blakanexpres
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ηρεμααα,,,,
εχει κι επαναληπτικο,,,
αστε τα για μετα αυτα...
Ο καθυστερημένος ο νταβαριτς μου πε στο σκαυπ ότι οι ρουμανοι ψαχνουν για αλλον προπονητή και ότι εχουμε περασει σίγουρα … και το σταδιο που θα πεχτει ο αγώνας λεει είναι καυλα ….. ο σαντος βέβαια ειπε προσοχή
Η μπάλα είναι πόρνη είχε πει ο Όσιμ. Μακάρι να περάσουμε και αυτά τα λέμε από Τετάρτη.
Μπαλκάν αν πας στη Βραζιλία όπως γράφεις
Θα φτάσεις στο επόμενο Μουντιάλ
Εντάξει, καλά έκανε και είπε προσοχή. Πάντως περνάμε 99% !!!Ο καθυστερημένος ο νταβαριτς μου πε στο σκαυπ ότι οι ρουμανοι ψαχνουν για αλλον προπονητή και ότι εχουμε περασει σίγουρα … και το σταδιο που θα πεχτει ο αγώνας λεει είναι καυλα ….. ο σαντος βέβαια ειπε προσοχή
τυπε θα ηταν συγκλονιστικη μονομαχια βραζιλιανες-ρουμανες.ενας αγωνας που θα εσταζε καυλα :o :o :o
Οι καλύτεροι ευροπαικοι κολοι εναντίον τον καλητερον λατινοαμερικανικώνη κουφαλα ο νταβαριτς δεν με περνει μαζι!!
Ο καθυστερημένος ο νταβαριτς μου πε στο σκαυπ ότι οι ρουμανοι ψαχνουν για αλλον προπονητή και ότι εχουμε περασει σίγουρα … και το σταδιο που θα πεχτει ο αγώνας λεει είναι καυλα ….. ο σαντος βέβαια ειπε προσοχή
ωραιος ο μπαλκαντο σταδιο ειναι γαματο και οι πουτανες στην χρυση ευκαιρια ..... παω να βρω τον νταβαριτς !
ΠΕΡΑΣΑΜΕ!!!!!! ΨΑΧΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!ωραιος ο μπαλκαν
βαλε ομως στο νημα της ρουμανιας τις πληροφοριες
εδω χανονται...
εγω πηγαινω δυο φορες την εβδομαδα, ριχνω μερικα γαμησια και γυρναω πισω.Συναγωνιστες να αρχισουμε σιγα σιγα να οργανωνομαστε; Μενει κανεις μονιμα εκει ή πηγαινει συχνα; Ξερει να μας πει τιμες για αεροπορικα, ξενοδοχεια, γαμησια; Επισης, μερη για να επισκεπτεις, τροποι μετακινησης μεσα στη χωρα, ποσο ευκολο ειναι να σου κατσει ξεμπαρκη γκομενα, τι αντρες γουσταρουν, κτλ κτλ...