Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Επειδη το θρεντ αυτο δε τυχαινει να εχει τιτλο " οι περιπετειες του ταδε" αλλα συγκεκριμενο θεμα, εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν εχω γαμησει τιποτα αλλα δινω συμβουλες. Πως το κανες αυτο το λογικο αλμα ρε λεβεντη?
Αν θες βεβαια σου λεω και σου δειχνω για να σου φυγει η καψα. Σε καλω κιολας εδω να παμε μαζι. Απλα δεν ειναι το θεμα μας το τι κανω εγω ρε τυπε σε αυτο το θρεντ

ασφαλως και το θεμα ειναι τι κανεις εσυ οταν σε ρωτανε πως ειναι οι γκομενες εκει. κανεις τον χαζο τωρα? ενταξει συνεχισε να μας λες πως ειναι τα πραγματα στην πολωνια...για τους αλλους  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολωνικός γάμος.Βλέπετε τι καυλιάρες είναι όλες.Σε ελληνικό γάμο σπάνια τέτοια πράγματα.

Εδώ πώς χορεύουν στα κλαμππ.Γενικά τους τρώει ο υπερσυντηρητισμός.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ασφαλως και το θεμα ειναι τι κανεις εσυ οταν σε ρωτανε πως ειναι οι γκομενες εκει. κανεις τον χαζο τωρα? ενταξει συνεχισε να μας λες πως ειναι τα πραγματα στην πολωνια...για τους αλλους  :2funny:

Πας να με προβοκαρεις τωρα. Ασφαλως και το θεμα ΔΕΝ ειναι αυτο αλλα οι ερωτησεις που κανουν. Βαση εμπειριων απανταω λες να μιλαω στην τυχη.
Τεσπα για να πεσει στο κενο η προβοκατσια :grin: θα σου απαντησω. Οτι βρισκω να χωσω καπου το τσουτσουνακι βρισκω. Δεν ειναι δα και κανα κατορθωμα. Τωρα ειναι πολλες? Λιγες? Καλες?
Σε σχεση με Ελλαδα θα ελεγα πολυ καλυτερα και ποσοτητα και ποιοτητα .Σε σχεση με αυτο που θα ηθελα εγω πολυ λιγο. Οταν εισαι εδω με τις καβλομουνες γυρω σου παντα θες και αλλο !
Εγω εχω ενα " κυκλο" απο 4-5 30-40 ετων ωστε να ριχνω να φευγουν τα χοντρα. Και οχι μπαζα, ουτε τπτ μοντελα βεβαια. Αλλα απο οτι βλεπω στην Ελλαδα πληρωνει κανεις για αυτες. Τελοσπαντων με αυτες η φαση ειναι κανας καφες, καμια βολτα και γαμησι. Χωρις πολλα πολλα. Κατευθειαν στο ψητο. Ετσι φροντιζα να λειτουργω και Ελλαδα ( χωρις επιτυχια βεβαια παντα), ωστε να χω το " γαιδαρο μου δεμενο" κατα καποιο τροπο.
Απο πιο μικρες ηλικιες το πραγμα ειναι πιο ζορικο. Ενω βγαινω με πολλες με 1 μονο εχει γινει κατι  . μιλαω για ηλικες 20-30 κυριως 22-25,26. Πιο καλες εμφανισιακα ( εως μουναρες και γ ια τα εδω δεδομενα). Εδω ειναι φιλικες θα βγειτε θα καβλαντισετε γλωσσοφιλα ( και δαχτυλα κλπ ) αλλα μετα σου ζαλιζουν τα @@. Μια δυο τρεις κατανταει και κουραστικο. Σου σπανε και τον πουτσο για σχεση, ζηλειες, αλλη εχει κομπλεξ το να το αλλο κλπ.
Επισης μια ... 18  ( ! ) αλλα αυτο περιστασιακο και εξαιρεση στον κανονα. Να βαλω και δυο μαζι που ειχα παρει σπιτι μ, η μια 26 η αλλη 35. Και με αυτες δεν ειχα αλλη επαφη, απλα ετυχε εκεινη τη μερα.
Τελος , τον τελευταιο μηνα παω να ( η μπορω να πω ηδη εχω κανει ηδη ) κανω κατι πιο προς μονιμη και σταθερη σχεση τελοσπαντων. Οποτε εχω επικεντρωθει σε αυτο . ( πυρφορος? :grin: ). Tι να κανουμε η ζωη εχει και αυτα , πρεπει να το κανεις και αυτο. Παραδοξως , απο τοτε που ειμαι με την αλλη, , βλεπω να ειναι πιο ευκολα τα πραγματα με αλλες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πας να με προβοκαρεις τωρα. Ασφαλως και το θεμα ΔΕΝ ειναι αυτο αλλα οι ερωτησεις που κανουν. Βαση εμπειριων απανταω λες να μιλαω στην τυχη.
Τεσπα για να πεσει στο κενο η προβοκατσια :grin: θα σου απαντησω. Οτι βρισκω να χωσω καπου το τσουτσουνακι βρισκω. Δεν ειναι δα και κανα κατορθωμα. Τωρα ειναι πολλες? Λιγες? Καλες?
Σε σχεση με Ελλαδα θα ελεγα πολυ καλυτερα και ποσοτητα και ποιοτητα .Σε σχεση με αυτο που θα ηθελα εγω πολυ λιγο. Οταν εισαι εδω με τις καβλομουνες γυρω σου παντα θες και αλλο !
Εγω εχω ενα " κυκλο" απο 4-5 30-40 ετων ωστε να ριχνω να φευγουν τα χοντρα. Και οχι μπαζα, ουτε τπτ μοντελα βεβαια. Αλλα απο οτι βλεπω στην Ελλαδα πληρωνει κανεις για αυτες. Τελοσπαντων με αυτες η φαση ειναι κανας καφες, καμια βολτα και γαμησι. Χωρις πολλα πολλα. Κατευθειαν στο ψητο. Ετσι φροντιζα να λειτουργω και Ελλαδα ( χωρις επιτυχια βεβαια παντα), ωστε να χω το " γαιδαρο μου δεμενο" κατα καποιο τροπο.
Απο πιο μικρες ηλικιες το πραγμα ειναι πιο ζορικο. Ενω βγαινω με πολλες με 1 μονο εχει γινει κατι  . μιλαω για ηλικες 20-30 κυριως 22-25,26. Πιο καλες εμφανισιακα ( εως μουναρες και γ ια τα εδω δεδομενα). Εδω ειναι φιλικες θα βγειτε θα καβλαντισετε γλωσσοφιλα ( και δαχτυλα κλπ ) αλλα μετα σου ζαλιζουν τα @@. Μια δυο τρεις κατανταει και κουραστικο. Σου σπανε και τον πουτσο για σχεση, ζηλειες, αλλη εχει κομπλεξ το να το αλλο κλπ.
Επισης μια ... 18  ( ! ) αλλα αυτο περιστασιακο και εξαιρεση στον κανονα. Να βαλω και δυο μαζι που ειχα παρει σπιτι μ, η μια 26 η αλλη 35. Και με αυτες δεν ειχα αλλη επαφη, απλα ετυχε εκεινη τη μερα.
Τελος , τον τελευταιο μηνα παω να ( η μπορω να πω ηδη εχω κανει ηδη ) κανω κατι πιο προς μονιμη και σταθερη σχεση τελοσπαντων. Οποτε εχω επικεντρωθει σε αυτο . ( πυρφορος? :grin: ). Tι να κανουμε η ζωη εχει και αυτα , πρεπει να το κανεις και αυτο. Παραδοξως , απο τοτε που ειμαι με την αλλη, , βλεπω να ειναι πιο ευκολα τα πραγματα με αλλες.

οριστε δε μπορουσες εξαρχης να τα πεις και ηθελες τσιγκελι σαν παρθενα?

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.204
Πόντοι
1.960

Υπαρχει η φημη πως οι Πολωνιδες ειναι προικισμενες!

Παιζει να βρεις τετοιες βυζαρες στα ντελα τους ή γενικα καπου ψιλοφθηνα?

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.204
Πόντοι
1.960

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οντως έχουν τεράστιους βύζους.Τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη μετά την Αγγλία όπου όμως έχουν εξτρά γραμμάρια λόγω παχυσαρκίας.Οι Τσέχες μόνο φτάνουν στο επίπεδο αυτών των διαστημικών οβουζίων είναι ένα θαύμα της φύσεως.Ευτυχώς φοράνε και βαθιά ντεκολτέ για να τα τονίζουνε οι Πολωνέζες πετάνε πάντα πρώτη μούρη βυζιά,κώλους,ποδάρες για να αποσπάνε την προσοχή από το πρόσωπο.

Ακόμα και το τραγούδι τους στη eurovision επικέντρωσε σε αυτό το θέμα(εμείς οι Σλάβες).

Κλασσικό ανατολικό μπλοκ.Βυζάρες,κωλάρες,απόλυτη μαγεία.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.204
Πόντοι
1.960
Οντως έχουν τεράστιους βύζους.Τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη μετά την Αγγλία όπου όμως έχουν εξτρά γραμμάρια λόγω παχυσαρκίας.Οι Τσέχες μόνο φτάνουν στο επίπεδο αυτών των διαστημικών οβουζίων είναι ένα θαύμα της φύσεως.Ευτυχώς φοράνε και βαθιά ντεκολτέ για να τα τονίζουνε οι Πολωνέζες πετάνε πάντα πρώτη μούρη βυζιά,κώλους,ποδάρες για να αποσπάνε την προσοχή από το πρόσωπο.

Ακόμα και το τραγούδι τους στη eurovision επικέντρωσε σε αυτό το θέμα(εμείς οι Σλάβες).

Κλασσικό ανατολικό μπλοκ.Βυζάρες,κωλάρες,απόλυτη μαγεία.

Σωστος ο παιχτης,
αλλα εγω μιλαω για κατι τετοιο αν εχει δει καποιος?

Συνημμένα

• dcp0110.jpg
    dcp0110.jpg
    153,6 KB · Εμφανίσεις: 20
  • dcp9557.jpg
    dcp9557.jpg
    309,7 KB · Εμφανίσεις: 25

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σωστος ο παιχτης,
αλλα εγω μιλαω για κατι τετοιο αν εχει δει καποιος?

Εχω δει μία φορά.Εφταναν τα βυζιά μέχρι το μουνί.Απίστευτο εντελώς.Εντωμεταξύ η γκόμενα να μην έχει να πληρώσει το ηλεκτρικό στο σπίτι της.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Την Δευτέρα είναι αργία εδώ οπότε παίζει τετραήμερο χωρίς δουλεία..Θα ανέβω μάλλον κανά wroclaw ή σε κανά χωριό να επιθεωρήσω μήπως και δούμε λίγο πραγματική Poland...Βαρεθήκα τα iphones και την καριέρα τους, με τις βλαμένες εδώ, που της έκανε Αμερικανάκια και business women!!! Fuc...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Την Δευτέρα είναι αργία εδώ οπότε παίζει τετραήμερο χωρίς δουλεία..Θα ανέβω μάλλον κανά wroclaw ή σε κανά χωριό να επιθεωρήσω μήπως και δούμε λίγο πραγματική Poland...Βαρεθήκα τα iphones και την καριέρα τους, με τις βλαμένες εδώ, που της έκανε Αμερικανάκια και business women!!! Fuc...

Ειδικά το χωριό είναι σωτηρία.Γνήσια πράγματα.Αλλά και το Βρότσλαβ καλό είναι στο καφέ Μανάνα τραβιούνται με ξένους και υπάρχουν τα φοβερά κλαμπ Cherry και Teatr.Επίσης το Melanz με κοινές τουαλέτες ανδρών γυναικών για να γαμάς γκόμενες στις τουαλέτες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Xαχαχα τα τρως στη μαπα και εσυ ε τυπε? :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μεγάλη ζημιά έχουν κάνει τα πούστικα τα smartphones.Οι Γερμανίδες συνέχεια με ένα στο χέρι είναι.Ευτυχώς οι Πολωνέζες γουστάρουν να ξενοιάζουν να μένουν μόνες ατενίζοντας για να καμακωθούν.Δεν έχει εισχωρήσει τόσο πολύ η κουλτούρα του smartphone.
Γενικά η Πολωνία είναι η απόλυτη βυζοχώρα.Εδώ στη Γερμανία κάνουμε δίαιτα.Ούτε βυζιά ούτε κώλοι ούτε τίποτα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
οριστε δε μπορουσες εξαρχης να τα πεις και ηθελες τσιγκελι σαν παρθενα?

Ρε τυπαρα να σου πω κατι? Και να το λεγα και να μη το λεγα λιγη σημασια εχει παλι. Ξερεις γιατι? Γιατι ουτως η αλλως τα οσα γραφονται εδω ( το 90 % ) ειναι μαλακιες. Τι νοημα εχουν δηλαδη ολες αυτες οι υπεραναλυσεις? Να χαμε να λεγαμε ειναι. Και μπορει να ειναι " αντι-εμπορικο" για το φορουμ να το λεω αλλα ετσι ειναι. Και αυτα που γραφω εγω φυσικα. Να περναει η ωρα ειναι και να "ρηλαξαρω " καπως, οπως ( γιατι να το κρυψομεν αλλωστε? :cheesy: ) να το παιξω λιγο μαγκια οτι ταχα μου ειμαι εδω και να ειμαι γνωστης ;P
Τι να πω ? Να λεω παπατζες ? Οτι και να λεμε η αληθεια ειναι οτι : με αναλυσεις δε γαμησε ποτε κανεις.
Εδω υπαρχουν αλλοι πιο μαγκες που οχι μονο χωρις αναλυσεις αλλα ουτε εχουν ακουσει τη μια η την αλλη χωρα ουτε ξερουν που πεφτει στο χαρτη και γαμανε μια χαρα οι ανθρωποι. Και εχεις εδω τον cool πχ ( τυχαιο παραδειγμα , δεν εχω κατι με το παιδι ) που σε λιγο θα κανει αναλυση DNA για καθε εθνικοτητα. Και τι? Θα μεινει στο να κατσει και να τα διαβαζει.
Το θρεντ αυτα ειναι κυριως για τον αγοραιο ερωτα σε καθε χωρα ασχετα αν μετα η συζητηση ξεφευγει. Τυχαινει καποιος να ρθει για ταξιδι πχ να του πει κανεις 5 πραγματα να ριξει κανα μανικι οταν θα τον πιασουν καβλες. Τωρα τα πως ειναι οι ταδε γκομενες, πως χορευουν, πως κουνιουνται, πως τρωνε , πως περατανε , ποτε εχουν περιοδο , τι σερβιεττες παιρνουν κλπ κλπ δε προκειτε να βοηθησουν ποτε κανεναν ουτε να γαμησει ουτε να γνωρισει ουτε τιποτα. Αλλα ειναι που χρειαζονται. Και αυτα η τα εχεις η δε τα εχεις ανεξαρτητα απο χωρα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Σιγουρα οι αναλυσεις απο μονες τους δεν λενε κατι, αλλα δεν παυουν να εχουν χρησιμοτητα, γιατι μπορει κανεις πολλα να μαθει και να καταλαβει, απο τις εμπειριες των αλλων, ασχετα αν θα αντιμετωπισει τα ιδια.
Ο κοσμος υπηρχε και προχωρουσε και πριν το internet, τα φορουμ κλπ, αλλα σημερα εχουμε τη δυνατοτητα της αμεσης επικοινωνιας για ενα θεμα που ειναι κοινο και μας ενδιαφερει ολους, ανεξαρτητως τοπου και χρονου.
Αυτες οι δυνατοτητες ειναι τρομερες, αν φυσικα καποιος θελει να τις αξιοποιησει.

Κριμα να μηδενιζει καποιος την αξια της συζητησης.
Στο κατω κατω της γραφης, φορουμ συζητησεων ειναι.
Κι εμενα με εκνευριζουν αποψεις αλλων. Αλλους ισως εκνευριζουν οι δικες μου.
Ολοι προσπαθουμε σε καποια πλαισια να γινει μια κουβεντα.

Σε αλλο φορουμ εχω ανταλλαξει πληροφοριες για σπουδες. Σε αλλο για επαγγελματικα θεματα. Σε ολα εχω αποκομισει πολυ χρησιμες πληροφοριες, που δεν θα μαθαινα ποτε απλα με google search.
Αυτο τι σημαινει; Οτι αυτες τις πληροφοριες τις χρησιμοποιω καθε μερα? Ή οτι αν δεν τις χρησιμοποιησω για καιρο ειναι αχρηστες;

'Η γνωση ειναι δυναμη'.

Οταν ερχεται η ωρα να κανω την καθε επιλογη, επαγγελματικη, επιπλεον εκπαιδευσης κλπ, οσο καλυτερα εχω ενημερωθει, τοσο καλυτερη επιλογη κανω. Το εχω δει στην πραξη.

Ετσι κι εδω. Εχω μαθει πραγματα που απλα δεν εχω βρει αλλου.
Αυτο για μενα ειναι σημαντικο.

Τωρα αν καποιοι θεωρουν οτι οι μονες συζητησεις που εχουν νοημα σε αυτο το φορουμ ειναι πως θα τον καρφωσεις, οκ, αλλοιμονο ξερω σε τι φορουμ ειμαι, αλλα κριμα να το περιοριζεται μονο σε αυτο.
Η 'εικονα' ειναι πολυ μεγαλυτερη.

Μακαρι, ειλικρινα μακαρι, πραγματα που εχω μαθει τα τελευταια χρονια εδω (και φιλτραρω την πληροφορια πολυ), να τα ηξερα πολυ παλιοτερα. Θα ειχα δρομολογησει καλυτερα πολλες καταστασεις...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Cool εσυ ειδικα ( οχι σαν ανθρωπο γιατι δε σε ξερω, αλλα σαν διαδικτυακη προσωπικοτητα ), για αυτο ακριβως στο θεμα αυτο θα " πατωσεις" Γιατι το αντιμετωπιζεις το ιδιο με τα υπολοιπα και μολις το ομολογησες . Το θεμα γυναικες δεν ειναι το ιδιο με " επαγγελματικα" κλπ θεματα. Εσυ το αντιμετωπιζεις λες και θα πας να κανεις κανα business plan. Δεν ειναι θεμα που επιδεχεται τετοιας αντιμετωπισης ρε τυπε οι γυναικες και το αν θα γαμησεις η θα τη γνωρισεις για σχεση και και και. Ωστε να λες μαζευω δεδομενα κανω αυτο εκεινο και εβγαλα το αποτελεσμα.
Ειναι θεμα ψυχης, καρδιας, συναισθηματικο. Και οσο το ψειριζεις , τοσο δε θα κανεις τιποτα ποτε. Αν ηταν να κανεις θα κανες και χωρις αυτα. Εισαι δηλαδη σε λαθος δρομο οσον αφορα αυτο. Και μαλιστα σε παρα πολυ λαθος δρομο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολωνία έχει μουνί για όλους.Φυσικά αυτά τα πράγματα αλλάζουν.Η Πολωνία σήμερα είναι χειρότερη από ό,τι το 2008 ή το 2010.Τι θα συμβεί στο μέλλον δεν ξέρει κανένας.
Με τα σημερινά δεδομένα η επιλογή της Πολωνίας είναι καλή.Είδες όμως πώς άλλαξαν οι απόψεις του Dr. Love για τη Βαρσοβία μέσα σε τρία χρόνια.Συνεπώς όλα είναι σχετικά.Μερικά μέρη όπως η Τσεχία έχουν χειροτερέψει αισθητά.Δεν υπάρχουν στεγανά απόλυτα μουνομέρη.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Φυσικά αυτά τα πράγματα αλλάζουν.

Η Πολωνία σήμερα είναι χειρότερη από ό,τι το 2008 ή το 2010.Τι θα συμβεί στο μέλλον δεν ξέρει κανένας.

Συνεπώς όλα είναι σχετικά.Μερικά μέρη όπως η Τσεχία έχουν χειροτερέψει αισθητά.Δεν υπάρχουν στεγανά απόλυτα μουνομέρη.

Σίγουρα όλα είναι σχετικά. Όσο ανεβαίνει το κατά κεφαλήν ΑΕΠ και οι γυναίκες αποκτούν εμπειρίες και επιλογές, τόσο πιο δύσκολο γίνεται να γαμήσεις πληρώνοντας (λίγο ή πολύ).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom