α κι εσυ τετοια λες?σωπα καλε μου τι λες? αυτεσ ειρθανε εδω γιατ μαθανε οτι ειμαστε πολι αγαπουληδες,,,,
χεχεχε
εγω αλλον ειχα στο μυαλο μου οταν το γραφα παντως σου λεω αληθεια! :o
α κι εσυ τετοια λες?σωπα καλε μου τι λες? αυτεσ ειρθανε εδω γιατ μαθανε οτι ειμαστε πολι αγαπουληδες,,,,
χεχεχε
αυτα να τα βλεπουν καποιοι που λενε
'αααα οι βουλγαρες εχουν αλλη παιδεια και ειναι χαμηλοβλεπουσες,και δεν βλεπουν τον αντρα σαν ενα ματσο λεφταααα!!!'
αχαχαχαχα
οπως εχουμε πει τυπε μου οι βουλγαρια και η ρουμανια εχουν πολλους τουρκογυφτουςΜηπως δεν ειναι Βουλγαρες η Ρουμανες αλλα Τουρκαλες και Αιγυπτιες πολλες Τουρκαλες αλλα και Αιγυπτιες που ειναι λιγο ποιο ασπρες λενε οτι ειναι Βουλγαρες η Ρουμανες για να εχουν πελατεια. Πληροφορια απο Βουλγαρα π..τανα.
οπως εχουμε πει τυπε μου οι βουλγαρια και η ρουμανια εχουν πολλους τουρκογυφτους
αιγυπτιες χλωμο το κοβω
Ο κυριος λογος που δινουν το κωλοσουφριδι τους ειναι τα φραγκα οπως ειναι αυτονοητο. Ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος οποτε σου λεει ας προσφερουμε μια υπηρεσια που δεν προσφερουν π.χ οι ρωσσιδες και οι πολωνεζες. Το ιδιο γινεται και με τις βραζιλιανες/λατινες. Μεγαλο ποσοστο απο αυτες δουλευει το κουλουρακι τους. Μερικες το κανουν επειδη βλεπουν τις αλλες ομοεθνεις τους που το κανουν και αυτες και κονομανε. Ποιος ξερει, ισως στις χωρες τους τις εχουν ξεσκισει οι γκομενοι τους οποτε ερχονται ετοιμες και ανοιχτες εδω περα? Μπορει κιολας μερικες απο αυτες να γουσταρουνε κιολας.
ρε παιδιά τωρα τελεθταια διαπιστωσα μετα απο κοινωνιολογική ερεθνα οτι η πλειοψοφια
ποθτανων ποθ δεχονται πεη εισ τον γκωνλον ειναι καταγωγησ πιο πολυ απο ρομανια!!
και οχι τελικά απο βολγαρία και αλλεσ βαλκανικέσ χωρεσ! :S
ειναι τοπικο εθιμο στη ρομανία ?
εσιεσ τι εμπειρίεσ εχετε διαπιστωσει κατα την διαρκεια τησ σεξοθαλικήσ σασ περιοδοθ?
ολα ειναι θεμα παιδειας πιστευω και ανοιχτου μυαλου. πρεπει ολες να καταλαβουν οτι η τοποθετηση πεων στον κωλο χαριζει μακροζωια και ευτυχια.
παιδειας...και ανοιχτου κωλου
Ολοι εχετε δικιο.....αν κι εκεινη την ωρα δεν ζηταω ταυτοτητα απο που ειναιτελικά ειχα δικιο !!
οσεσ τον κανοθν απο πισω τωρα τελεθταια ειναι βουλγαρο-ρουμάνες ποθτανες!
και μαλιστα ειναι καλεσ!
χμμμ επιστημονικη τοποθετησησ!Οντως στην Θεσσαλονικη οι πιο πολλες που δινουν κωλαρακι ειναι ρουμανες !!!!!!!
Σιγουρα παντως οι πουτανες πριν ξεκινησουν να γαμιουνται στα μπουρδελα απο τον κωλο οπου καθε λογιων πουτσος της ξεσκιζει το κωλαρακι, θα πρεπει απο πιο πριν να αρχισουν να γαμιουνται απο τον κωλο. Λογω πιεσης χρονου στο μπουρδελο, το πρωκτικο πρεπει να γινει σχετικα γρηγορα, και η τοποθετηση της πουτσας στην κωλοτρυπιδα αλλα το γαμησι. Μια πουτανα θα πρεπει να την εχουν γαμησει αρκετες φορες πιο πριν για να μπορεσει να ανταπεξελθει. Και μην ξεχασουμε και τον αριθμο των πελατων. Αλλο να σε γαμαει ο γκομενος σου και αλλο μια εικοσαδα. Οποτε σιγουρα απο πολυ πιο πριν οι πουτανες αρχιζουν το πρωκτικο για να μπορουν να ανταπεξελθουν!