Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 870K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Αν καποιος ενδιαφέρεται για πρόσωπα ή γαμάει φάτσες καλύτερα να μην πάει Πολωνία.Οι Πολωνέζες γενικά είναι από τις λίγες που ομορφαίνουν άμα χύσεις στη μάπα τους.
Αλλά το πισωκολλητό με Πολωνή είναι καύλα.Βλέπεις μόνο την κωλάρα.Παρ όλα αυτά οι Τσέχες υπερτερούν στο σώμα ακόμα και στο πισωκολλητό.Εχουν φοβερή οπίσθια κίνηση.Οι Πολωνέζες κάπως αντιρροπούν με το τρομακτικό πολωνέζικο βλάχικο τσιμπούκι και το πιο αθώο και καυλωμένο βλέμμα.
Γενικά με τις Τσέχες θυμάσαι πιο πολύ τα γαμήσια ενώ με τις Πολωνέζες τα τσιμπούκια.Το γαμήσι δεν είναι το δυνατότερο μέρος τους.Τον τρώνε όμως σχεδόν πάντα από τον κώλο όπως και οι Τσέχες και κάνουν φοβερές ανωμαλίες αν ζητήσεις για να σε ευχαριστήσουν που δεν κάνουν οι Τσέχες.Μερικές Πολωνέζες κάνουν τα πάντα είναι τελέιως sub.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Λυπάμαι που σας το λέω αλλά δεν υπερβάλω δυστυχώς!! Βαρσοβία δεν θα γαμήσ... ποτέ πλέον...
Πιθανόν κανά βράδυ καμιά μεθυσμένη που έχει έρθει σαββατοκύριακο από κανά χωρίο, όπως μου έτυχε Σάββατο πριν δύο εβδομάδες. Η εξαίρεση όμως δεν επιβεβαιώνει τον κανόνα. Ρωτάτε αν είναι δυνατόν να άλλαξε τόσο. Σας παραθέτω τους λόγους και τα συμπεράσματα δικά σας:

1) Λίγα χρόνια πριν που κυκλοφορούσα στα clubakia και στα στενάκια της Βαρσοβίας με κοιτάζανε σαν εξωγήινο. Οι ξένοι εδώ ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα. Με σταμάταγαν στα κεμπαμπτζίδικα με τον φίλο μου τον Γιώργο και με ρωτούσαν τι γλώσσα είναι αυτή; Στο Enklawa και στα λοιπά μαγαζιά κυκλοφορούσαν ελάχιστοι ξένοι και το τι γλωσόφιλο και χούφτωμα έπεφτε δεν μπορείτε καν να διανοηθείτε. Απλά όλοι με όλους. Αυτή την στιγμή στη Βαρσοβία σε 3 χρόνια έχουν ανοίξει πάνω από 60 Πολυεθνικές. Η βαρσόβία θεωρείται η καλύτερη πόλη για investment και ο αριθμός των ξένων έχει φτάσει σε αδιανόητα επίπεδα. Στο Enklawa που ανέφερε πριν ο φίλος οι ξένοι πάντα είναι περισσότεροι σε αριθμό από τους ντόπιους κάθε φορά που πάω επιτίθενται απλά παντού με ότι συνεπάγεται αυτό. Έχω να δω σοβαρό παιχνίδι σε σημαντικό ποσοστό μέσα στο μαγαζί τουλάχιστον ένα χρόνο. Γαμήθηκαν απλά ολά !!!!

2) Το βιοτικό επίπεδο των Πολωνών έχει ανέβει κατά 300% σε 4 χρόνια (στην Βαρσοβια). Ο μέσος μισθός νεοπροσλαμβανόμενου σε εταιρία με χαρτί πανεπιστημίου είναι 5000 zl περίπου 1200 ευρώ. Και μην ακούω μαλακίες απο αναλυτές για χρήματα γιατί μόλις γύρισα απο παρέα που η κοπελά δουλέυει στο HR υπεύθυνη να προσλαμβάνει προσωπικό. Το μεγαλύτερο ποσοστό του στόχου μας (23-30 ετών) έχει μια καλή δουλεία πλέον με τα λεφτάκια της με ότι συνεπάγεται αυτο. Πηγαίνει στα shoping mall να ψωνίσει, προγραμματίζει διακοπές σε άλλες χώρες κ.λ.π και σίγουρα δεν περιμένει σαν γκόμενα του αναλοτικού μπλόκ να την πηδήξει κάποιος με μια colgate.

3)Τα παραπάνω μου τα επισημαίνουν με μανία πλήθος φίλων που έχω ε΄δω απο διάφορες χώρες. Πόσο τραγικά καταρρέει κάθε χρόνο.

3)Βαριέμαι να γράψω παραπάνω γιατί νυστάζω

Σας παραθέτω και την αναφορά του Rooshv για το θέμα που ήταν η αγαπημένη του χώρα η Poland και τι βρισίδια ρίχνει τώρα:

Όσον αφορά οτί προσπαθώ να σας πέισω να μην έρθετε είναι αστεία. Απλά να σας προστατεύσω θέλω ή να κινηθείτε προς τα χ΄ψρια της Poland με τις βλάxες. ¨Eχει τοσυς γαμημ.. ξένους εδώ που τι να κλάσ...10 έλληνες που έρχονται για διακοπές στο να χαλάσουν τομέρος :)xaxaaxaxa

Υ.Γ.

Μάρτη ήμουν 2 μήνες Βελιγράδι. Θα γράψω αναφορά στο κατάλληλο forum. Εκεί τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Μόνο και μόνο που είμαι Έλληνας άνοιξαν αρκετά πόδια . Έχουν μανία να αποκτήσουν Ευρωπαϊκό διαβατήριο και γουστάρουν τρελά Ελλάδα.

Τέλος ξέρω ότι θα ανάψω αίματα με αυτό:))

Το δίμηνο του καλοκαιριού τα πήγα καλύτερα με τις Ελεεινήδες στην Ελλάδα πάρα με το τρίμηνο εδώ Warsaw..Δυστυχώς σας λέω πως έχουν τα πράγματα.

Και όταv έρθει ο φίλος το Γενάρη κρατάτε σημειώσεις πως θα αποθεώσει το μήνυμα αυτό:))

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Λυπάμαι που σας το λέω αλλά δεν υπερβάλω δυστυχώς!! Βαρσοβία δεν θα γαμήσ... ποτέ πλέον...
Πιθανόν κανά βράδυ καμιά μεθυσμένη που έχει έρθει σαββατοκύριακο από κανά χωρίο, όπως μου έτυχε Σάββατο πριν δύο εβδομάδες. Η εξαίρεση όμως δεν επιβεβαιώνει τον κανόνα. Ρωτάτε αν είναι δυνατόν να άλλαξε τόσο. Σας παραθέτω τους λόγους και τα συμπεράσματα δικά σας:

1) Λίγα χρόνια πριν που κυκλοφορούσα στα clubakia και στα στενάκια της Βαρσοβίας με κοιτάζανε σαν εξωγήινο. Οι ξένοι εδώ ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα. Με σταμάταγαν στα κεμπαμπτζίδικα με τον φίλο μου τον Γιώργο και με ρωτούσαν τι γλώσσα είναι αυτή; Στο Enklawa και στα λοιπά μαγαζιά κυκλοφορούσαν ελάχιστοι ξένοι και το τι γλωσόφιλο και χούφτωμα έπεφτε δεν μπορείτε καν να διανοηθείτε. Απλά όλοι με όλους. Αυτή την στιγμή στη Βαρσοβία σε 3 χρόνια έχουν ανοίξει πάνω από 60 Πολυεθνικές. Η βαρσόβία θεωρείται η καλύτερη πόλη για investment και ο αριθμός των ξένων έχει φτάσει σε αδιανόητα επίπεδα. Στο Enklawa που ανέφερε πριν ο φίλος οι ξένοι πάντα είναι περισσότεροι σε αριθμό από τους ντόπιους κάθε φορά που πάω επιτίθενται απλά παντού με ότι συνεπάγεται αυτό. Έχω να δω σοβαρό παιχνίδι σε σημαντικό ποσοστό μέσα στο μαγαζί τουλάχιστον ένα χρόνο. Γαμήθηκαν απλά ολά !!!!

2) Το βιοτικό επίπεδο των Πολωνών έχει ανέβει κατά 300% σε 4 χρόνια (στην Βαρσοβια). Ο μέσος μισθός νεοπροσλαμβανόμενου σε εταιρία με χαρτί πανεπιστημίου είναι 5000 zl περίπου 1200 ευρώ. Και μην ακούω μαλακίες απο αναλυτές για χρήματα γιατί μόλις γύρισα απο παρέα που η κοπελά δουλέυει στο HR υπεύθυνη να προσλαμβάνει προσωπικό. Το μεγαλύτερο ποσοστό του στόχου μας (23-30 ετών) έχει μια καλή δουλεία πλέον με τα λεφτάκια της με ότι συνεπάγεται αυτο. Πηγαίνει στα shoping mall να ψωνίσει, προγραμματίζει διακοπές σε άλλες χώρες κ.λ.π και σίγουρα δεν περιμένει σαν γκόμενα του αναλοτικού μπλόκ να την πηδήξει κάποιος με μια colgate.

3)Τα παραπάνω μου τα επισημαίνουν με μανία πλήθος φίλων που έχω ε΄δω απο διάφορες χώρες. Πόσο τραγικά καταρρέει κάθε χρόνο.

Σας παραθέτω και την αναφορά του Rooshv για το θέμα που ήταν η αγαπημένη του χώρα η Poland και τι βρισίδια ρίχνει τώρα:

Όσον αφορά οτί προσπαθώ να σας πέισω να μην έρθετε είναι αστεία. Απλά να σας προστατεύσω θέλω ή να κινηθείτε προς τα χ΄ψρια της Poland με τις βλάxες. ¨Eχει τοσυς γαμημ.. ξένους εδώ που τι να κλάσ...10 έλληνες που έρχονται για διακοπές στο να χαλάσουν τομέρος :)xaxaaxaxa

Υ.Γ.

Μάρτη ήμουν 2 μήνες Βελιγράδι. Θα γράψω αναφορά στο κατάλληλο forum. Εκεί τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Μόνο και μόνο που είμαι Έλληνας άνοιξαν αρκετά πόδια . Έχουν μανία να αποκτήσουν Ευρωπαϊκό διαβατήριο και γουστάρουν τρελά Ελλάδα.

Το δίμηνο του καλοκαιριού τα πήγα καλύτερα με τις Ελεεινήδες στην Ελλάδα πάρα με το τρίμηνο εδώ Warsaw..Δυστυχώς σας λέω πως έχουν τα πράγματα.

Και όταv έρθει ο φίλος το Γενάρη κρατάτε σημειώσεις πως θα αποθεώσει το μήνυμα αυτό:))

Και αφού ο roosh σου λέει οτι η Βαρσοβία είναι χάλια εσύ πηγαίνεις εκεί;Μάντεψε πού είναι τώρα ο roosh.
Αλλά τέλος πάντων εγώ πηγαίνω Πολωνία από το 2002 και τώρα είναι καλύτερα από το 2002.Είναι πολύ χειρότερα από το 2008 αλλά αυτό ήταν ένα παράθυρο που κράτησε λίγο.
Ανατολικό μπλοκ μετράει πλέον όχι να διαλέγεις  τη σωστή χώρα αλλά τη σωστή πόλη.

Οντως η επιθετικότητα των ξένων χαλάει τα μέρη.Παίζει ρόλο και οτι φυλάνε τις γκόμενες και τους δίνουν αξία.Οι Πολωνοί στα αρχίδια τους τις αφήνουν να τσιλιμπουρδίζουν εδώ και εκεί και έτσι κρατάνε χαμηλά τον πήχυ.
Προτιμώ σταθερά τα κλαμπ με Πολωνούς ακόμα και φουσκωτούς από αυτά με ξένους.Οι ξένοι τα κάνουν όλα σκατά με εξαίρεση τους Ρώσους που παίζουν καλή μπάλλα Πολωνία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Προσωπικά στην Πολωνία χέζω όλους τους ξένους σαν ανώτερος Βαλκάνιος καουμπόυ.Η Πολωνία είναι μια χώρα που σου δίνει αυτή τη δυνατότητα δεν είναι PC όπως η Γερμανία που δεν μπορείς να βρίσεις σαν άνθρωπος γιατί έχουν ευαισθησίες.Ευτυχώς ο φεμινισμός και το polirically correct έχουν πάρει τον πούλο μέχρι τώρα στην Πολωνία όπως και οι μειονότητες(γκαίυ,ανάπηροι,ποδηλάτες κτλ) δε σε σνοχλούνε καθόλου.Η σλαβική κουλτούρα είναι πολύ ελεύθερη σε αυτά τα θέματα δίνει σε όλους τον πούλο για να μπορείς να γουστάρεις μουνιά και πιώμα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πολυ σωστο το ποστ του DR LOVE. Αυτα τα ιδια τα εχω γραψει και εγω. Επισης οποιος θελει με πινελιες να δει τι συμβαινει μπορει να διαβασει τα ποστ του Crazy Ivan και του duskolieggrafi. Ειναι διανα σε ολα. Μιλαω και γενικα για τη χωρα και οχι για θεμα γκομενες κλπ. ( μισθοι δουλειες κλπ.). Σας το ειπα οτι το βιοτικο επιπεδο ειναι ανεβασμενο και σταθερα ανεβαινει.
Σε μεγαλες πολεις ο αλεξιπτωτιστης τουριστας δεν εχει να κανει τιποτα. Η θα κανει τοσο δυσκολα που δεν αξιζει τον κοπο, το ιδιο και ευκολοτερα μπορει και Ελλαδα.
Να κανει τι? Να τρεχει επαρχια? Χωρις πολωνικα πως θα συννενοηθει και τι θα κανει?
Επισης σας εχω πει ποιες πολεις ειναι καλα, και ποιες  κατηγοριες γυναικων ( 35 + με παιδια).
Εκει παντως που θα πατησει κανεις δεν ειναι ουτε στο χρημα γιατι δε τους λειπει ( αληθεια πως θα παει ο φουκαρας ο ελληνακος να το παιξει λεφτας εκει περα? ) ουτε φυσικα κατι σχετικο με αδειες παραμονης κλπ εφοσον ειναι στην Ε.Ε. Εκει που μπορεις να πατησεις ειναι οτι υπαρχουν καποιες αγαθοβιολες και καλοκαγαθες που εντυπωσιαζονται ευκολα αν πουλησεις την καταλληλη παπατζα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολυ σωστο το ποστ του DR LOVE. Αυτα τα ιδια τα εχω γραψει και εγω. Επισης οποιος θελει με πινελιες να δει τι συμβαινει μπορει να διαβασει τα ποστ του Crazy Ivan και του duskolieggrafi. Ειναι διανα σε ολα. Μιλαω και γενικα για τη χωρα και οχι για θεμα γκομενες κλπ. ( μισθοι δουλειες κλπ.). Σας το ειπα οτι το βιοτικο επιπεδο ειναι ανεβασμενο και σταθερα ανεβαινει.
Σε μεγαλες πολεις ο αλεξιπτωτιστης τουριστας δεν εχει να κανει τιποτα. Η θα κανει τοσο δυσκολα που δεν αξιζει τον κοπο, το ιδιο και ευκολοτερα μπορει και Ελλαδα.
Να κανει τι? Να τρεχει επαρχια? Χωρις πολωνικα πως θα συννενοηθει και τι θα κανει?
Επισης σας εχω πει ποιες πολεις ειναι καλα, και ποιες  κατηγοριες γυναικων ( 35 + με παιδια).
Εκει παντως που θα πατησει κανεις δεν ειναι ουτε στο χρημα γιατι δε τους λειπει ( αληθεια πως θα παει ο φουκαρας ο ελληνακος να το παιξει λεφτας εκει περα? ) ουτε φυσικα κατι σχετικο με αδειες παραμονης κλπ εφοσον ειναι στην Ε.Ε. Εκει που μπορεις να πατησεις ειναι οτι υπαρχουν καποιες αγαθοβιολες και καλοκαγαθες που εντυπωσιαζονται ευκολα αν πουλησεις την καταλληλη παπατζα.

Αγαθοβιόλες το παίζουν.Ξέρουν καλά τι κάνουν.Συνήθως έχουν γράψει χιλιόμετρα πούτσου ενώ ο αδαής ξένος παρασύρεται από το αθώο χαμόγελο και τη φαινομενική άγνοια.
O Dr. Love μιλάει για Βαρσοβία που είναι η χειρότερη πόλη της Πολωνίας μαζί με το Κράκωβ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αγαθοβιόλες το παίζουν.Ξέρουν καλά τι κάνουν.Συνήθως έχουν γράψει χιλιόμετρα πούτσου ενώ ο αδαής ξένος παρασύρεται από το αθώο χαμόγελο και τη φαινομενική άγνοια.
O Dr. Love μιλάει για Βαρσοβία που είναι η χειρότερη πόλη της Πολωνίας μαζί με το Κράκωβ.

Οχι με το αγαθοβιολες δεν εννοω μυξοπαρθενες . Ειναι αγαθιοβιολες οντως δλδ τους αρεσει ο πουτσος καθεαυτος διχως ανταλλαγμα. Ωστοσο πρεπει να ριξεις καμια παραμυθα η τελοσπαντων καπως να τις εντυπωσιασεις. Πολλες φορες αυτο ειναι καπως ακαθοριστο δηλαδη δεν μπορεις να φανταστεις τι μπορει να τις εντυπωσιαζει. Και αν ειναι και πιωμενες αυτο πολλαπλασιαζεται .

ΥΓ Αν ειναι να το πεις πολωνικα δεν ειναι "Κράκωβ" αλλά "Κράκουφ" :cheesy: ( Kraków )

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Μιλάμε για τρελή ΥΠΕΡανάλυση της Πολωνίας... Από δω και στο εξής δε θα μου κάνει καθόλου έκπληξη όταν δω να ανοίγει νέο thread με τίτλος " Τι χρώμα σουτίεν φοράνε οι Πολωνέζες ; "  :piss:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.548
Πόντοι
216
Πρεπει να κανετε λιστα με περιοχες που δεν εχουν ξενους.
Δεν μπορει, τοσες δεκαδες εκατομμυρια πολωνεζες, δεν μπορει να ειναι ολες προσβασιμες απο τους ξενους.
Οπως ειπωθηκε, η στοχευση πλεον δεν πρεπει να ειναι ανα χωρα, αλλα ανα περιοχη.
Αλλο να καμακωνεις γκομενα στην Γλυφαδα, κι αλλο στην Ανω Ραχουλα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Υ.Γ.

Ετσι ακριβως ειναι.Τα ιδια εχω γραψει και τον Ιανουαριο που ειχα παει τελευταια φορα οτι στα τελευταια 4-5 χρονια ειχαμε τρομερη ανοδο του βιοτικου επιπεδου!Ειχα γραψει και για τους μισθους οτι ειναι πανω απο 1000 Ευρω.Και οτι τον Ελληνα πιρφορο θα τον κοιταξουν με λυπιση.Ξενους εχει παρα πολλους και ειναι απο Ευρωπα'ι'κες χωρες που μενουν μονιμα και δουλευουν στις πολυεθνικες εταιριες που εγραψες
 Δεν θα ελεγα οτι πολυβγαινουν εξω.Αλλα οι γκομενες εχουν συνηθισει τον ξενο.
 Αν ομως εχεις 1000-1500 Ευρω το μηνα δικο σου διαμερισμα,αμαξι και κανεις παρεα με ντοπιους και γαμας και περνας καλα.

Τωρα σχετικα με τον ΚΜΑΝ που ειπε για δωρακια και  :jerking:Για Αγια Πετρουπολη και Μόσχα τι δωρακια να τους κανεις? :2funny: :2funny: :2funny:Για της επαρχικες πολεις πρεπει να εισαι πολυ   :jerking: για να τους παρεις δωρα.Οι ντοπιοι αντρες ειναι πολλα χρονια πισω θυμιζουν δεκαετια του '90 αν εκει παει καποιος ξενος (δε μιλαω για τα ζωα της Μολδαβιας αλλα για ανθρωπους) ξετρελενοντε!
 Ρωσσια εννοειται οτι πρεπει να μιλας τη γλωσσα σε αρκετα καλο επιπεδο (5 χρονια ιδαιτερα ή να εχεις μεινει εκει τουλαχιστον ενα χρονο και να εχεις κανει μαθηματα Ρωσσικης γλωσσας) για να εχεις αποτελεσμα.
 Σετικα με την Αστυνομια αν εχεις Ευρωπα'ι'κα χαρακτηριστικα δεν σε πειραζει κανενας αν ομως εισαι Μαυριδερος τοτε καλητερα να μην πας Ρωσσια η Αστυνομια θα σε σταματαει σε καθε γωνια για ελεγχο μπορει να σε μαζεψουνε μαζι με Τατζικους να σε πανε στο τμημα  :2funny:.Οι δε γκομενες στη Ρωσσια του συχαινοντε τους Αραπηδες και γενικα τους Μαυριδερους.Τρελενοντε για να πανε Αμερικη! :think: :headbang:Νομιζουν οτι εκει ειναι ο Παραδισος  :jerking:

Επισκέπτης
κουλ πραγματικα δεν το γραφω για να σε πειραξω αλλα γιατι δεν πας στην πολωνια παρα καθεσαι και ρωτας εδω μεσα ?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σημερα μιλαγα με μια γκομενα απο το ποζναν αν εχει ξενους εκει. Οριστε ο διαλογος

A mam jak pytania

W poznanu sa duzo obcokrajowcow?
Aleksandra Gutowska
1:21pm
Aleksandra Gutowska

hehe

dlaczego pytasz?

mniej niz w krakowie

C.F.
1:24pm
C.F.

Bo ktos mowil ze duzo sa.

I w klubach

I hindusi arabci

Muzyr

(Blacks )
Aleksandra Gutowska
1:28pm
Aleksandra Gutowska

hehe

hindusi w poznaniu?

hmm wiecej jest w szczecinie

ale to wszystko jest nic

w porównaniu ile jest w atenach

tu praktycznie prawie wcale
C.F.
1:29pm
C.F.
Haha duzo!!!

Bo zastanawialem sie skad
Aleksandra Gutowska
1:30pm
Aleksandra Gutowska

byleś w poznanu

byli wtedy hindusi?

nie sadze by od tego czasu było ich wiecej

wiecej niemców i turystów z europy zachodniej to fakt

ale nie ciemnych
C.F.
1:32pm
C.F.

No rozumiem

Zastanawiam sie gdzie on zobaczyl?

On mowil w klubach!
Aleksandra Gutowska
1:32pm
Aleksandra Gutowska

no jacys napewno sa

moze akurat tak trafił

i mu sie juz tak wydaje ze duzo ich ale to nie prawda

Οπου c.f. εγω :cheesy: Δηλαδη μου λεει οτι εχει γενικα λιγοτερους απο την Κρακοβια και οχι αραπο τετοιους. Κυριως ειναι Γερμανοι κλπ που εχουν παει για δουλειες. Και λεει οτι μπορει να συναντησεις τυχαια καπου μαζεμενους και να νομιζεις εχει πολλυς αλλα δεν ειναι ετσι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μ'αρεσει παραξενευετε!Σου λεει Ινδους στο Πόζναν? :2funny:Παντος αυτοι δεν κανουν κακο οι γκομενες δεν τους κοιτανε.Εδω ειναι γεματο Ουζμπεκους που κανουν ολες της δουλειες που Ρωσσος δεν θα πηγαινε με τιποτα.Αλλα ουτε γυναικα τους κοιταει ουτε Ντισκο πηγαινουν ουτε τιποτα οποτε δεν χαλανε τιποτα.Ελληνες Πιρφοροι που παλια πηγαιναν Βουλγαρια,Ρουμανια με λεφτα χαλανε την πιατσα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μ'αρεσει παραξενευετε!Σου λεει Ινδους στο Πόζναν? :2funny:Παντος αυτοι δεν κανουν κακο οι γκομενες δεν τους κοιτανε.Εδω ειναι γεματο Ουζμπεκους που κανουν ολες της δουλειες που Ρωσσος δεν θα πηγαινε με τιποτα.Αλλα ουτε γυναικα τους κοιταει ουτε Ντισκο πηγαινουν ουτε τιποτα οποτε δεν χαλανε τιποτα.Ελληνες Πιρφοροι που παλια πηγαιναν Βουλγαρια,Ρουμανια με λεφτα χαλανε την πιατσα.

Στο hindushi ειναι ολοι και πακιστανοι και που αραβοφερνουν. Λεει εχει ευρωπαιους , αλλα οχι σκουρους. Και αυτοι ειναι μερικοι γερμανοι και αλλοι που ειναι τουριστες. Και οσοι ειναι γενικα, ειναι λιγοτεροι απο οσοι στην Κρακοβια. Η Κρακοβια ειναι η πολη με τους περισσοτερους ξενους αναλογικα με τον πλυθησμο στην Πολωνια. Και παλι ειναι ελαχιστοι, οταν βγεις στο δρομο σπανιοτατα ακους αλλη γλωσσα εκτος απο πολωνικα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά η αναλογία ξένων είναι:
30% Μεσογειακοί(Ιταλοί,Ισπανοί),
30% Γερμανοί,Αγγλοι,Αμερικανοί,
10% μαύροι
20% Τούρκοι και Αραβες
10% πάκια.
Ο λόγος που η Πολωνία δεν έχει τόσους πολλούς ξένους είναι οτι δεν μπορούν να βρουν δουλειά και οτι δεν υπάρχουν λάθρο αλλιώς θα υπήρχαν πολλοί περισσότεροι.Οι περισσότεροι ξένοι στην Πολωνία είναι Ουκρανοί αλλά δεν τους ξεχωρίζεις εύκολα.Οι Ουκρανοί βρίσκουν ευκολότερα δουλειά σε οικοδομή κτλ διότι μιλάνε τη γλώσσα πολύ καλύτερα από το συνήθη ξένο.
Επίσης οι Πολωνοί ισχυρίζονται οτι όλες οι πουτάνες στην Πολωνία είναι Ουκρανέζες πράγμα που φυσικά δεν είναι σωστό.Απλά θεωρείται εθνική ντροπή.Τα μπορδέλα στη Γερμανία κτλ έχουν κατακλυστεί από Πολωνέζες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
καταλαβα. δεν εχεις γαμησει τιποτα ακομα. αλλα δινεις συμβουλες.

Επειδη το θρεντ αυτο δε τυχαινει να εχει τιτλο " οι περιπετειες του ταδε" αλλα συγκεκριμενο θεμα, εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν εχω γαμησει τιποτα αλλα δινω συμβουλες. Πως το κανες αυτο το λογικο αλμα ρε λεβεντη?
Αν θες βεβαια σου λεω και σου δειχνω για να σου φυγει η καψα. Σε καλω κιολας εδω να παμε μαζι. Απλα δεν ειναι το θεμα μας το τι κανω εγω ρε τυπε σε αυτο το θρεντ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολωνέζες cheerleaders.Κάπως έτσι χορεύουν και στα κλαμπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom