You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες γειτόνισσες (και γύρω περιοχών)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kukjim
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 775
- Εμφανίσεις 307K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.174
- Πόντοι
- 1.960
Και εδω μια βυζογρια στον Πειραια, τουλαχιστον 8αρια, χανουν στην καμερα, οι ρωγες ειχαν φτασει στο μουνι της..
Οδος;Είναι μια κοπέλα γύρω στα 30 που δουλεύει σε ένα φούρνο κοντά στο σπίτι μου. Φοράει μόνο πουκάμισα και συχνά άνευ βυζοθηκών…. Όταν σκύβει κοιτάζει να δει ποιος παρακολουθεί…. Συνήθως όλοι
Gamikoulas99
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2023
- Like
- 148
- Πόντοι
- 0
Έχω μια γειτόνισσα που την ξέρω πολλά χρόνια. Από έφηβος την παίζω για πάρτη της. Μιλάμε για κάτι βυζαρες απίστευτες. Εντάξει εχουν πέσει λίγο μετά από 2 γέννες αλλά είναι μιλφαρα. Διατηρεί πολύ ωραίο σώμα και ειναι πάντα προσεγμένη. Δεν δίνει δικαιώματα αλλά όταν την πετυχαινω χωρίς την οικογένεια με αγκαλιάζει και νιώθω τους αερόσακους να μου κόβουν την αναπνοή. Το έχει πάρει πρέφα η δικιά μου και έχει σκυλιάσει. Όποτε με ξεζουμίζει χωρίς έλεος αχαχαχαχαχαχα
Που ειναι ο φουρνος αδελφε;Είναι μια κοπέλα γύρω στα 30 που δουλεύει σε ένα φούρνο κοντά στο σπίτι μου. Φοράει μόνο πουκάμισα και συχνά άνευ βυζοθηκών…. Όταν σκύβει κοιτάζει να δει ποιος παρακολουθεί…. Συνήθως όλοι
Πληροφορίες δεν δίνεται ομωςΈχω μια γειτόνισσα που την ξέρω πολλά χρόνια. Από έφηβος την παίζω για πάρτη της. Μιλάμε για κάτι βυζαρες απίστευτες. Εντάξει εχουν πέσει λίγο μετά από 2 γέννες αλλά είναι μιλφαρα. Διατηρεί πολύ ωραίο σώμα και ειναι πάντα προσεγμένη. Δεν δίνει δικαιώματα αλλά όταν την πετυχαινω χωρίς την οικογένεια με αγκαλιάζει και νιώθω τους αερόσακους να μου κόβουν την αναπνοή. Το έχει πάρει πρέφα η δικιά μου και έχει σκυλιάσει. Όποτε με ξεζουμίζει χωρίς έλεος αχαχαχαχαχαχα
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Στρίβοντας απο Αιόλου για Ερμού, μετα απο 20 μετρα στο αριστερό μας χέρι υπηρχε μια πιτσαρια. Με φαγητο στο ορθιο δηλαδη. Μεσα δουλευε ενα Μιλφ σα να μιλαμε για Αμερικάνα πορνοστσρ. Τσοντοφατσα και βυζια της ηταν σαν σιλικονη 6αρι μεγεθος. Ηταν ΤΕΤΑΣΤΙΑ. Αφου μεσα μου ελεγα δε γινεται παιζει βιζιτα σε καμια πισω πορτα. Με τοσο μεγαλα στητα βυζια, ηταν τοσο προκλητικο το θεαμα που έλεγες οτι η τυπισσα κανει βιζιτες μεσα στο μαγαζι.
Gilfomilfer
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2023
- Like
- 113
- Πόντοι
- 0
Είχα φάει τρείς φορές πίτσα εκεί χωρίς να θέλω πίτσα!!!! ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ!!!Στρίβοντας απο Αιόλου για Ερμού, μετα απο 20 μετρα στο αριστερό μας χέρι υπηρχε μια πιτσαρια. Με φαγητο στο ορθιο δηλαδη. Μεσα δουλευε ενα Μιλφ σα να μιλαμε για Αμερικάνα πορνοστσρ. Τσοντοφατσα και βυζια της ηταν σαν σιλικονη 6αρι μεγεθος. Ηταν ΤΕΤΑΣΤΙΑ. Αφου μεσα μου ελεγα δε γινεται παιζει βιζιτα σε καμια πισω πορτα. Με τοσο μεγαλα στητα βυζια, ηταν τοσο προκλητικο το θεαμα που έλεγες οτι η τυπισσα κανει βιζιτες μεσα στο μαγαζι.
BoobLover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.943
- Πόντοι
- 201
Όλοι έχουμε περάσει απ'εκεί και φυσικά από το "Καλαμάκι της κυρά Σοφίας" στη πλατεία ΒικτωρίαςΕίχα φάει τρείς φορές πίτσα εκεί χωρίς να θέλω πίτσα!!!! ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ!!!
Gilfomilfer
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2023
- Like
- 113
- Πόντοι
- 0
Δεν εχω πάει εκεί. Αυτό είναι το όνομα του μαγαζιού; Στην πλατεία Βικτωρίας εννοώ.Όλοι έχουμε περάσει απ'εκεί και φυσικά από το "Καλαμάκι της κυρά Σοφίας" στη πλατεία Βικτωρίας
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.073
- Πόντοι
- 1.056
Ναι, δίπλα στις σκάλες εξόδου του ηλεκτρικού.Δεν εχω πάει εκεί. Αυτό είναι το όνομα του μαγαζιού; Στην πλατεία Βικτωρίας εννοώ.
Gilfomilfer
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2023
- Like
- 113
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ για την ΆΜΕΣΗ απάντηση. Μεγάλες βυζάρες; Ώριμη;Ναι, δίπλα στις σκάλες εξόδου του ηλεκτρικού.
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.073
- Πόντοι
- 1.056
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω σε ποια αναφέρεται ο φίλος, δεν ψωνίζω από εκεί.Ευχαριστώ για την ΆΜΕΣΗ απάντηση. Μεγάλες βυζάρες; Ώριμη;
Απλά μένω κοντά και γνωρίζω το μαγαζί.
Η οδός σε ενδιαφέρει? Αν είναι στη Λάρισα θα πας?