παιδια σαντανσκι, απο κατι φιλους σαλονικιους που εχω, ανεβαινανε μονο για να ψωνισουνε ρουχα μαιμουδες...εσκαγε μυτη ο καθενας με ενα σακο στη πλατη και με κανα κατοσταρι ευρω περνανε παπουτσακια timberland, levis τζινακια και αλλες μαρκες γνωστες και γυριζανε αυθημερον...δε πρεπει να παιζει τιποτε αλλο εκει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 543K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
ειδεικα οταν μιλαμε για ατομο το οποιο εκατσε 3 χρονακια και ξερει μου φενεται περιεργο!!ουτε καταδυανια δεν θα σκεφτομουνα να παω στο σαντανσκι αν ειχα κατσει 3 χρονια Σοφια!!οτι και να ναι θα την ξερεις....και ατομο τετοιο να σαι σπιτι σχολη...καπου θα χεις γυρισει!!
να ω οτι μιλουσαμε για ατομο που δεν ξερει να πω ναι....θα παει Σαντανσκι!!
τελος παντων ας μην το κουρασουμε και πολυ το θεμα!!
αν ο αρχηγος θελει να παει Σαντανσκι ας παει και καλα να περασει!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
θα σου πω τι εχω δει εγω αλλα μολις επιστρεψω σε μια ωριτσα!!!ξέρει κανείς συναγωνιστής κάτι για Βάρνα?
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
η Βαρνα ειναι πολυ ωραια για καλοκαιρακι!!!χειμωνα δεν πολυαξιζει επειδη ειναι επαρχια!!καλοκαιρακι ομως γινεται ενας πανικος!!εχω περασει και χειμωνα και καλοκαιρι και ανοιξη!!!
συνηθως το καλοκαιρι μαζευεται η μιση Βουλγαρια στην βαρνα και γινεται το ελα να δεις...!ειδεικα ΣΚ....πανικος!!!!κατι σαν την Χαλκιδικη!!!
εχει κατι παραλιες πολλων χιλιομετρων.....ιδιωτικες και μη...!waterland τσουληθρες....τεραστια ξενοδοχεια με τρουλους...
εχει πολυ ζωη πολλα beach bar πολυ μουνι μα πολυ μουνι....!!!!οχι απλα να χορτασει το ματι σου αλλα να πηξει!!!
για μενα χειμωνα αξιζει να πας Σοφια και κανα βουνο!!!
δεν πας χειμωνα στην θαλασσα και καλοκαιρι στο βουνο!!
καθε πραγμα στομ καιρο του........
συνηθως το καλοκαιρι μαζευεται η μιση Βουλγαρια στην βαρνα και γινεται το ελα να δεις...!ειδεικα ΣΚ....πανικος!!!!κατι σαν την Χαλκιδικη!!!
εχει κατι παραλιες πολλων χιλιομετρων.....ιδιωτικες και μη...!waterland τσουληθρες....τεραστια ξενοδοχεια με τρουλους...
εχει πολυ ζωη πολλα beach bar πολυ μουνι μα πολυ μουνι....!!!!οχι απλα να χορτασει το ματι σου αλλα να πηξει!!!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
σε αυτο συμφονω μαζι σου.ισως να μας δουλευει οτι ηταν Σοφια 3 χρονια.ποιος ξερει?ή σπουδαζε Βουλγαρια και δεν εμενε Σοφια.εμενε Ελλαδα και ανεβαινε μονο στης εξετασεις και πληρωνε τα μαθηματα!παρα πολλοι τετοιοι φοιτητες υπαρχουν!ειδεικα οταν μιλαμε για ατομο το οποιο εκατσε 3 χρονακια και ξερει μου φενεται περιεργο!!ουτε καταδυανια δεν θα σκεφτομουνα να παω στο σαντανσκι αν ειχα κατσει 3 χρονια Σοφια!!οτι και να ναι θα την ξερεις....και ατομο τετοιο να σαι σπιτι σχολη...καπου θα χεις γυρισει!!
Βαρνα δεν εχω παει.εμεινα ομως Μπουργκας ενα μηνα περιπου τον Οκτωβριο του 1992.ειχα παει φοιτητης αλλα δεν μου αρεσε καθολου μικρη πολη.και η Βουλγαρια δεν μου πολυαρεσε.και τα παρατησα γυρισα Ελλαδα και πηγα Ρωσσια 9 Νοεμβριου του 1992.η Βαρνα ειναι πολυ ωραια για καλοκαιρακι!!!χειμωνα δεν πολυαξιζει επειδη ειναι επαρχια!!καλοκαιρακι ομως γινεται ενας πανικος!!εχω περασει και χειμωνα και καλοκαιρι και ανοιξη!!!
οκ , ας τα παρουμε με την σειρά.
Μονο τους 2 πρωτους μου μηνες εκανα παρεα με ελληνες και πηγαινα σε ελληνικά μαγαζιά.
Πηρα μεταγραφή και έφυγα για να μην μείνω μονιμα. ΟΣΟ και τέλεια να περνούσα , έκανα ( ευτυχως;) μια συνειδητη επιλογή να μην κάτσω εκεί.
Σόφια δεν μπορώ να πάω γιατί έχω φίλους πάνω ( ανθρώπους που κυκλοφορούν με πινακίδες 1010 , 6969 , 9999 όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν).Αν λοιπόν ανέβω , όλο και κάποιο μάτι θα με δει, και φυσικά θα πρέπει να πιω και από ένα μπουκάλι βότκα με τον καθένα μια και έχουμε 2-3 χρόνια να βρεθούμε. Εγώ απλά ήενα να πάω με εναν φίλω σε ενα ξενοδοχείο - σπα , να κάνω όλη μέρα μασαζ , χαμαμ και όοοολα αυτά τα ξεκουραστικά μαραφέτια , και το βραδάκι να ρίχνουμε και εναν ανετο που@#$ χωρίς το αγχος θα μου κατσει/δε θα μου κατσει.
Δεν είναι δλδ σεξ τριπ. Για αυτό και ήθελα να μην οδηγάω πολύ , να μην χρειάζεται να ασχοληθώ με πολλά , να χαλαρώσω.
Report 1
Το ξενοδοχείο μέτριο , το σπά καλούτσικο , η πηγή-πισήνα ειναι κρύα , ( αχ αγγιστρο ... )
Το σαντάνσκι είναι μάλον όπως τα λέτε ψώφιο. Αν ήταν ποτέ ζωντανό δλδ
Στο Παουτάλια 2 κοριτσάκια που απλά "κάνουν την δουλειά τους" για όσους δενέχουν δυσκολα γούστα.
Δεν τις έδινε ο νταβάς για όλο το ωράδυ γιατί πήγαμε νωρις και ήταν και παρασκευή. Έτσι πήραμε 2 ώρες με 70€
Όπως και να είναι , αν είσαι με ενα φίλο και κάνεις ωραία κατάσταση , 4 άτομα σε ένα δωμάτιο μπορούν να κάνουν πολλα :-)
Πάω να τσιμπήσουμε τπτ και να βγούμε για "ψώνια"
του μπι κοντινιουντ σουν ...
Μονο τους 2 πρωτους μου μηνες εκανα παρεα με ελληνες και πηγαινα σε ελληνικά μαγαζιά.
Πηρα μεταγραφή και έφυγα για να μην μείνω μονιμα. ΟΣΟ και τέλεια να περνούσα , έκανα ( ευτυχως;) μια συνειδητη επιλογή να μην κάτσω εκεί.
Σόφια δεν μπορώ να πάω γιατί έχω φίλους πάνω ( ανθρώπους που κυκλοφορούν με πινακίδες 1010 , 6969 , 9999 όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν).Αν λοιπόν ανέβω , όλο και κάποιο μάτι θα με δει, και φυσικά θα πρέπει να πιω και από ένα μπουκάλι βότκα με τον καθένα μια και έχουμε 2-3 χρόνια να βρεθούμε. Εγώ απλά ήενα να πάω με εναν φίλω σε ενα ξενοδοχείο - σπα , να κάνω όλη μέρα μασαζ , χαμαμ και όοοολα αυτά τα ξεκουραστικά μαραφέτια , και το βραδάκι να ρίχνουμε και εναν ανετο που@#$ χωρίς το αγχος θα μου κατσει/δε θα μου κατσει.
Δεν είναι δλδ σεξ τριπ. Για αυτό και ήθελα να μην οδηγάω πολύ , να μην χρειάζεται να ασχοληθώ με πολλά , να χαλαρώσω.
Report 1
Το ξενοδοχείο μέτριο , το σπά καλούτσικο , η πηγή-πισήνα ειναι κρύα , ( αχ αγγιστρο ... )
Το σαντάνσκι είναι μάλον όπως τα λέτε ψώφιο. Αν ήταν ποτέ ζωντανό δλδ
Στο Παουτάλια 2 κοριτσάκια που απλά "κάνουν την δουλειά τους" για όσους δενέχουν δυσκολα γούστα.
Δεν τις έδινε ο νταβάς για όλο το ωράδυ γιατί πήγαμε νωρις και ήταν και παρασκευή. Έτσι πήραμε 2 ώρες με 70€
Όπως και να είναι , αν είσαι με ενα φίλο και κάνεις ωραία κατάσταση , 4 άτομα σε ένα δωμάτιο μπορούν να κάνουν πολλα :-)
Πάω να τσιμπήσουμε τπτ και να βγούμε για "ψώνια"
του μπι κοντινιουντ σουν ...
Παιδια καλημερα.Εχω ορισμενες ερωτησεις να κανω και θα μου ηταν πολυ χρησιμη η βοηθεια σας.Σκεφτομαι να παω στη Σοφια για ΠΣΚ.Θα ηθελα ομως να ξερω καποια πραγματα πρωτα,και αν μπορει καποιος να με βοηθησει.Προσφατα ταξιδεψα Βελιγραδι και αν εξαιρεσεις το περασμα απο σκοπια ολα τα αλλα τελεια.Για Σοφια τωρα ,καταρχην μενω θεσσαλονικη οπωτε ως το προμαχωνα με αμαξι θα παω.Μετα τι να κανω ?να συνεχισω με αμαξι ως την σοφια?πρωτον ο δρομος ειναι ασφαλης? ,μπατσους που γραφουν εχει ?τηρεις το οριο ταχυτητας?εκει στην σοφια υπαρχει κινδυνος να παρκαρεις το αμαξι και να στο κλεψουν?γιατι στο παρελθον ακουγοταν πολυ αυτο το ενδεχομενο.Απο ξενοδοχεια εκει τι παιζει?Βλεπω σε site διαφορα αλλα δεν ξερω.Κανενα καλο να προτεινεται και οικονομικο?ποσες ωρες δρομος ειναι απο τα συνορα?παω και για σεχ τριπ και για διασκεδαση .ευχαριστω σε οποιον ενδιαφερθει.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Γενικά όλη η κατηγορία του sex-trip
Είναι πολύ φτωχή σε ενημέρωση και θα παρακαλούσα να μεταφέρουμε ότι εμπειρίες πρόσφατες έχουμε για να εμπλουτίσουμε την κατηγορία του sex-trip .
Λοιπόν 5 ήμερη χαλάρωση πρίν 2 εβδομάδες στην Σόφια.
Αναχώρηση στις 14,00 μμ από Θεσσαλονίκη με ΙΧ απόσταση 300 χλμ + 300 επιστροφή. κόστος βενζίνας με επιστροφή Θεσσαλονίκη 100 € διόδια 5 € . χρόνος ταξιδιού 4 ώρες και 30 λεπτά έως 5 ώρες . Ο δρόμος είναι στενός και κακής ποιότητας όπως ήταν παλιά η εθνική οδός Θεσσαλονίκης _ Αθήνα. Δεν έχεις δυνατότητα να αναπτύξεις μεγάλες ταχύτητες τα δε μπλόκα της αστυνομίας ελάχιστα έως μηδαμινά.
Άφιξη στο Ξενοδοχείο RONDINA κόστος 60 έως 80 € δίκλινο ανάλογα τις υπηρεσίες.
Έχοντας την κούραση του ταξιδιού + πρωινής εργασίας αποφάσισα να μείνω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου φρεσκάρισμα ξεκούραση και καθότι έχω κάνει διατριβή στα site της ανατολικής Ευρώπης τηλεφώνησα να μου στείλουν μια νεαρά ξανθιά
Με πλούσιο μπούστο και αναστήματος 1,67 κατά την Φώτο. Αντί αυτού ήρθε μια καστανή νεαρή 1,57 με 1,60 μέτριο μπούστο καλή και ευδιάθετη παρουσία πρόθυμη να ικανοποίηση κάθε τι νορμάλ για να περάσω καλά .Αγγλικά ελάχιστα.
3 ώρες παρουσίας Κόστος 170 leva + 20 leva στο ξενοδοχείο. (90 € σύνολο).
Την επόμενη ημέρα την αφιέρωσα σε ενοικίαση διαμερίσματος στο κέντρο της Σόφιας για τρείς βραδιές 150 € πολύ καλά επιπλωμένο δυνατότητα διαμονής έως
4 άτομα και χωρίς έλεγχο ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από το διαμέρισμα σου.
Επίσκεψη στο VELVET live show ωραίες κοπέλες αλλά
Β και γ κατηγορίας.
Eίσοδος 5 λέβα - ποτό 10 έως 15 λέβα - Ποτό κοπέλας από 33 λέβα και άνω prive strip 120 leva. Κόστος της κοπέλας για να την πάρεις μαζί σου
200 λέβα 1 ώρα – 300 λέβα 2 ώρες – 600 λέβα 6 ώρες το θεώρησα άκριβο και
αποχώρησα για το KLEOPATRA ίδιο κοστολόγιο με VELVET.
ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΑ πλάσματα πολύ μαυριδερά έως τσιγγάνες έφυγα τρέχοντας.
Επίσκεψη στο PLAYBOY – DOLLS.
ΕΙΣΟΔΟΣ 10 λέβα ποτό 50 λέβα κορίτσια ΑΑΑ!!!!!!!! Ότι καλύτερο αντίκρισα στη Σόφια. Κόστος ότι ακριβότερο υπάρχει σε ολόκληρη την Ευρώπη ξεκινούν από 1000 λέβα για ολονύκτια παρέα εντός του καταστήματος και η κατώτερη τιμή 200 λέβα για ολιγόλεπτη παρέα με ποτό χωρίς σεξ.
Μετά το ποτό μου και μόνον την κοπάνησα έφυγα.
Επίσκεψη στην KONTESSA διάλεξα μια από τις 7 κοπέλες
κόστος 100 λέβα 1 ώρα - 150 λέβα 2 ώρες κλπ .
παρότι είχε πολύ καλά προσόντα η κοπέλα ήταν σαν να έκανε αγγαρεία. Την επόμενη φορά θα διαλέξω άλλο κομμάτι.
Επίσκεψη στο KAMA SOUTRA χαμός από γυναίκες αλλά και πελάτες
Τιμές ίδιες με velvet kai kleopatra σαν να είναι συνεννοημένα αυτά τα καταστήματα.
Τις επόμενες αγορές μου τις έκανα μέσω Ιντερνέτ το αποτέλεσμα είναι πάντα
Ανάλογο της προσφοράς και της ζήτησης.
Σίγουρα άλλα βλέπεις στη αγγελία και άλλα εμφανίζονται.
Συμπέρασμα μπορείς να πληρώσεις ακριβά και φθηνά και να περάσεις καλά
Πάντως τα κορίτσια ΑΑΑ θα τα πληρώσεις τουλάχιστον 100 € την ώρα
Για β και γ διαλογής οι τιμές είναι από 60 έως 80 λέβα την ώρα.
To καλύτερρο ειναι να βλέπεις και να αγοράζεις ξέρεις αν αξίζει τα λεφτά που θα διαθέσεις.
Αυτά προς το παρόν την επόμενη εβδομάδα θα πάω για δυο βράδια και ελπίζω να σας ενημερώσω με νεώτερα ( έχω και άλλα να γράψω αλλά δεν θέλω να σας κουράσω).
Είναι πολύ φτωχή σε ενημέρωση και θα παρακαλούσα να μεταφέρουμε ότι εμπειρίες πρόσφατες έχουμε για να εμπλουτίσουμε την κατηγορία του sex-trip .
Λοιπόν 5 ήμερη χαλάρωση πρίν 2 εβδομάδες στην Σόφια.
Αναχώρηση στις 14,00 μμ από Θεσσαλονίκη με ΙΧ απόσταση 300 χλμ + 300 επιστροφή. κόστος βενζίνας με επιστροφή Θεσσαλονίκη 100 € διόδια 5 € . χρόνος ταξιδιού 4 ώρες και 30 λεπτά έως 5 ώρες . Ο δρόμος είναι στενός και κακής ποιότητας όπως ήταν παλιά η εθνική οδός Θεσσαλονίκης _ Αθήνα. Δεν έχεις δυνατότητα να αναπτύξεις μεγάλες ταχύτητες τα δε μπλόκα της αστυνομίας ελάχιστα έως μηδαμινά.
Άφιξη στο Ξενοδοχείο RONDINA κόστος 60 έως 80 € δίκλινο ανάλογα τις υπηρεσίες.
Έχοντας την κούραση του ταξιδιού + πρωινής εργασίας αποφάσισα να μείνω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου φρεσκάρισμα ξεκούραση και καθότι έχω κάνει διατριβή στα site της ανατολικής Ευρώπης τηλεφώνησα να μου στείλουν μια νεαρά ξανθιά
Με πλούσιο μπούστο και αναστήματος 1,67 κατά την Φώτο. Αντί αυτού ήρθε μια καστανή νεαρή 1,57 με 1,60 μέτριο μπούστο καλή και ευδιάθετη παρουσία πρόθυμη να ικανοποίηση κάθε τι νορμάλ για να περάσω καλά .Αγγλικά ελάχιστα.
3 ώρες παρουσίας Κόστος 170 leva + 20 leva στο ξενοδοχείο. (90 € σύνολο).
Την επόμενη ημέρα την αφιέρωσα σε ενοικίαση διαμερίσματος στο κέντρο της Σόφιας για τρείς βραδιές 150 € πολύ καλά επιπλωμένο δυνατότητα διαμονής έως
4 άτομα και χωρίς έλεγχο ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από το διαμέρισμα σου.
Επίσκεψη στο VELVET live show ωραίες κοπέλες αλλά
Β και γ κατηγορίας.
Eίσοδος 5 λέβα - ποτό 10 έως 15 λέβα - Ποτό κοπέλας από 33 λέβα και άνω prive strip 120 leva. Κόστος της κοπέλας για να την πάρεις μαζί σου
200 λέβα 1 ώρα – 300 λέβα 2 ώρες – 600 λέβα 6 ώρες το θεώρησα άκριβο και
αποχώρησα για το KLEOPATRA ίδιο κοστολόγιο με VELVET.
ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΑ πλάσματα πολύ μαυριδερά έως τσιγγάνες έφυγα τρέχοντας.
Επίσκεψη στο PLAYBOY – DOLLS.
ΕΙΣΟΔΟΣ 10 λέβα ποτό 50 λέβα κορίτσια ΑΑΑ!!!!!!!! Ότι καλύτερο αντίκρισα στη Σόφια. Κόστος ότι ακριβότερο υπάρχει σε ολόκληρη την Ευρώπη ξεκινούν από 1000 λέβα για ολονύκτια παρέα εντός του καταστήματος και η κατώτερη τιμή 200 λέβα για ολιγόλεπτη παρέα με ποτό χωρίς σεξ.
Μετά το ποτό μου και μόνον την κοπάνησα έφυγα.
Επίσκεψη στην KONTESSA διάλεξα μια από τις 7 κοπέλες
κόστος 100 λέβα 1 ώρα - 150 λέβα 2 ώρες κλπ .
παρότι είχε πολύ καλά προσόντα η κοπέλα ήταν σαν να έκανε αγγαρεία. Την επόμενη φορά θα διαλέξω άλλο κομμάτι.
Επίσκεψη στο KAMA SOUTRA χαμός από γυναίκες αλλά και πελάτες
Τιμές ίδιες με velvet kai kleopatra σαν να είναι συνεννοημένα αυτά τα καταστήματα.
Τις επόμενες αγορές μου τις έκανα μέσω Ιντερνέτ το αποτέλεσμα είναι πάντα
Ανάλογο της προσφοράς και της ζήτησης.
Σίγουρα άλλα βλέπεις στη αγγελία και άλλα εμφανίζονται.
Συμπέρασμα μπορείς να πληρώσεις ακριβά και φθηνά και να περάσεις καλά
Πάντως τα κορίτσια ΑΑΑ θα τα πληρώσεις τουλάχιστον 100 € την ώρα
Για β και γ διαλογής οι τιμές είναι από 60 έως 80 λέβα την ώρα.
To καλύτερρο ειναι να βλέπεις και να αγοράζεις ξέρεις αν αξίζει τα λεφτά που θα διαθέσεις.
Αυτά προς το παρόν την επόμενη εβδομάδα θα πάω για δυο βράδια και ελπίζω να σας ενημερώσω με νεώτερα ( έχω και άλλα να γράψω αλλά δεν θέλω να σας κουράσω).
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
οχι δεν μας κουραζεις καθολου!γραψε μας κι΄αλλα.κανεις πολυ καλη αναλυση του θεματος με πολλες λεπτομεριες.μπραβο!!!!Αυτά προς το παρόν την επόμενη εβδομάδα θα πάω για δυο βράδια και ελπίζω να σας ενημερώσω με νεώτερα ( έχω και άλλα να γράψω αλλά δεν θέλω να σας κουράσω).
Δ
Διαγραμμένο μέλος 36125
Επισκέπτης
Καλησπερα Συντροφοι.Λεω να παω στα κοντα Σοφια για 2 νυχτες,εχετε να προτεινετε καποιο χοτελ (οχι για ακριβα γουστα,φτηνο και καλο),επεισης καποιο μπαρακι η κλαμπ που να εχει παιχνιδι,γενικα οσοι ειστε γνωστες για διασκεδαση τι προτεινετε? Θα παω με εναν φιλο η μονος μου και θα βρεθω με μια γκομενα που με συστησε μια φιλη βουλγαρα.Εχω ακουσει για ενα 7 οροφο πολυκαταστημα με ρουχα που εχει και μαημουδες το ξερει κανεις? η καποιο με μαημου ρουχα.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Φίλε μου καλως να έρθεις στην χώρα του CLOPY RIGHT μήν ψάχνεις συγκεκριμένο μαγαζί για να αγοράσεις επώνυμα μαιμου ολη η αγορά τους ειναι γεμάτη απο αυτά.
Στα επώνυμα ORIGINAL καταστήματα οι τιμές ειναι ιδιες με Ελλάδα.
Λίγο παραπάνω μπορείς να διαβάσεις και αν έχεις διαθεση ψαξε εδώ.:
ΔΙΑΜΟΝΗ
Λοιπόν καλά να περάσεις απαιτείτε η αναφορά σου για το πως πέρασες που πήγες και τι έκανες.
Στα επώνυμα ORIGINAL καταστήματα οι τιμές ειναι ιδιες με Ελλάδα.
Λίγο παραπάνω μπορείς να διαβάσεις και αν έχεις διαθεση ψαξε εδώ.:
ΔΙΑΜΟΝΗ
Λοιπόν καλά να περάσεις απαιτείτε η αναφορά σου για το πως πέρασες που πήγες και τι έκανες.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Ανέβηκα για δυο βράδια Π/Σ 12 & 13 /12/2008.
Προσοχή παιδιά πολλα μπλόκα αυτη τη φορά στους δρόμους βασικά προσέξτε να μην υπερβαίνετε το οριο ταχύτητας καλού κακού έχετε μεσα στο δίπλωμα κανενα 10 ευρο για καφέ προκειμένου να μπλέξετε με προστιμα κλπ. και να είστε φιλικοί μαζί τους.
αυτή τη φορά ειχα κανονίση τα ραντεβού μου από Ελλάδα πέρασα υπέροχα εντός του δωματιου HOTEL RODINA ( times Σ/Κ στάνταρτ δωμάτιο δίκλινο 44 €
ΛΟΥΞ δικλινο 80 € ).
Δέν έχω να πω πολλά διότι έφθασα την παρασκευή το Βράδι στις 22.00 ραντεβού κανονισμένο στις 22.30 στο δωμάτιο με ένα αστερι 22 ΜΑΙΩΝ 170 - 55 ΚΓ.
(150 λέβα 2 ωρες - 200 λεβα 3 ωρες - 300 λέβα 6 ώρες) τήν πήρα 6 ώρες επί δυο ημέρες αποτέλεσμα να μήν μπορω να πάρω τα ποδια μου, ουτε μήνα του μέλιτος νά έκανα. (1 € = 1,95 leva)
Πρωι Κυριακής επέστρψα στα πάτρια εδάφη.
Προσοχή παιδιά πολλα μπλόκα αυτη τη φορά στους δρόμους βασικά προσέξτε να μην υπερβαίνετε το οριο ταχύτητας καλού κακού έχετε μεσα στο δίπλωμα κανενα 10 ευρο για καφέ προκειμένου να μπλέξετε με προστιμα κλπ. και να είστε φιλικοί μαζί τους.
αυτή τη φορά ειχα κανονίση τα ραντεβού μου από Ελλάδα πέρασα υπέροχα εντός του δωματιου HOTEL RODINA ( times Σ/Κ στάνταρτ δωμάτιο δίκλινο 44 €
ΛΟΥΞ δικλινο 80 € ).
Δέν έχω να πω πολλά διότι έφθασα την παρασκευή το Βράδι στις 22.00 ραντεβού κανονισμένο στις 22.30 στο δωμάτιο με ένα αστερι 22 ΜΑΙΩΝ 170 - 55 ΚΓ.
(150 λέβα 2 ωρες - 200 λεβα 3 ωρες - 300 λέβα 6 ώρες) τήν πήρα 6 ώρες επί δυο ημέρες αποτέλεσμα να μήν μπορω να πάρω τα ποδια μου, ουτε μήνα του μέλιτος νά έκανα. (1 € = 1,95 leva)
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
οχι δεν μας κουραζεις καθολου!γραψε μας κι΄αλλα.κανεις πολυ καλη αναλυση του θεματος με πολλες λεπτομεριες.μπραβο!!!!
Φιλε μου το θέμα ειναι να ενεργοποιήσουμε και τα υπόλοιπα μέλη του φορουμ να γράφουν σχετικά με το που πανε και τι εμπειρίες αποκτούν στα ταξίδια τους.
Διαβάζω ταχτικά τα θεματά σου εδώ και πολλούς μήνες το θέμα είνα να διαβάζω και τις εμπειρίες των υπολοιπων μελλών εκτός αν δέν έχουν να μας πουν τίποτα και αρκούνται να διαβάζουν μόνο.
Karaboujouklis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σύντροφοι με πολύ χαρά ξαναβρίσκω το site.Λοιπόν και σε μένα κάποια βοήθεια. Θα είμαι Βουδαπέστη 25 και 26/12.Πάω με τουριστικό γραφείο, θα μείνουμε σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, αλλά δεν ρώτησα σε ποιο. Μήπως κάποιος μπορεί να μου συστήσει για τα απογεύματα κάποιο πολυκατάστημα για να αγοράσω κάτι και να περάσω 2-3 ώρες; Αν είναι δυνατόν με οικονομικές, κάπως, τιμές.Περιμένω απάντηση.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ??? ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ??Σύντροφοι με πολύ χαρά ξαναβρίσκω το site.Λοιπόν και σε μένα κάποια βοήθεια. Θα είμαι Βουδαπέστη 25 και 26/12.Πάω με τουριστικό γραφείο, θα μείνουμε σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, αλλά δεν ρώτησα σε ποιο. Μήπως κάποιος μπορεί να μου συστήσει για τα απογεύματα κάποιο πολυκατάστημα για να αγοράσω κάτι και να περάσω 2-3 ώρες; Αν είναι δυνατόν με οικονομικές, κάπως, τιμές.Περιμένω απάντηση.
ΔΕΣ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΠΙΣΩ
Δωσε περισσοτερες πληροφοριες για το πως εκλεισες ραντεβου απο Ελλαδα? Οι τιμες ειναι αρκετα καλες απο πιο site ειναι?Ανέβηκα για δυο βράδια Π/Σ 12 & 13 /12/2008.
ΛΟΥΞ δικλινο 80 € ).
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Λίγο παραπανω σας έγραψα κάποιες διευθύνσεις ψαχτε το λίγο
πχ. μεσω www. bulgariamodels.com sta sex directories.
μεταφράσεις των Βουλγαρικων που δεν καταλαβαίνετε μέσω google translator.
Προτιμιστε τις νεαρες που δεν ανηκουν σε club.και 'ερχονται σε δικό σου
χώρο διοτι ορισμένες δέχονται μόνο στο διαμερισμά τους.
πχ. μεσω www. bulgariamodels.com sta sex directories.
μεταφράσεις των Βουλγαρικων που δεν καταλαβαίνετε μέσω google translator.
Προτιμιστε τις νεαρες που δεν ανηκουν σε club.και 'ερχονται σε δικό σου
χώρο διοτι ορισμένες δέχονται μόνο στο διαμερισμά τους.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
φιλε μου δές τις προιγουμενες και σημερινή μου αναφορα στο θέμα.Δωσε περισσοτερες πληροφοριες για το πως εκλεισες ραντεβου απο Ελλαδα? Οι τιμες ειναι αρκετα καλες απο πιο site ειναι?
Μέσω Ιντερνετ στις διευθύνσεις που αναφέρω υπάρχουν τηλέφωνα και φοτο των εσκορτς κάνεις την επιλογή σου και κλείνης το ραντεβού αρκεί να ξέρεις που θα μείνης διεύθυνση στη Σόφια.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 9K