Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.358
Πόντοι
1.056
Επίσης Πολωνία,Ρωσία ποτέ δε θα δεις άντρες με πουστέ φωνές,σκουλαρίκια κτλ για κάποιο λόγο.Επίσης δε θα δεις φρικιά,ανδρόγυνες,παχιές γκόμενες με κοντό,πράσινο μαλλί και φωνή νταλικιέρη.Θα έλεγα οτι τέτοια θεάματα δεν παίζουν στη σλαβική αισθητική.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.037
Πόντοι
3.506
Οι ρωσοπόντιοι περισσότερο σχέση έχουν με Γεωργία και Καύκασο, παρά με Ρωσία ή σλαβικό κόσμο.
Οι περισσότερες ρωσοπόντιες είναι σαν ανάποδα γαμώτο..
Σαν κατουρημένες σερβιέτες είναι οι γαμιολες

Κάποιες που είναι αδύνατες βρωμάει το στόμα τους από την αφαγια . Έχουν και μια εσανς ματωμένης μουνιλας μέσα.

είναι και σκατοψυχες οι Καυκάσιες. Λένε κάποιοι για τις ουκρανεζες (και εγώ μέσα) ότι είναι σκατοψυχες , αλλά με αυτές καταλήγεις το πολύ πολύ άστεγος και με μπουφλες

Αν μπλέξεις με καμία βρομιάρα από το ανανουρι θα σε βρουν σε λασπόνερα μαχαιρωμένο.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.413
Πόντοι
4.746
Τι χάσαμε.Βλπετε τα ανασηκωμένα ζυγωματικά,τα τρελά,εκφραστικά μάτια,το φοβερό ξανθό σπαστό μαλλί,τη θεατρικότητα.
Έχασες τύπε. Γιατί όταν ανακάλυψες το πάρτυ. Το πάρτυ είχε ήδη τελειώσει. Και ότι πρόλαβες στο χαίρετε. Με το αζημίωτο φυσικά, γιατί όλα πριν ήταν τζάμπα.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.414
Πόντοι
456
Έχασες τύπε. Γιατί όταν ανακάλυψες το πάρτυ. Το πάρτυ είχε ήδη τελειώσει. Και ότι πρόλαβες στο χαίρετε. Με το αζημίωτο φυσικά, γιατί όλα πριν ήταν τζάμπα.
Λοιπόν θείο, επειδή η μόνη σου συνεισφορά σε αυτά τα thread είναι να σπας αρχίδια χωρίς ΠΟΤΕ να ασχολείται ΚΑΝΕΙΣ μαζί σου,
η αλήθεια είναι ΜΙΑ.

Ότι ΚΑΜΙΑ γκόμενα, ακόμη και στις εποχές με τα κραγιόν και τα καλσόν, δε θα καθόταν σε έναν μίζερο και τοξικό ΜΑΛΑΚΑ σαν και εσένα, που περιμένεις πότε θα κάνει post o kman για να βγάλεις χολή.

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ σε έχει εδώ και χρόνια γραμμένο στα μωβ αρχίδια του, αλλά εσύ έχεις πάθει εμμονή μαζί του.

Και για να πρόλαβες τα "καλά τα χρόνια" είσαι μεγαλύτερός του.
Οπότε θείο, αν ο ΑΡΧΗΓΟΣ πληρώνει μία, εσύ πρέπει να πληρώσεις επί δέκα.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.358
Πόντοι
1.056
Εγω παω απο το 1998 στο μπλοκ.Τοτε ητανε αλλη φαση βεβαια πιο σουρρεαλιστικα σκηνικα.Η διαφορα τοτε με τωρα ηταν οτι τοτε αρκουσε να σκας εκει,σαν ξενος θα γαμουσες σιγουρα.Τωρα πρεπει να εχεις προσοντα για να γαμησεις,δεν αρκει απλα να εισαι ξενος.
Το μειονεκτημα τοτε ητσν οτι δεν υπηρχαν καθολου πληροφοριες,πηγαινες στα τυφλα και επρεπε να τα ανακαλυπτεις ολα μονος σου.Το ιντερνετ ηταν στα σπαργανα,τα εκανες ολα επι του εδαφους και αμα δε σου καθοτανε γκομενα απο την πρωτη ή τη δευτερη μερα επρεπε να αλλαξεις πολη.
Επειδη δεν υπηρχε ιντερνετ και πμηροφορια οι ξενοι ηταν ελαχιστοι τοτε,θυμαμαι Πολωνια δεν ειχα δει ουτε εναν ξενο,Κιεβο ειχα δει μονο 3 ξενους την πρωτη φορα που πηγα.Ηταν αυθεντικη ατμοσφαιρα τοτε,η Τσεχια ηταν τσεχικη,η Ουκρανια ουκρανικη δεν υπηρχαν εξωτερικες επιρροες.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Οπότε θείο, αν ο ΑΡΧΗΓΟΣ πληρώνει μία, εσύ πρέπει να πληρώσεις επί δέκα.
Αυτός ακόμα κι αν πληρώσει δεν είναι σίγουρο ότι θα γαμήσει. Ο Νίο είναι που έφαγε πόρτα σε μπουρδέλο κι ανέβασε κριτική «Κόκκινη κάρτα, φέρθηκες σκάρτα».

Όταν είναι βιαστικός δεν ελέγχει πριν ποστάρει και κάνει ένα λάθος στην πληκτρολόγηση που τον προδίδει και στα δύο προφίλ. Αντί για κόμμα πατάει τελεία, το κινητό κεφαλαιοποιεί το αρχικό γράμμα της επόμενης λέξης με αποτέλεσμα να δημιουργείται δεύτερη πρόταση. Μού έκανε εντύπωση που έβλεπα δευτερεύουσες προτάσεις στον αέρα, ενώ θα έπρεπε να χωρίζονται με κόμμα με την κύρια πρόταση.

Καλύτερα να μην μας ενοχλεί, αφού το μόνο που κάνει είναι να χύνει χολή χωρίς λόγο.
Κίνητρο προφανώς είναι η ζήλεια.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Αν δεν μπορεις μετα απο τοσα χρονια να γ@μησεις Γερμανιδα τυπε. Και περιμενεις τις ανατολικες και μονο, πρεπει να εισαι πολυ αμπαλος.

Γιατί όταν ανακάλυψες το πάρτυ. Το πάρτυ είχε ήδη τελειώσει.
Εδώ έχουμε δευτερεύουσες προτάσεις μετέωρες. Αν βάλεις στην αναζήτηση τα δύο νικ, βρίσκεις κι άλλες περιπτώσεις.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Εγω παω απο το 1998 στο μπλοκ.Τοτε ητανε αλλη φαση βεβαια πιο σουρρεαλιστικα σκηνικα.Η διαφορα τοτε με τωρα ηταν οτι τοτε αρκουσε να σκας εκει,σαν ξενος θα γαμουσες σιγουρα.Τωρα πρεπει να εχεις προσοντα για να γαμησεις,δεν αρκει απλα να εισαι ξενος.
Το μειονεκτημα τοτε ητσν οτι δεν υπηρχαν καθολου πληροφοριες,πηγαινες στα τυφλα και επρεπε να τα ανακαλυπτεις ολα μονος σου.Το ιντερνετ ηταν στα σπαργανα,τα εκανες ολα επι του εδαφους και αμα δε σου καθοτανε γκομενα απο την πρωτη ή τη δευτερη μερα επρεπε να αλλαξεις πολη.
Επειδη δεν υπηρχε ιντερνετ και πμηροφορια οι ξενοι ηταν ελαχιστοι τοτε,θυμαμαι Πολωνια δεν ειχα δει ουτε εναν ξενο,Κιεβο ειχα δει μονο 3 ξενους την πρωτη φορα που πηγα.Ηταν αυθεντικη ατμοσφαιρα τοτε,η Τσεχια ηταν τσεχικη,η Ουκρανια ουκρανικη δεν υπηρχαν εξωτερικες επιρροες.
Πώς σου ήρθε να πας στο μπλοκ; Δηλαδή πώς ξεκίνησε η δουλειά; Σε έβαλε κάποιος στο κόλπο, ότι ξέρεις εκεί μπορείς να βγάλεις εύκολα γκόμενες κλπ; Εμένα ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.867
Πόντοι
3.846
Καλά ποια προσόντα βρε καημένε θέλει τώρα για να γαμησεις;
Το να δίνεις ακριβά κινητά ή φραγκακια;
Αφού αυτά κάνεις. Ε, αυτά τα κάνει πλέον ο οποιοσδήποτε.
Μην μας τα παρουσιάζεις πια ως κάτι μαγικό.

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.358
Πόντοι
1.056
Πώς σου ήρθε να πας στο μπλοκ; Δηλαδή πώς ξεκίνησε η δουλειά; Σε έβαλε κάποιος στο κόλπο, ότι ξέρεις εκεί μπορείς να βγάλεις εύκολα γκόμενες κλπ; Εμένα ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό.

Ημουνα στη Βιεννη,σε προγραμμα ανταλλαγης φοιτητων και ειχε φαγωθει ενας ξανθος,ψηλος Αυστριακος ονοματι Franz Joseph να παμε εκδρομη Βουδαπεστη τριημερο.Μαζευτηκαμε καμια εικοσαρια και σκασαμε Βουδαπεστη,μειναμε σε εστιες.Με το που μπαινουμε στη φοιτητικη ντισκο και βλεπω να γινεται του μουνιου το πανηγυρι λεω εδω ειμαστε.Τετοιο πραγμα δεν ειχα ξαναδει.Μιλαμε για απειρες γκομενες γυρω γυρω πολυ σεξυ ντυμενες και απιστευτα προσιτες.Καπως καταλαβα οτι επρεπε να παω να μεινω Πραγα συντομα,επιανα τα vibes βλεποντας Σλοβακες και Τσεχες στη Βιεννη οτι Πραγα πρεπει να ηταν ακομα καλυτερα απο Βουδαπεστη.Πριν δεν ειχα ιδεα απο μπλοκ,εγινε τελειως τυχαια επειδη επεμενε ο Αυστριακος.Αυτος βασικα ενδιαφεροτσν περισσοτερο να αγορασει ποιοτικο ουγγρικο σαλαμι αλλα του αρεσαν και τα παρτυ πολυ,ηταν χαρουμενος τυπος.

Μετα ρωτησα εναν αλλο Ελληνα για Πραγα μου λεει ασε ρε φιλε,η Τσεχια καταπληκτικη γεματη καστρα και ωραιες πολεις,η Πραγα φανταστικη,επισκεφτηκα τη μιση Τσεχια αλλα κατι αλλοι Ελληνες μας χαλασαν την εκδρομη.Τι εκαναν τον ρωταω.Ασε μου λεει,καθε μερα εβγαιναν εξω και μετα εφερναν Τσεχες στο δωματιο,ολο θορυβο ειχε δεν μπορουσαμε να κοιμηθουμε.Στις εκδρομες στα καστρα ουτε που ερχονταν.Τι λε ρε φιλε λεω τετοιοι μαλακες?Ναι,που να στα λεω,να μπαινει η μια να φευγει η αλλη μας ειχαν πρηξει τα αρχιδια.Ελπιζω του λεω να μη μου τυχει το ιδιο,να μπορεσω να δω τα καστρα με την ησυχια μου.

Τελευταία τροποποίηση:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.413
Πόντοι
4.746
Τι να πεις γι αυτόν τον τύπο. Είναι προς ψυχιατρική διερεύνηση αυτός και οι κλώνοι του. Τον είχανε μπανάρει αλλά ξαναγύρισε. Έχει και κανα δύο άλλα τρομπόφωνα ναυάγια σιγόντο, οι οποίοι ταυτίζονται με τον κλόουν και και πετιούνται σαν πορδές για να γράψουν την μακακία τους. Λες και θίξαμε τον γκαμιά τους.Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.358
Πόντοι
1.056

Ποιος οποιοσδηποτε?Βλεπεις κανεναν να παει να τα χωνει Τσεχια,Πολωνια?Προσοντα σημαινει εμφανισιακα,κοινωνικα,οικονομικα προσοντα ολα μεσα ειναι.Οι περισσοτεροι δεν εχουν αυτη τη στιγμη αυτα που απαιτουνται για δραση στο μπλοκ ενω παλια αρκουσε να εισαι ξενος,αυτο λεμε.
Ο Πουτσαρας που ειναι προσοντουχος σε ολους τους τομεις παει και ξαναπαει δεν εχει προβλημα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.867
Πόντοι
3.846
Αφού σε αρέσουν τόσο πολύ οι ελλεινιδες, γιατί κηνηγας τις ουκρανες και τις Ρωσίδες? . Φτιαξτα με μια ελλεεινιδα να έχεις και τζάμπα ξιρυστικα.. Εσύ ξέρεις τι κάνεις? Σαν να λέω εγώ μ αρέσουν τα μακαρόνια αλλά να τρώω ψάρια
Έχεις πρόβλημα κατανόησης της Ελληνικής;
Πού έγραψα ότι μου αρέσουν οι ελληνίδες;
Αφού το έχεις απορία, έχω σταματήσει να κάνω σχέσεις με ελληνίδες από τα 18 μου που ξεκίνησα να κινούμαι σε χώρες του εξωτερικού.
Εσύ τελικά γιατί κρύβεσαι να μας πεις την εθνικότητα σου;
Ή γιατί θαβεις αρσενικά και θηλυκά της Ελλάδος;

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.358
Πόντοι
1.056
Γενικα παντως ενας Πολωνογαμιας γαμαει και Τσεχια ανετα,οχι ομως τις ποσοτητες της Πολωνιας.Απο την αλλη να χτυπησεις οχταρι Πολωνια ειναι εξαιρετικα δυσκολο και αν γινει θα ειναι μη Πολωνεζα,θα ειναι Λευκορρωσιδα ή Ουκρανεζα αφου οι Πολωνεζες οχταρια ειναι λιγες συγκριτικα και πιασμενες.Αντιθετα Τσεχα οχταρι χτυπαει καποιος απλα γιατι ειναι πολυ μεγαλος ο αριθμος αναλογικα.Η μουναρα Τσεχα βλεπει γυρω πολλες κοπελες σαν αυτη στη χωρα της οποτε δεν εχει ψηλα τον αμανε.
Αλλο ενα στοιχειο ειναι οτι Πολωνεζες,Τσεχες πηδας ευκολοτερα εκτος τηε χωρας τους παρα εντος.Πιο ευκολα θα γαμησεις μια Πολωνεζα που θα την καλεσεις Βερολινο ή Βιεννη παρα την ιδια Πολωνεζα στη Βαρσοβια.Το ιδιο και την Τσεχα την πηδας πολυ ευκολοτερα πληρωνοντας διακοπες Ελλαδα παρα αν πας Τσεχια.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Τι να πεις γι αυτόν τον τύπο. Είναι προς ψυχιατρική διερεύνηση αυτός και οι κλώνοι του. Τον είχανε μπανάρει αλλά ξαναγύρισε. Έχει και κανα δύο άλλα τρομπόφωνα ναυάγια σιγόντο, οι οποίοι ταυτίζονται με τον κλόουν και και πετιούνται σαν πορδές για να γράψουν την μακακία τους. Λες και θίξαμε τον γκαμιά τους.Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.
Άλλοι τον παίρνουν στα σοβαρά, άλλοι περνάνε την ώρα τους κι άλλοι τον αντικρούουν σε συγκεκριμμένα σημεία (όπως ο ξενιτεμένος). Ο μόνος που φαίνεται να πήζει μόνιμα είσαι εσύ (κι ο κλώνος σου ο Νίο).

ΥΓ Μπράβο, μετά την παρατήρησή μου, το γραπτό σου είναι προσεγμένο. Άντε σιγά σιγά να μάθεις να ελέγχεις το μένος σου και να μην πατάς καταλάθος τελείες, κόβοντας τις προτάσεις στη μέση.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Ημουνα στη Βιεννη,σε προγραμμα ανταλλαγης φοιτητων και ειχε φαγωθει ενας ξανθος,ψηλος Αυστριακος ονοματι Franz Joseph να παμε εκδρομη Βουδαπεστη τριημερο.Μαζευτηκαμε καμια εικοσαρια και σκασαμε Βουδαπεστη,μειναμε σε εστιες.Με το που μπαινουμε στη φοιτητικη ντισκο και βλεπω να γινεται του μουνιου το πανηγυρι λεω εδω ειμαστε.Τετοιο πραγμα δεν ειχα ξαναδει.Μιλαμε για απειρες γκομενες γυρω γυρω πολυ σεξυ ντυμενες και απιστευτα προσιτες.Καπως καταλαβα οτι επρεπε να παω να μεινω Πραγα συντομα,επιανα τα vibes βλεποντας Σλοβακες και Τσεχες στη Βιεννη οτι Πραγα πρεπει να ηταν ακομα καλυτερα απο Βουδαπεστη.Πριν δεν ειχα ιδεα απο μπλοκ,εγινε τελειως τυχαια επειδη επεμενε ο Αυστριακος.Αυτος βασικα ενδιαφεροτσν περισσοτερο να αγορασει ποιοτικο ουγγρικο σαλαμι αλλα του αρεσαν και τα παρτυ πολυ,ηταν χαρουμενος τυπος.

Μετα ρωτησα εναν αλλο Ελληνα για Πραγα μου λεει ασε ρε φιλε,η Τσεχια καταπληκτικη γεματη καστρα και ωραιες πολεις,η Πραγα φανταστικη,επισκεφτηκα τη μιση Τσεχια αλλα κατι αλλοι Ελληνες μας χαλασαν την εκδρομη.Τι εκαναν τον ρωταω.Ασε μου λεει,καθε μερα εβγαιναν εξω και μετα εφερναν Τσεχες στο δωματιο,ολο θορυβο ειχε δεν μπορουσαμε να κοιμηθουμε.Στις εκδρομες στα καστρα ουτε που ερχονταν.Τι λε ρε φιλε λεω τετοιοι μαλακες?Ναι,που να στα λεω,να μπαινει η μια να φευγει η αλλη μας ειχαν πρηξει τα αρχιδια.Ελπιζω του λεω να μη μου τυχει το ιδιο,να μπορεσω να δω τα καστρα με την ησυχια μου.
Πριν αρχίσω να διαβάζω αυτό το site (ένα χρόνο πριν κάνω εγγραφή) δεν είχα ιδέα από σλαβικά μουνολίβαδα. Τις θεωρούσα υποβαθμισμένες αυτές τις χώρες και δεν είχα ασχοληθεί. Φαντάσου πού αλλού μπορεί να υπάρχουν αξιόλογα μουνολίβαδα, που λίγο πολύ τα ξέρουμε, αλλά δεν έχουμε δώσει τη δέουσα προσοχή. Ισπανία (κυρίως λόγω νοτιοαμερικάνων), αλλά και Αγγλία ίσως είναι περιοχές για εξερεύνηση για όσους έχουν όρεξη.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.358
Πόντοι
1.056
Πριν αρχίσω να διαβάζω αυτό το site (ένα χρόνο πριν κάνω εγγραφή) δεν είχα ιδέα από σλαβικά μουνολίβαδα. Τις θεωρούσα υποβαθμισμένες αυτές τις χώρες και δεν είχα ασχοληθεί. Φαντάσου πού αλλού μπορεί να υπάρχουν αξιόλογα μουνολίβαδα, που λίγο πολύ τα ξέρουμε, αλλά δεν έχουμε δώσει τη δέουσα προσοχή. Ισπανία (κυρίως λόγω νοτιοαμερικάνων), αλλά και Αγγλία ίσως είναι περιοχές για εξερεύνηση για όσους έχουν όρεξη.

Σλαβικα μουνολιβαδα ειναι σταθερη αξια τα τελευταια 30 χρονια.Προσωπικα δεν εχω δει κατι να τα ξεπερναει.

• Like
Αντιδράσεις: cool11
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Σλαβικα μουνολιβαδα ειναι σταθερη αξια τα τελευταια 30 χρονια.Προσωπικα δεν εχω δει κατι να τα ξεπερναει.

Εστιαζεις ομως μονο στην προσφορα ενος τοπου. Ναι μεν εχει πολλα και ωραια μουνια εκει, αλλα η ζητηση (απο τις γυναικες) για δυτικους αντρες πλεον ειναι χαμηλη και οι απαιτησεις υψηλες, ουσιαστικα μονο για σπονσορες η για αντρες 8 και ανω, οι οποιοι ουτως η αλλως θα πηδουσαν οπουδηποτε αλλου.

Αγγλια που ανεφερε ο Καλογερο μπορεις να τρως γκομενες αρκετα ευκολα χωρις καν να ξοδευεσαι. Ειδικα Λονδινο και αλλες μεγαλες πολεις.

Για εναν γιατρο απο Ελβετια που θελει να πεταει 3 χιλιαδες το μηνα και να πηδαει 8αρια και πανω μια χαρα ειναι τα σλαβικα λιβαδια.

Για εναν 38ρη ομως με το βασικο μισθο, ουσιαστικα ειναι αγονη γη, ενω Αγγλια θα ειχε σιγουρα γκομενιτσες να παιζει

Συν το τεραστιο προβλημα της γλωσσα που κατ εμε ειναι το μεγαλυτερο εμποδιο και απορω πως δεν το αναφερετε. Κανονικα θα επρεπε να αναφερεται σε καθε ποστ η σαν επικεφαλιδα του θρεντ ως disclaimer.

Τι να τα κανεις τα ωραια μουνια αν δε μπορεις να συνεννοηθεις για τα βασικα;

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.358
Πόντοι
1.056
Απλα πολλοι δυσανασχετουν γιατι εχουν κομμουνιστικη νοοτροπια,σου λεει αμα δε γαμαω εγω δεν πρεπει να γαμαει κανεις.Γιατι ο αλλος να ξεπουτσιαζεται στα μουνολιβαδα και εγω οχι?Καλυτερα να μη γαμαει κανενας.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Συν το τεραστιο προβλημα της γλωσσα που κατ εμε ειναι το μεγαλυτερο εμποδιο και απορω πως δεν το αναφερετε. Κανονικα θα επρεπε να αναφερεται σε καθε ποστ η σαν επικεφαλιδα του θρεντ ως disclaimer.

Τι να τα κανεις τα ωραια μουνια αν δε μπορεις να συνεννοηθεις για τα βασικα;
Νομίζω ότι η γλώσσα είναι πρόβλημα όχι τόσο στη συνεννόηση με την γκόμενα, διότι όσο νάναι θα τα βρείτε με κουτσοαγγλικά, αλλά στην κίνηση στο ξένο περιβάλλον, επειδή μπορεί να σου τύχει κάνα απρόοπτο κυρίως. Πες πχ ότι είσαι σε πολωνικό περιβάλλον και δεν ξέρεις τους κώδικες της εκεί κοινωνίας. Μπορεί να μπλέξεις σε καμμιά φασαρία, επειδή δεν θα μπορείς να εξηγήσεις μία παρεξήγηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom