You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 540K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ρε τυπε , εσυ θελεις καποιον να κανει το κονε για το μερος που θα μεινεις ? τι αλλο ποιο ειδικο ψαχνεις ?
θέλω να ρωτήσω πράγματα σε κάποιον που ξέρει
μένεις Βουλγαρία;
aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
για ποτε λες?Ψάχνω για καμιά Βουλγάρα ανεξάρτητη, να μένει ή να μπορεί να έρχεται Θεσσαλονίκη.
Ευχαριστώ πολύ όσους μπορούν να βοηθήσουν.
Επίσης, ψάχνω για παρέα για άνοδο στη Βουλγαρία από Θεσσαλονίκη.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 36125
Επισκέπτης
Καλησπερα συντροφοι ! Θα βρεθω προς Ξανθη μερια και σκεφτομε καμια βολτιτσα με μια φιλη προς βουλγαρια, προς Ζλατογκραντ και περιξ... Δεν εχω παει ποτε προς τα εκει, εχω φτασει μονο μεχρι το πομακικο χωριο Θερμες (οπου πηγα για χαμαμ). Ξερει κανεις να μου προτεινει που να παω για να περασω ενα διημερο κατα κει, κοιταζω στο νετ αλλα οι πληροφοριες ειναι ελαχιστες.
Επισκέπτης
Αν ανέβει κανείς μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο από Αθήνα προς Βουλγαρία, σε οποιαδήποτε πόλη, ας επικοινωνήσει μαζί μου (με πμ), θέλω μια πολύ πολύ μικρούλα εξυπηρέτηση
ευχαριστώ
ευχαριστώ
dimitriseas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
καλησπερα παιδια,,, Διαβασα αρκετη ωρα τα post.. ειμαι εντελως ασχετος με βουλγαρια και βρισκω ενημερωμενο κοσμο εδω.. Ειμαι απο θεσαλλονικη και λεω να παω μονος Βουλγαρια να ξεσκασω για κανα σαβ/κο να φυγω παρασκευη και να γυρισω δευτερα. ειμαι 38 χρονων, αν γινεται να μου δωσετε καποιες συμβουλες, 1. σε ποια πολη προτεινετε να περασω πιο ομορφα. 2.να παρω και το αμαξι (seat ibiza 2010)? 3. παιζει να κανω δουλεια με καμακι σε κανα μαγαζι η να παω κατευθειαν σε βιζιτα? 4. απο τιμες που βρισκομαστε?
padelis2000
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 123
- Πόντοι
- 291
pigafia..sadanski kai oti allo meros ftino vreis gia sexotourismo tha ksenerwseis...poly vromia kai gyftia...pigaine sofia kai tha vreis ta panta...
aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
για ποια μερα λες?καλησπερα παιδια,,, Διαβασα αρκετη ωρα τα post.. ειμαι εντελως ασχετος με βουλγαρια και βρισκω ενημερωμενο κοσμο εδω.. Ειμαι απο θεσαλλονικη και λεω να παω μονος Βουλγαρια να ξεσκασω για κανα σαβ/κο να φυγω παρασκευη και να γυρισω δευτερα. ειμαι 38 χρονων, αν γινεται να μου δωσετε καποιες συμβουλες, 1. σε ποια πολη προτεινετε να περασω πιο ομορφα. 2.να παρω και το αμαξι (seat ibiza 2010)? 3. παιζει να κανω δουλεια με καμακι σε κανα μαγαζι η να παω κατευθειαν σε βιζιτα? 4. απο τιμες που βρισκομαστε?
dimitriseas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
η το σαβ/κο που ερχεται η το επομενο
aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
αν θελεις παρεα στειλε μυνημαη το σαβ/κο που ερχεται η το επομενο
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
φιλε δεν λεει μια η νοτια βουλγαρια, :Sκαλησπερα παιδια,,, Διαβασα αρκετη ωρα τα post.. ειμαι εντελως ασχετος με βουλγαρια και βρισκω ενημερωμενο κοσμο εδω.. Ειμαι απο θεσαλλονικη και λεω να παω μονος Βουλγαρια να ξεσκασω για κανα σαβ/κο να φυγω παρασκευη και να γυρισω δευτερα. ειμαι 38 χρονων, αν γινεται να μου δωσετε καποιες συμβουλες, 1. σε ποια πολη προτεινετε να περασω πιο ομορφα. 2.να παρω και το αμαξι (seat ibiza 2010)? 3. παιζει να κανω δουλεια με καμακι σε κανα μαγαζι η να παω κατευθειαν σε βιζιτα? 4. απο τιμες που βρισκομαστε?
αν θες κατι καλο απο πλεβεν κ πανω
αλλα κατ ουσια απο βουκουρεστι κ πανω
εγω ανεβαινω οδικα με το αμαξι μου λογω δουλειας καθε μηνα,αν θες σε παιρνω μαζι,σταματαμε πλεβεν η βουκουρεστι,κ γυριζεις μονος σου με μπας,,6-7 ωρες νομιζω,αποβουκουρεστι σαλονικα,,στειλε πμ,μεχρι την αλλη βδομαδα υπολογιζω να ανηφορισω..
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Εχεις καμια συγγενεια με τον κωστα τον κουστουματο;φιλε δεν λεει μια η νοτια βουλγαρια, :S
εγω ανεβαινω οδικα με το αμαξι μου λογω δουλειας καθε μηνα,αν θες σε παιρνω μαζι,σταματαμε πλεβεν η βουκουρεστι,κ γυριζεις μονος σου με μπας,,6-7 ωρες νομιζω,αποβουκουρεστι σαλονικα,,στειλε πμ,μεχρι την αλλη βδομαδα υπολογιζω να ανηφορισω..
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ean δεν τρολαρειςΕχεις καμια συγγενεια με τον κωστα τον κουστουματο;
γινε πιο σαφης
κωστας κι εγω,τωρα το "κουστουματος"..δεν μου λεει κατι..
aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
εγω ψαχνω παρεα για να ανεβω .αν θελεις στειλε πληροφοριες σε μυνημαφιλε δεν λεει μια η νοτια βουλγαρια, :S
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
πολλα παιζουνγεια σας συναθλητες!! θα ηθελα να ρωτησω για Βουλγαρια?? μπορει καπιος να πει τιμες???θα παω τρεις φιλους μου και θα ηθελα και να μου πει τι παιζει στα Σοφια??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K