιδα περναω καμια Αρμενια και παλι πισω. Εχω παρει πολλα θετικα μηνυματα για Καζακσταν απο συναδελφο αλλα ξενερωνω που μετα το μηνα θελει visa.

Για μενα αν δεν περναω καλα και βαζω το 30-40% του μισθου μου στην ακρη πιο το νοημα? Αντικειμενικα Ευρωπη θες 10k το μηνα για αυτο,ειναι αδυνατο!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Ο μεσος μισθος Πολωνια ειναι 1644.292 USD/Month, Τσεχια 1865.756 USD/Month, Ελλαδα 1381 USD/Month
Δεν υπαρχει καμια χωρα παγκοσμιος ουτε υπηρξε που να γαμαει ο ξενος ενω βγαζει λιγοτερα απο τον ντοπιο. Οσοι σας λενε οτι θα γαμησετε αβερτα Πολωνια,Τσεχια σας λενε ψεματα στην καλυτερη.
Ακομα και περισσοτερα να βγαζετε παλι δεν γαματε. Εγω παω σαν software engineer με 4σιο μισθο απο τον μεσο Ελληνικο και παλι κατι καμμενες πετυχαινω στο bumble και στα μαγαζια πχ Βροτσλαβ μονο Ουκρανες gold digger θα πετυχεται
Οι Πολωνοι πλεον βγαζουν περισσοτερα λεφτα,ειναι γυμνασμενοι με καλυτερα σωματα απ τον μεσο Ελληνα ενω φορανε και καλυτερα ρουχα σε σχεση με το 2007 που οντως Πολωνια θεριζες.
Βροτσλαβ για ενοικιο εκτος κεντρου 700Ευρω θα χρειαστειτε αν θελετε να ζειτε μονοι σας ξεχαστε το δεν αξιζει το εκανα και εφυγα. Αν καποιος πιστευει στα παραμυθια ας παει.

Γνωρισα κατι Ιταλους τελειωμενους που ουτε Ουκρανεζα δεν χτυπησαν, τα 1500-1800 που εχουν μισθο οι τελειωμενοι Ιταλοι δεν θα συγκινισουν καμια Πολωνεζα ειναι ενας μισθος που παιρνουν πολλοι Πολωνοι πλεον.

Ενδεικτικα να σας αναφερω οτι Ουκρανια ακομα και μεσω πολεμου https://www.glassdoor.com/Salaries/kiev-software-engineer-salary-SRCH_IL.0,4_IM1186_KO5,22.htm παιζουν 2-4k το μηνα ενω Πολωνια που ημουν μια μεση εταιρεια θα δωσει 6-10κ για εναν senior.
Με Ουκρανο που μιλαγα παιρνει σαν database administrator πανω απο 6000 το μηνα και η κοπελα του επισης Ουκρανεζα μαγειρισα βγαζει 1800+

Εγω προσωπικα εως περσι Ευρωπη πηγαινα καθε χρονο πλεον δεν ξαναπαω. Μονο Γερμανια θα πηγαινω και αυτο γιατι γινονται καποια εταιρικα meetings.

Την αραζω Κωσταντινουπολη που ειμαι βασιλιας με αυτα που βγαζω + εχει Ουκρανεζες και Ρωσιδες πολλες τελευταια. Στο τριμηνο παω Γεωργια μπατουμι τιφλιδα περναω καμια Αρμενια και παλι πισω. Εχω παρει πολλα θετικα μηνυματα για Καζακσταν απο συναδελφο αλλα ξενερωνω που μετα το μηνα θελει visa.

Για μενα αν δεν περναω καλα και βαζω το 30-40% του μισθου μου στην ακρη πιο το νοημα? Αντικειμενικα Ευρωπη θες 10k το μηνα για αυτο,ειναι αδυνατο!
Για δωσε ινφο απο τη ζω στην Κωσταντινουπολη τυπε, πως ειναι τα πραγματα και η καθημερινοτητα σου; Πχ ενοικιο, περιοχες, διασκεδαση, παρεες, γυναικες, πως σε βλεπουν οι Τουρκοι, γλωσσα, φαγητο, κλπ
Αν θελεις γραψτα σε αυτο το νημα, η ακομα καλυτερα ανοιξε ενα καινουργιο δικο σου, μιας και η Πολη ειναι ενα κεφαλαιο απο μονη της:
Και η αληθεια ειναι πως στην Τουρκια πλεον εχει ερθει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, η λιρα χτυπησε ιστορικα χαμηλα μεσοβδομαδα

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.862
Πόντοι
1.056
Πολωνοί κοροιδεύουν τις Πολωνέζες που τραβιούνται με κελεμπίες στο Ντουμπάι.Πώς τις ψαρεύουν στα μωλ όπως το Zlote Terassy,τις πουλάνε παπά οτι θα τις φέρουν στο Ντουμπάι και θα τις χρυσώσουν και τις γαμάνε.

Κοπέλες στο Ντουμπάι.Ταινία για τα ανδραγαθήματα στων Πολωνέζων με τους σείχηδες βασισμένη σε αληθινό βιβλίο.

Ενδιαφέρουσα,έχει βγει τώρα στο Amazon Prime.

Κλασσική ανατολική Ευρώπη.Στο τέλος πάντα γαμάς.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.379
Πόντοι
3.936
Για δωσε ινφο απο τη ζω στην Κωσταντινουπολη τυπε, πως ειναι τα πραγματα και η καθημερινοτητα
Eιχα καθησει στο χοτελ παρκ βοσπορος και το μπεικον στο πρωινο το εδιναν λες και ηταν μπαφος στα κρυφα.Η πισινα του χοτελ μεσ τη μπιχλα.Ηπιατσα ταξιμ αρχιδοκαμπος, οι γυναικες κοιτουσαν σαν τρομαγμενα κουναβια κουκουλωμενες. Ο ιμαμης γκαριζε και σε ξυπναγε απ τις 6 ωρα το πρωι × 3 φορες την ημερα αυτο.Σε καθε γωνια κυμματιζε μια τεραστια τουρκικη σημαια σε φαση τρελλας.Η ατμοσφαιρα αποπνικτικη ισως απο τζακια; πολυ υγρασια. Στα καφε πλαστικες καρεκλες με μπαχαλοτσαι και μυρτωκολωνια για αποστειρωση. Ανθελληνικη προπαγανδα ακομη και στους ξεναγους.Περιργες κομπλεξικες συμπεριφορες λογω ισλαμ.Μια μ@λακια και μιση η πολη.Μονο για την αγια σοφια αξιζει να παει κανεις και το υδραγωγειο του ιστουνιανου. Αντικουκου τελειως η κοινωνια. Απορω 400 χρονια πως συμβιωσαμε με τους μεμετηδες και δεν τουρκεψαμε.
Υγ. Οι ξυλινες πορτες της αγ.σοφιας ειναι αρχαιες και τις πηραν απ την ακροπολης.
Δεν θα ξαναπηγαινα ουτε τζαμπα εκει.
Να σημειωθει οτι η πολη ειναι φτιαγμενη για 100.000 και εχει βαλρι μεσα ο αλλος 12.000.000

dalaidama

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2023
Like
181
Πόντοι
0
Για δωσε ινφο απο τη ζω στην Κωσταντινουπολη τυπε, πως ειναι τα πραγματα και η καθημερινοτητα σου; Πχ ενοικιο, περιοχες, διασκεδαση, παρεες, γυναικες, πως σε βλεπουν οι Τουρκοι, γλωσσα, φαγητο, κλπ
Αν θελεις γραψτα σε αυτο το νημα, η ακομα καλυτερα ανοιξε ενα καινουργιο δικο σου, μιας και η Πολη ειναι ενα κεφαλαιο απο μονη της:
Και η αληθεια ειναι πως στην Τουρκια πλεον εχει ερθει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, η λιρα χτυπησε ιστορικα χαμηλα μεσοβδομαδα
Θα εγραφα εδω συχνοτερα αλλα στο πενθημερο δουλευω σε ξενη εταιρεια συν την Ελληνικη που ειμαι part time, ειμαι μπροστα σε ενα laptop 14ωρες την ημερα το ελαχιστο. Οποτε τα ΣΚ κανω απτοξινωση απλα τωρα ειμαι πισω για γιορτες.

Ενδεικτικα να σου πω οτι τελευταια remote δουλεψα απο Ευρωπη Τσεχια και Αυστρια που εδινα 300Ευρω/βδομαδα. Κωσταντινουπολη εμενα Taksim πλεον στο Kadikoy και δινω 280Ευρω το μηνα!
Και Ευρωπη και Τουρκια μενω με συγκατοικους κυριως digital nomads. Τσεχια ειχα Γερμανο/Αυστριακη/Ιταλιδα ενω Τουρκια τελευταια φορα ειχα Ρωσιδα/Ουκρανεζα/Τουρκαλα.
Βεβαια αλλαζουν αυτα.
Απο τιμες καλυτερη η Τιφλιδα μενω τριμηνο σε συγκεκριμενο σπιτι απο κονε και δινω 250Ευρω/μηνα αλλα χωρις συγκατοικους ολο το σπιτι δικο μου.

Τουρκια ειναι πλεον η βαση μου και απο εδω και περα θα μενω τουλαχιστον εξαμηνο ανα χρονο εκει. Τα τελευταια τρια χρονια ειχα βαση σε Σερβια/Τσεχια/Πολωνια αλλα πλεον δεν αξιζουν.

Τωρα οσον αφορα την ζωη στην Πολη ειμαι αρχοντας. Υπαρχουν μηνες που την βγαζω με 600Ευρω το με ενοικιο μεσα! Μ.ο θα πω με 800Ευρω περνας τελεια. Οι Τουρκοι μολις ακουνε Ευρω λενε εισαι πλουσιος. Γενικα κανενα ρατσισμο δν εχω ζησει. Με κοιτανε με θαυμασμο θα ελεγα και γενικα ζηλευουν την ζωη του Ευρωπαιου. Βεβαια μενω Kadikoy που ειναι περιοχη για νεολαια και γενικως μιλαω με ανθρωπους 20-40. Σε μεγαλυτερες ηλικιες δεν ξερω τι σκεφτονται.

Απο φαι εχω βρει μαγαζια με μαγειρευτο ετοιμο στο Ευρω τα απλα πιατα βεβαια συνηθως μαγειρευω εκτος αν ειμαι σε φαση που εχω πολυ πολυ δουλεια.
Γυναικες γνωριζω 10-20 φορες ευκολοτερα απο οτι Ελλαδα. Ισως φταιει οτι παντα το ξενο ελκυει. Για παραδειγμα οι Τουρκοι μου λεγανε σιγα μην πηδηξεις Τουρκαλα απο τα dating apps δεν δουλευουν εδω. Παπαριες. Tinder εχω καπου δεκα match την βδομαδα οσο δηλαδη Ελλαδα το εξαμηνο.
Επισης οι Τουρκαλες ειναι φουλ αμαθες στα κολπα τα Ελληνικα. Μπορεις να λες και παραμυθια η μεγαλα λογια και τα πιστευουν. Βεβαια ειναι και πολυ ζηλιαρες. Εχω μια που πλεον εχει παντρευτει και οταν πινει στελνει μηνυματα δεν νομιζω να εισαι με καμια αλλη?
Δηλαδη παιζει παρανοια στις σχεσεις βεβαια σοβαρες σχεσεις αποφευγω. Τελευταια γνωρισα μια Ρωσιδα που δουλευει απο Τουρκια(γραφει online κριτικες σε βιβλια) αλλα εχει πολλα ψυχολογικα λογω του πολεμου και δεν την αντεχα. Εχει και Ουκρανες πολλες.

Γενικα δεν νομιζω οτι η Τουρκια ειναι καλυτερη για καποιο συγκεκριμενο λογο απλα ειναι πιο φθηνα. Γενικα ειχα σαν πλανο αν ακριβυνει η Τουρκια να παω Γεωργια που ειναι ακομα φθηνοτερα αλλα δεν μου αρεσει τοσο ειναι λιγο πιο μονοτονα. Μαλλον Για Καζακσταν το κοβω απο του χρονου μου ειπε συναδελφος που εκατσε ενα εξαμηνο οτι ειναι οπως η Πολωνια του 2000. Γαμας φουλ και ειναι και πολλες Ρωσιδες συν πολλες Ασιατισες που σκανε για διακοπες οπως Ιαπωνεζες οπως και πολλες Ρωσιδες και μιξ. Ταχυτητες Ιντερνετ ανεκτες οποτε με βλεπω εκει οταν ληξει το εξαμηνο Τουρκια

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.379
Πόντοι
3.936
Πολωνοί κοροιδεύουν τις Πολωνέζες που τραβιούνται με κελεμπίες στο Ντουμπάι.Πώς τις ψαρεύουν στα μωλ όπως το Zlote Terassy,τις πουλάνε παπά οτι θα τις φέρουν στο Ντουμπάι και θα τις χρυσώσουν και τις γαμάνε.
Το ιδιο νομιζαν και οι ελλεινιδες. Και τις εβλεπα κουκουλωμενες σαν κρεμμυδια εκει να αγοραζουν κοσμηματα στα χρυσοχοεια για ψυχοθεραπεια και ο καμηλιερης απο πισω κατα ποδας.Αφου τις εχουν φυλακισμενες οι βεδουινοι κ δεν τις αφηνουν να εχουν στα χερια τους ουτε κινητο. Την πισινα την βλεπουν απ το παραθυρο γιατι δεν την αφηνει να κανει μπανιο μη τυχον κ την δουν οι υπηρετες. Τρωνε και στη μαπα την ζεστη της κολασεως. Μονο σε μαγαζια που εχει κλιματιστικο επιβιωνεις. Μερικες απο αυτες εφυγαν νυχτα απο εκει γεματες ψυχολογικα προβληματα. Ανθρακας ο θυσαυρος.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.379
Πόντοι
3.936
Για δωσε ινφο απο τη ζω στην Κωσταντινουπολη τυπε, πως ειναι τα πραγματα και η καθημερινοτητα σου;
Τυπε αν ψαχνεσαι για εξωτερικο και ποιοτητα ζωης δες λιγο ολλανδια.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Τυπε αν ψαχνεσαι για εξωτερικο και ποιοτητα ζωης δες λιγο ολλανδια.

Η Ολλανδια μου αρεσει, αλλα αν δουλευεις ρεμοτε ειναι ασυμφορη λογω ακριβειας. Για ονσαιτ ρολους, ειναι στο τοπ3 της Ευρωπης η Ολλανδια, ισως και Νο1 σε καποιους κλαδους, μην ξεχνας και το 30% ρουλινγκ. Οι χωρες που παρεθεσε ο φιλος εχουν καλυτερο vfm λογω φθηνιας και χαωδους διαφορας εισοδηματος με τους ντοπιους (και τις ντοπιες που σε βλεπουν σαν ξερολουκουμο)

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Θα εγραφα εδω συχνοτερα αλλα στο πενθημερο δουλευω σε ξενη εταιρεια συν την Ελληνικη που ειμαι part time, ειμαι μπροστα σε ενα laptop 14ωρες την ημερα το ελαχιστο. Οποτε τα ΣΚ κανω απτοξινωση απλα τωρα ειμαι πισω για γιορτες.

Ενδεικτικα να σου πω οτι τελευταια remote δουλεψα απο Ευρωπη Τσεχια και Αυστρια που εδινα 300Ευρω/βδομαδα. Κωσταντινουπολη εμενα Taksim πλεον στο Kadikoy και δινω 280Ευρω το μηνα!
Και Ευρωπη και Τουρκια μενω με συγκατοικους κυριως digital nomads. Τσεχια ειχα Γερμανο/Αυστριακη/Ιταλιδα ενω Τουρκια τελευταια φορα ειχα Ρωσιδα/Ουκρανεζα/Τουρκαλα.
Βεβαια αλλαζουν αυτα.
Απο τιμες καλυτερη η Τιφλιδα μενω τριμηνο σε συγκεκριμενο σπιτι απο κονε και δινω 250Ευρω/μηνα αλλα χωρις συγκατοικους ολο το σπιτι δικο μου.

Τουρκια ειναι πλεον η βαση μου και απο εδω και περα θα μενω τουλαχιστον εξαμηνο ανα χρονο εκει. Τα τελευταια τρια χρονια ειχα βαση σε Σερβια/Τσεχια/Πολωνια αλλα πλεον δεν αξιζουν.

Τωρα οσον αφορα την ζωη στην Πολη ειμαι αρχοντας. Υπαρχουν μηνες που την βγαζω με 600Ευρω το με ενοικιο μεσα! Μ.ο θα πω με 800Ευρω περνας τελεια. Οι Τουρκοι μολις ακουνε Ευρω λενε εισαι πλουσιος. Γενικα κανενα ρατσισμο δν εχω ζησει. Με κοιτανε με θαυμασμο θα ελεγα και γενικα ζηλευουν την ζωη του Ευρωπαιου. Βεβαια μενω Kadikoy που ειναι περιοχη για νεολαια και γενικως μιλαω με ανθρωπους 20-40. Σε μεγαλυτερες ηλικιες δεν ξερω τι σκεφτονται.

Απο φαι εχω βρει μαγαζια με μαγειρευτο ετοιμο στο Ευρω τα απλα πιατα βεβαια συνηθως μαγειρευω εκτος αν ειμαι σε φαση που εχω πολυ πολυ δουλεια.
Γυναικες γνωριζω 10-20 φορες ευκολοτερα απο οτι Ελλαδα. Ισως φταιει οτι παντα το ξενο ελκυει. Για παραδειγμα οι Τουρκοι μου λεγανε σιγα μην πηδηξεις Τουρκαλα απο τα dating apps δεν δουλευουν εδω. Παπαριες. Tinder εχω καπου δεκα match την βδομαδα οσο δηλαδη Ελλαδα το εξαμηνο.
Επισης οι Τουρκαλες ειναι φουλ αμαθες στα κολπα τα Ελληνικα. Μπορεις να λες και παραμυθια η μεγαλα λογια και τα πιστευουν. Βεβαια ειναι και πολυ ζηλιαρες. Εχω μια που πλεον εχει παντρευτει και οταν πινει στελνει μηνυματα δεν νομιζω να εισαι με καμια αλλη?
Δηλαδη παιζει παρανοια στις σχεσεις βεβαια σοβαρες σχεσεις αποφευγω. Τελευταια γνωρισα μια Ρωσιδα που δουλευει απο Τουρκια(γραφει online κριτικες σε βιβλια) αλλα εχει πολλα ψυχολογικα λογω του πολεμου και δεν την αντεχα. Εχει και Ουκρανες πολλες.

Γενικα δεν νομιζω οτι η Τουρκια ειναι καλυτερη για καποιο συγκεκριμενο λογο απλα ειναι πιο φθηνα. Γενικα ειχα σαν πλανο αν ακριβυνει η Τουρκια να παω Γεωργια που ειναι ακομα φθηνοτερα αλλα δεν μου αρεσει τοσο ειναι λιγο πιο μονοτονα. Μαλλον Για Καζακσταν το κοβω απο του χρονου μου ειπε συναδελφος που εκατσε ενα εξαμηνο οτι ειναι οπως η Πολωνια του 2000. Γαμας φουλ και ειναι και πολλες Ρωσιδες συν πολλες Ασιατισες που σκανε για διακοπες οπως Ιαπωνεζες οπως και πολλες Ρωσιδες και μιξ. Ταχυτητες Ιντερνετ ανεκτες οποτε με βλεπω εκει οταν ληξει το εξαμηνο Τουρκια
Ευχαριστουμε τυπε, πολυ κατατοπιστικος!
Για Αρμενια το εχεις ψαξει καθολου; Εχουν παει πολλες ρωσιδες που δουλευουν ρεμοτε και εκει, λογω εγγυτητας

Τελευταία τροποποίηση:

dalaidama

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2023
Like
181
Πόντοι
0
Για Αρμενια το εχεις ψαξει καθολου; Εχουν παει πολλες ρωσιδες που δουλευουν ρεμοτε και εκει, λογω εγγυτητας
Ναι αρκετα και θα περασω και Απριλιο η Μαιο για κανα μηνα. Αλλα δεν μου αρεσουν οι τιμες στα νοκια. Ζητανε 450-500 το μηνα οταν Γεωργια ζητανε 280. Δεν ειναι θεμα οτι ειναι κατι να δωσω αυτα τα λεφτα αλλα δεν μου αρεσει σαν νοοτροπια να ειναι οι τιμες τοσο υψηλα οταν σε ολες τις διπλα χωρες ειναι στην μιση τιμη. Τωρα και με τα γεγοντα στο Καραμπαχ δεν ξερω μηπως οι τιμες στα νοικια ειναι ακομα πιο πανω.
Εχω ψηθει πολυ για Αλματι στο Καζακσταν αλλα οι κουφαλες επιτρεπουν μεχρι 30ημερες δεν θελουν να γεμισουν teleworkers οπως οι Γεωργιανοι. Μου ειπε πολυ εμπιστος ανθρωπος παρα πολλα σκηνικα και καλα λογια. Συμφωνα με αυτον που εχει γυρισει επι 10 οσο εγω τον κοσμο ειναι η καλυτερη χωρα πλεον για digital nomads γιατι τωρα αναπτυσσονται και οι γυναικες απλα ειναι τρομερα μιξ και καλυτερες απο Ασιατισες γιατι ειναι 10ποντους ψηλοτερες.
Αλλα θα επισκεφτω μαλλον μετα το καλοκαιρι εκτος αν δεν γυρισω Ελλαδα.

Και Ιραν ψηνω αν επιτρεψουν signal γιατι δεν θελω να παιζω με vpn, proxy servers κτλπ

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.997
Πόντοι
456

Δεν ξέρω αν τα είχα γράψει κάπου, αλλά είχα πάει Κωνσταντινούπολη εν μέσω πανδημίας και πέτυχα το στρατό με στάγιερ να μοιράζει ψωμιά.
Όποτε με ρωτούσαν συστηνόμουν ως "ο γείτονας" και είχα μόνο θετικές αντιδράσεις,αλλά από την άλλη ήμουν
για αυτούς ένα κινούμενο ευρώ.

Είχα σουξέ στις τουρκάλες, βασικά σε κάθε χώρα καταλαβαίνεις από τα βλέμματα ή τα σχόλια όταν έχεις interaction σε κανά μαγαζί,εστιατόριο,κ.λ.π. με τι πιθανότητες παίζεις μπάλα.
Αλλά δεν έπαιξα μπάλα για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Έφαγα πολύ καλό και φθηνό φαγητό.

Η Πόλη έχει ιστορία και βαρύνουσα σημασία για εμάς τους Έλληνες,
αλλά δε θα μπορούσα να μείνω μόνιμα για κανέναν λόγο.
Ο ιμάμης ακούγεται κάθε τρεις και λίγο,έχουν 365 μέρες το σημαιοστολισμό που έχουμε εμείς 25 Μαρτίου
και σου βγάζουν ότι είναι λίγο μάο μάο...
Που να πήγαινα και καμιά Άγκυρα..

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.862
Πόντοι
1.056
Το πρόβλημα στην Τουρκία είναι οι Τούρκοι.Συνέχεια προσπαθούν να σε κλέψουν,να σε κοροιδέψουν συχνά με πρωτόγονο τρόπο.Η Κωνσταντινούπολη καλή είναι για βόλτα,έχει ενδιαφέρον αλλά γκόμενα εκεί δεν πρόκειται να ξαναφέρω.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.997
Πόντοι
456
Το πρόβλημα στην Τουρκία είναι οι Τούρκοι.Συνέχεια προσπαθούν να σε κλέψουν,να σε κοροιδέψουν συχνά με πρωτόγονο τρόπο.Η Κωνσταντινούπολη καλή είναι για βόλτα,έχει ενδιαφέρον αλλά γκόμενα εκεί δεν πρόκειται να ξαναφέρω.
Oι τούρκοι είναι πρόβλημα παντού.
Όπως και οι γύφτοι,άραβες,αφγανοί,πάκια..
Σε όποια χώρα και να πας,δεν τους θέλει κανείς.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.862
Πόντοι
1.056
Oι τούρκοι είναι πρόβλημα παντού.
Όπως και οι γύφτοι,άραβες,αφγανοί,πάκια..
Σε όποια χώρα και να πας,δεν τους θέλει κανείς.

Εχει και μερικούς καλούς.Είναι λεπτοί,κοντοί,σβέλτοι,δουλοπρεπείς σα γιουσουφάκια.Αυτοί βγάζουν δουλειά.Αλλά έχει και πολλούς απατεώνες.Γενικά Τουρκία παίζει πολλή λαμογιά,άμα τα κάνανε Ελλάδα αυτά θα τρώγανε φάπες αλλά η μουσουλμανική νοοτροπία είναι διαφορετική,τους επιτρέπουν ελευθερίες.

Γενικά το πρόβλημα με τους Τούρκους είναι οτι συχνά περιφρονούν όλους τους άλλους λαούς περιλαμβανομένων των Ευρωπαίων θεωρώντας οτι ο Τούρκος είναι ανώτερος.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.862
Πόντοι
1.056
Πολωνέζα συλλαμβάνει τους μαθητές αδιάβαστους.

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
έχει καράβια από την Ελλάδα και πας στην Τουρκία και μπορείς να μείνεις. Μπορείς να πας από Ρόδο φετιγιε η μαρμαρις. Νμζ μπορείς να πας και από ένα άλλο ελληνικό νησί στο αηβαλι.
Το ερχόμενο καλοκαίρι Εφτά νησιά θα δέχονται τούρκους τουρίστες με βίζα π θα βγάζουν στο τελωνείο. Αυτά συμφώνησε ο μητσοτακης.Από όσο κατάλαβα οι Τούρκοι για να ταξιδέψουν σε οπουδήποτε στην Ευρώπη πρέπει να πάνε στο προξενείο της χώρας π θα ταξιδέψουν να βγάλουν βιζα
Εγώ πήγα από την Ρόδο στο μαρμαρις τρεις φορές.
Οι Τούρκοι είναι πολλή δουλοπρεπείς.Θα ξεσκίστουν να σε εξυπηρετήσουν. περπατήσαμε στο γρκαμτ Παζάρ και έπεφταν τα σάλια τους καταστηματάρχες όταν έβλεπαν κοπέλες.
Το μαρμαρις είναι καθαρή πόλη. Όσοι το επισκεφτούν θα χρειαστούν 1 ώρα να περπατήσουν όλο το παραλιακό πεζόδρομο.
έχουν παντού σημαιες και εδώ λες πόσο φανατισμό έχουν αυτοί.

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Τα ρούχα τους είναι όλα μαϊμούδες.
Θυμήθηκα π μου έλεγε ένας ότι αγόρασε μαγιό και έκανε 30 λεπτά να στεγνώσει στους 40βαθμους.Χαχα
δεν έχω αγοράσει ποτέ ρούχα από τούρκους, είναι μια μαλακιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom