kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αχ μαργκαρετ...θεα θεομουνο πολωνη γιατρος το 98 στην κω.της την επεσα στην παραλια εξω απο το χεβεν για οσους ξερουν.παντρεμενη και ο μαλακας ο αντρας της εκανε βολτες με το ποδηλατο και την αφηνε στην παραλια.δεν την πηδηξα.μιλουσαμε δεν μου το επαιζε και με γουσταρε γιατι μου το εδειχνε και κανεμα παρεα επειδη ελειπε ο μαλακας ο αντρας της συνεχεια.μιλησαμε τηλεφωνο 1 φορα και μου εστειλε και καρτα αμεσως επειδη εκτιμησε που την πηρα τηλεφωνο.μετα δεν ασχοληθηκα.το μετανιωσα πικρα τωρα που το σκεφτομαι...μιλαμε για δεκαρι η γυναικα.θεα μαγκες μου.προσωπο σωμα στηθος ξανθια με μπλε ματια.το καλυτερο μουνι που ειχα δει στην παραλια και της την επεσα χωρις δευτερη σκεψη.ετσι πρεπει τελικα.τοσο θεα και δεν μου το επαιξε καθολου ντιβα ρε μαγκες.μια προσχαρη συζητησιμη γυναικαρα με μουροχαβλο αντρα δυστυχως.της ειπα μαλσιτα αν ειχε προβλημα και μου ειπε οχι.μαλλον ειχε ξενερωσει η ισως δεν τα ειχαν καλα εκεινη την περιοδο.δεν ξερω.
μα ρε ο μαλακας να παιρνει το ποδηλατο και να την αφηνει μονη της στην παραλια?τι σκατα διακοπες κανανε μαζι?
τεσπα αχ μαργκαρετ...
μα ρε ο μαλακας να παιρνει το ποδηλατο και να την αφηνει μονη της στην παραλια?τι σκατα διακοπες κανανε μαζι?
τεσπα αχ μαργκαρετ...