Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Τσάμπα συζητάω μαζί σου. Λογικά ψηφίζεις και Χ.Α! Άντε καλό μεσαίωνα.

Υ.γ με αυτά που γράφεις καμιά διαφορά στην νοοτροπία δεν έχεις με τα ζώα που σκότωσαν το παιδάκι.

Ψτ, η νοοτροπία των υπανθρώπων που σκότωσαν το παιδάκι ειναι κλασική "λεβέντικη" κρητικη : ο πούστης δεν εναι ανθρωπος, τον ξεφτιλιζουμε, την αδερφή μας θα την παραδώσουμε παρθένα στον αντρα της,  για την τιμή μας σκοτώνουμε και εκει που μας παίρνει την πέφτουμε, στους αδύναμους δηλαδη. Και οταν πεθαίνει ο καημένος ο Βγγέλης κρυβόμαστε στα σκοτεινά δωμάτια της γαλακτοκομικής σχολής για να αποφύγουμε τη λαίλαπα συνεπειών της μαλακίας που μας δέρνει.

Δεν ειδα ποτε κρητικό να την πέφτει σε άξιο αντίπαλο. Ελληνα απο άλλο μέρος της Ελλάδας είδα. Λοιπόν για ποια λεβεντιά και μαγκια μου λέτε ρε? Μαγκιές κλανιές και κολοφιλιστρίνια ειναι οι κρητικοι.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ψτ, η νοοτροπία των υπανθρώπων που σκότωσαν το παιδάκι ειναι κλασική "λεβέντικη" κρητικη : ο πούστης δεν εναι ανθρωπος, τον ξεφτιλιζουμε, την αδερφή μας θα την παραδώσουμε παρθένα στον αντρα της,  για την τιμή μας σκοτώνουμε και εκει που μας παίρνει την πέφτουμε, στους αδύναμους δηλαδη. Και οταν πεθαίνει ο καημένος ο Βγγέλης κρυβόμαστε στα σκοτεινά δωμάτια της γαλακτοκομικής σχολής για να αποφύγουμε τη λαίλαπα συνεπειών της μαλακίας που μας δέρνει.

Δεν ειδα ποτε κρητικό να την πέφτει σε άξιο αντίπαλο. Ελληνα απο άλλο μέρος της Ελλάδας είδα. Λοιπόν για ποια λεβεντιά και μαγκια μου λέτε ρε? Μαγκιές κλανιές και κολοφιλιστρίνια ειναι οι κρητικοι.

Η νοοτροπία που περιγράφεις είναι  αυτή που βλέπεις στην τηλεόραση. Φυσικά και έχουμε κάτι ζώα βοσκαράδες βουνίσιους σε χωριά που κυκλοφορούνε με τα καλάσνικοφ και το παίζουν άντρες αλλά αυτά που λες εσύ τα δες στον ύπνο σου. Τώρα γιατί έχεις τέτοιο θέμα με τους Κρητικούς και την Κρήτη μόνο εσύ ξέρεις, ψάξτο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε μη γενικευετε και λετε για Κρητη  και βριζετε ολοκληρο τον πλυθησμο εκεικλπ ημαρτον! Δηλαδη το θυμα απο που ηταν? Απο την Κρητη δεν ηταν?
Σταματηστε το τρολαρισμα και το οφ τοπικ σε ενα τετοιο θεμα ειδικα.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Ρε μη γενικευετε και λετε για Κρητη  και βριζετε ολοκληρο τον πλυθησμο εκεικλπ ημαρτον! Δηλαδη το θυμα απο που ηταν? Απο την Κρητη δεν ηταν?
Σταματηστε το τρολαρισμα και το οφ τοπικ σε ενα τετοιο θεμα ειδικα.

:thumbsup:

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Η ριζωμένη αντίληψη των Κρητικών ότι αποτελούν μια ανώτερη φυλή σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους Έλληνες και ότι αυτοί είναι γαμιάδες κι άλλοι δεν είναι, πρέπει επιτέλους να ξεριζωθεί, όλοι το ξέρουν. Το είχαν βρει ανυπεράσπιστο και ευαίσθητο το παιδάκι και του βιάζανε καθημερινά την ψυχή, με αποτέλεσμα να μην αντέξει τον ψυχολογικό πόλεμο και να αυτοκτονήσει. Ήταν τόσο εσωστρεφές που δεν έβρισκε το θάρρος να μιλήσει για τα μαρτύρια στα οποία το υπέβαλλαν. Είτε είναι φυσικοί, είτε ηθικοί αυτουργοί, τους αξίζει βαρύτατη τιμωρία προς παραδειγματισμό. Αυτοί οι σούπερ γαμιάδες που έσπρωξαν τον Βαγγέλη σ' αυτή την πράξη, θα το βρουν μπροστά τους με μαρτυρικό ή ανάλογο τραγικό θάνατο,(υπάρχει-δεν υπάρχει Θεός) θα πληρώσουν!  Η ζωή τους θα μετατραπεί σε ζωντανός εφιάλτης αργά ή γρήγορα. Κρίμα για το παιδί, για τους γονείς του, για όποιον πέφτει θύμα αναίτιας βίας και ψυχολογικού πολέμου χωρίς να έχει φταίξει σε τίποτα άλλο από το ότι γεννήθηκε αθώος. Ομόφωνη καταδίκη της προσβολής της αξιοπρέπειας του ατόμου. RIP Βαγγέλη.  

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η ριζωμένη αντίληψη των Κρητικών ότι αποτελούν μια ανώτερη φυλή σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους Έλληνες και ότι αυτοί είναι γαμιάδες κι άλλοι δεν είναι, πρέπει επιτέλους να ξεριζωθεί, όλοι το ξέρουν. Το είχαν βρει ανυπεράσπιστο και ευαίσθητο το παιδάκι και του βιάζανε καθημερινά την ψυχή, με αποτέλεσμα να μην αντέξει τον ψυχολογικό πόλεμο και να αυτοκτονήσει. Ήταν τόσο εσωστρεφές που δεν έβρισκε το θάρρος να μιλήσει για τα μαρτύρια στα οποία το υπέβαλλαν. Είτε είναι φυσικοί, είτε ηθικοί αυτουργοί, τους αξίζει βαρύτατη τιμωρία προς παραδειγματισμό. Αυτοί οι σούπερ γαμιάδες που έσπρωξαν τον Βαγγέλη σ' αυτή την πράξη, θα το βρουν μπροστά τους με μαρτυρικό ή ανάλογο τραγικό θάνατο,(υπάρχει-δεν υπάρχει Θεός) θα πληρώσουν!  Η ζωή τους θα μετατραπεί σε ζωντανός εφιάλτης αργά ή γρήγορα. Κρίμα για το παιδί, για τους γονείς του, για όποιον πέφτει θύμα αναίτιας βίας και ψυχολογικού πολέμου χωρίς να έχει φταίξει σε τίποτα άλλο από το ότι γεννήθηκε αθώος. Ομόφωνη καταδίκη της προσβολής της αξιοπρέπειας του ατόμου. RIP Βαγγέλη. 

To θεμα ειναι θα γινει τιποτα? Νομικα καταρχην
Τωρα για ηθικα επετρεψε μου να αμφιβαλλω. Η ελληνικη κοινωνια και οι εκαστοτε τοπικες, δινουν καλυψη σε τετοια γεγονοτα και γενικα αποτελουν το στοιχειο τους. Δηλαδη η ψευτομαγκια και η θρασυδειλια. Ηθικα σε κοινωνιες οπως η ελληνικη τετοιες πραξεις - ακομη και αν οδηγουν σε τετοια αποτροπαια αποτελεσματα- οχι μονο δεν ειναι καταδικαστεα, οχι μονο ειναι ανεκτα, αλλα επιβραβευονται κιολας.
Με κατι τετοια περιστατικα, η ελληνικη κοινωνια δειχνει πως εχει πολυ δρομο ακομη για να εκσυγχρονιστει. Και με τις υπαρχουσες συγκυριες δε και γενικοτερα, παει ολοταχως προς τα πισω

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
μην τα μπερδευτε ολα...πραγματι η κρητη εχει μια αυτονομια κ μια ανομια...αλλα οχι για την κρητικη λεβεντια..αλλα γιατι απο εκει εχει βγει οτι χειροτερο εχει βγαλει αυτος ο τοπος τον βαρδινογιαννη κ τα τσιρακια του...κεφαλλογιαννηδες..τον αλλο τον μαλακα τον μαρκογιαννακη..που κ εδω προσπαθησε.να καλυψει κατι οπως τα ζωνιανα...μια omerta σε ολο το νησι...που κρυβεται πισω απο μαντιναδες κ μαλακιες....φωτια κ τσεκουρι πρωτα σε αυτους..τοτε η κρητη θα αναπνευσει...αντε να πουμε...!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μην τα μπερδευτε ολα...πραγματι η κρητη εχει μια αυτονομια κ μια ανομια...αλλα οχι για την κρητικη λεβεντια..αλλα γιατι απο εκει εχει βγει οτι χειροτερο εχει βγαλει αυτος ο τοπος τον βαρδινογιαννη κ τα τσιρακια του...κεφαλλογιαννηδες..τον αλλο τον μαλακα τον μαρκογιαννακη..που κ εδω προσπαθησε.να καλυψει κατι οπως τα ζωνιανα...μια omerta σε ολο το νησι...που κρυβεται πισω απο μαντιναδες κ μαλακιες....φωτια κ τσεκουρι πρωτα σε αυτους..τοτε η κρητη θα αναπνευσει...αντε να πουμε...!!

Η Κρητη ειναι απο τα καλυτερα μερη της Ελλαδας καταρχην και εχει πολυ καλους ανθρωπους
( και δεν ειμαι κρητικος).
Το θεμα με το τι εγινε με το περιστατικο αυτο δεν αφορα μονο την κρητη αλλα γενικα την ελληνικη κοινωνια

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εγω ειμαι κρητικος.γεννημενος αθηνα,αλλα καταγωγη κρητη.Εχω σπιτι κατω κ απω.Ειναι ο πατερας μου απο κει.
Ομως,εχω να πω οτι μερικες φορες ντρεπομαι που ειμαι κρητικος.
Δυστυχως πολλες φορες οι ανθρωποι ειναι πολυ αξεστοι,βλαχοι το λιγοτερο,βοσκοι με ολη τη σημασια της λεξης.
Οφειλω να πω οτι ειναι φιλοξενοι περαν του δεοντος και οτι αμα τα χεις καλα με κρητικο θα σκιστει για σενα.Ομως υπαρχουν και μεγαλα αρχιδια,σαν αυτα τα αρχιδια που φαγανε το παιδακι.
Γενικα θα βρεις η καλο κρητικο,η κακο,οχι ενδιαμεση κατασταση και οσο προς τα αριστερα πας,τοσο χειροτεροι ειναι.
Οι ηρακλειωτες ειναι πιο ουδετεροι,εχουν εξωραιστει,λογω του οτι το ηρακλειο εχει γινει κ αυτο μια μεγαλη πλλη και εχουν αλλαξει.
Οι λασιθιωτες,απο κει που μαι κ γω,ειναι πιο σοφτ κρητικοι και καλυτεροι χαρακτηρες.
Οι χανιωτες ειναι οι χειροτεροι.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Εγω ειμαι κρητικος.γεννημενος αθηνα,αλλα καταγωγη κρητη.Εχω σπιτι κατω κ απω.Ειναι ο πατερας μου απο κει.
Ομως,εχω να πω οτι μερικες φορες ντρεπομαι που ειμαι κρητικος.
Δυστυχως πολλες φορες οι ανθρωποι ειναι πολυ αξεστοι,βλαχοι το λιγοτερο,βοσκοι με ολη τη σημασια της λεξης.
Οφειλω να πω οτι ειναι φιλοξενοι περαν του δεοντος και οτι αμα τα χεις καλα με κρητικο θα σκιστει για σενα.Ομως υπαρχουν και μεγαλα αρχιδια,σαν αυτα τα αρχιδια που φαγανε το παιδακι.
[size=30pt]Γενικα θα βρεις η καλο κρητικο,η κακο,οχι ενδιαμεση κατασταση[/size] και οσο προς τα αριστερα πας,τοσο χειροτεροι ειναι.
Οι ηρακλειωτες ειναι πιο ουδετεροι,εχουν εξωραιστει,λογω του οτι το ηρακλειο εχει γινει κ αυτο μια μεγαλη πλλη και εχουν αλλαξει.
Οι λασιθιωτες,απο κει που μαι κ γω,ειναι πιο σοφτ κρητικοι και καλυτεροι χαρακτηρες.
Οι χανιωτες ειναι οι χειροτεροι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom