Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Αυτό το λάθος το έκαναν πολλοί.Ηταν ο άλλος engineer,IT κτλ με πολλά υποσχόμενη καριέρα στο Λονδίνο και έλεγε.Ασε ρε μαλάκα.Τι να κάνω εγώ εδώ.Βγάζω 2500 λιρόνια και τα 1500 τα δίνω στο ενοίκιο να μένω με πάκηδες και Αραπάδες.Παίζω κάθε μέρα μαλακία με ίντερνετ πορν αφού με φτύνουν όλες εκτός αν βρω καμιά μεθυσμένη χοντρή Αγγλίδα να γαμήσω του Αγίου Πούτσου που θα με κατηγορήσει η πουστοφεμινίστρια κιόλας οτι τη βίασα και θα βρεθώ πίσω από τα κάγκελα.
Θα πάω Κράκωβ ρε φίλε.Φτηνά ενοίκια,φτηνή ζωή,μουνιά στα κλαμπ,θα γαμάω αβέρτα.Εντάξει θα παίρνω λιγότερα μια 800άρα το πολύ αλλά θα δίνω μόνο 400 ενοίκιο.Και οι γκόμενες τζαμπέ και ψώλες,γουστάρουν δυτικό καυλί και όλα.Παράδεισος.Πού να τρέχω τώρα Ουκρανία να με γαμήσουν οι Μπούλμπα?Ουκρανία δεν είναι ευρωπαική χώρα,δεν έχει νόμους και υποδομές,εγώ θέλω ασφάλεια,νορμάλ πράγματα,διασκέδαση κτλ.
Σε δύο τρία χρόνια τον είχαν πιει κλαρίνο εγκλωβίστηκαν Πολωνία ως χαμηλοεισοδηματίες ενώ οι γκόμενες πάχαιναν,αυξάναν απαιτήσεις,τους έκλαναν κτλ.Και τώρα βλαστημούν την ώρα και τη στιγμή που έκαναν τέτοιο λάθος αντί να μείνουν στο Old Blimey με τα πάκια,να κονομάνε 4 χιλιάρικα πλέον και να το παίζουν άρχοντες με προοπτικές.
Ετσι είναι αυτά.Οι εύκολες λύσεις και οι αισιόδοξες προοπτικές δεν ευοδώνονται ποτέ.
Ηθελες ευκολία,λεωφόρους,ΕΕ κτλ?Τσίμπα τώρα το αρχίδι.
Ο roosh έκανε ακριβώς το ίδιο λάθος αν και Αμερικανός.Αφησε καριέρα μικροβιολόγου με 150000 δολλάρια ετήσιο εισόδημα για να γίνει τρωγλοδύτης Ανατολική Ευρώπη με το όνειρο να γαμάει και κοιτάτε πού κατήντησε.
Γενικά την πατάνε όλοι γιατί τους γαμάμε εμείς οι άρχοντες,δεν υπολογίζουν την αντίδραση.
Μονο που δε θα παιρνει 800 καποιος στο ΙΤ αλλα αρκετα παραπανω. Καθαρα οικονομικα δηλαδη παιζει να συμφερει σε μερικους κλαδους, μεταξυ των οποιων και το ΙΤ