Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.174
- Πόντοι
- 1.960
Και γιατι φιλε την βαζεις εδω?Για δες καλύτερα
Θες να μας πεις κατι?
Ειναι καποια?
Και γιατι φιλε την βαζεις εδω?Για δες καλύτερα
Οδος?Βενζινάδικο στο Περιστέρι μελαχρινή με tatoo γύρω στα 24 με τεσσαρια ( αστέρι) και δεύτερη μελαχρινή στο ίδιο μαγαζί πάλι τα ίδια
Σου έστειλα σε προσωπικό μήνυμα
Που είναι αυτό; Για στείλε να φουλάρω το ΣΚ ...
Hooters στο Mall στο Μαρούσι;Παρακολουθώ χρόνια μπυραρία στην Αττική. Προσλαμβάνει μόνο βυζαρουδες!!! Όλες μέσα είναι στο 3-5 μέγεθος νέες με καλά σώματα. Μάλλον έχουν πιάσει το νόημα !!! Προσλήψεις κάνει η αδελφή του αφεντικού που είναι και αυτή βυζαρου. Πληροφορίες με πμ και αντιπροτάσεις.
τον έπαιξες; δεν μας είπες;;Κατάστημα στο Περιστέρι...στο ταμείο η κοπέλα διαθέτει τουλάχιστον 6αρια και φορουσε πουκάμισο με ανοιχτά κουμπιά...Κάθισα τουλάχιστον μισή ώρα παραπάνω από αυτό που είχα προγραμματίσει ...
Σοκ και Δέος...
Ευχαριστουμε για την χρησιμη πληροφορια που μας δινεις τοσο απλοχερα φιλε, θα παμε να την δουμε το συντομοτερο!Κατάστημα στο Περιστέρι...στο ταμείο η κοπέλα διαθέτει τουλάχιστον 6αρια και φορουσε πουκάμισο με ανοιχτά κουμπιά...Κάθισα τουλάχιστον μισή ώρα παραπάνω από αυτό που είχα προγραμματίσει ...
Σοκ και Δέος...
Πήγα προχθές το βράδυ στο βενζινάδικο και πέτυχα αυτή με τα τατουάζ.Εχει βυζάρες αλλά όλα τα λεφτά είναι η άλλη που μου είπες .Ρε φίλε τι εκφυλη μιλφαρα είναι αυτή? Έχω πάει ήδη δύο φορές και έχει τις βυζάρες τις χύμα.Βενζινάδικο στο Περιστέρι μελαχρινή με tatoo γύρω στα 24 με τεσσαρια ( αστέρι) και δεύτερη μελαχρινή στο ίδιο μαγαζί πάλι τα ίδια
Αυτή που είναι?Κατάστημα στο Περιστέρι...στο ταμείο η κοπέλα διαθέτει τουλάχιστον 6αρια και φορουσε πουκάμισο με ανοιχτά κουμπιά...Κάθισα τουλάχιστον μισή ώρα παραπάνω από αυτό που είχα προγραμματίσει ...
Σοκ και Δέος...
Οδος;Σου έστειλα σε προσωπικό μήνυμα
Βυζάρες και η καλύτερη ηλικία!!59-60 χρονών...όχι η καλύτερη μου στιγμή...αλλά δυσκολευομαι να αντισταθώ σε αυτά τα μεγέθη
Κυνηγάω ηλικίες άνω των 40...αλλά προτιμώ να εχουν και κορμάρες γιατί τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούν πολλές κορμάρες σε αυτές τις ηλικίες...αλλά χάνω το μέτρο όταν βρίσκομαι απέναντι σε τέτοια μεγέθη...σε αυτές τις περιπτώσεις ξαφνικα υπάρχουν μπροστά μου μόνο αυτά... επιλεκτική τύφλωση...χαχαχαχΒυζάρες και η καλύτερη ηλικία!!
Γιατί να αντισταθείς;
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αν και δεν ψάχνομαι για κορμάρες τόσο, μου αρέσουν τα ζουμερά και ώριμα θηλυκά που ξέρουν τι θέλουν.Κυνηγάω ηλικίες άνω των 40...αλλά προτιμώ να εχουν και κορμάρες γιατί τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούν πολλές κορμάρες σε αυτές τις ηλικίες...αλλά χάνω το μέτρο όταν βρίσκομαι απέναντι σε τέτοια μεγέθη...σε αυτές τις περιπτώσεις ξαφνικα υπάρχουν μπροστά μου μόνο αυτά... επιλεκτική τύφλωση...χαχαχαχ