Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Τωρα μου θιμυζεις την λογικη καποιων που λενε οι Κρητικοι δεν ειναι Ελληνες

Απλά σου μεταφέρω αυτά που πιστεύουν, ατυχέστατη η σύγκριση με την Κρήτη που είναι ελληνικό νησί και όχι ανεξάρτητο κράτος. Έχω ζήσει εκεί και ξέρω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Απλά σου μεταφέρω αυτά που πιστεύουν, ατυχέστατη η σύγκριση με την Κρήτη που είναι ελληνικό νησί και όχι ανεξάρτητο κράτος. Έχω ζήσει εκεί και ξέρω.
800px-Flag_of_Cretan_State.svg.png

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν καλεσε τις προστατιδες δυναμεις της συνθηκης της Ζυριχης να προστατεψουν την Κυβερνηση της Κυπρου απο το ελληνικο πραξικοπημα?

την ομιλία του την μετέδωσε το BBC και η Deutche Welle και την άκουσε όλη η Ελλάδα

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ωχ Παναγία μου, θα μουρλαθούμε απόψε....

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Δεν καλεσε τις προστατιδες δυναμεις της συνθηκης της Ζυριχης να προστατεψουν την Κυβερνηση της Κυπρου απο το ελληνικο πραξικοπημα?
Μα εισαι εντελος ανοητος τελικα ?
Σε ξαναρωτω. Αυτο σημαινει ελατε και κατακτηστε το νησι και κατεχετε το ?
Σε ξαναρωτω απο αυτο εισεβαλαν οι Τουρκοι ?
Τις ημερομηνιες τις ειδες ?
Αμφισβητεις αυτο που ολοι τοτε ηξεραν ?
Σου δινω μια αφεση μονο επειδη ησουν 3 χρονων.
Λιγο μεγαλυτερος αν ησουν ακομα και εσυ θα ειχες ακουσει, οτι ετοιμαζονται οι Τουρκοι να εισβαλλουν, απο το μεσημερι της 15 Ιουλιου του 1974.
Μην μιλας για πραγματα, που δεν ξερεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Λιγο μεγαλυτερος αν ησουν ακομα και εσυ θα ειχες ακουσει οτι ετοιμαζονται οι Τουρκοι να εισβαλλουν απο το μεσημερι της 15 Ιουλιου του 1974.
Μην μιλας για πραγματα που δεν ξερεις
Γιατι δεν απαντας? Τις καλεσε ναι ή οχι?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Λιγο μεγαλυτερος αν ησουν ακομα και εσυ θα ειχες ακουσει οτι ετοιμαζονται οι Τουρκοι να εισβαλλουν απο το μεσημερι της 15 Ιουλιου του 1974.
Μην μιλας για πραγματα που δεν ξερεις

ορίστε η ομιλία του...

με αυτήν δόθηκε το άλλοθι για την εισβολή στους Τούρκους... όχι βέβαια ότι δεν θα την κάναν και χωρίς αυτήν αλλά τότε δεν θα είχαν άλλοθι...

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
ορίστε η ομιλία του...

με αυτήν δόθηκε το άλλοθι για την εισβολή στους Τούρκους... όχι βέβαια ότι δεν θα την κάναν και χωρίς αυτήν αλλά τότε δεν θα είχαν άλλοθι...
Τι λες ρε ανιστορητε. Που βλεπεις εσυ ελατε να μας κατακτησετε ?
Οι Τουρκοι ηταν δεδομενο οτι θα επιτεθοντουσαν.
Πως ειχαν ηδη φτασει τα πλοια τους στην Αμμοχωστο ?

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Το τι πιστευει ο καθενας που γνωρισες ειναι ασχετο. Ελληνες κατοικουν στην Κυπρο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σου απαντησα οχι.
Εσυ δεν απαντας στα ερωτηματα

και αυτό τι είναι παίκτη μου ??

" Ποιώ έκκλησιν εις τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας να πράξουν ότι δύνανται διά να θέσουν τέρμα εις την ανώμαλον κατάστασιν, η οποία εδημιουργήθη διά του πραξικοπήματος των Αθηνών. Καλώ το Συμβούλιον Ασφαλείας να χρησιμοποιήση όλους τους τρόπους και τα εις την διάθεσίν του μέσα, ώστε η συνταγματική τάξις εν Κύπρω και τα δημοκρατικά δικαιώματα του λαού της Κύπρου να αποκατασταθούν άνευ καθυστερήσεως.""

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι λες ρε ανιστορητε. Που βλεπεις εσυ ελατε να μας κατακτησετε ?
Οι Τουρκοι ηταν δεδομενο οτι θα επιτεθοντουσαν.
Πως ειχαν ηδη φτασει τα πλοια τους στην Αμμοχωστο ?

ποια Αμμόχωστο ρε ??? στην Κερύνεια κάναν απόβαση στο βόρειο μέρος και όχι στο Νότιο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Σου απαντησα οχι.
Εσυ δεν απαντας στα ερωτηματα
Α, μου απαντας οχι. Επιλεγεις τον στρουθοκαμηλισμο και την κωφώτητα. Αρα δεν εχει νοημα να συνεχισθει η συζητηση.

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6

" Ποιώ έκκλησιν εις τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας να πράξουν ότι δύνανται διά να θέσουν τέρμα εις την ανώμαλον κατάστασιν, η οποία εδημιουργήθη διά του πραξικοπήματος των Αθηνών. Καλώ το Συμβούλιον Ασφαλείας να χρησιμοποιήση όλους τους τρόπους και τα εις την διάθεσίν του μέσα, ώστε η συνταγματική τάξις εν Κύπρω και τα δημοκρατικά δικαιώματα του λαού της Κύπρου να αποκατασταθούν άνευ καθυστερήσεως.""
Για πες μου εσυ, γιατι εγω δεν βλεπω να λεει, ελατε Τουρκικε στρατε να μας κατακτησετε.
Πολλα δεν γνωριζεις για το θεμα, ειναι εμφανες.
Και το λινκ που εδωσες, ειναι προπαγανδιστικο.
Παρουσιαζει ο συγγραφεας του, την δικη του εκδοχη.
Μαλιστα ο συγγραφεας του κειμενου, ειναι τοσο ασχετος που λεει οτι ο Μακαριος, κατηγορησε την ΕΟΚΑ.
Ασχετε και εσυ, οπως και ο συγγραφεας του κειμενου, την ΕΟΚΑ Β ειπε.
Αλλα που να ξερεις εσυ, τι διαφορα εχει το ενα, απο το αλλο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Α, μου απαντας οχι. Επιλεγεις τον στρουθοκαμηλισμο και την κωφώτητα. Αρα δεν εχει νοημα να συνεχισθει η συζητηση.

κάτω από το προσωπείο του διαλακτικού και του συζητητή κρύβεται ένας voucheristas...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Φαντασου δηλαδη τους ελληνες πολιτικους το 1967, να καλουσαν ξενες δυναμεις να επεμβουν για να ανατρεψουν τους συνταγματαρχες. Αν ειναι δυνατον.

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Για αλλη μια φορα τα βρισκεις σκουρα και φυγομαχεις. Και εγω που νομιζα οτι ομιλω με επιστημονα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom