Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 875K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.577
Πόντοι
3.936
Ενα εκατομμύριο απασχολούμενοι βγάζουν πάνω 100000 ευρώ brutto το χρόνο.Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Είσαι βέβαια στο 3% του πληθυσμού από άποψη εισοδημάτων αλλά για να σου δώσουν σημασία οι γκόμενες Γερμανία χρειάζεσαι περισσότερα ας πούμε 8000-9000 ευρώ νέτο.Μιλάμε πάντα για gold diggers βέβαια.
Για Πολωνέζες με πάνω από 100000 ευρώ brutto είσαι μια χαρά.

Συνημμένα

• MV5BNWZiYjEzOWUtMmE2Yy00NzkyLTlkYzktYzJjYzI2ZmYxNWViXkEyXkFqcGdeQXVyNDE5MTU2MDE@._V1_.jpg
    MV5BNWZiYjEzOWUtMmE2Yy00NzkyLTlkYzktYzJjYzI2ZmYxNWViXkEyXkFqcGdeQXVyNDE5MTU2MDE@._V1_.jpg
    102,5 KB · Εμφανίσεις: 25
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Γιατί να σε πιάσει κατάθλιψη στη Ζυρίχη;
Παίδες, δεν κυκλοφορούν όλοι με Ferrari και rolex εδώ.
Εχει πράγματα για όλα τα γούστα.
Φυσικά δεν είναι Λονδίνο ή Βερολίνο, αλλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.

Καποτε με ενδιεφερε πολυ ως χωρα-προορισμος (ηταν το Νο1 στη λιστα μου οταν ηταν να φυγω εξωτερικο) και ειχα διαβασει αρκετα το εν λογω φορουμ. Αρκετοι ειχαν παραπονεθει για βαρεμαρα και καταθλιψη, κυριως οσοι δεν ειχαν καταφερει να κανουν φιλιες (για τους Ελβετους θυμαμαι ελεγαν πως ηταν γενικα κλειστοι με τους ξενους)

Φυσικα και ειναι ενδιαφερουσα ως πολη, αλλα εχει ενα ανω οριο, ειδικα για μικροτερες ηλικιες. Για μεγαλυτερες ηλικιες τη θεωρω τοπ οφ δε τοπ

Πχ στα 30 μου δε θα πηγαινα ποτε Ζυριχη, ειδικα οταν λιγο παραπερα υπαρχει το Λονδινο. Στα 60 μου θα πηγαινα με κλειστα ματια

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.763
Πόντοι
456
Καποτε με ενδιεφερε πολυ ως χωρα-προορισμος (ηταν το Νο1 στη λιστα μου οταν ηταν να φυγω εξωτερικο) και ειχα διαβασει αρκετα το εν λογω φορουμ. Αρκετοι ειχαν παραπονεθει για βαρεμαρα και καταθλιψη, κυριως οσοι δεν ειχαν καταφερει να κανουν φιλιες (για τους Ελβετους θυμαμαι ελεγαν πως ηταν γενικα κλειστοι με τους ξενους)

Φυσικα και ειναι ενδιαφερουσα ως πολη, αλλα εχει ενα ανω οριο, ειδικα για μικροτερες ηλικιες. Για μεγαλυτερες ηλικιες τη θεωρω τοπ οφ δε τοπ

Πχ στα 30 μου δε θα πηγαινα ποτε Ζυριχη, ειδικα οταν λιγο παραπερα υπαρχει το Λονδινο. Στα 60 μου θα πηγαινα με κλειστα ματια
Μην παίρνεις ποτέ στα σοβαρά τι γράφονται σε τέτοια forum.
Η μετανάστευση είναι θέμα υποκειμενικό.
Αυτός που διαμαρτυρεται ότι δεν μπορεί να πιάσει φιλίες, δε ξέρεις ποιος είναι,πως μοιάζει, τι έχει στο κεφάλι του..

Άμα έπαιρνα στα σοβαρά τέτοια forum ακόμη στην Ελλάδα θα ήμουν..

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μην παίρνεις ποτέ στα σοβαρά τι γράφονται σε τέτοια forum.
Η μετανάστευση είναι θέμα υποκειμενικό.
Αυτός που διαμαρτυρεται ότι δεν μπορεί να πιάσει φιλίες, δε ξέρεις ποιος είναι,πως μοιάζει, τι έχει στο κεφάλι του..

Άμα έπαιρνα στα σοβαρά τέτοια forum ακόμη στην Ελλάδα θα ήμουν..

Εννοειται. Και φυσικα μιλαμε για χαωδεις διαφορες, πχ θυμαμαι μια γκομενα που κλαιγοτανε γιατι μετα απο μηνες δεν ειχε ουτε μια φιλη να βγουν εξω. Ειχε ερθει απο Λονδινο ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ, αυτος ειχε μια καλη δουλεια και αυτη καθοταν σπιτι χωρις δουλεια. Ε ποσο να ασχοληθεις με μια τετοια περιπτωση.
Απο την αλλη, οταν πηγα Ζυριχη, το εκανα λιγο μετα την πρωτη φορα που πηγα Λονδινο, οποτε ητανε εξ ορισμου αδυνατο η Ζυριχη να με εντυπωσιασει σε κατι. Ασε που ητανε και χειμωνας και θυμαμαι τρελο πουτσοκρυο διπλα απο το λιμνη
Σε αλλη φαση, πχ καλοκαιρακι στις Αλπεις κλπ μπορει να ξετρελενομουν

Παντως πιστευω εκανες πολυ καλη επιλογη, κι εγω στη θεση σου ακριβως το ιδιο θα εκανα μιας και πλεον ξερεις απταιστα τα Γερμανικα. Η Ελβετια ειναι μια μικρη Αμερικη (οικονομικα) στο κεντρο της Ευρωπης, με παρα πολλα ενδιαφεροντα στοιχεια

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.569
Πόντοι
736
Εννοείται η Αγγλία είναι η νούμερο ένα βυζική υπερδύναμη στην Ευρώπη,ακολουθεί η Πολωνία με διαφορά στήθους όπως διαπιστώνουν οι απανταχού περιηγητές.Στις σλαβικές χώρες η Πολωνία είναι στη βυζική πρωτοπορία,μόνο Τσεχία,Σλοβακία συναγωνίζονται κάπως με αξιόλογους κήπους.
Ετσι ειναι, πιστευω οι Αγγλιδες εχουν τα καλυτερα βυζια απο Ευρωπη!

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.816
Πόντοι
2.306
Ετσι ειναι, πιστευω οι Αγγλιδες εχουν τα καλυτερα βυζια απο Ευρωπη!

Εχουν τα μεγαλύτερα,οι Αγγλίδες όμως είναι και τετράπαχες.Αν ισοσταθμίσουμε Πολωνέζες Αγγλίδςς στο πάχος,οι Αγγλίδςς κερδίζουν τη βυζομαχία με διαφορά στήθους,θέλω να πω δεν είναι τόσο σημαντική η διαφορά.

• Like
Αντιδράσεις: GRxx

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.569
Πόντοι
736
Εχουν τα μεγαλύτερα,οι Αγγλίδες όμως είναι και τετράπαχες.Αν ισοσταθμίσουμε Πολωνέζες Αγγλίδςς στο πάχος,οι Αγγλίδςς κερδίζουν τη βυζομαχία με διαφορά στήθους,θέλω να πω δεν είναι τόσο σημαντική η διαφορά.
Ε καλα ενταξει δεν ειναι ολες χοντρες! Η αληθεια παντως ειναι οτι γενικα εχουν θεμα με τη καθαριοτητα!:confused: Παντως, με αγγλιδα που εχω μιλησει, με τρελαινει-μαρεσει η βρετανικη προφορα τους! Ασχετο αυτο, απλα το αναφερω!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.602
Πόντοι
26.141
Ρουμάνες παίζουν πλέον όπου και να πας Ευρώπη.
Εσύ πήγες και έμεινες κοντά στο σταθμό οπότε παίζει να πέτυχες τίποτα περίεργες
Στο μουσείο μοντέρνας τέχνης εμένα απλώς ένας κάθετος δρόμος ήταν της λαμγκεστρασσε κ θυμάμαι σε στοά ήταν όλες οι λολιτες
Δλδ στη συμβολή του bandenstrasse kai langenstrasse εκεί ο Midas μου είχε πει ότι έχει θέματα κ μάλιστα κάποιες αξιόλογες για 120 φράγκα

Mετα είχα πάει σε ένα σουινγκεραδικο ,μετά σε ένα άλλο σουινγκεραδικο ,μετά στο globe που τότε έφερνε τις ομορφότερες κοπέλες σε σχέση με γερμανικά fkk κ τέλος στην banque nationals Suisse :confused:στη θυρίδα της κρατάω της καποτες .
Ρε πουστη μου πολύ ηρεμία κ οργάνωση κ με αγχωνει η Ελβετία
Τουλάχιστον Ζάμπια και Ζιμπάμπουε ακούς φωνές κόρνες γκανια λιοντάρια,μαύρες να σου κλείνουν το μάτι στο δρόμο,,το aids να σε κυνηγάει κ νιώθεις πιο άνετα από ότι στις κρύες πόλεις των αλπεων

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.816
Πόντοι
2.306
Η Δύση είναι όντως αποστειρωμένη.Για αυτό πολλές φορές αποζητάς πιο χύμα καταστάσεις,τη σλαβική σεξοατμόσφαιρα όπου όλα είναι δυνατά.Βέβαια και η Δύση έχει τα πλεονεκτήματά της αλλά η διασκέδαση δεν είναι ένα από αυτά.Για διασκέδαση,νυχτερινή ζωή η Πολωνία δεν παίζεται στην ΕΕ.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Η Δύση είναι όντως αποστειρωμένη.Για αυτό πολλές φορές αποζητάς πιο χύμα καταστάσεις,τη σλαβική σεξοατμόσφαιρα όπου όλα είναι δυνατά.Βέβαια και η Δύση έχει τα πλεονεκτήματά της αλλά η διασκέδαση δεν είναι ένα από αυτά.Για διασκέδαση,νυχτερινή ζωή η Πολωνία δεν παίζεται στην ΕΕ.
Άσε μας ρε Κμαν.
Έχω βγει σε clubs σε Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία, Γερμανία.
Σιγά τα ωα, ωραίες γυναίκες παίζουν παντού σε αυτές τις χώρες.
Τα clubs του Βερολίνου είναι 10 χρόνια μπροστά.
Και αν μιλάμε για τρόπο προσέγγισης κοπέλας η κάθε χώρα θέλει συγκεκριμένο τρόπο σκέψης.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
Ερώτηση για δυνατούς λύτες
Ποια χώρα στη σλαβική επικράτεια δεν μπορεί κανένας μας να την επισκεφτεί ;;;;μη αναγνωρισμένη χώρα
Μπορεί όμως να γίνει πολίτης της :confused:κ ας μην είναι Σλάβος
Από τον Αύγουστο νομίζω μπορείς, γιατί άνοιξαν τα σύνορα. Για τη Λίμπερλαντ δε λες;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.602
Πόντοι
26.141
Από τον Αύγουστο νομίζω μπορείς, γιατί άνοιξαν τα σύνορα. Για τη Λίμπερλαντ δε λες;
Καλόγερος !!!!!!!!ο μπαμπάς σας:rockon::rockon:
Στο νήμα-ψηφοφορια του μινχαουζεν πήγαινε κ παίξτους μπαλιτσα

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.816
Πόντοι
2.306
Άσε μας ρε Κμαν.
Έχω βγει σε clubs σε Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία, Γερμανία.
Σιγά τα ωα, ωραίες γυναίκες παίζουν παντού σε αυτές τις χώρες.
Τα clubs του Βερολίνου είναι 10 χρόνια μπροστά.
Και αν μιλάμε για τρόπο προσέγγισης κοπέλας η κάθε χώρα θέλει συγκεκριμένο τρόπο σκέψης.

Η Πολωνία έχει πολύ καλύτερη νυχτερινή ζωή.Και σε μικρές ακόμα πόλεις.Καμία σχέση με Γερμανία.Πολωνία στις φοιτητουπόλεις τα κλαμπ κάθε νύχτα είναι ανοιχτά.
Και το θέαμα πολύ καλύτερο,πολύ περισσότερα ξέκωλα,εύθυμες γκόμενες,γενικά υπάρχει τζερτζελές.Επίσης οι Πολωνοί δεν κάνουν μεγάλη φασαρία όπως οι Γερμανοί που πίνουν μπύρες και φωνάζουν.Βλέπεις ελάχιστα φρικιά και μαστουρωμένους τη νύχτα σε σχέση με Γερμανία,ίσως βλέπεις περισσότερους πιωμένους και μεθυσμένες Πολωνία.Μπούτια,βυζιά Πολωνία είναι στάνταρντ,βλέπεις άφθονα το βράδυ σε σχέση με γειτονικές χώρες εξού και οι αναπόφευκτες καύλες.

Τελευταία τροποποίηση:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
Ποιος το λέει αυτό;
Οι Έλληνες που κατεβαίνουν το καλοκαίρι στο χωριό τους και λένε το ένα ψέμα μετά το άλλο;

Aυτό που σου παρέθεσα εγώ είναι από το Υπουργείο Εργασίας.

Λοιπόν, όποιος έχει όρεξη να πετάξει καμιά λέξη στο google translate, του παραθέτω αρκετά επαγγέλματα με πηγή το Υπουργείο Εργασίας(Quelle: Entgeltatlas der Bundesagentur für Arbeit (Median-Gehalt)

Το ποσό στη δεξιά στήλη είναι τα ΜΕΙΚΤΑ.
Ενδεικτικά τα 3000 μεικτά για ανύπαντρο/άτεκνο Steuerklasse I είναι περίπου 2100 καθαρά.
Τα 2500 μεικτά, περίπου 1700 καθαρά και και ούτω καθεξής.

Altenpfleger/-in2.621 Euro
Apotheker/-in4.111 Euro
Architekt/-in3.748 Euro
Arzt/Ärztinmehr als 5.400 Euro
Arzthelfer/-in2.157 Euro
Bäcker/-in2.127 Euro
Bäckereifachverkäufer/-in1.657 Euro
Baggerführer/-in3.106 Euro
Bankkaufmann/-frau4.564 Euro
Bauingenieur/-in4.638 Euro
Berufskraftfahrer/-in2.345 Euro
Betriebswirt/-in (Ausbildung)3.348 Euro
Biologe/-in4.744 Euro
Buchhalter/-in3.383 Euro
Bürokaufmann/-frau3.035 Euro
Busfahrer/-in2.640 Euro
Callcenter-Agent/-in1.872 Euro
Chemisch-technische/-r Assistent/-in3.622 Euro
Controller/-in5.345 Euro
Cutter/-in3.953 Euro
Dachdecker/-in2.802 Euro
Disponent/-in (Lager)2.662 Euro
Einkäufer/-in4.267 Euro
Einzelhandelskaufmann/-frau2.277 Euro
Elektroinstallateur/-in2.833 Euro
Elektromechaniker/-in3.245 Euro
Elektroniker/-in IT3.473 Euro
Empfangskraft1.979 Euro
Erzieher/-in3.139 Euro
Eventmanager/-in3.303 Euro
Fachangestellter/Fachangestellte für Bürokommunikation3.035 Euro
Fahrlehrer/-in2.455 Euro
Filialleiter/-in3.860 Euro
Fliesenleger/-in2.750 Euro
Friseur/-in1.498 Euro
Gabelstaplerfahrer/-in2.485 Euro
Gas- und Wasser-Installateur/-in2.740 Euro
Gebäudereiniger/-in1.885 Euro
Grafikdesigner/-in3.002 Euro
Großhandelskaufmann/-frau2.911 Euro
Hotelfachmann/-frau1.979 Euro
Haushaltshilfe1.793 Euro
Hausmeister/-in2.698 Euro
Industriekaufmann/-frau3348 Euro
Industriemechaniker/-in3.616 Euro
Informatiker/-in5.400 Euro
Ingenieur/-in Elektrotechnik5.400 Euro
IT-Projektleiter5.400 Euro
Kassierer/-in im Einzelhandel2.079 Euro
Kellner/-in1.685 Euro
Key Account Manager/-in4.220 Euro
KFZ-Mechaniker/-in2.810 Euro
Koch / Köchin2.029 Euro
Krankenschwester/-pfleger3.239 Euro
Lackierer/-in2.735 Euro
Lagerarbeiter/-in2.070 Euro
Lehrer/-in Grundschule4.016 Euro
Lehrer/-in Gymnasium4.883 Euro
Logistiker/-in3539 Euro
Logopäde/-in2.229 Euro
Maler/-in2.567 Euro
Marketing Assistent/-in3.406 Euro
Marketing Manager/-in4.623 Euro
Maschinenbau-Ingenieur/-in4.469 Euro
Maurer/-in2.902 Euro
Mechatroniker/-in3.007 Euro
Mediengestalter/-in Digital und Print2.829 Euro
Medizinisch-technische/-r Laborassistent/-in3.213 Euro
Metallarbeiter/-in3.474 Euro
Notar/-in5.021 Euro
Personalsachbearbeiter/-in3.659 Euro
Physiotherapeut/-in2.192 Euro
Pilot/-inmehr als 5.400 Euro
Psychologe/-in4.227 Euro
PR-Manager/-in4.052 Euro
Programmierer/-in4.294 Euro
Rechtsanwalt/-anwältinmehr als 5.400 Euro
Redakteur/-in4.283 Euro
Reinigungskraft1.717 Euro
Schiffsmechaniker/-in4.020 Euro
Schmied/-in2.787 Euro
Sekretär/-in3.035 Euro
Sicherheitsdienst2.304 Euro
Social Media Manager/-in4.623 Euro
Softwareingenieur/-in (Master)4.723 Euro
Sozialarbeiter/-in3.026 Euro
Speditionskaufmann/-frau3.031 Euro
Steuerberater/-inmehr als 5.400 Euro
Steuerfachangestellter/-in2.542 Euro
Straßenbauer/-in3.106 Euro
Systemadministrator/-in4.438 Euro
Technische/-r Zeichner/-in3.137 Euro
Unternehmensberater/-inmehr als 5.400 Euro
Verkäufer/-in2.277 Euro
Versicherungskaufmann/-frau4.348 Euro
Verwaltungsfachangestellte/-r3.311 Euro
Wirtschaftsingenieur/-inmehr als 5.400 Euro
Wirtschaftsprüfer/-inmehr als 5.400 Euro
Zahntechniker/-in2.414 Euro
Zimmerer/Zimmerin2.870 Euro

Αυτά τα γράφω, γιατί όποτε κατεβαίνω Ελλάδα ακούω τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ του κάθε άσχετου που λέει ότι θα ανέβει με το δίπλωμα για κλαρκ και θα παίρνει 5 χιλιάρικα.
Αλλά δεν το κάνουν μόνο οι Έλληνες αυτό.
Σχεδόν όλοι οι νότιοι και μπάλκανς, στο θέμα που μένουν,τι γαμάνε,πόσα βγάζουν,
τον έχουν έτοιμο τον δράκο. .
Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει αλλά εγώ παίρνω netto ότι ειναι γραμμενο στη λίστα ως brutto

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
Ενα εκατομμύριο απασχολούμενοι βγάζουν πάνω 100000 ευρώ brutto το χρόνο.Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Είσαι βέβαια στο 3% του πληθυσμού από άποψη εισοδημάτων αλλά για να σου δώσουν σημασία οι γκόμενες Γερμανία χρειάζεσαι περισσότερα ας πούμε 8000-9000 ευρώ νέτο.Μιλάμε πάντα για gold diggers βέβαια.
Για Πολωνέζες με πάνω από 100000 ευρώ brutto είσαι μια χαρά.
Αρχηγέ τι έχεις να δηλώσεις για τον συγκεκριμένο ναό του έρωτα?
Έχεις πάει?
Είναι και κοντά στο σπίτι σου.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
Π
ολοι αυτοι πριν τον πολεμο ητανε,εκατονταδες ουκρανους γνωρισα που δουλευαν σε ναυτιλιακες
εταιριες λεμεσο ,ιτ εταιριες και τετεια.προσφυγες οι πιο πολλοι επεστρεψαν ουκρανια πριν μηνες.
εμειναν 3 με 4που ξερω απο οδυσσο και μια σουμι που δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα και εδω βρηκαν
δουλειες με 1000 1200 ευρο .πολλοι πηγαινοερχοντε κυπρο πολονια για μερικες μερες αλλα ολες με αντρα
και τον γκομενο τους λιγες μερες.εσυ μας λες φατε ματια ψαρια και εγω ουκρανια περπατω μοναδικος
αντρας στην πολη το μεσημερι και βλεπω κοπελες δεν σημαινει οτι τις γαμω εγω και οτι θα μου κατσουν.
προτιμουν τον ταρας μπουπλα που δεν εχει μια παρα καποιον εμφανησημο με λεφτα και ευγενικους τροπους.
οι ουκρανιδες δεν ειναι αυτο που γνωρισες στις αγγελιες στο παζαρακι που κανεις μασαζ!αυτα δεν καταλαβεις.
φιλοι που κολησαν παλια με ουκρανια γιατι ετυχε την πρωτη φωρα να βρουνε γκομενα μια απελπισμενη
αφραγγη κρυφοβιζιτα με παιδια και νομιζαν παντα θα ειχαν επιτυχια.τα επομενα χρονια ερχωνταν και τιποτα
παρακαλουσαν να τους βρω απο ιστοσελιδες.εγραφα χρονια πριν οτι πεθανε το μαμπα και μπαντου που ειχε
πουτανες με τιντερ δεν επαιξα ποτε ουτε και ξερω.και τα σαλον ουκρανια χρονια εχουν πεθανει δεν εχει τιποτα.
ουτε χαρκοβο φοιτητουπολη πηγα σε ολα στο κεντρο ειχε τερατα χοντρες και μια μουναρα που μου ειπε
εγω ειμαι η υπευθην
Πεστα αρχηγοπουλο

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Η Πολωνία έχει πολύ καλύτερη νυχτερινή ζωή.Και σε μικρές ακόμα πόλεις.Καμία σχέση με Γερμανία.Πολωνία στις φοιτητουπόλεις τα κλαμπ κάθε νύχτα είναι ανοιχτά.
Και το θέαμα πολύ καλύτερο,πολύ περισσότερα ξέκωλα,εύθυμες γκόμενες,γενικά υπάρχει τζερτζελές.Επίσης οι Πολωνοί δεν κάνουν μεγάλη φασαρία όπως οι Γερμανοί που πίνουν μπύρες και φωνάζουν.Βλέπεις ελάχιστα φρικιά και μαστουρωμένους τη νύχτα σε σχέση με Γερμανία,ίσως βλέπεις περισσότερους πιωμένους και μεθυσμένες Πολωνία.Μπούτια,βυζιά Πολωνία είναι στάνταρντ,βλέπεις άφθονα το βράδυ σε σχέση με γειτονικές χώρες εξού και οι αναπόφευκτες καύλες.
Παπαρια βλέπεις και ξεχνάς πού μιλάς.
Όπως ξεχνάς ότι και άλλοι πηγαίνουμε συχνά Πολωνία και δεν μασάμε με τα παραμύθια σου.
Θα βρίσκομαι Wroclaw και ίσως και Κρακοβία σε λίγες βδομάδες. Λες να κυκλοφορούν με βυζιά και μπούτια έξω οι πολωνες με μειον δέκα;
Έτσι μου έρχεται να πάρω βίντεο από τίποτα μαγαζιά για να δείξω τι γίνεται τώρα και όχι στα μούφα βίντεο σου.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
Όπως ξεχνάς ότι και άλλοι πηγαίνουμε συχνά Πολωνία και δεν μασάμε με τα παραμύθια σου.
Θα βρίσκομαι Wroclaw και ίσως και Κρακοβία σε λίγες βδομάδες. Λες να κυκλοφορούν με βυζιά και μπούτια έξω οι πολωνες με μειον δέκα;
Έτσι μου έρχεται να πάρω βίντεο από τίποτα μαγαζιά για να δείξω τι γίνεται τώρα και όχι στα μούφα βίντεο σου.
Ξενιτεμενε τράβηξε μερικά αληθινά βιντεάκια να μας δείξεις την αληθινή κατάσταση και όχι την μουφα που επειδή δεν έχουμε μία να πάμε να δούμε, μας πασάρουν ότι θέλουν όπως πασάραν καθρεφτάκια στους ιθαγενείς οι κατακτητές τους

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.816
Πόντοι
2.306

Πήγαινε στο Grey Club ή στο Cherry στο Βρότσλαβ και πες μας αν δεν κυκλοφορούν οι Πολωνέζες ξώβυζες και ξώμπουτες.
Ακόμα και στο Passaz Niepoldy να πας που συχνάζουν πιτσιρίκες π.χ. στο Mundo θα δεις αρκετές έτσι.
Οχι έξω στο κρύο λέμε πώς είναι μέσα στα μαγαζιά.

Σλαβικές καταστάσεις.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.816
Πόντοι
2.306
Αρχηγέ τι έχεις να δηλώσεις για τον συγκεκριμένο ναό του έρωτα?
Έχεις πάει?
Είναι και κοντά στο σπίτι σου.

Γενικά FKK,μπορδέλα δεν πάω Γερμανία.Παλιά πήγαινα αλλά μετά τα 30 τα σταμάτησα.Αυτά σε κάνουν να νιώθεις καλά μια μέρα το πολύ.Δεν έχουν σχέση με σπόνσορινγκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom