Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Αυτη σε λιγο θα θελει καροτσι οικοδομης για να περπαταει τυπε!
60αρα γειτονισσα 1,65 γυρω στα 60 κιλα με φυσικο 4αρι κρεμαστο οποτε τη πετυχαινω στη λαικη τουφα χαλανδρι την ακολουθω αλλα ακομα φωτο δεν καταφερα.την εχω πετυχει με ασπρο μπλουζακι ξεχειλωμενο κ εσκυβε στα ραφια του σκλαβενιτη κ απο μεσα δαντελωτο κ το χαος
60αρα γειτονισσα 1,65 γυρω στα 60 κιλα με φυσικο 4αρι κρεμαστο οποτε τη πετυχαινω στη λαικη τουφα χαλανδρι την ακολουθω αλλα ακομα φωτο δεν καταφερα.την εχω πετυχει με ασπρο μπλουζακι ξεχειλωμενο κ εσκυβε στα ραφια του σκλαβενιτη κ απο μεσα δαντελωτο κ το χαος
1,65 μποϊ, 60κιλα και 4αρι βυζι... σα σημαδουρα θα ειναι ρε μαστορα. Το 4αρι το βυζι είναι τουλάχιστον 4κιλα. οποτε καλες οι αναλογιες
Το 4αρι το βυζι είναι τουλάχιστον 4κιλα. οποτε καλες οι αναλογιες
αποφασισε σημαδουρα η βαριδι?Το 4αρι το βυζι είναι τουλάχιστον 4κιλα. οποτε καλες οι αναλογιες
ναι θα φτανει βυθο πιο γρηγορα.
αποφασισε σημαδουρα η βαριδι?Το 4αρι το βυζι είναι τουλάχιστον 4κιλα. οποτε καλες οι αναλογιες
4 και τα δυο όχι 8....χαχαχαχααποφασισε σημαδουρα η βαριδι?Το 4αρι το βυζι είναι τουλάχιστον 4κιλα. οποτε καλες οι αναλογιες
με το 8κιλο που προσθεσες, απο σημαδουρα παει για βαριδι μαλλον
4 και τα δυο όχι 8....χαχαχαχααποφασισε σημαδουρα η βαριδι?Το 4αρι το βυζι είναι τουλάχιστον 4κιλα. οποτε καλες οι αναλογιες
χαχαχα ε ρε φιλε με μπερδεψες λεμε
αυτο εγραψες
Το 4αρι το βυζι είναι τουλάχιστον 4κιλα. Για σετ μιλαμε όχι για κυκλωπα με πεθανες,οχι λιωσει χαχαχαχα
Για σετ μιλαμε όχι για κυκλωπα με πεθανες,οχι λιωσει χαχαχαχα
Πρωτη καλοκαιρινη μερα σημερα και ολες ειχαν ξεφορτωθει τα ενοχλητικα μπουφαν και επιτελους ειδα κατι που δεν περιμενα να δω στην ζωη μου ως βυζολαγνος,
στην ιδια μου την γειτονια καθως δεν μενω και πολυ καιρο αλλιως θα την ειχα δει, μενει μια τυπισα γυρω στα 45 εως 50 το πολυ (φορουσε μασκα και δεν πολυκαταλαβα) με ιδια χαρακτηριστικα οπως της Abbi Secraa,
ναι ακριβως οπως διαβασατε, αντε για να μην ειμαι υπερβολικος 1-2 νουμερα μικροτερα καθως ηταν και πιο αδυνατη.
Η τυπισα να ξεκινησω απο κατω, ειχε δυο λεπτα ποδαρακια που κατεληγαν σε ενα ακωλο αποτελεσμα στρογγυλο παρολα αυτα και μονοκοματη ανεβαινε προς τα πανω λογω λιγης κοιλιας φανταζομαι,καθολου περιφερια δλδ
καθως την κοιταζα προφιλ καταλαβα οτι τα βυζια της ειχαν μεγεθος ετσι οπως εκανα την συγκριση αστραπιαια 3 φορες το κεφαλι της,
πραγματικα ηταν τοσο τεραστια που αν δεν ειναι παντρεμενη και γουσταρει εστω και λιγο θα της την πεσω χωρις δευτερη σκεψη.
Την ειδα με μαζι με μια μικρη σε ηλικια νταρτντανα κοπελιτσα γυρω στα 15-17 και υπεθεσα καθως ηταν και οι δυο ξανθες με καπως Σλαβικα χαρακτηριστικα οτι πρεπει να ειναι η κορη της και μαλλον ειναι ΑλβανοΡουμανοΒουλγαρες ή κατι τετοιο τελος παντων.
Μου εκανε εντυπωση που φορουσαν και οι δυο μαυρα οποτε μπορει να ειναι και καμμια χηρα, ελπιζω!
Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να της την πεσω και τι να της πω αν την δω να βγαινει απο το σπιτι ή γενικα στον δρομο εκει στην γειτονια..
Πειτε καμμια ιδεα αν δεν βαριεστε
Χωρις υπερβολες, ακριβως αυτο αντικρισα σημερα..
Μπορεί να ήταν βύζωπας.ο κυκλωπας εχει 1 ματι και οχι 1 βυζι.
τα εχεις μπερδεψει μαλλον
σιγα μην ηταν και β(υ)σωναςΜπορεί να ήταν βύζωπας.
Ήξερε η κυρία τι έκανε.. Ο τζίρος του περιπτέρου στα ύψη φαντάζομαι..Μεγάλο Πεύκο, Ν.Πέραμος, πριν το στρατόπεδο. 1999-2001, για την περίοδο εκείνη έχω άποψη. περίπτερο, με βυζαρού μουνίτσα. .ηξερε τι κουβαλούσε, και ολο με ντεκολτέ ήταν. οι φαντάροι κοιτούσαν σαν χάνοι...
φυσικάΉξερε η κυρία τι έκανε.. Ο τζίρος του περιπτέρου στα ύψη φαντάζομαι..
Εχω υπερατου απο αυτοκινητα και μηχανεςΑνταλλάσω προφιλ με μιλφαρες στο Facebook!