Πας να με προβοκαρεις τωρα. Ασφαλως και το θεμα ΔΕΝ ειναι αυτο αλλα οι ερωτησεις που κανουν. Βαση εμπειριων απανταω λες να μιλαω στην τυχη.
Τεσπα για να πεσει στο κενο η προβοκατσια
θα σου απαντησω. Οτι βρισκω να χωσω καπου το τσουτσουνακι βρισκω. Δεν ειναι δα και κανα κατορθωμα. Τωρα ειναι πολλες? Λιγες? Καλες?
Σε σχεση με Ελλαδα θα ελεγα πολυ καλυτερα και ποσοτητα και ποιοτητα .Σε σχεση με αυτο που θα ηθελα εγω πολυ λιγο. Οταν εισαι εδω με τις καβλομουνες γυρω σου παντα θες και αλλο !
Εγω εχω ενα " κυκλο" απο 4-5 30-40 ετων ωστε να ριχνω να φευγουν τα χοντρα. Και οχι μπαζα, ουτε τπτ μοντελα βεβαια. Αλλα απο οτι βλεπω στην Ελλαδα πληρωνει κανεις για αυτες. Τελοσπαντων με αυτες η φαση ειναι κανας καφες, καμια βολτα και γαμησι. Χωρις πολλα πολλα. Κατευθειαν στο ψητο. Ετσι φροντιζα να λειτουργω και Ελλαδα ( χωρις επιτυχια βεβαια παντα), ωστε να χω το " γαιδαρο μου δεμενο" κατα καποιο τροπο.
Απο πιο μικρες ηλικιες το πραγμα ειναι πιο ζορικο. Ενω βγαινω με πολλες με 1 μονο εχει γινει κατι . μιλαω για ηλικες 20-30 κυριως 22-25,26. Πιο καλες εμφανισιακα ( εως μουναρες και γ ια τα εδω δεδομενα). Εδω ειναι φιλικες θα βγειτε θα καβλαντισετε γλωσσοφιλα ( και δαχτυλα κλπ ) αλλα μετα σου ζαλιζουν τα @@. Μια δυο τρεις κατανταει και κουραστικο. Σου σπανε και τον πουτσο για σχεση, ζηλειες, αλλη εχει κομπλεξ το να το αλλο κλπ.
Επισης μια ... 18 ( ! ) αλλα αυτο περιστασιακο και εξαιρεση στον κανονα. Να βαλω και δυο μαζι που ειχα παρει σπιτι μ, η μια 26 η αλλη 35. Και με αυτες δεν ειχα αλλη επαφη, απλα ετυχε εκεινη τη μερα.
Τελος , τον τελευταιο μηνα παω να ( η μπορω να πω ηδη εχω κανει ηδη ) κανω κατι πιο προς μονιμη και σταθερη σχεση τελοσπαντων. Οποτε εχω επικεντρωθει σε αυτο . ( πυρφορος?
). Tι να κανουμε η ζωη εχει και αυτα , πρεπει να το κανεις και αυτο. Παραδοξως , απο τοτε που ειμαι με την αλλη, , βλεπω να ειναι πιο ευκολα τα πραγματα με αλλες.