PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Εχεις να τραβηξεις εσυ μια απο αυτες τις μερες.........................
Εχεις να τραβηξεις εσυ μια απο αυτες τις μερες.........................
Για να μην απανταει κανεις τοση ωρα ολοι στο 36 θα'ναι!!!Καλησπερα!!Σημερα δουλευει η πενυ μεχρι το πρωι!
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :-* :-* :-*
Για να μην απανταει κανεις τοση ωρα ολοι στο 36 θα'ναι!!!
Κοιτα να δεις σε ποση ωρα θα απαντησει η ιδια!!!!χαχαχαχαχαχα.καλο.
΄σημερα να δεισ τι εχει να τραβηξειΕχεις να τραβηξεις εσυ μια απο αυτες τις μερες.........................
Γι'αυτο ειμαι εδω!!!΄σημερα να δεισ τι εχει να τραβηξει
εγω λεω να παω κατα τισ 1 την εχω αποθημενο και δε μπορω να περιμενωΓι'αυτο ειμαι εδω!!!
Περιμενω να πεσουν λιγο τα πνευματα!!!
Για να μην απανταει κανεις τοση ωρα ολοι στο 36 θα'ναι!!!
Να πας και να μας πεις πως τα περασες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω λεω να παω κατα τισ 1 την εχω αποθημενο και δε μπορω να περιμενω
Αν και εισαι ηδη νεος επιχειρηματιας εσυ θα σου προτεινα αγορασουμε το φαγαδικο απεναντι!!!!Και αυτο τιγκα θα ειμαι μιας και δεν χωρανε ολοι στο σαλονι του 36!!!Τι λες?λές?μπααααααααααααααά
αχ μου φυγαν 3 τουφες εξτε!!!παει ξεμαλιστηκα σημερα...οπωσδηποτε αυριο κομωτριαΓια να μην απανταει κανεις τοση ωρα ολοι στο 36 θα'ναι!!!
Να πας μικρη μου ανωμαλιαρα γιατι μεθαυριο εχεις αγωνα παλι!!!!αχ μου φυγαν 3 τουφες εξτε!!!παει ξεμαλιστηκα σημερα...οπωσδηποτε αυριο κομωτρια
Αν και εισαι ηδη νεος επιχειρηματιας εσυ θα σου προτεινα αγορασουμε το φαγαδικο απεναντι!!!!Και αυτο τιγκα θα ειμαι μιας και δεν χωρανε ολοι στο σαλονι του 36!!!Τι λες?
δεν το καταλαβα γιατι πολυ μ τα τραβαγαν σημερα!!ετσι κ αλλιως εμενα μου αρεσουν αυτα!!απο εναν πελατη?
δεν το καταλαβα γιατι πολυ μ τα τραβαγαν σημερα!!ετσι κ αλλιως εμενα μου αρεσουν αυτα!!
5 ευρο η τουφαΠοιος σε ξεμάλλιασε δεν ξέρεις αλλά σου άρεσε….
Το ξεμάλλιασμα είναι μέσα στο πρόγραμμα ή πάει έξτρα….