Λυπάμαι που σας το λέω αλλά δεν υπερβάλω δυστυχώς!! Βαρσοβία δεν θα γαμήσ... ποτέ πλέον...
Πιθανόν κανά βράδυ καμιά μεθυσμένη που έχει έρθει σαββατοκύριακο από κανά χωρίο, όπως μου έτυχε Σάββατο πριν δύο εβδομάδες. Η εξαίρεση όμως δεν επιβεβαιώνει τον κανόνα. Ρωτάτε αν είναι δυνατόν να άλλαξε τόσο. Σας παραθέτω τους λόγους και τα συμπεράσματα δικά σας:
1) Λίγα χρόνια πριν που κυκλοφορούσα στα clubakia και στα στενάκια της Βαρσοβίας με κοιτάζανε σαν εξωγήινο. Οι ξένοι εδώ ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα. Με σταμάταγαν στα κεμπαμπτζίδικα με τον φίλο μου τον Γιώργο και με ρωτούσαν τι γλώσσα είναι αυτή; Στο Enklawa και στα λοιπά μαγαζιά κυκλοφορούσαν ελάχιστοι ξένοι και το τι γλωσόφιλο και χούφτωμα έπεφτε δεν μπορείτε καν να διανοηθείτε. Απλά όλοι με όλους. Αυτή την στιγμή στη Βαρσοβία σε 3 χρόνια έχουν ανοίξει πάνω από 60 Πολυεθνικές. Η βαρσόβία θεωρείται η καλύτερη πόλη για investment και ο αριθμός των ξένων έχει φτάσει σε αδιανόητα επίπεδα. Στο Enklawa που ανέφερε πριν ο φίλος οι ξένοι πάντα είναι περισσότεροι σε αριθμό από τους ντόπιους κάθε φορά που πάω επιτίθενται απλά παντού με ότι συνεπάγεται αυτό. Έχω να δω σοβαρό παιχνίδι σε σημαντικό ποσοστό μέσα στο μαγαζί τουλάχιστον ένα χρόνο. Γαμήθηκαν απλά ολά !!!!
2) Το βιοτικό επίπεδο των Πολωνών έχει ανέβει κατά 300% σε 4 χρόνια (στην Βαρσοβια). Ο μέσος μισθός νεοπροσλαμβανόμενου σε εταιρία με χαρτί πανεπιστημίου είναι 5000 zl περίπου 1200 ευρώ. Και μην ακούω μαλακίες απο αναλυτές για χρήματα γιατί μόλις γύρισα απο παρέα που η κοπελά δουλέυει στο HR υπεύθυνη να προσλαμβάνει προσωπικό. Το μεγαλύτερο ποσοστό του στόχου μας (23-30 ετών) έχει μια καλή δουλεία πλέον με τα λεφτάκια της με ότι συνεπάγεται αυτο. Πηγαίνει στα shoping mall να ψωνίσει, προγραμματίζει διακοπές σε άλλες χώρες κ.λ.π και σίγουρα δεν περιμένει σαν γκόμενα του αναλοτικού μπλόκ να την πηδήξει κάποιος με μια colgate.
3)Τα παραπάνω μου τα επισημαίνουν με μανία πλήθος φίλων που έχω ε΄δω απο διάφορες χώρες. Πόσο τραγικά καταρρέει κάθε χρόνο.
3)Βαριέμαι να γράψω παραπάνω γιατί νυστάζω
Σας παραθέτω και την αναφορά του Rooshv για το θέμα που ήταν η αγαπημένη του χώρα η Poland και τι βρισίδια ρίχνει τώρα:
Όσον αφορά οτί προσπαθώ να σας πέισω να μην έρθετε είναι αστεία. Απλά να σας προστατεύσω θέλω ή να κινηθείτε προς τα χ΄ψρια της Poland με τις βλάxες. ¨Eχει τοσυς γαμημ.. ξένους εδώ που τι να κλάσ...10 έλληνες που έρχονται για διακοπές στο να χαλάσουν τομέρος
xaxaaxaxa
Υ.Γ.
Μάρτη ήμουν 2 μήνες Βελιγράδι. Θα γράψω αναφορά στο κατάλληλο forum. Εκεί τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Μόνο και μόνο που είμαι Έλληνας άνοιξαν αρκετά πόδια . Έχουν μανία να αποκτήσουν Ευρωπαϊκό διαβατήριο και γουστάρουν τρελά Ελλάδα.
Τέλος ξέρω ότι θα ανάψω αίματα με αυτό
)
Το δίμηνο του καλοκαιριού τα πήγα καλύτερα με τις Ελεεινήδες στην Ελλάδα πάρα με το τρίμηνο εδώ Warsaw..Δυστυχώς σας λέω πως έχουν τα πράγματα.
Και όταv έρθει ο φίλος το Γενάρη κρατάτε σημειώσεις πως θα αποθεώσει το μήνυμα αυτό
)