Ημουνα στη Βιεννη,σε προγραμμα ανταλλαγης φοιτητων και ειχε φαγωθει ενας ξανθος,ψηλος Αυστριακος ονοματι Franz Joseph να παμε εκδρομη Βουδαπεστη τριημερο.Μαζευτηκαμε καμια εικοσαρια και σκασαμε Βουδαπεστη,μειναμε σε εστιες.Με το που μπαινουμε στη φοιτητικη ντισκο και βλεπω να γινεται του μουνιου το πανηγυρι λεω εδω ειμαστε.Τετοιο πραγμα δεν ειχα ξαναδει.Μιλαμε για απειρες γκομενες γυρω γυρω πολυ σεξυ ντυμενες και απιστευτα προσιτες.Καπως καταλαβα οτι επρεπε να παω να μεινω Πραγα συντομα,επιανα τα vibes βλεποντας Σλοβακες και Τσεχες στη Βιεννη οτι Πραγα πρεπει να ηταν ακομα καλυτερα απο Βουδαπεστη.Πριν δεν ειχα ιδεα απο μπλοκ,εγινε τελειως τυχαια επειδη επεμενε ο Αυστριακος.Αυτος βασικα ενδιαφεροτσν περισσοτερο να αγορασει ποιοτικο ουγγρικο σαλαμι αλλα του αρεσαν και τα παρτυ πολυ,ηταν χαρουμενος τυπος.
Μετα ρωτησα εναν αλλο Ελληνα για Πραγα μου λεει ασε ρε φιλε,η Τσεχια καταπληκτικη γεματη καστρα και ωραιες πολεις,η Πραγα φανταστικη,επισκεφτηκα τη μιση Τσεχια αλλα κατι αλλοι Ελληνες μας χαλασαν την εκδρομη.Τι εκαναν τον ρωταω.Ασε μου λεει,καθε μερα εβγαιναν εξω και μετα εφερναν Τσεχες στο δωματιο,ολο θορυβο ειχε δεν μπορουσαμε να κοιμηθουμε.Στις εκδρομες στα καστρα ουτε που ερχονταν.Τι λε ρε φιλε λεω τετοιοι μαλακες?Ναι,που να στα λεω,να μπαινει η μια να φευγει η αλλη μας ειχαν πρηξει τα αρχιδια.Ελπιζω του λεω να μη μου τυχει το ιδιο,να μπορεσω να δω τα καστρα με την ησυχια μου.