Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
σκευτομαι να κανω το πρωτο μου ταξιδι στην βουλγαρια οτι καλο πρωτεινετε θα το εκτειμησω.μπορω να εχω γυναικα για ολη την μερα;τιμες κ.α.βοηθειστε συναγωνιστες

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Υπαρχει στο forum εκει που λεει "Εκτος Ελλαδος γενικα" ολοκληρο θεμα για την Βουλγαρια.Θα βρεις χρησιμες πληροφοριες..

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Σωστά. Το θέμα συγχωνεύτηκε...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΚ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ
Σαντάνσκι έχω πάει...να μείνεις στο ξενοδοχείο Σβετι Νίκολα(Αγ.Νικόλαος)...5* και είχα πληρώσει 25 ? την βραδιά για 2κλινο...από γκόμενες δεν είχε τότε(πριν 2 χρόνια) τίποτε αξιόλογο...πολλά μπάζα και τιμές για Βουλγαρία ακριβές...αυτά στα λέω αν δεν έχεις πάει...αν έχεις πάει σίγουρα έχεις δικιά σου άποψη...καλά να περάσεις....
Υ.Γκαι να ξέρεις πως Σ/Κ οι τιμές ανεβαίνουν

Επισκέπτης
Σαντάνσκι έχω πάει...να μείνεις στο ξενοδοχείο Σβετι Νίκολα(Αγ.Νικόλαος)...5* και είχα πληρώσει 25 ? την βραδιά για 2κλινο...από γκόμενες δεν είχε τότε(πριν 2 χρόνια) τίποτε αξιόλογο...πολλά μπάζα και τιμές για Βουλγαρία ακριβές...αυτά στα λέω αν δεν έχεις πάει...αν έχεις πάει σίγουρα έχεις δικιά σου άποψη...καλά να περάσεις....
Υ.Γκαι να ξέρεις πως Σ/Κ οι τιμές ανεβαίνουν

Φιλαράκι στο Σαντάνσκι δεν υπάρχει ξενοδοχείο 5 ***** . Τα καλύτερα ξενοδοχεία στην περιοχή είναι το SANDANSKI INTERNATIONAL 4**** (στο τέρμα του πεζόδρομου) και το ολοκαίνουργιο MEDITE επίσης 4****(εκτός κέντρου).

Το St NIKOLA είναι 3*** καλό για τα λεφτά του αλλά με πολύ μικρά δωμάτια βέβαια έχει την καλύτερη τοποθεσία , βρίσκεται στην καρδιά του πεζόδρομου . Στο υπόγειο έχει club, cazino , spa(ΌΛΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ) και ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ...

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ .

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο Νιο...γράψε λάθος...αλλά ήταν τόσο καλό το Σβέτι Νίκολα που μου είχε μείνει η εντύπωση πως ήταν 5*...στο ισόγειο που είναι από την μία τα μπουζούκια και από την άλλη το στριπτιζάδικο είχε πλάκα....και ο τσολιάς στην πόρτα στα μπουζούκια που μόλις έμπαινες σε ρώταγε αν θές καμιά κοπέλα....χεχεχεχεχεχε

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
επιβεβαιωνω οτι το καλυτερο ξενοδοχειο ειναι το santaski

με ΔΙΑΦΟΡΑ απο ΟΛΑ. Καλο και το αγιος Νικολαος αλλα καμια σχεση.

Το Σαντασκι ξενοδοχειο απο τον πεζοδρομο είναι 100-200 μετρα.
Απλα ξεκιναει απο την αρχη του πεζοδρομου.  Για να φτασεις στα Αμελιε πας ανετα με τα πόδια εντος περιπου 5-6 λεπτων.
Αλλωστε κανεις δεν παιρνει ταξι για να περπατησει ενα πεζοδρομο 10 λεπτων ! ¨οπως κατεβαινεις περιπου στη μεση και δεξια ειναι το Αμελιε. Κατεβαινεις ενα υπογειο (σκαλα) και εχει γυναικες. οχι τεραστιο αριθμο βεβαια. Θα βρεις και καμια καλη.Οι τιμες είναι οντως 50 η ωρα και 10 καθε εξτρα ωρα. 100 ολο το βραδυ. Εξηγησου απο την αρχη με τι γκομενα και το νταβα γιατι οντως κανουν μαλακιες. Εγω την πατησα μια φορα και εβαλα μιαλο.Στην επομενη την καταφερα πιπα χωρις σκουφο και χυσιμο στο στομα! την πηδηξα και 3 φορες σε 2 ωρες χωρις προβλημα. ενοειται να μην το μαθει ο νταβας...αν ειστε και εμφανισιμοι κατι γινεται!
Στο πηδημα βεβαια παντα σκουφο.

Το καλυτερο ξενοδοχειο για να βρειτε πληθωρα γυναικων λεγεται

young (γιουγκ) και καλυτερα να παρετε ταξι να πατε εκει
και να πειτε στον ταριφα να σας περιμενει για να σας παει πισω στο Σαντασκι ξενοδοχειο. Περιτο να πω οτι κανεις στο Σαντασκι δεν εελγχει αν παιρνεις γκομενα ποτε μπαινεις ποτε βγαινεις και θα εχετε τεραστια ανεση να αλλαζετε και συνεχως γυναικες!

Εγο πηδηξα μια 24αρα απο young αλλα επαθα πλακα γιατι ειχε 2
κομματια μιλαμε αλλο πραγμα...

το Αμελιε εχει καμια 12αρια γυναικες και το Γιουγκ
περιπου στις 30. Καθε καποιο διαστημα κανουν ανανεωση και φυσικα
Δεν δουλευουν ολες καθε μερα,αλλα το 80-90%.
(περιοδος-δουλειες κτλ)

Ελπιζω να βοηθησα παιδια...οτι λεω είναι εγκυρο,τα εζησα
απο κοντα!

Μακρια απο γυφτους...θελουν να σας φανε λεφτα...

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εχει και ενα ελληνκο φαγαδικο στη μεση του πεζοδρομου οπως
κατεβαινουμε στη μεση  περιπου και αριστερα! Το εχει ενας
ΕλληνοΒουλγαρος και θα βρειτε και χωριατικες σαλατες κτλ!!!
Πληρες γευμα με Κρεατα κτλ καποθ 6-7 ευρω και με πατατες
και κοκα κολα και τζατζικι!!! Το εχει πιασει το νοημα!!!
Θα το καταλαωετε γιατι το μαγαζι ειναι φισκα!

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες. την παρασκευη 25/5 φευγο για σαντανσκι και γυρναω την κυριακη. οποιος θελει να ερθει ας στειλει πμ

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
θα γινετε χαμος εκει το 3μερο  ολη η βορεια ελλαδα εκει παει
καλα να περασεις

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
ρε παιδιά απο δράμα έχει πάει κανίς στην βουλγαρια ; τη παιζι κατά εκεί; :think:

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Γεια σας μάγκες,

Ξέρει κανείς, για να κάνεις κατάσταση με γκόμενες σε bar κ.τ.λ. (όχι επί πληρωμή ή τουλάχιστο όχι άμεση) το Σαντάσκυ είναι οκ (δηλ. τα μαγαζιά έχουν κόσμο το βράδυ) ή πρέπει να πας Σόφια;

Αν ξέρει κανείς και συγκεκριμένα μαγαζιά που μαζεύουν καλά μωρά κάθε πληροφορία είναι καλοδεχούμενη δημοσίως ή σε PM.

Ευχαριστώ εκ των προταίρων.

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Στο Σαντασκι φιλε δεν νομιζω να κανεις τιποτα,2-3 μαγαζια εχει που πανε μονο Βουλγαροι και δειχνουν να μην πολυγουσταρουν τους Ελληνες.Αυτα βεβαια ειναι και τυχερα αλλα δεν εχω ακουσει κατι τετοιο..
Για Σοφια δεν γνωριζω,αλλα σιγουρα εκει μπορει να καταφερεις κατι.

ΥΓ:Για Σαντασκι οτι πληροφοριες θες,εδω ειμαστε..

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Στην Βουλγαρία γαμάς πολύ εύκολα μόνο αν έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο που ξέρει την πιάτσα. Αλλιώς υπάρχει κίνδυνος τώρα πια να ξοδέψεις πολλά και να μην πάρεις αυτό που ζητάς. Η εποχές που με ένα τηλ σου έφερνε ο νταβάς 3 γκόμενες στο σπίτι σου, διάλεγες μία ή και δύο και τις πήδαγες όλη νύχτα με 1000 λβ περάσανε. Για αυτό μόνο με κονέ. Για όποιον πάει vnimavaite momcheta i priatno ebane

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Έχεις λάθος φίλε stergio εδώ με 200 ευρώπουλα παίρνεις 2 για όλο το βράδυ 12-6!!! Παρεπιπτόντως από Sunny Beach ξέρει τίποτα κανείς ή θα ψάξω για το καλό του site???:))

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
παιδιά απ ότι ακούω γενικότερα αν και η κατάσταση στην Βουλγαρία είναι σαφώς καλύτερη από εδώ (που δεν είναι, θα μου πείτε;) γενικά έχει κορεστεί και πλέον δεν γαμάς για ένα κομμάτι ψωμί... Πρέπει να ψάξουμε καινούργιες και ακόμα παρθένες (μεταφορικά μιλώντας) αγορές σεξοτουρισμού!!! Να δοκιμάσουμε κάτι πιο ψαγμένο που να έχει πρόσφορο έδαφος: Μαυροβούνιο; Κροατία; Μολδαβία; Ουκρανία; Λιθουανία-Εσθονία-Λετονία;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
παιδιά απ ότι ακούω γενικότερα αν και η κατάσταση στην Βουλγαρία είναι σαφώς καλύτερη από εδώ (που δεν είναι, θα μου πείτε;) γενικά έχει κορεστεί και πλέον δεν γαμάς για ένα κομμάτι ψωμί... Πρέπει να ψάξουμε καινούργιες και ακόμα παρθένες (μεταφορικά μιλώντας) αγορές σεξοτουρισμού!!! Να δοκιμάσουμε κάτι πιο ψαγμένο που να έχει πρόσφορο έδαφος: Μαυροβούνιο; Κροατία; Μολδαβία; Ουκρανία; Λιθουανία-Εσθονία-Λετονία;
για τα κρατη που αναφερθηκες δεν ξερω αλλα για μολδαβια και ρουμανια μπορω να πω οτι τα πραγματα εχουνε αλλαξει τραγικα..!!πανε οι παλιες καλες εποχες και στην βουλγαρια που πηδουσες για ενα κοματι ψωμι..!!και οπως ειπε και ενας συναδελφος παραπανω καλο θα ειναι αν υπαρχει καποιος γνωστος ο οποιος ξερει τι πεζεται...!!αλιως......σε φαγανε αν εισαι τουριστας..!!σε γδαρανε

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Να μιλήσει και ο "ΕΙΔΙΚΟΣ" για Βουλγαρία. Ο κουμπάρος μου είναι Βούλγαρος, μένει μόνιμα Φιλιπούπολη. Και ο κολλητός μου φίλος και συνεργάτης σπούδασε Σόφια. Τελευταία επίσκεψη μου για 6 βράδια πριν περίπου 10 ημέρες. Θα μπορούσα να γράψω πολλά αλλά θα περιοριστώ στην ουσία. Δύο βράδια που έμενα Σαντάνσκι. Διαφωνώ με τους φίλους που γράφουν άλλα. Είχε μουνάρες. 50 Ευρώ η ώρα. 10 Ευρώ κάθε επιπλέον ώρα. 100 Ευρώ η βραδιά. Εκπληκτικό και καθαρό μικρό τσιγγανάκι 100 Ευρώ Η ΜΕΡΑ. Πέρασα υπέροχα. Φάγητο, ποτό, γα...ι. Θα ξαναπάω αν τα κονομήσω. Σόφια και Φιλιπούπολη άλλη ιστορία που θα γράψω κάποια άλλη στιγμή.
Υ.Γ1. Ακριβώς με το που περνάμε τα σύνορα. Μπουζούκια ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ. 5 ΜΕ 10 αρκετά καλές. Δοκιμάστε. Αξίζει το κόπο. Εγώ πήρα μια για τσιμπ....ι στο αυτοκίνητο. 20 Ευρώ.

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Συνάδελφε bestathens1972 μου εξηγείς όταν λες πως εδώ παίρνεις με 200 ευρώ 2 για όλο το βράδυ; Για πού αναφέρεσαι;  Θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom