Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 864K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αυτό το λάθος το έκαναν πολλοί.Ηταν ο άλλος engineer,IT κτλ με πολλά υποσχόμενη καριέρα στο Λονδίνο και έλεγε.Ασε ρε μαλάκα.Τι να κάνω εγώ εδώ.Βγάζω 2500 λιρόνια και τα 1500 τα δίνω στο ενοίκιο να μένω με πάκηδες και Αραπάδες.Παίζω κάθε μέρα μαλακία με ίντερνετ πορν αφού με φτύνουν όλες εκτός αν βρω καμιά μεθυσμένη χοντρή Αγγλίδα να γαμήσω του Αγίου Πούτσου που θα με κατηγορήσει η πουστοφεμινίστρια κιόλας οτι τη βίασα και θα βρεθώ πίσω από τα κάγκελα.

Θα πάω Κράκωβ ρε φίλε.Φτηνά ενοίκια,φτηνή ζωή,μουνιά στα κλαμπ,θα γαμάω αβέρτα.Εντάξει θα παίρνω λιγότερα μια 800άρα το πολύ αλλά θα δίνω μόνο 400 ενοίκιο.Και οι γκόμενες τζαμπέ και ψώλες,γουστάρουν δυτικό καυλί και όλα.Παράδεισος.Πού να τρέχω τώρα Ουκρανία να με γαμήσουν οι Μπούλμπα?Ουκρανία δεν είναι ευρωπαική χώρα,δεν έχει νόμους και υποδομές,εγώ θέλω ασφάλεια,νορμάλ πράγματα,διασκέδαση κτλ.

Σε δύο τρία χρόνια τον είχαν πιει κλαρίνο εγκλωβίστηκαν Πολωνία ως χαμηλοεισοδηματίες ενώ οι γκόμενες πάχαιναν,αυξάναν απαιτήσεις,τους έκλαναν κτλ.Και τώρα βλαστημούν την ώρα και τη στιγμή που έκαναν τέτοιο λάθος αντί να μείνουν στο Old Blimey με τα πάκια,να κονομάνε 4 χιλιάρικα πλέον και να το παίζουν άρχοντες με προοπτικές.
Ετσι είναι αυτά.Οι εύκολες λύσεις και οι αισιόδοξες προοπτικές δεν ευοδώνονται ποτέ.
Ηθελες ευκολία,λεωφόρους,ΕΕ κτλ?Τσίμπα τώρα το αρχίδι.
Ο roosh έκανε ακριβώς το ίδιο λάθος αν και Αμερικανός.Αφησε καριέρα μικροβιολόγου με 150000 δολλάρια ετήσιο εισόδημα για να γίνει τρωγλοδύτης Ανατολική Ευρώπη με το όνειρο να γαμάει και κοιτάτε πού κατήντησε.
Γενικά την πατάνε όλοι γιατί τους γαμάμε εμείς οι άρχοντες,δεν υπολογίζουν την αντίδραση.

Μονο που δε θα παιρνει 800 καποιος στο ΙΤ αλλα αρκετα παραπανω. Καθαρα οικονομικα δηλαδη παιζει να συμφερει σε μερικους κλαδους, μεταξυ των οποιων και το ΙΤ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μονο που δε θα παιρνει 800 καποιος στο ΙΤ αλλα αρκετα παραπανω. Καθαρα οικονομικα δηλαδη παιζει να συμφερει σε μερικους κλαδους, μεταξυ των οποιων και το ΙΤ

Το λέω σχηματικά πώς την πάτησαν πολλοί.Ξέρεις γιατί μιλάω.Ας πούμε είσαι τριαντάρης το 2012 και έχεις τις εξής προοπτικές.
1.Μένω Δυτική Ευρώπη με καλό μισθό,καλές προοπτικές αλλά δε γαμάω τίποτα αν δε συμβιβαστώ με πεντάρια και μπάζα
2.Πάω ανατολική Ευρώπη εντός ΕΕ,Τσεχία,Πολωνία με τα μισά και λιγότερα λεφτά(έως και ένα τρίτο) αλλά χαμηλότερο κόστος ζωής και βάσιμες ελπίδες οτι θα γαμάω εξάρια ή ακόμα και εφτάρια
3.Πάω πρώην Σοβιετία με τεράστιο ρίσκο να με κλέψουνε να με γαμήσουνε να τα χάσω όλα αλλά αν μου κάτσει θα γαμάω εφτάρια,οχτάρια.
Πολλοί έκατσαν και σκέφτηκαν και κατέληξαν στην επιλογή δύο αλλά δεν τους έκατσε τελικά γιατί απλά η Πολωνία και η Τσεχία ανέβηκαν πολύ γρήγορα οικονομικά.Εντάξει τώρα θέλει πρόβλεψη δεν είναι εύκολο να υπολογίσεις οτι θα γίνει πόλεμος Ουκρανία,οτι θα πέσει η τιμή του πετρελαίου,οτι θα σχηματιστεί μέση τάξη Πολωνία γρήγορα κτλ.Είναι θέμα ρίσκου.
Σε κάποιους μπορεί να έκατσε και η επιλογή δύο αν παντρεύτηκαν καμιά μούνα Πολωνέζα το 2011 που ήταν ακόμα απελπισμένες.Παίζει ρόλο το timing,το location κτλ.

Γενικά αν κάποιος ήταν εντελώς εγκεφαλικός,θα έμενε Δύση.Αν κάποιος άκουγε και λίγο τον πούτσο του και ζύγιζε τα πράγματα και με τα δυο κεφάλια θα πήγαινε Πολωνία.Ενας που σκεφτόταν μόνο με το κάτω κεφάλι θα πήγαινε φυσικά Ουκρανία και θα του καθότανε.
Δεν ξέρεις αν η φωνή της λογικής είναι σωστή ή τα κελεύσματα του πούτσου σου.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36

Επειδη αρκετα καλος μου φιλος πηγε μονιμα Πολωνια και δουλευει IT(senior με 5+ χρονια εμπειρια) εκλεισε με 2.200 Ευρω καθαρα.Ελλαδα επαιρνε κοντα 1500.
Wrocław πχ εχει την Ryanair και αλλες πολλες εταιριες που εχουν γραφεια και ζητανε κοσμο σε ΙΤ.
Με την αναλογη εμπειρια πληρωνουν αρκετα καλα γιατι ειδα και live τα email που μου στελνε ο φιλος μου και τι λεφτα δινανε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με 2000 ευρώ καθαρά γαμείς και δέρνεις Βρότσλαβ.Θα γαμάς άλλη γκόμενα κάθε εβδομάδα.Δε νομίζω να δίνουν τέτοια λεφτά σε ξένους.Αλλά και πάλι δεν ξέρω απλά θεωρώ κάπως μεγάλο το ποσό.
Γενικά μια διαφορά που είδα Βρότσλαβ πέρυσι τον Αύγουστο είναι οτι καθάρισε από ξένους.Παλιά έρχονταν Τούρκοι κεμπαμπτζήδες από Κότμπους,Δρέσδη κτλ με γερμανικά αυτοκίνητα για πουλ μουρ αλλά τώρα καθάρισε.
Τώρα για να δείξεις ευκατάστατος στα VIP,Grey club κι έτσι πρέπει να πιάσεις το παρλάρε στα πολωνικά γιατί οι ντόπιες θεωρούν ντε φάκτο τους ξένους μπατίρηδες,έχουν κάνει άθλια εντύπωση οι Σπανιόλοι και Σικελοί Ερασμιακοί,οι Τουρκαλάδες,φτωχοάραβες κτλ.
Αμα δουλεύεις λίγο το πολωνικό είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα όπως διαπίστωσα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά το Grey club συγκεντρώνει πολλές σαξοφωνίστριες.Τέτοια μαγαζιά όπως και το Pascha Poznan είναι επί γης παράδεισος.Αξίζει δηλαδή να ταξιδέψεις στην πόλη μόνο για να περάσεις μια νύχτα εκεί.Κλασσική ανατολική Ευρώπη.

• Like
Αντιδράσεις: georg9

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Γέρος στα 40.Εμ βέβαια όταν δεν μπορεί να το παίξει γαμπρός και να πουλήσει American dream,τον ήπιε κλαρίνο.Αυτή είναι η διαφορά με τους Βαλκανιόπουτσους.Εμάς η ηλικία δε μας επηρρεάζει.Τους σκίζουμε όλους και στα 30 και στα 40 και στα 45.Είναι καθαρή υπεροχή.Οι άλλοι κλάνουνε στο τέλος,τους γαμάει ο χρόνος.Δεν έχουν αρκετή αντοχή.

Πάντως εαν έριχνε κανα ξύρισμα,θα έδειχνε 10 χρόνια νεότερος,μιας και δεν έχει παχύνει.Αλλά με την μισοάσπρη γενειάδα πώς να μην φαίνεται 40;

Επισκέπτης
Με 2000 ευρώ καθαρά γαμείς και δέρνεις Βρότσλαβ.Θα γαμάς άλλη γκόμενα κάθε εβδομάδα.Δε νομίζω να δίνουν τέτοια λεφτά σε ξένους.Αλλά και πάλι δεν ξέρω απλά θεωρώ κάπως μεγάλο το ποσό.
Γενικά μια διαφορά που είδα Βρότσλαβ πέρυσι τον Αύγουστο είναι οτι καθάρισε από ξένους.Παλιά έρχονταν Τούρκοι κεμπαμπτζήδες από Κότμπους,Δρέσδη κτλ με γερμανικά αυτοκίνητα για πουλ μουρ αλλά τώρα καθάρισε.
Τώρα για να δείξεις ευκατάστατος στα VIP,Grey club κι έτσι πρέπει να πιάσεις το παρλάρε στα πολωνικά γιατί οι ντόπιες θεωρούν ντε φάκτο τους ξένους μπατίρηδες,έχουν κάνει άθλια εντύπωση οι Σπανιόλοι και Σικελοί Ερασμιακοί,οι Τουρκαλάδες,φτωχοάραβες κτλ.
Αμα δουλεύεις λίγο το πολωνικό είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα όπως διαπίστωσα.

Απεναντι απο τη μασονικη στοα ειχε παλια πολωνικο κλαμπ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάντως εαν έριχνε κανα ξύρισμα,θα έδειχνε 10 χρόνια νεότερος,μιας και δεν έχει παχύνει.Αλλά με την μισοάσπρη γενειάδα πώς να μην φαίνεται 40;

Είναι και στο πρόσωπο πολύ χάλια,φαίνεται πολύ ταλαιπωρημένος σαν τύπος που έχει περάσει αμέτρητες δυσκολίες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Απεναντι απο τη μασονικη στοα ειχε παλια πολωνικο κλαμπ

Βρότσλαβ έχει κλαμπ για όλα τα γούστα.Από κλαμπ για Αράπηδες,χιπχοπατζήδες(Mundo),μέχρι κλαμπ για Ερασμιακούς από Μεσόγειο(Μελάνζ),Πολωνούς σβέρκους(Cherry) και σπόνσορες(Grey club) με το ανάλογο clientelle.Αποκλείεται δηλαδή να μη γαμήσεις αρκεί να μη βρεθείς σε ακατάλληλο περιβάλλον.Π.χ. Ο Ισπανός ρομαντικός τροβαδούρος Μελάνζ πρέπει να πάει με τις γκόμενες που καυλώνουν για πούτσο ισπανικό,δε θα πάει Cherry να τον πλακώσουν οι σβέρκοι ή Grey να τον εξαφανίσουν οι σπόνσορες.
Το ίδιο και ο Αράπης Mundo και Daytona θα πάει φυσικά με τις γκόμενες που γουστάρουν black culture,hip hop και twerking,δε θα πάει Μελάνζ ή Casa de la Musica να του φορέσουν γραβάτα οι Σπανιόλοι και οι Λατίνοι ή Cherry να τον δείρουν οι Πολωνοί.Είναι γεωγραφικά τα όρια και οι γκόμενες ξέρουν τι ψάχνουν,όσες πάνε για χρωματιστό πούτσο κάνουν συνειδητή επιλογή.
Το μόνο που δεν υπάρχει Βρότσλαβ είναι μαγαζί με κλαρίνα ή μπουζούκια αλλά οι Βαλκάνιοι χωράμε παντού.
Εννοείται αν υπήρχαν κλαρίνα ή μπουζουκτζίδικο,δε θα επιτρέπονταν μέσα Αράπηδες ή Λατίνοι θα γαμούσαν μόνο Ελληναράδες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ο χώρος του Αράπη.Σα Βαλκάνιος πρέπει να μπεις μέσα να τους πάρεις τα σώβρακα.

Cherry club.Γεμάτο μουνάρες φοιτήτριες αλλά τίγκα σε Πολωνούς και σβέρκους.Θέλει προσοχή για να αποφύγεις μπουκέτα,κεφαλοκλειδώματα αν σε δουν να χαριεντίζεσαι με Πολωνές.

Εδώ η ατμόσφαιρα στα κλαμπ του Passaz Niepoldny.Εχεις την αίσθηση οτι θα γαμήσεις την ίδια νύχτα,οι γκόμενες φαίνονται χύμα,εντελώς ψωλέ.

Παλιό καλό Βρότσλαβ.Οταν οι γκόμενες ήταν πανεύκολες και γαμούσαν όλοι.Τότε επισκέφτηκε και ο roosh και έκανε δύο ONs.

Επισκέπτης
kman δεν καταλαβαινω την υπαρξη κλαμπ για σπονσορες. Αφου ουτε αυτοι, ουτε οι σπονσορετες ενδιαφερονται για χορο και μουσικη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
kman δεν καταλαβαινω την υπαρξη κλαμπ για σπονσορες. Αφου ουτε αυτοι, ουτε οι σπονσορετες ενδιαφερονται για χορο και μουσικη.

Είναι απλά high end clubs που συχνάζουν κοστουμάτοι με ακριβά οχήματα και γκόμενες στην τρίχα.

Επισκέπτης
Είναι απλά high end clubs που συχνάζουν κοστουμάτοι με ακριβά οχήματα και γκόμενες στην τρίχα.
Δε θα ηταν πιο πρακτικο να γινεται η συναντηση σε μια αιθουσα ξενοδοχειου; Ισως οι σπονσορες επιθυμουν μια ψευδαισθηση κατακτησης.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Βρότσλαβ έχει κλαμπ για όλα τα γούστα.Από κλαμπ για Αράπηδες,χιπχοπατζήδες(Mundo),μέχρι κλαμπ για Ερασμιακούς από Μεσόγειο(Μελάνζ),Πολωνούς σβέρκους(Cherry) και σπόνσορες(Grey club) με το ανάλογο clientelle.Αποκλείεται δηλαδή να μη γαμήσεις αρκεί να μη βρεθείς σε ακατάλληλο περιβάλλον.Π.χ. Ο Ισπανός ρομαντικός τροβαδούρος Μελάνζ πρέπει να πάει με τις γκόμενες που καυλώνουν για πούτσο ισπανικό,δε θα πάει Cherry να τον πλακώσουν οι σβέρκοι ή Grey να τον εξαφανίσουν οι σπόνσορες.
Το ίδιο και ο Αράπης Mundo και Daytona θα πάει φυσικά με τις γκόμενες που γουστάρουν black culture,hip hop και twerking,δε θα πάει Μελάνζ ή Casa de la Musica να του φορέσουν γραβάτα οι Σπανιόλοι και οι Λατίνοι ή Cherry να τον δείρουν οι Πολωνοί.Είναι γεωγραφικά τα όρια και οι γκόμενες ξέρουν τι ψάχνουν,όσες πάνε για χρωματιστό πούτσο κάνουν συνειδητή επιλογή.
Το μόνο που δεν υπάρχει Βρότσλαβ είναι μαγαζί με κλαρίνα ή μπουζούκια αλλά οι Βαλκάνιοι χωράμε παντού.
Εννοείται αν υπήρχαν κλαρίνα ή μπουζουκτζίδικο,δε θα επιτρέπονταν μέσα Αράπηδες ή Λατίνοι θα γαμούσαν μόνο Ελληναράδες.
Wroclaw και γενικά Πολωνία παίζουν ελάχιστοι μαύροι. Οπότε και μόνο που τους αναφέρεις είναι άχρηστη πληροφορία.

Έχω πάει σε πολλά μαγαζιά στο κέντρο και δεν παίζουν αυστηρές πόρτες κλπ εκτός αν σκάσεις σαν λετσος.
Οπότε τι club για μαύρους και Λατίνους συζητάμε. Διαλέγεις μαγαζί και μουσική και πας.
Οι πιθανότητες για conne είναι πάνω κάτω παντού τα ίδια.

alexomap

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά είμαι βαρσοβια και δεν ξέρω που να απευθυνθώ για να κλείσω κανένα καλοοο κορίτσι για απόψε και αύριο. Πως μπορείτε να βοηθήσετε. Ξέρει κανείς κανένα καλό γραφείο ή έχει καμία λύση;
Επίσης θέλω να βγω το βράδυ για ποτό και δεν ξέρω που. Μένω στην παλαιά πόλη
Ευχαριστώ ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ωραιότατη ατμόσφαιρα σε Πόζναν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ο roosh έχει κλάσει τελείως.Τώρα αποσύρει όλα τα βιβλία του που ενθάρρυναν το άκρατο σεξ όπως λέει γιατί και καλά άλλαξε αντιλήψεις και το νόημα της ζωής δεν είναι αυτό,να γαμάς δηλαδή συνέχεια.
Ξέρω θα με κοροιδέψετε λέει κτλ.

Ο Θεός λέει έχει άλλα πλάνα για εμένα.
Καταλαβαίνετε την τεράστια υπεροχή του Βαλκάνιου έναντι όλων αυτών των παροδικών ψωλοβρώντων,νεοφώτιστων κτλ που ακολουθούν φανατικά ένα δρόμο γιατί είδαν το φως το αληθινό κτλ.
Εμείς οι Βαλκάνιοι τους γαμάμε τα πρέκια.Είμαστε παντός καιρού,η πάροδος των ετών δε μας επηρρεάζει.Τρομερή υπεροχή,κλάνουν όλοι.
Οι άλλοι αλλάζουν μεταβάλλονται,εξελίσσονται κτλ εμείς μένουμε πάντα ορθοί σαν πούτσες να ιπτάμεθα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ο roosh εξηγεί πώς το 2018 όταν γέρασε του ήρθε η επιφοίτηση οτι δεν έχει αξία να γαμάει,οτι έχασε τα χρόνια του κυνηγώντας μουνί και το έριξε στις πνευματικές αναζητήσεις.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Άντε και στο Άγιο όρος σε λίγο  :2funny: Ελπίζω να μην γίνει και  :effemine: στο τέλος

Βλέποντάς τον,θυμήθηκα μια ατάκα του Ραπτόπουλου για τις γυναίκες.Όσο η γυναίκα είναι νέα,σηκώνει τα πόδια.Και όσο γερνάει,σηκώνει τα χέρια.Ε κάτι τέτοιο κι αυτός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom