blakanexpres
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
οσοι πατε απο δω μεσα, να σηκωσετε πανο που θα γραφει το μπουρδελα κομ. στηριζει την εθνικη![]()
Σύντροφε ο σύντροφος νταβαριτς από το βουκουρεστι με ενημέρωσε ότι εχουμε περασει …. Κατι ξερη περισσότερο …. Διάβασε και τα στατιστικά του Μήτρογλου είναι καλύτερα από αυτά του Ρονάλντο σε τσουλου εθνικές ομάδες και εθνικο επίπεδοηρεμααα,,,,
εχει κι επαναληπτικο,,,
αστε τα για μετα αυτα...
νταξει και εγω δεν το παω αλλα τα γκολακια τα εβαλε και αυτο μετραειαυτο το γιδι ο μητρογλου στον εθνικο υμνο πριν την εναρξη εξυνε ταρχιδια του και εκανε και μορφασμο δυσφοριας. γαμω τα πουσταρια
νταξει και εγω δεν το παω αλλα τα γκολακια τα εβαλε και αυτο μετραει
νταξει και εγω δεν το παω αλλα τα γκολακια τα εβαλε και αυτο μετραει
Ο σύντροφος Σπυρος 1968 καληται να αναλάβει αρχηγός αποστολής και ενημέρωσης…… και το μεγα ερώτημα είναι … γαμιουνται καλά και φθινα οι βραζιλιανες ? Και φυσικά το κόστος στα παντα εκει !
Φυσικά και αυτό κοιτάνε πρώτα . γιαυτο ξεσκίστηκαν χθες θέλουν να πάνε μουντιαλ για να προβληθούν απλά δεν μας χαλάει και εμάς που τα βάζειστην ομαδα του μετραει και στα συμβολαια του. μην ακουω κορωνες για εθνικαρες και τετοια ομως γιατι ξερναω.
Φυσικά και αυτό κοιτάνε πρώτα . γιαυτο ξεσκίστηκαν χθες θέλουν να πάνε μουντιαλ για να προβληθούν απλά δεν μας χαλάει και εμάς που τα βάζει![]()
τυπε θα ηταν συγκλονιστικη μονομαχια βραζιλιανες-ρουμανες.ενας αγωνας που θα εσταζε καυλα :o :o :o
Οι καλύτεροι ευροπαικοι κολοι εναντίον τον καλητερον λατινοαμερικανικώνη κουφαλα ο νταβαριτς δεν με περνει μαζι!!![]()