Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 887K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πολωνέζα αναλύει το φαινόμενο Greek lover,τις Ελληνίδες και γιατί οι Πολωνέζες πέφτουν στα δίχτυα των Ελλήνων καμακιών.

Κανε καμια μετάφραση αρχηγέ,δεν καταλαβαίνουμε γρι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βασικά λέει οτι οι Ελληνες έλκονται από τις Πολωνέζες και οι Πολωνέζες από τους Ελληνες επειδή είναι κάπως πιο μαυριδεροί,θαλασσινοί τύποι και κάνουν πολλά κοπλιμέντα.Τα κάνουν αυτά όμως λέει λόγω παράδοσης δεν είναι προσποιητά.Λέει για τις Ελληνίδες οτι συνήθως προτιμούν αληταράδες για σεξ και περιπέτεια και όχι μαζεμένους τύπους όπως οι Πολωνέζες.
Στη δεκαετία του 80 άρχισαν να έρχονται Ελλάδα πολλές Πολωνέζες για δουλειά.Εβλεπαν ωραίες φωτό με νησιά,θάλασσα και έρχονταν συνήθως μόνες.Κυρίως δεν τους ενδιέφερε ένα παροδικό ειδύλλιο αλλά μια σοβαρή σχέση με σκοπό το γάμο.
Οι Πολωνέζες που ήρθαν Ελλάδα έκαναν τις εξής παρατηρήσεις.
1.Ως Σλάβες ήταν πιο ελκυστικές,πιο άσπρες,ξανθές και ψηλές από τις Ελληνίδες.Ετσι αναπτύχθηκε το στερεότυπο Χόλυγουντ μάτσο άντρας και ευαίσθητη ντελικάτη ξανθιά κοπέλα.Στην Πολωνία τους έλεγαν ναβρουν έναν ψηλό μελαχρινό άντρα.Οταν όμως ήρθαν Ελλάδα σε πολλές Πολωνέζες άρεσαν οι Ελληνες μη κοιτάζοντας το ύψος γιατί ήταν ελκυστικοί ως Μεσογειακοί και μελαχρινοί.Και στους Ελληνες όμως άρεσαν οι Πολωνέζες.Γιατί δεν είναι μυστικό οτι είναι ευαίσθητες,υποτακτικές,αγαπησιάρες,δοτικές και ευκολόπιστες με τους άντρες που είναι μαζί και τους αρέσουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τυπική Πολωνέζα βυζαρού Justyna παρουσιάζει τη Μαγιόρκα.Δε σε χαλάει να έχεις τέτοιες δίπλα όταν παραθερίζεις.

Με άλλη Πολωνέζα παρουσιάζει το Μεξικό.

Μήνυμα των χούλιγκαν της Δυναμό Κιέβου στους Πολωνούς.Μη σας περνάει από το νου να εισβάλετε στο Λβωφ.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.661
Πόντοι
1.706
Οι πολωνεζες ηταν το πρωτο κυμα κορασιδων που ειιχαν γεμισει τα κωλομπαρα στην ελληνικη επαρχια.

Πιο πριν ειχαμε σαπιες γριες ελληνιδες κ δομινικανες που ερχονταν νομιμα με εικονικους γαμους.(εχει κανει τετοιο γαμο γνωστος μου με καλη αμοιβη).

Το επομενο βημα ηταν οι ρωσιδες , μετα οι τσεχες και τελος οι βουλγαρες.

Το παρτυ τελειωσε γυρω στο 2005.

Ερχονταν στην ελλαδα, εβλεπαν ηλιο, θαλασσα, πλουτο, αγαμητους άντρες που πληρωνουν χρυσαφι για ενα μουνί ενω στον τοπο τους τις γαμούσαν τσαμπα .

Σημερα ολες αυτες εχουν υψηλοτερο βιοτικο επιπεδο απο εμας.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.877
Πόντοι
3.846
Δεν ξέρω τι πολωνεζες βλέπατε μερικοί την δεκαετία του 80 να έρχονται για δουλειά στην Ελλάδα, εγώ κάτι θειτσες 50ρες καθαρίστριες θυμάμαι.

Σιγά μην έσκαγαν μικρά καβλακια επί κομμουνισμού εδώ. Ούτε λεφτά για διακοπές στο εξωτερικό δεν είχαν τότε.

Πολύ μουνι καθαρά για διακοπές μετά το 2000 που άρχισε η ανάπτυξη στην χώρα και είχαν λεφτά να κυκλοφορούν.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Κάποια πράγματα που έχουν γραφτεί περί Πολωνίας,είναι σαν να πήγε ένας τουρίστας μόνο Μύκονο και Σαντορίνη,
να είδε και μερικά βιντάκια στο MykonosLiveTv και να γράφει για Ελλάδα...

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι κάποιος(παίζει ο midas) να ρώτησε για αεροδρόμιο Κρακοβίας.
Έχω προσγειωθεί Κρακοβία 4 φορές τους τελευταίους μήνες,
από Φρανκφούρτη ή Μόναχο.
Η διαφορά με το παρελθόν είναι πως τα αεροπλάνα είναι πιο μικρά,
κατά την πτήση σου δίνουν και μία φόρμα περί κορονοιού να συμπληρώσεις.

Το θέμα με το συγκεκριμένο αεροδρόμιο,δεν είναι το να προσγειωθείς,αλλά να απογειωθείς.
Γιατί από όποιο σημείο και να μπεις,περνάς από μία πύλη όπου σου ζητάνε να υψώσεις τον καρπό σου
και το μηχάνημα μετράει τη θερμοκρασία σου.
Πέρα από αρνητικό τεστ που πρέπει να έχεις,αν η θερμοκρασία σου δεν είναι κανονική,
σε στέλνουν για τεστ και υπάρχει κίνδυνος να μην πετάξεις.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Δεν ξέρω τι πολωνεζες βλέπατε μερικοί την δεκαετία του 80 να έρχονται για δουλειά στην Ελλάδα, εγώ κάτι θειτσες 50ρες καθαρίστριες θυμάμαι.

Kαι εγώ αυτό θυμάμαι,αν και ήμουν παιδί.
Κάτι Ρωσίδια,κ.λ.π. να σκάνε.όχι μαχιμες Πολωνέζες

Αν κάποιος μένει βόρεια και κεντρική Ευρώπη και του έχει λείψει η ελληνική κουζίνα,
έχει ενδιαφέρον να μπει σε "ελληνικό" μαγαζί στην Πολωνία.
Και ο λόγος είναι ότι οι περισσότεροι δουλεύουν κάρβουνα,ενώ στη Γερμανία είναι παράνομο.
Τελευταία φορά πήγα στο ελληνικό που είναι Kasimierz,στη Miodowa,πολύ καλό φαί,
φυσικά κανένας Έλληνας στο προσωπικό, κατά πάσα πιθανότητα και στους πελάτες.

Αυτά περί ανώτερου βιοτικού επιπέδου,είναι πολύ σχετικά,μιας και δε μιλάμε για όμοιογενή και μικρή χώρα όπως η Ελλάδα...
Μιλάμε για χώρα που υπέστη κομμουνισμό και έχει επαρχίες που είναι σε κατάσταση τελείως γτπ.
Δεν είναι όλη η Πολωνία σαν την Κρακοβία,να έχει και τουρίστες να αφήνουν φράγκα.
Εδώ παίζουν περιοχές της Γερμανίας με χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο από της Ελλάδας,δεν θα παίζουν Πολωνία;

Aν σας πω ότι υπάρχουν γερμανικά πάλαι ποτέ κεφαλοχώρια,
που έχει κλείσει ακόμη και το κέντρο υγείας,κλείστά όλα τα μαγαζιά και η σίτιση των κατοίκων γίνεται
με φορτηγό/καντίνα που περνάει 2 φορές τη βδομάδα,θα νομίζετε ότι μιλάω για Ουγκάντα.
Ότι σε αυτά τα μέρη έχει παντού πινακίδες "ΠΩΛΕΙΤΑΙ" και μπορείς να αγοράσεις σπίτι 100τ.μ. με μικρή αυλή,
με 20χιλιάδες ευρώ.
Αλλά αυτά για να τα δεις,θες αμάξι

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556
που έχει κλείσει ακόμη και το κέντρο υγείας,κλείστά όλα τα μαγαζιά και η σίτιση των κατοίκων γίνεται
με φορτηγό/καντίνα που περνάει 2 φορές τη βδομάδα,θα νομίζετε ότι μιλάω για Ουγκάντα.
Ότι σε αυτά τα μέρη έχει παντού πινακίδες "ΠΩΛΕΙΤΑΙ" και μπορείς να αγοράσεις σπίτι 100τ.μ. με μικρή αυλή,
με 20χιλιάδες ευρώ.

Ενδιαφερουσες πληροφοριες. Σε ποια περιοχη της Γερμανιας ειναι αυτα τα χωρια; Πρωην Ανατολικη υποθετω;
Εκανες καμια επενδυση σε τετοια ακινητα η δεν αξιζει;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
με 20χιλιάδες ευρώ.

Ενδιαφερουσες πληροφοριες. Σε ποια περιοχη της Γερμανιας ειναι αυτα τα χωρια; Πρωην Ανατολικη υποθετω;

Υπάρχουν όντως τέτοια μέρη.Για παράδειγμα το Zeitz.

Πού είσαι ρε Χόνεκερ?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
με 20χιλιάδες ευρώ.

Σωστά,πρώην ανατολική.
Έχω έναν φίλο που είναι χωμένος σε τηλεοπτικές παραγωγές
και είχαν γυρίσει ένα ντοκυμαντέρ για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται
η πρώην ανατολική Γερμανία.
Έχω δει και αδημοσίευτο υλικό,νομίζεις ότι είσαι σε άλλη χώρα.

Όχι,προσωπικά δεν έχω επενδύσει,απλά αυτό περί σπιτιού με αυλή με 20.000 που έγραψα το ξέρω από πρώτο χέρι,
μιας και το αγόρασαν οι γονείς μου,όχι για να μείνουν.
Αδέρφια δεν έχω,οπότε κάποτε θα έχω να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο οίκημα.
Τώρα το ανακαινίζουν.

Πριν κατέβω Μόναχο,μου είχε προταθεί αντίστοιχη θέση εργασίας στη Λειψία.
4άρι με 600ευρώ νοίκι.
Έχει γίνει πανγερμανική προσπάθεια να ξαναζωντανέψει η Λειψία.
Κι όμως,όταν πήγα υπήρχαν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα που ήταν μέσα στο σκοτάδι,
απλά γιατί δεν κατοικούνταν από τότε που έπεσε το καθεστώς και πέρασαν οι άνθρωποι απέναντι.

Και για να τονίσω γιατί δεν πρέπει να τσουβαλιάζουμε τη Γερμανία.
Στο διπλανό κτίριο,πουλάνε διαμέρισμα,Altbau ανακαινισμένο χωρίς μπαλκόνια,98 τ.μ. 1.200.000
Και δε θα αργήσουν να το πουλήσουν...

Οπότε αυτά περί βιοτικού επιπέδου,κόστου ζωής,κ.λ.π. σε μία τέτοια χώρα είναι πολύ σχετικά...

Το Zeitz που πόσταρε ο Kman είναι άλλη χαρακτηριστική περίπτωση,ανάμεσα σε 100άδες αντίστοιχες περιπτώσεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ανατολική Γερμανία είναι πολύ φτηνά.Με 4000-5000 καθαρά μηνιαίως γαμείς και δέρνεις.Για δυτική Γερμανία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.Βέβαια ανατολική και λιγότερες γκόμενες έχει και κατώτερες εμφανισιακά και φοβερή βαρεμάρα.Εχει όμως τρία πλεονεκτήματα
1.Εγγύτητα στα μουνολίβαδα.Μπορείς να είσαι κάθε ΠΣΚ Πολωνία
2.Φτηνά ενοίκια
3.Διατηρημένα ιστορικά κέντρα.Βλέπεις την παλιά κλασσική γερμανική αρχιτεκτονική ενώ δυτική Γερμανία τα ισοπέδωσαν μετά τους βομβαρδισμούς και έχτισαν εμπορικά κτλ

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Ανατολική Γερμανία είναι πολύ φτηνά.Με 4000-5000 καθαρά μηνιαίως γαμείς και δέρνεις.Για δυτική Γερμανία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Κοίτα,επειδή δεν είμαστε στο 1980 να τους λέμε εκεί κάτω ότι θέλουμε,4000-5000 ευρώ καθαρά είναι παντού κάτι ιδιαίτερο,
μιας και όταν μιλάμε για υπαλλήλους,τέτοια λεφτά παίρνει ένα μονοψήφιο ποσοστό επί τοις εκατό,στο σύνολο των υπαλλήλων.

Επίσης πρέπει να πούμε ότι εγώ σαν υπάλληλος στο Μόναχο,παίρνω τον πανγερμανικό μισθό αντίστοιχο της κλίμακάς μου,αλλά και ένα επιπρόσθετο μηνιαίο ποσό για το γεγονός ότι μένω στο Μόναχο.
Γιατί σε αντίθετη περίπτωση,έπαιρνα τον πανγερμανικό μου μισθό και πήγαινα στη Δρέσδη,όπως και πολλοί άλλοι...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Συζητήσεις Πολωνών.
Οι Πολωνέζες είναι οι μεγαλύτερες πουτάνες της Ευρώπης

Μίλησα με κάποιο γνωστό που γύρισε από Τουρκία και μου είπε δυο Πολωνέζες στο θέρετρο τις καταγαμήσανε οι Τούρκοι.Εφαγαν κάπου 30 πούτσες σε τρεις μέρες.

Μη μου πει κάποιος οτι στο εξωτερικό οι Πολωνέζες δεν είναι φτηνές καριόλες.

Στην Αγγλία λέει το δίνουν δεξιά και αριστερά,πάνε με Αράπηδες κτλ.

Απορία Πολωνού.Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί όταν βλέπω λευκή με Αράπη είναι κατά 90% Πολωνέζα?

Σκάνδαλο στο Rzeszow.19χρονη Πολωνέζα κάλεσε Αράπη από την Αγγλία να τη γαμήσει και ο Αράπης ονόματι Obi King τα έδειξε όλα στο youtube.O τοπικός τύπος μεταδίδει.

[URL unfurl="true"]https://rzeszow-news.pl/seksturystyka-rzeszowie-19-letnia-polka-ofiara-upokorzenia-internecie/[/url]

www.popularne.pl/nagranie-polki/]https://www.popularne.pl/nagranie-polki/[/url]

Στην αρχή του βίντεο συναντάει τη γκόμενα μαζί με το γκόμενό της στην κεντρική πλατεία.Στο τέλος του βίντεο και δείχνοντας τα εσώρουχά της και τη γκόμενα να κοιμάται στο ξενοδοχείο του ο Αράπης σχολιάζει πόσο εύκολες είναι οι Πολωνέζες.

Αλλη Πολωνέζα μαθαίνει στον Αράπη της πολωνικά.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.444
Πόντοι
4.746
Και μια που αναφερθηκε παραπανω για σχεσεις πολωνεζων με ελληνες.. Παλιοτερα ειχα κανει ενα καμακι δρομου κοντα στην σταση του 401, σε μια ομορφη ξανθια πολωνεζα που συστηθηκε χαλαρα δινοντας το τηλεφωνο της. Αυτη ηταν φοτητρια σε αει της αθηνας. Καποια στιγμη βγηκαμε για ποτακι σε ενα μπαρακι με θεα την ακροπολη. Η βραδια τελειωσε με σεξακι σπιτι μου. Το επομενο πρωι εκεινη στο μπαλκονι μου, πινοντας καφε και καπνιζοντας, πεταει την εξης ατακα ετσι στο ξαφνικο που με κουφανε.. 《 μην αφηνεις να με γαμανε αλλοι..》Καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα.. και την εκανα με ελαφρα.. :confused:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Τα links είναι 10+ χρονών..

Το μόνο που παραμένει σταθερό,είναι πως αν δεις Σλάβα με κάποιον αραβοτουρκο,κ.λ.π. αυτή θα είναι Πολωνέζα.

Κατά τα άλλα,η νέα γενιά ψάχνει να ανοίξει σπιτικό με κανάν Πολωνό,όχι με κανέναν αράπακλα.

Υ.Γ. Μην κολλάς με τα video στο youtube,δεν αποδεικνύουν τίποτα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτό ισχύει όντως.Εχουν ανέβει οι Πολωνοί εμφανισιακά και οικονομικά και προτιμούνε συμπατριώτες πλέον.Προ δεκαετίας η κατάσταση ήταν ταργική οι περισσότερες τραβιόνταν με Τούρκους,Αραβες και Αραπάδες και ήταν οι μόνες λευκές που ζευγάρωναν με πάκια και Ινδούς.
Φάγαμε όμως και εμείς καλά δε διαμαρτύρομαι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Αυτό ισχύει όντως.Εχουν ανέβει οι Πολωνοί εμφανισιακά και οικονομικά και προτιμούνε συμπατριώτες πλέον.Προ δεκαετίας η κατάσταση ήταν ταργική οι περισσότερες τραβιόνταν με Τούρκους,Αραβες και Αραπάδες και ήταν οι μόνες λευκές που ζευγάρωναν με πάκια και Ινδούς.
Φάγαμε όμως και εμείς καλά δε διαμαρτύρομαι.

Έχω βρεθεί Κρακοβία σε τραπέζι με Πολωνούς/ζες όπου ο ένας μου είπε ότι αν δεν ήμουν Ευρωπαίος και χριστιανός,
θα είχα πρόβλημα με τον πατέρα της Πολωνέζας που συνόδευα και του απάντησα:"Και πολύ καλά θα έκανε ο πατέρας της"

Στη συνέχεια πετάχτηκε μία και μου είπε πως οι Πολωνοί άντρες διαμαρτύρονται γιατί όταν οι Πολωνέζες πάνε διακοπές,
γαμιούνται με μαύρους,άραβες,κ.λ.π.
Και η εξήγησή της ''ηταν πως οι Πολωνέζες δεν έχουν δει πολλά και θέλουν απλά να "δοκιμάσουν" κάτι διαφορετικό.
Οπότε της απάντησα ότι και οι Πολωνοί δεν έχουν δει πολλά,αλλά όταν πηγαίνουν διακοπές δε γαμάνε μαϊμούδες,
με αποτέλεσμα να αποθεωθώ από τους άντρες του τραπεζιού :grin: :grin: :grin:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.877
Πόντοι
3.846
Μάγκες δεν ξέρω πού τα βλέπετε αυτά με τόσους μαύρους και αηδίες.
Όσες φορές έχω πάει Πολωνία, οι μαύροι και πακιστανοί είναι ανύπαρκτοι. Ελάχιστοι γενικά.

Και τώρα μου λέτε ότι όλοι αυτοί γαμανε ωραία μουνια;
Ή περιμένουν οι πολωνεζες να πάνε εξωτερικό για να γαμηθουν με αραπηδες;
Οκ όλο και κάποια θα το κάνει,αλλά εσείς φτάνετε στα όρια παραπληροφόρησης.
Τα παρουσιάζετε ότι η πλειοψηφία γαμιεται με μη λευκούς που φυσικά και δεν ισχύει.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Μάγκες δεν ξέρω πού τα βλέπετε αυτά με τόσους μαύρους και αηδίες.
Όσες φορές έχω πάει Πολωνία, οι μαύροι και πακιστανοί είναι ανύπαρκτοι. Ελάχιστοι γενικά.

Και τώρα μου λέτε ότι όλοι αυτοί γαμανε ωραία μουνια;
Ή περιμένουν οι πολωνεζες να πάνε εξωτερικό για να γαμηθουν με αραπηδες;
Οκ όλο και κάποια θα το κάνει,αλλά εσείς φτάνετε στα όρια παραπληροφόρησης.
Τα παρουσιάζετε ότι η πλειοψηφία γαμιεται με μη λευκούς που φυσικά και δεν ισχύει.

Εγώ δεν λέω τίποτα πέραν τούτου

Το μόνο που παραμένει σταθερό,είναι πως αν δεις Σλάβα με κάποιον αραβοτουρκο,κ.λ.π. αυτή θα είναι Πολωνέζα.

που το διαπιστώνουμε εκτός Πολωνίας,π.χ. Ηνωμένο Βασίλειο

Για εντός Πολωνίας έχω πάει σε μικρές πόλεις που δεν υπήρχαν καν ξένοι,πόσο μάλλον μαύροι και πακιστανοί..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom