memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
δεν τον εχω για τοσο εξυπνο, πολιτικος καριεριστας ειναι οπως εσυ ;)μάλιστα.
εσύ πληρώνεσαι από το σαμαρά?
δεν τον εχω για τοσο εξυπνο, πολιτικος καριεριστας ειναι οπως εσυ ;)μάλιστα.
Ειλικρινως όχι.μάλιστα.
δεν τους κραζουν ακριβως τους δινουν και διαβατηριο βουλγαρικο αν δεν κανω λαθος, αδερφακια τους ειναι, μαζι ηρθαν τον μεσαιωνα και ξαφνικα αναμιχθηκαν με ντοπιους μακεδονες και θρακες που ηδη μιλουσαν ελληνικα σε μια ελληνικη αυτοκρατορια αλλα προτιμησαν να αλλαξουν και να γινουν βουλγαροι και σκοπιανοι ενω για αιωνες τους ελεγαν ολοι ελληνες. αυτη ειναι η θεση βουλγαρων και σκοπιανων, οτι ολοι αυτοι οι ντοπιοι αρχαιοι μακεδονες-θρακες αρχισαν μαζικα να αναμιγνυονται με σλαβους μονο που δεν τους βγαινει οτι ηδη σε ολο τον κοσμο μακεδονες-θρακες αποκαλουνταν και αυτοαποκαλουνταν ελληνεςΟι Βουλγαροι τυπε τους κραζουν τους Σκοπιανους,Τους τη λενε στα ισα οτι ειναι βουλγαρικης καταγωγης και οτι η γλωσσα που μιλανε ειναι βουλγαρικη διαλεκτος
Δεν εχω πολιτευθεί ποτέ ούτε για προεδρος της ταξης μου και δεν προκειται.δεν τον εχω για τοσο εξυπνο, πολιτικος καριεριστας ειναι οπως εσυ ;)
Ειλικρινως όχι.
Τωρα θα μου απαντησεις κι εσυ?
Σου λεω εκ των προτερων ότι θα εκλαβω ως ειλικρινη όποια απαντηση μου δωσεις.
Εγινε.δεν είμαι εθνικά μακεδών.
Εγινε.
Ότι οι αποψεις σου δεν εχουν ιδιοτελές κινητρο.συμπέρασμα?
αρα τι εισαι τοσο ανιστοριτος που δεν ηξερες το "ιωνες αποκαλουνταν και οι θρακες" του ησυχιουδεν είμαι εθνικά μακεδών.
ο ΠΠος και ο βοσκοπουλος τυπε ξερουν καλυτερα ακομη και απο τον ιδιο τον προεδρο των σκοπιανων ;)δεν τους κραζουν ακριβως τους δινουν και διαβατηριο βουλγαρικο αν δεν κανω λαθος, αδερφακια τους ειναι, μαζι ηρθαν τον μεσαιωνα και ξαφνικα αναμιχθηκαν με ντοπιους μακεδονες και θρακες που ηδη μιλουσαν ελληνικα σε μια ελληνικη αυτοκρατορια αλλα προτιμησαν να αλλαξουν και να γινουν βουλγαροι και σκοπιανοι ενω για αιωνες τους ελεγαν ολοι ελληνες. αυτη ειναι η θεση βουλγαρων και σκοπιανων, οτι ολοι αυτοι οι ντοπιοι αρχαιοι μακεδονες-θρακες αρχισαν μαζικα να αναμιγνυονται με σλαβους μονο που δεν τους βγαινει οτι ηδη σε ολο τον κοσμο μακεδονες-θρακες αποκαλουνταν και αυτοαποκαλουνταν ελληνες
μαστα, αμα σου ελεγαν οτι ειναι εμμισθος πρακτορας του Τουρκικου προξενειου τηε θρακης δλδ δε θα συνιστουσε αυτο ιδιοτελεια ε?Ότι οι αποψεις σου δεν εχουν ιδιοτελές κινητρο.
αρα τι εισαι τοσο ανιστοριτος που δεν ηξερες το "ιωνες αποκαλουνταν και οι θρακες" του ησυχιου
ή το "ειναι ελλαδα και η μακεδονια" του στραβωνα? κανενα αρχαιο κειμενο εχεις διαβασει???
αρα τι εισαι τοσο ανιστοριτος που δεν ηξερες το "ιωνες αποκαλουνταν και οι θρακες" του ησυχιου
ή το "ειναι ελλαδα και η μακεδονια" του στραβωνα? κανενα αρχαιο κειμενο εχεις διαβασει???
Δεν εχω στοιχεια για κατι τετοιο. Παιρνω ως δεδομενη τη δηλωση του. Αν μου λεει ψεματα, τι να κανω εγω? Υποθετω όμως ότι αν ενιωθε Εθνικά Μακεδονας δεν ειχε λογο να το αποκρυψει.μαστα, αμα σου ελεγαν οτι ειναι εμμισθος πρακτορας του Τουρκικου προξενειου τηε θρακης δλδ δε θα συνιστουσε αυτο ιδιοτελεια ε?
πάμε πάλι?
η συζήτηση για τη σχέση αρχαίων μακεδόνων και αρχαίων ελλήνων, δεν έχει σχέση με την ύπαρξη σύγχρονου μακεδονικού έθνους.
αυτό υπάρχει και είναι εκεί.
.-
παρε και μια εθνικα μακεδονικη επιγραφη απο την βουλη των σκοπιων ......ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕπόσα ξεβρακώματα αντέχει ο κώλος σου?
λέρος 1 = τριπλασιοι εξοριστοι απο παπανδρεου ξεβρακωμα καπουτ
σπάρτακος 2 = θρακας = συγγενικοτερη φυλη με ιωνες απο οτι δωριεις, αχαιοι κλπ αρα ελληνας οπως σωστα ανφερεται και στην ταινια ξεβρακωμα καπουτ
έχουμε άλλο?
Μεγάλες κουβέντες για ένα εμφανώς μέτριο της διανόησης.
προσωπικά με διασκεδάζεις άλλοι όμως δεν έχουν την ίδια κατανόηση για προβληματικούς όπως εσύ και εκνευριζονται. Αλλοι νομίζουν οτι μιλάνε με κανονικό άνθρωπο και προσπαθουν να ανοίξουν μαζί σου διάλογο.
ειμαι σίγουρος οτι θεωρεις οτι κατέχεις τη μόνη αλήθεια, εισαι ενας αμορφωτος φανατικός. Δυστυχως δεν εισαι τουλάχιστον έξυπνος ωστε να εχει μαζί σου κανες και καποιες ενδιαφέρουσες αντιπαραθέσεις
Με αλλα λόγια σου αξιζει που εισαι δημοτικός υπάλληλος, εχεις ήδη φτάσει στο απώγειο των ικανοτήτων σου. Συνεχισε να μας διασκεδάζεις, αλλα να ξερεις γίνεσαι βαρετος