You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warsaw - Βαρσοβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 866K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Γερμανία γιατί είναι απίθανο να το δεις;Άμα πιουν και οι Γερμανίδες δεν χορεύουν;
Μόνο εδώ που δεν πίνουν σταγόνα αλκόολ είναι ακούνητες,αχόρευτες,με τα κινητά στο χέρι όλη την ώρα
Δοκιμασίες για Πολωνέζες.Από νωρίς στο ρόλο τους.Σιγά μη δεις Γερμανίδα να γονατίζει όπως η Πολωνέζα στο 4:10.
Πολωνικοί ρομαντισμοί.Στο 1:01 η κλασσική εικόνα με τις Πολωνέζες και την κόκκινη καλτσοδέτα.
Στην εποχή μου προ δεκαπενταετίας,εικοσαετίας είχαν δέκα κιλά λιγότερα,δεν έβλεπες χοντρή.Ητανε σαν παράδεισος η φάση.
Στο 1:50 χορεύουν κλασσική ουκρανική επιτυχία.
Κοιτάξτε την ξανθιά στο 4:41.Γενικά σλαβικές χώρες οι καύλες χτυπάνε κόκκινο.Προοργασμική κατάσταση.
Στο 3:24 δείχνουν κλασσικα κόκκινη καλτσοδέτα.
Εδώ στο 2:22.
Αυτή η ωραία ατμόσφαιρα υπάρχει μόνο σλαβικές χώρες και γενικά οι Πολωνέζες είναι πολύ του χορού καμιά φορά και του παλουκιού βέβαια.
Η Πολωνέζα με το ροζ συλλαμβάνεται ξεβράκωτη και κερδίζει το διαγωνισμό μπαλονιών.
Στην εποχή μου προ δεκαπενταετίας,εικοσαετίας είχαν δέκα κιλά λιγότερα,δεν έβλεπες χοντρή.Ητανε σαν παράδεισος η φάση.
Στο 1:50 χορεύουν κλασσική ουκρανική επιτυχία.
Κοιτάξτε την ξανθιά στο 4:41.Γενικά σλαβικές χώρες οι καύλες χτυπάνε κόκκινο.Προοργασμική κατάσταση.
Στο 3:24 δείχνουν κλασσικα κόκκινη καλτσοδέτα.
Εδώ στο 2:22.
Αυτή η ωραία ατμόσφαιρα υπάρχει μόνο σλαβικές χώρες και γενικά οι Πολωνέζες είναι πολύ του χορού καμιά φορά και του παλουκιού βέβαια.
Η Πολωνέζα με το ροζ συλλαμβάνεται ξεβράκωτη και κερδίζει το διαγωνισμό μπαλονιών.
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Καλό και το Πολονεζ και το Ολλανδικο αλλα σαν τη Νερατζια δεν εχειΚοιτάξτε εδώ διαφορά κουλτούρας.Παραδοσιακός πολωνικός χορός Polonez.
Εδώ παραδοσιακός ολλανδικός χορός.
Νομίζω εντοπίζουμε αρκετές διαφορές.
Κοιτάξτε εδώ διαφορά κουλτούρας.Παραδοσιακός πολωνικός χορός Polonez.
Εδώ παραδοσιακός ολλανδικός χορός.
Νομίζω εντοπίζουμε αρκετές διαφορές.
Οι Ολλανδοι ειναι σαν παλιατσοι!
Αχ Πολωνεζες....
Και Ευρώπη άμα δεις γκόμενα να χτυπιέται στο κλαμπ να χορεύει έντονα και ερωτικά είναι συνήθως Πολωνέζα.Γενικά το έχουν αυτό.
Περνάς γαμάτα πολύ ερωτική ατμόσφαιρα.Πριν την επέλαση της ΕΕ κτλ ήταν παράδεισος.
Και τώρα μαζί με Τσεχία είναι οι μόνες χώρες εκτός ΕΣΣΔ που έχουν κρατήσει κάπως για γούστα.
Περνάς γαμάτα πολύ ερωτική ατμόσφαιρα.Πριν την επέλαση της ΕΕ κτλ ήταν παράδεισος.
Και τώρα μαζί με Τσεχία είναι οι μόνες χώρες εκτός ΕΣΣΔ που έχουν κρατήσει κάπως για γούστα.
Να ρωτήσω κάποιον που ξέρει; Σκέφτομαι να πάω Πράγα αυτό το καλοκαίρι. Και μετά από εκεί Πολωνία. Αξίζουν οι πόλεις Κατοβίτσε και Κρακοβία, αν είναι να πάω με λεωφορείο σε αυτά για 2 με 3 μέρες πριν πάω στην Βαρσοβία. Αξίζει; Κάποιος που ξέρει;
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Το 'χει τερματισει ο ιλλυριος απο το ερζερουμΝα πας σε κανένα οφθαλμίατρο καλύτερα και σταμάτα να ποστάρεις τέτοιες χαζομάρες.
ErotasPeiratis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 683
- Πόντοι
- 81
Εγώ παιδιά πάντως τα καλύτερα γαμίσια της ζωής μου σε σχέσεις τα έχω ρίξει με πολωνέζες....
Τώρα δεν ξέρω πόσο θα υπάρχουν ακόμη, γιατί τους έχει βάλει στο μάτι ο Βλαδίμηρος αχαχαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τώρα δεν ξέρω πόσο θα υπάρχουν ακόμη, γιατί τους έχει βάλει στο μάτι ο Βλαδίμηρος αχαχαχαχα
Ωραιότατη Studniowka.Στο 1:20,1:32 και 2:16 κλασσικά Πολωνέζες η μία δίπλα στην άλλη με τις μπουτάρες και τις κόκκινες καλτσοδέτες.Βλέπετε πώς χορεύουν μετά το 2:40.Ολες καυλιάρες.
Τελευταία τροποποίηση:
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Μα ποιος σου είπε ότι είναι φτηνή η Πολωνία ειδικά στις μεγάλες πόλεις όπως Βαρσοβία κλπ;Παιδιά δεν ξέρω.... αλλά πιστεύω ότι η Πολωνία τα τελευταία χρόνια έχει κι'αυτη ΚΑΡΑΔΥΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ.......δεν νομίζω πλέον να ενδείκνυται για φτηνό Σεξοτουρισμο....!!!!!!!
Πριν μερικούς μήνες ήμουν στο Wroclaw και μόνο για μασάζ με hj ήθελε 50ευρώ για 45 λεπτά. Στην Αθήνα έχεις καλύτερες προσφορές πια για σεξ.
Μην ακούς τις μαλακίες του Κμαν που ποστάρει κάθε μέρα.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.891
- Πόντοι
- 3.656
Παιδιά δεν ξέρω.... αλλά πιστεύω ότι η Πολωνία τα τελευταία χρόνια έχει κι'αυτη ΚΑΡΑΔΥΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ.......δεν νομίζω πλέον να ενδείκνυται για φτηνό Σεξοτουρισμο....!!!!!!!
Δεν παύει όμως να'ναι σλαβική χώρα,με σλάβες
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.891
- Πόντοι
- 3.656
Πολωνέζες καυλιάρες
Δείτε πώς κυκλοφορεί η άλλη στο 0.30.Η βυζαρού σερβιτόρα στο 0.10.Αυτή με το κόκκινο στο 1.24.Η κωλάρα στο 3.29.Πώς γλείφουν το παγωτό στο 10.24.Και το βλέμμα που ρίχνει στην κάμερα η τελευταία...Σλαβικός παράδεισος.Που'σαι ρε άρχοντα...
Δείτε πώς κυκλοφορεί η άλλη στο 0.30.Η βυζαρού σερβιτόρα στο 0.10.Αυτή με το κόκκινο στο 1.24.Η κωλάρα στο 3.29.Πώς γλείφουν το παγωτό στο 10.24.Και το βλέμμα που ρίχνει στην κάμερα η τελευταία...Σλαβικός παράδεισος.Που'σαι ρε άρχοντα...
Τελευταία τροποποίηση:
Θα πάω τέλη Οκτωβρίου για 3 μέρες (καθημερινές) επαγγελματικό ταξίδι Πόζναν. Σε ποια κλαμπ λέτε να πάω το βράδυ?
Επίσης θα έχω και σκ διαθέσιμο και έλεγα να πάω Βαρσοβία. Μου πληρώνουν το τρένο για εκεί, μιας και φεύγω αεροπορικώς από εκεί. Αξίζει να πάω ή να μείνω Πόζναν? Ποια κλάμπ αξίζουν για γκόμενες εκεί?
Σε άλλη πόλη είναι δύσκολο με αυτό το χρονικό περιθώριο και με βάση τι δικαιολογείται.
Γενικότερα πως είναι η κατάσταση Πολωνία τώρα από γκόμενες / covid?
Επίσης θα έχω και σκ διαθέσιμο και έλεγα να πάω Βαρσοβία. Μου πληρώνουν το τρένο για εκεί, μιας και φεύγω αεροπορικώς από εκεί. Αξίζει να πάω ή να μείνω Πόζναν? Ποια κλάμπ αξίζουν για γκόμενες εκεί?
Σε άλλη πόλη είναι δύσκολο με αυτό το χρονικό περιθώριο και με βάση τι δικαιολογείται.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Πηγαίνω συχνά Πολωνία.Θα πάω τέλη Οκτωβρίου για 3 μέρες (καθημερινές) επαγγελματικό ταξίδι Πόζναν. Σε ποια κλαμπ λέτε να πάω το βράδυ?
Τα clubs τι τα θες;
Νομίζεις ότι θα μπεις μέσα και θα τρέξουν οι ντόπιες να σου μιλήσουν;
Εδώ καλά καλά δε γουστάρουν αγγλικά να μιλήσουν.
Μήπως να κοιτούσες για γραφεία εσκορτ ή μασάζ;
nikolakis66
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 855
- Πόντοι
- 376
αν δεν ξερεις πολωνικα η πιθανοτητα να κανεις κατι ειναι μηδεν.Θα πάω τέλη Οκτωβρίου για 3 μέρες (καθημερινές) επαγγελματικό ταξίδι Πόζναν. Σε ποια κλαμπ λέτε να πάω το βράδυ?
το ιδιο ισχυει και βαρσοβια.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.891
- Πόντοι
- 3.656
αν δεν ξερεις πολωνικα η πιθανοτητα να κανεις κατι ειναι μηδεν.
το ιδιο ισχυει και βαρσοβια.
Τα clubs τι τα θες;
Νομίζεις ότι θα μπεις μέσα και θα τρέξουν οι ντόπιες να σου μιλήσουν;
Εδώ καλά καλά δε γουστάρουν αγγλικά να μιλήσουν.
Εντάξει ρε τύποι,στην Πολωνία πάει,όχι σε καμια Τσετσενία να μην του μιλάνε οι ντόπιες
Οπουδήποτε δεν υπάρχουν ελλεεινίδες και τουρκοσπορες,μια χαρά κάνεις κατάσταση