Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 875K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.818
Πόντοι
2.306
Αν το πας εκει, θα στο παω στη χωρα που αιματοκυλησε την Ηπειρο 2 φορες και μας κατεστρεψε με πολεμικη κατοχη, και δε θα σε συμφερει

Εγω μιλαω καθαρα με οικονομικους ορους. Το αξιοχρεο της χωρας ειναι ταξεις μεγεθους καλυτερο απο το 2009 λογω απειρως καλυτερου ετησιου δημοσιονομικου αποτελεσματος, αυξησης του ΑΕΠ, πληθωρισμου, και κοστους δανεισμου

Εσυ εστιαζεις μονο στο ποσο του χρεους μεταξυ 2009 και 2023 που επαναλαμβανω πως ειναι εντελως λαθος λογικη. Το χρεος μιας χωρας εχει μηδενικη σημασια εφοσον αναμενεται να εξυπηρειται ομαλα για δεκαετιες. Οι χωρες δεν πεθαινουν ποτε, η οικονομικη τους αναλυση γινεται σε βαθος δεκαετιων, ακομα και αιωνων. Αν θες, δες και το παραδειγμα της Ιαπωνιας που εχει μεγαλυτερο χρεος απο μας ως ποσοστο του ΑΕΠ

Το χρέος της χώρας σε απόλυτο μέγεθος έχει τεράστια σημασία αποφασιστική σημασία.Γιατί νομίζεις βουλιάζουν οι ΗΠΑ?
Αυτοί όμως μπορούν να κόβουν δολλάριο και να πληρώσουν το χρέος όπως ευαρέσκονται γιατί έχουν συνδέσει το δολλα΄ριο με το πετρέλαιο.Δηλαδή για κάθε χαρτί δολλάριο που κόβουν τσιμπάνε πετρέλαιο.Τόλμα να τους κόψεις τη σύνδεση,θα σου ρίξουν πυρηνικά.Είναι ακρογωνιαίος λίθος της ισχύος τους.
Εσύ τι έχεις?Το ευρώ που στηρίζει η γερμανική βιομηχανία.Αρα δεν έχεις μεγάλο περιθώριο να παίξεις,αλλιώς τα ρίχνεις στους γερμανούς φορολογούμενους.Ο Γερμανός δεν μπορεί να κόψει ευρώ χωρίς συνέπειες γιατί πληθωρίζει το νόμισμα επειδή δεν έχει φυσικούς πόρους δηλαδή βασικά πετρέλαιο.
Αμα είχε ο Γερμανός πετρέλαιο θα τους γαμούσε όλους το κέρατο αλλά δεν τον άφησαν ποτέ εννοείται.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.818
Πόντοι
2.306
Για αυτό μα πηγαίνεις Αφρική
Να σε ρωτάνε οι αραπινες πού βρίσκεται η Ελλάδα και να απαντάς στην Ευρώπη κ ευρωζώνη
Μόλις το ακούμε λιώνουν για πάρτη σου κ νιώθεις κάτι πολύ σπουδαίο :confused:
Θα αισθάνεσαι σαν βασιλιάς της Ζαμουντα.....μόνο υπηρεφανεια για τα κατορθώματα της Ελλάς μπρος στην Ζάμπια Ζιμπάμπουε Σομαλία ......
Άλλαξε Ρότα να το νιώσεις :confused:

Υγ πριν πας
Εμβόλιο μηνιγγίτιδα
Εμβόλιο κίτρινου πυρετου
Εμβόλιο αντιτετανικοι
Εμβόλιο ηπατίτιδα ( όλο το πακέτο)
Εμβόλιο το πενταπλο !
Πόσιμο αντιχολερικο ( σσ επειδή είναι αηδία να το πιεις πάρε με γεύση βατόμουρο )
Χαλάλι ελονοσίας
Και κομποσχοίνι Αγίου όρους.

Καλή επιτυχία αρχηγέ

Δεν πάω Αραπιά.Αμα είχε Σλάβες θα πήγαινα.Αλλά εκεί είναι όλο μαύρες.Εδώ κάνουμε αμάν να βρεθούμε σε 100% λευκό μέρος με μουνάρες και θα το γυρίσω στην Αραπιά?Αυτό είναι ιεροσυλία.

tonousou*

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
180
Πόντοι
1
Δεν πάω Αραπιά.Αμα είχε Σλάβες θα πήγαινα.Αλλά εκεί είναι όλο μαύρες.Εδώ κάνουμε αμάν να βρεθούμε σε 100% λευκό μέρος με μουνάρες και θα το γυρίσω στην Αραπιά?Αυτό είναι ιεροσυλία.
Γυρνα το στους αραπιδες να στρωσουν οι αμυγδαλες σου

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.818
Πόντοι
2.306
Πολωνικό καλοκαίρι στα 90s με τις θερμές Πολωνέζες.

Καλοκαίρι στα 2010s.

Πολωνικό λάιφστάιλ.Βότκα,κόλα,σεξ.

Τελευταία τροποποίηση:

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Μάλιστα.
Οπότε ξεκάθαρα μιλάς για διαφορετικά πράγματα.

Μιλάμε για Λεμεσό τυπε που η μισή πόλη είναι Ουκρανοί και Ρώσοι.
Ποια Λευκωσία μου τσαμπουνας με τις ασιατισες;
Οπότε λογικό να μην έχεις άποψη για το τι γίνεται στην Κύπρο όταν πετυχαίνεις καμία Ουκρανη μια φορά τη βδομάδα, ενώ εγώ τις έχω γύρω μου καθημερινά όπου και αν πάω: γυμναστήριο, σουπερμάρκετ, ψώνια, καφέ, club κλπ.
Άσε να ξέρω καλύτερα λοιπόν τι κάνουν και πώς φέρονται εδώ
ολοι αυτοι πριν τον πολεμο ητανε,εκατονταδες ουκρανους γνωρισα που δουλευαν σε ναυτιλιακες
εταιριες λεμεσο ,ιτ εταιριες και τετεια.προσφυγες οι πιο πολλοι επεστρεψαν ουκρανια πριν μηνες.
εμειναν 3 με 4που ξερω απο οδυσσο και μια σουμι που δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα και εδω βρηκαν
δουλειες με 1000 1200 ευρο .πολλοι πηγαινοερχοντε κυπρο πολονια για μερικες μερες αλλα ολες με αντρα
και τον γκομενο τους λιγες μερες.εσυ μας λες φατε ματια ψαρια και εγω ουκρανια περπατω μοναδικος
αντρας στην πολη το μεσημερι και βλεπω κοπελες δεν σημαινει οτι τις γαμω εγω και οτι θα μου κατσουν.
προτιμουν τον ταρας μπουπλα που δεν εχει μια παρα καποιον εμφανησημο με λεφτα και ευγενικους τροπους.
οι ουκρανιδες δεν ειναι αυτο που γνωρισες στις αγγελιες στο παζαρακι που κανεις μασαζ!αυτα δεν καταλαβεις.
φιλοι που κολησαν παλια με ουκρανια γιατι ετυχε την πρωτη φωρα να βρουνε γκομενα μια απελπισμενη
αφραγγη κρυφοβιζιτα με παιδια και νομιζαν παντα θα ειχαν επιτυχια.τα επομενα χρονια ερχωνταν και τιποτα
παρακαλουσαν να τους βρω απο ιστοσελιδες.εγραφα χρονια πριν οτι πεθανε το μαμπα και μπαντου που ειχε
πουτανες με τιντερ δεν επαιξα ποτε ουτε και ξερω.και τα σαλον ουκρανια χρονια εχουν πεθανει δεν εχει τιποτα.
ουτε χαρκοβο φοιτητουπολη πηγα σε ολα στο κεντρο ειχε τερατα χοντρες και μια μουναρα που μου ειπε
εγω ειμαι η υπευθηνη

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
sex volcano με απογοητευσες για ναπολη αλλα παλι θα παω φεβρουαριο αν και πεθημησα σαλονικη.
υπομονη μεχρι μαιο σαλονικη

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
ολοι αυτοι πριν τον πολεμο ητανε,εκατονταδες ουκρανους γνωρισα που δουλευαν σε ναυτιλιακες
εταιριες λεμεσο ,ιτ εταιριες και τετεια.προσφυγες οι πιο πολλοι επεστρεψαν ουκρανια πριν μηνες.
εμειναν 3 με 4που ξερω απο οδυσσο και μια σουμι που δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα και εδω βρηκαν
δουλειες με 1000 1200 ευρο .πολλοι πηγαινοερχοντε κυπρο πολονια για μερικες μερες αλλα ολες με αντρα
και τον γκομενο τους λιγες μερες.εσυ μας λες φατε ματια ψαρια και εγω ουκρανια περπατω μοναδικος
αντρας στην πολη το μεσημερι και βλεπω κοπελες δεν σημαινει οτι τις γαμω εγω και οτι θα μου κατσουν.
προτιμουν τον ταρας μπουπλα που δεν εχει μια παρα καποιον εμφανησημο με λεφτα και ευγενικους τροπους.
οι ουκρανιδες δεν ειναι αυτο που γνωρισες στις αγγελιες στο παζαρακι που κανεις μασαζ!αυτα δεν καταλαβεις.
φιλοι που κολησαν παλια με ουκρανια γιατι ετυχε την πρωτη φωρα να βρουνε γκομενα μια απελπισμενη
αφραγγη κρυφοβιζιτα με παιδια και νομιζαν παντα θα ειχαν επιτυχια.τα επομενα χρονια ερχωνταν και τιποτα
παρακαλουσαν να τους βρω απο ιστοσελιδες.εγραφα χρονια πριν οτι πεθανε το μαμπα και μπαντου που ειχε
πουτανες με τιντερ δεν επαιξα ποτε ουτε και ξερω.και τα σαλον ουκρανια χρονια εχουν πεθανει δεν εχει τιποτα.
ουτε χαρκοβο φοιτητουπολη πηγα σε ολα στο κεντρο ειχε τερατα χοντρες και μια μουναρα που μου ειπε
εγω ειμαι η υπευθηνη
Έχεις μπερδευτεί τυπε. Και προφανώς δε διαβάζεις τα μμηνύματα μου.
Ποιες οουκρανες βλεπω στις αγγελίες μονο;
Ξαναδιαβασε τι γράφω: ΜΈΝΩ ΛΕΜΕΣΌ!

Για ένα χρονο δουλευα σε ΙΤ εταιρεία με εκατοντάδες Ουκρανούς. Στο γυμναστήριο, στο σουπερμάρκετ, στο γυμναστήριο, στο δρόμο, στα μπαρ τους τρώω στη μαπα κάθε μέρα.
Όσους Ουκρανούς βλέπεις εσύ στη Λευκωσία σε μια χρονιά, τους βλέπω εγώ σε μια βδομάδα.
Μιλάς για άλλα πράγματα.
Ούτε καν ξέρεις ότι υπάρχουν ΙΤ Ουκρανοί που βγάζουν 4-5χιλιαρικα τον μήνα. Ποια 1000€ μου λες.
Όλα τα νέα φορολογικά μέτρα της Κύπρου είναι για ΙΤ Ουκρανούς με 50+χιλιάρικα μισθό τον χρόνο.
Μάλλον δεν ξέρεις τι χρήμα παίζει στη Λεμεσό.

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Έχεις μπερδευτεί τυπε. Και προφανώς δε διαβάζεις τα μμηνύματα μου.
Ποιες οουκρανες βλεπω στις αγγελίες μονο;
Ξαναδιαβασε τι γράφω: ΜΈΝΩ ΛΕΜΕΣΌ!

Για ένα χρονο δουλευα σε ΙΤ εταιρεία με εκατοντάδες Ουκρανούς. Στο γυμναστήριο, στο σουπερμάρκετ, στο γυμναστήριο, στο δρόμο, στα μπαρ τους τρώω στη μαπα κάθε μέρα.
Όσους Ουκρανούς βλέπεις εσύ στη Λευκωσία σε μια χρονιά, τους βλέπω εγώ σε μια βδομάδα.
Μιλάς για άλλα πράγματα.
Ούτε καν ξέρεις ότι υπάρχουν ΙΤ Ουκρανοί που βγάζουν 4-5χιλιαρικα τον μήνα. Ποια 1000€ μου λες.
Όλα τα νέα φορολογικά μέτρα της Κύπρου είναι για ΙΤ Ουκρανούς με 50+χιλιάρικα μισθό τον χρόνο.
Μάλλον δεν ξέρεις τι χρήμα παίζει στη Λεμεσό.
ρε εισαι χαζος,αφου σου γραφω οι ουκρανοι λεμεσο δεν ειναι προσφυγες ηταν εδω σε ιτ και ναυτιλιακες!αυτο σου γραφω.
εσυ λες για πεοσφυγοπουλες,ξεκολα αυτες δεν πιανοντε αυτο δεν καταλαβες.τις ξερω καλυτερα απο εσενα και οι ουκρανιδες θα πανε
με τον μαστρο της εταιριας για σχεση η σοβαρα και με ουκρανους για πηδημα.στην ιτ που δουλευε η δικη μου ουκρανια η φιλη της
ειχε σχεση με 2 απο εκει.στο τελος μετα απο 4 χρονια παντρευτηκε τον αδερφο του ιδιοκτητη!δευτερο επιδει μιλω με ιδιοκτητη ναυτιλιακης
λεμεσο του ελεγα γιατι δεν παιρνεις κυπριοπουλες και δινεις τοσα λεφτα σε ουκρανοπουτανες.λεει αυτες κανουν και εξτρα !

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Τι έγινε στη Νάπολη;:think::confused::confused:
εγραφες οτι πηγες στο θεμα ναπολη διαβαα και οτι ηταν βρωμια.θα παω μαρτιο μεσο βελιγραδι.
σημερα μου την εδωσε και εκλισα 2 μερες νικαια 19 με 21 δεκεβρη για τα γενεθλια μου.
μαλακια εκανα σκοτωμος πρωτη φωρα παω 2 μερες καπου αλλα δεν βολευαν οι πτησεις.
αλλα εδωσα 130 με βαλιτσες αεροπορικο με κυπριακες αερογραμες και 110 χοτελ

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.772
Πόντοι
456
Ωχ είσαι και βιπ περιοχη
Τώρα σε διάβασα και έχω μια off topic ερώτηση που θα την κάνω αφού ανεβάσω μια off topic φώτο.

Μένω ένα δρόμο πάνω από τη Seestraße, κάτσε να βάλω και μια φώτο γιατί ο άλλος που δήθεν μένει στο Brno, οπότε του λέμε να βάλει φωτογραφία κάνει τον νεκρό στους κάδους

IMG_20231213_183445~2.jpg

Λοιπόν, έχω φίλο 35άρη,μάχιμο, έχει υπογράψει συμβόλαιο στην Ελβετία για 01.04.2024.
Δουλειά με βάρδιες, 81.000 μεικτά, χωρίς τις υπερωρίες, κ.λ.π.
Θα περάσει από μια εκπαίδευση 3 μηνών μαζί με εξετάσεις και του είπαν ότι αν τα καταφέρει μπορεί ο ίδιος να διαλέξει μεταξύ:
Winterthur, St. Gallen, Romanshorn

Εγώ του πρότεινα το τελευταίο, γιατί είναι πάνω στη λίμνη, έχει τουρισμό και μπορεί να πετάγεται προς τη μία μεριά Κονστάνζα για ψώνια και από την άλλη St. Gallen

Ποιο μέρος από τα τρία θα πρότεινες;
Εγώ έχω ιδέα από Bodensee, αλλά όχι από St. Gallen και Winterthur.
Ζυρίχη δεν μπορεί να έρθει.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.222
Πόντοι
3.506
Τώρα σε διάβασα και έχω μια off topic ερώτηση που θα την κάνω αφού ανεβάσω μια off topic φώτο.

Μένω ένα δρόμο πάνω από τη Seestraße, κάτσε να βάλω και μια φώτο γιατί ο άλλος που δήθεν μένει στο Brno, οπότε του λέμε να βάλει φωτογραφία κάνει τον νεκρό στους κάδους

IMG_20231213_183445~2.jpg

Λοιπόν, έχω φίλο 35άρη,μάχιμο, έχει υπογράψει συμβόλαιο στην Ελβετία για 01.04.2024.
Δουλειά με βάρδιες, 81.000 μεικτά, χωρίς τις υπερωρίες, κ.λ.π.
Θα περάσει από μια εκπαίδευση 3 μηνών μαζί με εξετάσεις και του είπαν ότι αν τα καταφέρει μπορεί ο ίδιος να διαλέξει μεταξύ:
Winterthur, St. Gallen, Romanshorn

Εγώ του πρότεινα το τελευταίο, γιατί είναι πάνω στη λίμνη, έχει τουρισμό και μπορεί να πετάγεται προς τη μία μεριά Κονστάνζα για ψώνια και από την άλλη St. Gallen

Ποιο μέρος από τα τρία θα πρότεινες;
Εγώ έχω ιδέα από Bodensee, αλλά όχι από St. Gallen και Winterthur.
Ζυρίχη δεν μπορεί να έρθει.
Τύπε χαρά στο κουράγιο σου που πηγές Ελβετία ,έχω ακούσει πως είναι νεκροταφείο ψυχών

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.631
Πόντοι
26.141
Τύπε χαρά στο κουράγιο σου που πηγές Ελβετία ,έχω ακούσει πως είναι νεκροταφείο ψυχών
Όσο kουφο κ αν ακούγεται στη Ζυρίχη όταν πήγα είχε πολλές πιατσοβιες Ρουμάνες ..
Προσπαθώ να θυμηθώ τι δρόμο
Αν ψάξω από το ιστορικό booking μου το ξενοδοχείο θα το βρω

To είδα ..langstrasse

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.772
Πόντοι
456
Αυτό ισχύει κυρίως για μικρές πόλεις και χωριά.
Ζυρίχη παίζει ζωή, αν και καμία σχέση με άλλες ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις.

Σε λίγο που θα κλείσω χρόνο εδώ, θα τον κάνω το γενικό απολογισμό μου.
Από Γερμανία είναι σίγουρα καλύτερα για τα πράγματα που ενδιαφέρουν εμένα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αυτό ισχύει κυρίως για μικρές πόλεις και χωριά.
Ζυρίχη παίζει ζωή, αν και καμία σχέση με άλλες ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις.

Σε λίγο που θα κλείσω χρόνο εδώ, θα τον κάνω το γενικό απολογισμό μου.
Από Γερμανία είναι σίγουρα καλύτερα για τα πράγματα που ενδιαφέρουν εμένα.

Παιζει ρολο και η ηλικια. Πχ Ζυριχη μπορει να σε πιασει καταθλιψη στα 30 αλλα να βρεις τον παραδεισο σου στα 55

Γενικα για μεγαλυτερες ηλικιες που εισαι χορτασμενος απο διασκεδασεις και βαβουρα η πλαστιγγα γερνει προς την Ελβετια

Ελπιζω να εχεις ανακαλυψει ηδη αυτο το σαιτ διαμαντακι:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.772
Πόντοι
456
Όσο kουφο κ αν ακούγεται στη Ζυρίχη όταν πήγα είχε πολλές πιατσοβιες Ρουμάνες ..

To είδα ..langstrasse
Ρουμάνες παίζουν πλέον όπου και να πας Ευρώπη.
Εσύ πήγες και έμεινες κοντά στο σταθμό οπότε παίζει να πέτυχες τίποτα περίεργες

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.222
Πόντοι
3.506

To είδα ..langstrasse
Παντού έχει βρουμανες τύπε μου.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.772
Πόντοι
456
Παιζει ρολο και η ηλικια. Πχ Ζυριχη μπορει να σε πιασει καταθλιψη στα 30 αλλα να βρεις τον παραδεισο σου στα 55

Γενικα για μεγαλυτερες ηλικιες που εισαι χορτασμενος απο διασκεδασεις και βαβουρα η πλαστιγγα γερνει προς την Ελβετια

Γιατί να σε πιάσει κατάθλιψη στη Ζυρίχη;
Παίδες, δεν κυκλοφορούν όλοι με Ferrari και rolex εδώ.
Εχει πράγματα για όλα τα γούστα.
Φυσικά δεν είναι Λονδίνο ή Βερολίνο, αλλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.772
Πόντοι
456

Σε γερμανόφωνες χώρες, αποφεύγω αγγλοφωνες καταστάσεις.
Forums, meet ups, κ.λ.π.
Τα περισσότερα είναι γεμάτα με Ινδούς και άλλους Ασιάτες, σπουδαγμένους συνήθως αλλά άμπαλους και με εμφυτευμενο γκομενοδιώχτη:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom