Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
την πέμπτη (15/03) πάω Σόφια, αν κάποιος φίλος του σιτε θα είναι εκει ασ στείλει σημερα-αριο ένα π.μ. για να βρεθουμε αν ειναι εκει να νυχτο-περπατισουμε αν θέλει.

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
λοιπόν φίλοι μου. Βρίκα νέες πληροφορίες σήμερα που γύριζα στην Σόφια και όταν επιστέψω αθήνα θα έχω νέες πληροφορίες να σας γράψω.

misha

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
μολις επεστρεψα απο Σοφια. ΚΑΚΑ ΝΕΑ - το αγαπημενο 5ωρο με 300 Λεβα στα Καμα Κλεο και Βελβετ πηγε στα 400 !! καλυτερα μουνια ειχε το ΚΑΜΑ. Μην ξεχασετε να φατε παγωτο με κρεπα και καπουτσινο στο JIMMYS διπλα ! DIVAKA για θεικο φαι PLANETA για cocktails !

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μολις επεστρεψα απο Σοφια. ΚΑΚΑ ΝΕΑ - το αγαπημενο 5ωρο με 300 Λεβα στα Καμα Κλεο και Βελβετ πηγε στα 400 !! καλυτερα μουνια ειχε το ΚΑΜΑ. Μην ξεχασετε να φατε παγωτο με κρεπα και καπουτσινο στο JIMMYS διπλα ! DIVAKA για θεικο φαι PLANETA για cocktails !
γραψε για τιμες οι πουτανες, ποσο εκατσες ποσο κοστισε το ταξιδι..

misha

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
100 Λεβα / ωρα στα κλαμπ , τα μισα στα διαμερισματα !  *ΣΙΝ ΣΙΤΙ* θεικο μεγα κλαμπ με τρελα μουνια ! Σοφια ειναι απλα ΘΕΙΚΑ

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ELF είχες πει κάτι για καινούριες πληροφορίες... έχεις νεότερα δεδομένα ίσως ανέβω πάλι μετά το Πάσχα!!!

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
ρε παιδες ήθελα πληροφορίες για ξενοδοχια με κοπελες η δεν ξερω οτι μερος γαμας για Σόφια !!! σκεφτομαι νανεβω απο Σερρες ... εκει καντα έχει κατι μικρες πόλεις ... να πάω; η για γάμ .... μόνο Σόφια ;;;  :helpplea: 

Stelios(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά, πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα για Βουλγαρία με πολύ υλικό και links είναι η παρακάτω:

Βέβαια οι περισσότερες παραπομπές είναι στα Βουλγάρικα, όμως τα βασικά (ηλικία, τιμές κλπ) τα καταλαβαίνουμε  ;)

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Να μη δούλευαν και οι Βουλγάρες πουτάνες όταν είχαν ψώρα καλά θα ήταν....

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αν ψωνίσει κάποιος από IVONA στη Σόφια προσοχή στην Emi πιθανότατα κουβαλάει ψώρα ... Δυστυχώς μιλάω εκ πείρας!!!  Αλλά δεν μπορώ να γράψω παραπάνω πάω να ξυστώ...! :tickedoff:

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ένα νέο strip club στην sofia που λέγετε CRAZY HORSE το έχετε ακούσει? έχει κανένας γνώμη για εκεί? Η διαφήμηση που έπεσε στα χέρια μου λέει ότι είναι 24 ωρη λειτουργίας και βρίσκετε Tzar Samuil str. 87 στον 4ο όροφο.

Αν το έχει επισκεφτεί κάποιος φίλοσ του σιτε ας αναφέρει την γνώμη του.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
απο που θα μπορουσαμε να κατεβασουμε τα βιντεο κλιπακια με τα χορευτικα των playmate στους διαγωνισμους της ρωσιας,βουλγαριας,ρουμανιας,τσεχιας κλπ....ειχε πριν 2 χρονια περιπου το ελληνικο Playboy ενα dvd με τον διαγωνισμο ομορφιας playmate romania 2004 νομιζω και ειχε ολα τα σκηνικα....βιντεο κλιπς,ποζες των κοριτσιων...τα χορευτικα τους...προσωπικες στιγμες.....κλπ.....και ηταν για πολλες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
αγαπητέ μπορείς να τα κατεβάσεις  μάλλον με το emule
έχει από το Playboy της Ρουμανίας την Νicoletta Luciu ( απίστευτη !) , μερικές Βουλγάρες, Playboy πάντα
αλλά γενικά  έχει λίγες emule πηγές , σε μένα αργούσε πολύ να κατέβει και έτσι δεν τα κατέβασα τελικά
οι Βουλγάρες πάντως  δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο . Για το Ρωσικό δεν ξέρω----

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αγαπητέ μπορείς να τα κατεβάσεις  μάλλον με το emule
έχει από το Playboy της Ρουμανίας την Νicoletta Luciu ( απίστευτη !) , μερικές Βουλγάρες, Playboy πάντα
αλλά γενικά  έχει λίγες emule πηγές , σε μένα αργούσε πολύ να κατέβει και έτσι δεν τα κατέβασα τελικά
οι Βουλγάρες πάντως  δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο . Για το Ρωσικό δεν ξέρω----

εγω επαθα πλακα με την alina lacatasu!τί μουναρος θεε μου!

Επισκέπτης
alina lacatasu -  ?
δεν την βρίσκω στα search
έτσι είναι το όνομα - η ορθογραφία ?? !!!

fk_manutd

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι σχετικά καινουργιος στο Forum.
Λέω να ανέβω καμιά βόλτα πάνω για πρώτη φορά.
Έχετε καμιά συμβουλή (τηλέφωνα, τιμές κλπ)
Το Σάββατο ανεβαίνω Σαντάνσκι και αργότερα λέω για Σόφια.
Όποια πληροφορία δεκτή.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Όποια πληροφορία δεκτή.
Σαντάνσκι είναι χάλια(απο γυναίκες)...μπαζόλες.....και ακριβά για Βουλγαρία...50 ? η 1η ώρα και μετά ανά 1 ώρα +10 ?...αλλα είναι και πολλά μπάζα εκεί...Σόφια δεν ξέρω....

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ψαξε ρε φιλε τα post που εχεουν γραφτει για βουλγαρια και αυτα που εχω γραψει εγω σε αλλα post και θα τα βρεις ολα.

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Όποια πληροφορία δεκτή.
Για ξενοδοχειο σου προτεινω το "Astra" εχει σουιτα με τζακουζι 55Ε και ειναι 50 μετρα απο τον πεζοδρομο.Γυναικες μπορεις να βρεις παντου,αλλα σε καμια περιπτωση απο τους γυφτους στον δρομο.Πηγαινε στο ξενοδοχειο "Ameli" εκει ειναι ο Tζαϊκο(νταβατζης) και στο υπογειο εχει πολλα κοριτσια.Επισης μπορεις να πας στο ξενοδοχειο του Ντραγκο(νταβατζης)δεν θυμαμαι πως το λενε.Πες σ'εναν ταριφα και θα σε παει και αυτος εχει πολλες γυναικες.
Οι τιμες ειναι 60Ε το διωρο +10Ε η καθε ωρα,100Ε ολο το βραδυ.

ΥΓ1:Μερικες γκομενες ειναι πολυ μαλακισμενες γι'αυτο θα ξεκαθαρισεις απο την αρχη το θεμα της ωρας.
ΥΓ2:Οποια αλλη πληροφορια χρειαστεις, εδω ειμαστε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom