DLucifer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
Έφυγαν τα χύσια μου για τα καλσονάτα πόδια της!Θα την περιποιηθω δεόντως, που δίνει μάτι στο μπαλκόνι...
Έφυγαν τα χύσια μου για τα καλσονάτα πόδια της!Θα την περιποιηθω δεόντως, που δίνει μάτι στο μπαλκόνι...
Θα σκύψει να στα γλειψει...Έφυγαν τα χύσια μου για τα καλσονάτα πόδια της!
Φιλε "έγραψες" με το ανέβασμά σου. Εδώ που τα λέμε δεν πρέπει να σκεφτόμαστε να ανοιχτεί και ένα thread με τσιμπούκια από γυναίκες-κοπέλες μας; Και εννοείται χωρίς να φαίνονται χαρακτηριστικά από καμία. Όπως κάνει εδώ ο παικταράς.τετοιο τσιμπούκι πρώτη φορά . Άδειασαν οι μπάλες μου.![]()
Φυσικά η κυρία του φοράει και ένα ωραίο ανεβαστικό συνολακι για να την δένεις με αλυσίδες. Που ανεβάζει ακόμα την ερωτική διάθεση.Φιλε "έγραψες" με το ανέβασμά σου. Εδώ που τα λέμε δεν πρέπει να σκεφτόμαστε να ανοιχτεί και ένα thread με τσιμπούκια από γυναίκες-κοπέλες μας; Και εννοείται χωρίς να φαίνονται χαρακτηριστικά από καμία. Όπως κάνει εδώ ο παικταράς.
Το ίδιο συνολικό σχεδόν με αλυσίδες που έχει και η δικιά μου. Και το στήσιμο στα 4 ανεβάζει την εικόνα.τετοιο τσιμπούκι πρώτη φορά . Άδειασαν οι μπάλες μου.![]()
Τσιμπούκι εορταστικό!τετοιο τσιμπούκι πρώτη φορά . Άδειασαν οι μπάλες μου.![]()
Να αλλάξεις το όνομά σου από mario σε super mario!!!!
Και τη δικιά μας καλημέρα καλέ μου φίλε αλλά και στην υπέροχη καύλα σου ..Την καλημέρα και από εμένα.
Συνήθως παραμένω ευγενικός, αλλά αυτή η γυναίκα είναι για πολλά λίτρα σπέρμα!!!!!Αχ καριόλα πεθερά με τις βυζαρες σου... Τι τορπίλες είναι αυτές...
Η πείρα στα τσιμπούκια φαίνεται , μπράβο τηςτετοιο τσιμπούκι πρώτη φορά . Άδειασαν οι μπάλες μου.![]()
Το δεύτερο τούμπανο!Ελπίζω να μην σας χαλάει με τα εσώρουχα.
Πολύ ωραία Η γυναίκα Μιλφ με τα όλα της
Ωραία βυζια μύστη. Έπρεπε να στείλεις και που τον έχεις μέσα στη βυζοχαράνδρα της
γυναικαρα με τα ολα της!!τετοιο τσιμπούκι πρώτη φορά . Άδειασαν οι μπάλες μου.![]()
Τι να μας χαλάει βγάζει άλλη καύλα το ημίγυμνο.. τέλειο το μωρό...Ελπίζω να μην σας χαλάει με τα εσώρουχα.