Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε τυπε εισαι στη σχολη κ σε κοροιδευουν πχ σε απαξιωνουν κλπ. Τι και ποιο αυτοφωρο και ποιο εγκλημα θα στοιχειοθετηθει?

Αν δεν ειναι αυτοφωρο δεν θα υπάρξει συλληψη πριν το εγραψα. Αν σε κοροιδευουν δε δινεις σημασια και εκταση. Αλλα δεν ακουμε τετοια ομως εδω ακουμε για βασανισμους κτλπ κτλπ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αν δεν ειναι αυτοφωρο δεν θα υπάρξει συλληψη πριν το εγραψα. Αν σε κοροιδευουν δε δινεις σημασια και εκταση. Αλλα δεν ακουμε τετοια ομως εδω ακουμε για βασανισμους κτλπ κτλπ

Tι βασανισμοι ρε τυπε. Σιγα μη του καναν και εικονικο πνιγμο η στερηση υπνου.
Θα του εκαναν οτι κανουν σε ολους σε τετοια φαση. Δλδ οχι σωματικες βλαβες αλλα κυριως θα τον κοροιδευαν και θα τον απαξιωναν. Ο νομος δε καλυπτει τετοιες φασεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Tι βασανισμοι ρε τυπε. Σιγα μη του καναν και εικονικο πνιγμο η στερηση υπνου.
Θα του εκαναν οτι κανουν σε ολους σε τετοια φαση. Δλδ οχι σωματικες βλαβες αλλα κυριως θα τον κοροιδευαν και θα τον απαξιωναν. Ο νομος δε καλυπτει τετοιες φασεις.

Καλύπτει την προσβολη της προσωπικοτητας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Αξίωση αποζημίωσης, κατά τις περί αδικοπραξιών διατάξεις (άρθρα 914 επ. ΑΚ), δεν αποκλείεται, ύστερα από αίτηση του προσβληθέντος, όπως και της ικανοποίησης της ηθικής βλάβης.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αυτός ο μούλος κρητικός σκατόμυαλος ειναι ο αρχηγός των μούλων κρητικών που εμπλέκονται με το Γιακουμάκη.

ARXHGOS.jpg

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Ρε φιλε τη βια με βια τη σταματας. Με τι θα τη σταματησεις με λουλουδια?
Οσο για εσας που λετε για αστυνομια να πηγαινε, ποια αστυνομια ? Και τι θα εκανε η αστυνομια? Η αστυνομια θα ελεγε αν εχεις στοιχεια κανε μηνυση. Τι νομιζετε θα εκανε? Θα εσκαγαν ομαδες swat να φανε τους τραμπουκους?

Υπαρχει και η τιμωρια ρε φιλε... Γιατι πρεπει να κανουμε χρηση βιας στην βια. Το μονο που καταφερνουμε ειναι να την μεγενθυνουμε. Το θεμα ειναι να βαλουμε ενα τελος.

Θα πηγαινε στην αστυνομια και η αστυνομια θα εκανε καταγραφη στο γεγονος. Απο εκει και περα το μονο που θα του ελεγαν ειναι να παει στο εισαγγελεα και να κανει μια αιτηση οπου με αυτην παει στην αστυνομια και επισημοποιειτε η καταγγελια. Τιποτα παραπανω. Θα εκαναν μια καταγραφη στο συμβαν και τωρα σαυτην δυστυχως την περιπτωση θα ειχαν στοιχεια για το πως και που θα κινηθουν. Παραλογα ειναι αυτα?

Στον διευθυντη να πηγαινε να ελεγε τι? Τα παιδακια με πειραζουν? Και μετα θα τον γαμουσαν τα παιδακια. Αστυνομια και αμα σε πειραξουν πανε μεσα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ενημερώνει ο πολιτης τον εισαγγελεα ελεος. Με ποια αρμοδιοτητα?

πολυ φοβιτσιαρης εισαι εσυ ρε φιλε.

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Δεν ενημερώνει ο πολιτης τον εισαγγελεα ελεος. Με ποια αρμοδιοτητα?

πολυ φοβιτσιαρης εισαι εσυ ρε φιλε.

Πας στον θεσμο του εισαγγελεα οχι στο προσωπο. Κανεις μια αιτηση και παιρνεις μια αποφαση και την πας στην αστυνομια. Προφανως δεν το γνωριζεις.

Γιατι φοβιτσιαρης μωρε? Με αυτην την λογικη αν και ο φοιτητης ηταν φοβιτσιαρης τωρα δεν θα υπηρχε το θεμα. Προληψη λεγεται.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω γνωριζω οτι άν καποιος αστυνομικος (ειδικα προισταμενος αξιωματικος) δεν ενημερώσει τον εισαγγελέα για κάτι που έχει συμβει στην περιοχη αρμοδιοτητας του θα πάρει ο (_)_) του φωτια και λέγε εσυ.

Θα έρθει να κάνει ο πολιτης την έγκληση και μετά θα πάρει ο προιστάμενος της αστυνομικης αρχής τον εισαγγελεα να τον ενημερώσει.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εγω γνωριζω οτι άν καποιος αστυνομικος (ειδικα προισταμενος αξιωματικος) δεν ενημερώσει τον εισαγγελέα για κάτι που έχει συμβει στην περιοχη αρμοδιοτητας του θα πάρει ο (_)_) του φωτια και λέγε εσυ.

Θα έρθει να κάνει ο πολιτης την έγκληση και μετά θα πάρει ο προιστάμενος της αστυνομικης αρχής τον εισαγγελεα να τον ενημερώσει.
Κατι γνωστοι μου εκαναν πριν χρονια μια εποχιακη δουλεια σε νησι των Κυκλαδων.Κατι κωλοπαιδα ντοπιοι τους καναν τη ζωη δυσκολη.Παλιοαθηναιοι,ηρθατε εδω να μας παρετε το ψωμι,θα δειτε τι θα παθετε.Ολο απειλες,οχλησεις σε καθημερινη βαση.Απευθυνονται τα παιδια στη τοπικη αστυνομια.Αποτελεσμα μηδεν.Ο αστυνομος τους ηξερε οπως ηταν φυσικο σε τετοιο μικρο τοπο και τπυς καλυπτε.Αυτοι συνεχιζαν να ενοχλουν.Αποφαζισει τοτε ο ενας και παει σε διπλανο νησι με εδρα εισαγγελιας και αφου αιτειται ακροαση του εκθετει το προβλημα.Ο εισαγγελεας παιρνει τηλεφωνο τον αστυνομο και του ζηταει εξηγησεις.Την επομενη μερα ειχε λυθει το ζητημα,δε τα ξαναειδαν τα κωλοπαιδα.

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6

Ρε ανθρωπε μου εχει συμβει. Για μια απλη καταγγελια με εστειλαν ευελπιδων να παρω εισαγγελικη αποφαση για να καταγραψουν το γεγονος και να κανουν συσταση. Αλλιως μηνυση. Αυτος ειναι ο πλεον επισημος τροπος-νομος οπως θες πες το. Και ξαναλεω οτι προφανως δεν το γνωριζεις.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ρε ανθρωπε μου εχει συμβει. Για μια απλη καταγγελια με εστειλαν ευελπιδων να παρω εισαγγελικη αποφαση για να καταγραψουν το γεγονος και να κανουν συσταση. Αλλιως μηνυση. Αυτος ειναι ο πλεον επισημος τροπος-νομος οπως θες πες το. Και ξαναλεω οτι προφανως δεν το γνωριζεις.

Σωστός τύπε, έτσι είναι η διαδικασία. Η αστυνομία σε στέλνει πλέον στο εισαγγελέα.

akhs3pgr

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Αυτός ο μούλος κρητικός σκατόμυαλος ειναι ο αρχηγός των μούλων κρητικών που εμπλέκονται με το Γιακουμάκη.

ARXHGOS.jpg

Μαυτη τη φατσα το επαιζε αρχηγοπουλο ?  :think:
Τώρα που βγήκε και η φάτσα του στη φόρα...του εύχομαι καλή θητεία........    

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κατι γνωστοι μου εκαναν πριν χρονια μια εποχιακη δουλεια σε νησι των Κυκλαδων.Κατι κωλοπαιδα ντοπιοι τους καναν τη ζωη δυσκολη.Παλιοαθηναιοι,ηρθατε εδω να μας παρετε το ψωμι,θα δειτε τι θα παθετε.Ολο απειλες,οχλησεις σε καθημερινη βαση.Απευθυνονται τα παιδια στη τοπικη αστυνομια.Αποτελεσμα μηδεν.Ο αστυνομος τους ηξερε οπως ηταν φυσικο σε τετοιο μικρο τοπο και τπυς καλυπτε.Αυτοι συνεχιζαν να ενοχλουν.Αποφαζισει τοτε ο ενας και παει σε διπλανο νησι με εδρα εισαγγελιας και αφου αιτειται ακροαση του εκθετει το προβλημα.Ο εισαγγελεας παιρνει τηλεφωνο τον αστυνομο και του ζηταει εξηγησεις.Την επομενη μερα ειχε λυθει το ζητημα,δε τα ξαναειδαν τα κωλοπαιδα.

Ε ναι ρε φιλε καθενας έχει μια αδυναμια. Πχ αυτοι που λες φοβουνται πολυ τον εισαγγελεα γιατι να σου πω κάτι μην ακους αυτα που λενε οτι τα σωματα ασφαλειας και ο στρατος ειναι δημοσιο. Στο δημοσιο βλέπεις τι γινεται στου αλλου την περιοχη και το σχολειο γινονται οργια και απλα τον διωχνουν απο διευθυντη και τον κρατανε σαν καθηγητη αυτο ετσι και συνεβαινε στο στρατο ο αλλος θα εβγαινε απευθειας σε διαθεσιμοτητα μέχρι να γινει ΕΔΕ. Δεν έχει τοση σχέση ο στρατος με το δημοσιο μονο στο σταθερο μισθο καθε μηνα. Ο στρατος έχει και τον στρατιωτικο ποινικο κωδικα και τα πειθαρχικα και τα φοβουνται αυτα και με το δικιο τους.

Δεν ήξερες τι θα πει δεν ήξερες. Θυμαμαι στη σχολή αν έδινες ψευδή αναφορά επειδη δεν ήξερες σαν αρχηγος της τάξης ή του λοχου που ειναι οι υπολοιποι πηγαινες μέσα δηλαδη ποινολογιο. Δεν εχει δε ξερω στο στρατο ουτε δεν γνωριζα εισαι υποχρεωμενος να τα γνωριζεις ολα στη περιοχη που εισαι υπευθυνος. Και αν αυτο ισχυε και στα σχολεια δηλαδη ανεβαινε ενας διευθυντης και ειχε το σχολειο του σε στρατιωτικη πειθαρχια να έβλεπες πως θα ηταν διαφορετικο απο αλλα σχολεια. Οταν δεν υπάρχει τιμωρια ο αλλος δε φοβαται. Θα το ξανακανει.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μαυτη τη φατσα το επαιζε αρχηγοπουλο ?  :think:
Τώρα που βγήκε και η φάτσα του στη φόρα...του εύχομαι καλή θητεία........    

Εύχομαι να πάει καμιά Κύπρο σε μαύρο Λόχο να τον οδηγήσουν σε αυτοκτονία οι παλιοί!

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ακριβως,αυτο γινεται πλεον

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ετσι γινεται στην αστυνομια δηλαδη? επειδη για το λιμενικο το ξέρω αλλιως.

Παιζει να έχω λάθος τοτε.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
τι μαλακιες είναι αυτές? πρεπει να το βρουνε το παιδι. Η Ελληνικη κοινωνια δεν αντεχει αλλον Αλεξ  >:(

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Ετσι γινεται στην αστυνομια δηλαδη? επειδη για το λιμενικο το ξέρω αλλιως.

Παιζει να έχω λάθος τοτε.

Νταξει ρε τυπε τι σχεση εχει το λιμενικο με την ξηρα? Απλα σκεψου το και με ενα αλλο παραδειγμα. Θες να κανεις μια καταγγελια για ενα αυθαιρετο. Πρωτα πας πολεοδομια και μετα αφου βγαλουν αποφαση τοτε καλεις την αστυνομια. Αλλιως η αστυνομια δν μπορει να κανει κατι.

Και εσυ που τα ξερεις αυτα για το λιμενικο? Στην μεση του πελαγους ζεις :think: :think: :think:  :P

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
20 χρονών θύμα bullying??μεγαλουτσικος για να μην μπορει να αντιμετωπισει καταστάσεις... :S .Δεν ξέρω ,στο σχολείο,οκ γινοτανε πεσίματα,μου την πέφτανε κάτι μελλοθανατοι(όλοι εχουν χαιρετήσει απο πρέζα  :- ),αλλα δεν καταλάβαινα χριστό,και έριχνα και έτρωγα...οκ ήταν 3 -4 πιάσε ένα και γαμησε του τα αγάμητα! :rockon:.Ισως μιλάω εκ του ασφαλους (είμαι 1.95 104 kg) αλλά έχω δει και κάτι 1.70 με νεύρο να γαμάνε ντερέκια!Θέλει ψυχή,και ποτέ να μην δείχνεις αδυναμία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom