Νέα

Βρέθηκε η φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rozkrotalias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Μηπως εκανε εισπραξη 27.000 δολαρια και οι γονεις για να μην ψαχτει το θεμα ειπαν οτι ηταν δικα τους
και τα πηρε απο το συρταρι στην κουζινα που τα ειχαν για προχειρα εξοδα.
και δολαρια απο που οι γονεις εδω στην ελλαδα συνηθως με δολαρια ερχονται τα μωαμεθανα

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Πάντως αν θέλαν να μην ψαχτεί το θέμα δεν θα βγαίναν στα καναλια.
Όσο για τα δολάρια, αρκετός κόσμος τα χρησιμοποιεί και όχι μόνο από εκεί που λες

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Πάντως αν θέλαν να μην ψαχτεί το θέμα δεν θα βγαίναν στα καναλια.
Όσο για τα δολάρια, αρκετός κόσμος τα χρησιμοποιεί και όχι μόνο από εκεί που λες
Μαλλον οι γονεις δεν ηξεραν το ταλεντο της κορουλας και μετα αρχισε
η γαργαρα δολαρια με ολο που κοβω βολτες σε ολη τη ευρωπη και ενδοχωρα δεν βλεπω πολλα

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
ο ναυτιλιακός τομέας δουλευει με δολάρια...
Επίσης όλη η πρωην Σοβιετική Ένωση χρησιμοποιεί δολάρια, τώρα είδα ότι οι γονείς της ήταν απο Ουκρανία

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
στο ροζ βαλιτσακι ειχε τα στριγκακια της  :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

gappag

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
21
Πόντοι
1
Μία σερβιτόρα σε καφέ του Λουτρακίου είπε στην Τατιάνα χθες το μεσημέρι ότι η κοπέλα είχε εμφανές πρόβλημα υγείας.
Τι να είναι αυτό? Μάλλον ψυχολογικό, γιατί σωματικά φαίνεται μια χαρά

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Στην κατάθεσή της λέει ότι βούτηξε τα 28 χιλιάρικα των δικών της επειδή δεν ήξεραν πως να τα διαχειριστούν!!! :new_shocked: :bounce-glasses: :boff: :headbang2: :happy: :hmm:

Η κατάθεση της Μαρίας: «Δεν είχα καταλάβει το χαμό που δημιούργησα»

Απόλυτα ψύχραιμη και συνεργάσιμη ήταν με τους αστυνομικούς της 27χρονη Μαρία Νέστορος, η οποία εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι, ύστερα από 21 ημέρες εξαφάνισης.

Στην κατάθεσή της φέρεται να αναφέρει:

«Είμαι 27χρονων κοπέλα και ήθελα να κάνω διακοπές.
Νομίζω έχω το δικαίωμα.

Πήρα τα λεφτά των γονιών μου και έφυγα.
Οι γονείς μου δεν μπορούσαν να τα διαχειριστούν.
Δεν είχα καταλάβει όλον αυτόν τον χαμό που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά μου.
Δεν έβλεπα τηλεόραση, δεν παρακολουθούσα ειδήσεις.
Πώς να ξέρω ότι με ψάχνει τόσος πολύς κόσμος. Στην αρχή είχα ενημερώσει τη μητέρα μου τηλεφωνικά ότι είμαι καλά».

Το τέλος στο θρίλερ δόθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα μίας καμαριέρας του ξενοδοχείου, η οποία αναγνώρισε την κοπέλα από τις φωτογραφίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από τους γονείς της 27χρονης.

Η υπάλληλος ειδοποίησε την Αστυνομία και έτσι άνδρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος μετέβησαν στο δωμάτιο της νεαρής, η οποία ζούσε εκεί μόνη της και έκανε –κατά δήλωσή της- διακοπές.

Πάνω της βρέθηκαν 28.000 ευρώ, χρήματα τα οποία είχε πάρει από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, από όπου χάθηκε στις 27Αυγούστου 2016.
Την απώλεια των μετρητών είχαν δηλώσει στην Αστυνομία οι γονείς της και έτσι δεν υπάρχουν «γρίφοι» για την προέλευσή τους.

Στη θέα των αστυνομικών η 27χρονη ήταν απόλυτα ψύχραιμη και συνεργάσιμη.
Αμέσως δέχθηκε να οδηγηθεί στο Τμήμα για να δώσει κατάθεση περιγράφοντας ατάραχη τα όσα έκανε το διάστημα της εξαφάνισης.

Καλά πληροφορημένες αστυνομικές πηγές, αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις της με τους γονείς τους ήταν «ψυχρές», γεγονός που ίσως συνετέλεσε στην απόφασή της να φύγει από το σπίτι.

Το σενάριο να απειλήθηκε από αγνώστους απομακρύνεται, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., καθώς τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και την εξέταση των ηλεκτρονικών επικοινωνιών της δεν έδειξαν κάτι ύποπτο.
Η ίδια άλλωστε δεν ανέφερε στην κατάθεσή της την εμπλοκή άλλου ατόμου στην υπόθεση.

Επισκέπτης
Καλα εξεταστικη δεν ειχε το σεπτεμβρη;

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Δεν τα περνάει έτσι τα μαθήματα;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Η ιστορία όπως προβάλλεται δείχνει να μην έχει "ρόζ" απόχρωση!

Μου κάνει εντύπωση που οι γονείς φύγαν Ουκρανία λόγω της Ελληνικής κρίσης...Δεν περίμενα η Ελληνική κρίση να είναι χειρότερη απο την ...Ουκρανική...
Δείχνει πως καταγωγή έχει απο τους Έλληνες της Μαριούπολης και αυτών των περιοχών! Ενώ είναι κουκλιά αυτα τα Ουκρανοελληνάκια, είναι επίσης πολύ συντηρητικά και δεν  :knockinb: ευ :knockinb: ευκολα! Ή τουλαχιστον δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου αν συμβαίνει... 

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
¨Ειμαι 27 ετων κοπελα"
ατακα ελλεινιδας που θελει να δηλωσει πως ....  :fuck1: :fuck1: αβερτα διχως να λογαριαζει την επομενη ημερα...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085

Επισκέπτης
27 κ ειναι ακομα φοιτητρια?
Κοίταξε είναι απλό, μπήκε πριν χρόνια στο τμήμα Πληροφορικής αλλά παράτησε το διάβασμα της C# (Σε σάρπ) κι άρχισε το ακάπ! :grin: :2funny:
Έτσι κι αλλιώς με 8 κατοστάρικα μάξιμουμ μηνιαίως κι αν προσληφθείς. Για ελιές δεν κάνει το κορίτσι να μαζέψει, επομένως καλά κέρδη σε αυτή και σε εμάς μπας και τα πιάσουμε χοντρά για να τη βατέψουμε  :grin: :grin:

συντομα στη σιρινα η κοπελιά
Ή σε ματσωμένους γενικά. Καλή σταδιοδρομία κόρη μου!

Καλα εξεταστικη δεν ειχε το σεπτεμβρη;
Μπα θα είχε κατάληψη το Παν/μιο της, τώρα ειδικά με το ΣΥΡΙΖΑ επάνω  :grin: :grin:
Πω ρε γαμώτο.....
Τι γαμήσι ασάλιωτο ήταν η εξεταστική του Σεπτεμβρίου, όποτε τη θυμάμαι γίνομαι χάλια. Μιλάμε το βάσανο το μέγα. Αλλά τι τα θες, αγρότες καταντήσαμε.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
δηλαδη η τυπισσα πηγε για μα βιζιτα και την βγαλανε στο αμπελαλε? :S

Infected_Mushroom

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
8
Like
63
Πόντοι
1
Πως την λένε στο επιθετο? Facebook έχουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom