Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα πάω τώρα Χερσόνησο να χτυπήσω Ρωσίδες στις διακοπές.Εχω 3 μέρες για να βρω γκόμενα.
Για φανατικούς Βαλκάνιους μουνοκυνηγούς τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν και η δύναμη πυρός είναι πεπερασμένη αυτή τη φορά,μόνο 200 ευρώ τη μέρα.
Πιθανόν Μύκονος ή Σαντορίνη να είναι καλύτερες για το σπορ,θα τσεκάρω επί τόπου.
Χερσόνησο παίζουν και πολλές Πολωνέζες,την τελευταία φορά το 2012 παραλίγο να γαμήσω μία που γνώρισα στην πισίνα του ξενοδοχείου.Ολη η δουλειά είναι να μείνεις σε ξενοδοχείο με ανατολικές,δεν διάλεξα το νο.1 για Ρωσίδες  γιατί είναι για τον πούτσο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.265
Πόντοι
3.656
Συνελληνες ενωθειτε
Κμαν κ φον πουστεν
Ενας κατα φαντασιαν μεγασπονσορ καμακι βαλκανιος ποιμενας κι οτι  αλλο ονειρο βλεπει
κι ενας τελειωμενος σεμι γκευ
Φοβερο διδυμο  :
respect:   :worship: :worship: :worship:
Εν τη ενωσει η ισχυς  :respect:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.265
Πόντοι
3.656
Θα πάω τώρα Χερσόνησο να χτυπήσω Ρωσίδες στις διακοπές.Εχω 3 μέρες για να βρω γκόμενα.
Για φανατικούς Βαλκάνιους μουνοκυνηγούς τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν και η δύναμη πυρός είναι πεπερασμένη αυτή τη φορά,μόνο 200 ευρώ τη μέρα.
Πιθανόν Μύκονος ή Σαντορίνη να είναι καλύτερες για το σπορ,θα τσεκάρω επί τόπου.
Χερσόνησο παίζουν και πολλές Πολωνέζες,την τελευταία φορά το 2012 παραλίγο να γαμήσω μία που γνώρισα στην πισίνα του ξενοδοχείου.Ολη η δουλειά είναι να μείνεις σε ξενοδοχείο με ανατολικές,δεν διάλεξα το νο.1 για Ρωσίδες  γιατί είναι για τον πούτσο.
αλλαξε πλευρο και κλεισε το παραθυρο πρωτα
Μετα ριξε παραλιγο κι αλλον εναν (στον υπνο σου εννοειται)  :respect:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Πού κολλάει η χερσόνησος στο θέμα της Πολωνίας;
Και τι μας ενδιαφέρει πού θα πας διακοπές;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Χερσόνησο παίζουν Πολωνεζες.Ο μόνος που πάει Πολωνία για σεξοτουρισμο είμαι εγώ.Ολοι οι άλλοι το θεωρούν καμένο και άκυρο μέρος.
Και Χερσόνησο και Σαντορίνη άκυρα τα θεωρούνε για καμάκι και Πολωνεζες δεν κυνηγάει κανείς.Είναι το αντίθετο ακριβώς.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.265
Πόντοι
3.656
Χερσόνησο παίζουν Πολωνεζες.Ο μόνος που πάει Πολωνία για σεξοτουρισμο είμαι εγώ.Ολοι οι άλλοι το θεωρούν καμένο και άκυρο μέρος.
Και Χερσόνησο και Σαντορίνη άκυρα τα θεωρούνε για καμάκι και Πολωνεζες δεν κυνηγάει κανείς.Είναι το αντίθετο ακριβώς.
τι σεξοτουρισμο ρε βαλκανιε τσεπης;;;
Σταματα τις μπαρουφες απογινες
Βρες καμμια μιλφ πολωνεζα απελπισμενη μπας κ σε ανεχτει κ κοψε τις ονειροφαντασιες
Σαντορινη θα τα γλυτωσεις τα γιαουρτια
Αλλα χερσονησο σε βλεπω αν πας μα το παιξεις αυτα που ονειρευεσαι να τρως τιποτα σβουριχτες η να σε πεταν κ στην θαλασσα  :respect:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.265
Πόντοι
3.656
Πού κολλάει η χερσόνησος στο θέμα της Πολωνίας;
Και τι μας ενδιαφέρει πού θα πας διακοπές;
καλα τα ιδια γραφει συνεχεια
Λευκορωσια πολωνια ρωσσια κλπ
Εκτος απο ρωσσια που πηγε κ πιαστηκε κωτσος ως αυνηθως τα αλλα τα λεει οτι θα παει μπας κ το πιστεψει κι ο ιδιος
Και ο φον πορδεν επισης
Μαλλον εχει δικιο ο πορδομεταναστης
Ταφαγε τα λεφτα
Σε κανα εξαμηνο παλι

Επισκέπτης
τι σεξοτουρισμο ρε βαλκανιε τσεπης;;;
Σταματα τις μπαρουφες απογινες
Βρες καμμια μιλφ πολωνεζα απελπισμενη μπας κ σε ανεχτει κ κοψε τις ονειροφαντασιες
Σαντορινη θα τα γλυτωσεις τα γιαουρτια
Αλλα χερσονησο σε βλεπω αν πας μα το παιξεις αυτα που ονειρευεσαι να τρως τιποτα σβουριχτες η να σε πεταν κ στην θαλασσα  :respect:
θα πηξεις πολυ οταν θα βλεπεις τις φωτο απι Χερσονησο!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σιγά.Καθε δίμηνο πάω ανατολική Ευρώπη.2015,2016 πηγαινα σχεδον καθε μηνα για διημερα Κιεβο.Το 2017 πήγα 5 φορές Κίεβο και μία Πολωνία.,το 2018 πηγα 4 φορές Κίεβο,μία Πολωνία και έφερα δυο Ουκρανεζες Ελλάδα και φέτος έχω πάει Κίεβο,Ρωσία,θα ξαναπάω Σεπτέμβριο,Νοέμβριο,Δεκέμβριο κτλ.
Έχω τώρα 4 γκόμενες που σπονσοραρω.Τη Δευτέρα θα φέρω μια Πολωνέζα για χεσιμο Αθήνα για να αναπτερωθει το ηθικό για τη μάχη της Χερσονήσου.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.265
Πόντοι
3.656
Von Porden kai kman
Οπως λεμε
Σαμινα και Τιτανικος
Ναυγια του μπου  :walkingpenis: :respect: :ban:
Πεθαμενος εναντιον ζομπι που λενε  :ban:
Παντως παρεχουν διασκεδαση κι ο μυνχαουζεν κμαν κ ο Γκλετσος πορδεν  :heavymetalbig:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.265
Πόντοι
3.656
Αναμενω πορνομιτσο ναψσας κραξει οπως αρμοζει  :respect:

Επισκέπτης
Ο Μητσος ειναι φιλος μου. Γελασαμε πολυ με τη φωτογραφια σου που ειχε βγαλει στη φορα. Με τετοια φατσα πως να μη μας ζηλευεις ολους. Κατι κακομοιροι στην Ομονοια εχουν τετοιες φατσες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.265
Πόντοι
3.656
Ο Μητσος ειναι φιλος μου. Γελασαμε πολυ με τη φωτογραφια σου που ειχε βγαλει στη φορα. Με τετοια φατσα πως να μη μας ζηλευεις ολους. Κατι κακομοιροι στην Ομονοια εχουν τετοιες φατσες.
κοιτα μην με δεις με την ψωλη εξω κ σου φυγουν τα ουρα Γκλετσακι
Ομονοια τους ψαρευεις?
Προσεχε τισ ασθενειες
Ο πορδομιτσος ειναι φιλοσ σου
Αμφιβαλλω
Εκτισ αν το γυρισε τωρα στα γεραματα κι αυτός στην οπισθεν
Που δεν πιστεύω

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.265
Πόντοι
3.656
Τεσπα  δεν εχεισ σχεση με τα νηματα αυτα
Μην ανακατευεσαι
Κοιταβκαμμια ψωλη στην ομονοια που ειπεσ οτι συχναζεις κι αστα αυτα λιβανηστηρι  :respect:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
για να αναπτερωθει το ηθικό για τη μάχη της Χερσονήσου.
πω ρε θα τα γαμησεις όλα πάλι ρε k,drugs ,sex and rocknroll στη χερσονησο,πολυ θα γουσταρα να κατεβαινα κατω μαζι σου ,το νου σου σε αυτους τους ουγκανους τους κρητικαρους,μη σε δουνε με κανα μουνι της προκοπης θα σε απαγαγουν για να στο φάνε

Επισκέπτης
κοιτα μην με δεις με την ψωλη εξω κ σου φυγουν τα ουρα Γκλετσακι
Ομονοια τους ψαρευεις?
Προσεχε τισ ασθενειες
Ο πορδομιτσος ειναι φιλοσ σου
Αμφιβαλλω
Εκτισ αν το γυρισε τωρα στα γεραματα κι αυτός στην οπισθεν
Που δεν πιστεύω
αλλος ενας καταθλιπτικος γερος που δεν του σηκωνεται

Stories

Νέο!

Stories