Teddyboys78
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2025
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Άτακτο αγόριΝαι κρυφά ακριβώς. Κάνουμε πολύ παρέα και έχω μπει στο λεγόμενο friend zone δυστυχώς
Άτακτο αγόριΝαι κρυφά ακριβώς. Κάνουμε πολύ παρέα και έχω μπει στο λεγόμενο friend zone δυστυχώς
Γειά δείξε μας και την συνέχεια...Τα βυζια της γυναίκας μου…. Φωτογραφία μόλις άνοιξε το πουκάμισο της και ανέβηκε πάνω μου για γλύψιμο!!
Ηλικία?πολύ καλό!!!
Ηλικία?
Mε καριολακια κανει παρεα η αδερφη.
Μιλφακι που γνώρισα σε πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, φίλη της αδερφής μου. Μέσα σε λίγες μέρες μου έστειλε αυτές και σήμερα κανόνισα να το γαμησω
Υπάρχουν και στα καλύτερα σπίτια φίλε. Πέρα από την πλάκα η καλύτερη γκόμενο παγίδα είναι τα πιτσιρίκια και τα σκυλάκια. Στην δικιά μου περίπτωση οι ανηψιεςMε καριολακια κανει παρεα η αδερφη.
Καλή Χρονιά! Καλογάμητο!
Μιλφακι που γνώρισα σε πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, φίλη της αδερφής μου. Μέσα σε λίγες μέρες μου έστειλε αυτές και σήμερα κανόνισα να το γαμησω
Έτσι έβγαζε γκομενάκια ο θειός μου στα 80s. Με πήγαινε παιδική χαρά και έκανε παιχνίδι...Υπάρχουν και στα καλύτερα σπίτια φίλε. Πέρα από την πλάκα η καλύτερη γκόμενο παγίδα είναι τα πιτσιρίκια και τα σκυλάκια. Στην δικιά μου περίπτωση οι ανηψιες
Και καλά θα τής κάνεις από τι δείχνει το ζητάει ο οργανισμός τής.. γράψε να μας πεις εντυπώσεις..
Τα Κοριτσια Ξενυχτανε με Ενα Μυστικο....οοοοοοοοο
Ωχ παλι οι γνωστες καυλωτικες βυζαρες. Ας τον παιξω
All time classic κανονισε να οερπατουμε στον Βολο και να ψαχνουμε τα βυζια τηςΑll time classic
Δυο βυζια Βολιωτικα
Απο που οερνουμε νουμερακι για να τραβηξουμε και εμεις; Υπεροχο
καλα εκανε και τα εβγαλεΤα έβγαλε η άλλη στη φόρα όλα...
πολυ καυλωτικες βυζαρες για χυσιμοΤα βυζιά της κοπέλας μου
Oχι. Να μην τον παιξεις. Πηγαινε φυλης!Ωχ παλι οι γνωστες καυλωτικες βυζαρες. Ας τον παιξω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
All time classic κανονισε να οερπατουμε στον Βολο και να ψαχνουμε τα βυζια της