You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βουλευτής της «Νίκης» κατέστρεψε έργα στην Εθνική Πινακοθήκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 448
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.783
- Πόντοι
- 3.446
ΟΣΟ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ, ΘΑ ΠΟΡΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ...man και πριν χαμηλά ποσοστά είχαν λόγω αποχής
αν πάει μεγαλύτερο κομμάτι του εκλογικού σώματος να ψηφίσει + όσοι νεοδημοκράτες έχουν αηδιάσει
δε θα πάρουν ούτε το 20% που δείχνουν τώρα.
έβαλαν τα χέρια τους και έβγαλαν τα μάτια τους με τον χειρισμό για τα τέμπη
ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ
Ο καλλιτέχνις ...
www.iefimerida.gr

Χριστόφορος Κατσαδιώτης: Αυτός είναι ο καλλιτέχνης τα έργα του οποίου βανδάλισε ο βουλευτής της Νίκης - iefimerida.gr
Η απεικόνιση της Παναγίας με τσιγάρο στο στόμα και να κρατά στην αγκαλιά της έναν σκελετό μωρού, αλλά και η απεικόνιση του Αγίου Γεωργίου να τρυπά με το δόρυ του μια πεταλούδα είναι τα έργα τέχνης που εξόργισαν τον βουλευτή της Νίκης, Νίκο Παπαδόπουλο.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.338
- Πόντοι
- 10.336
Ενας χριστιανοταλιμπαν εκανε φασαρια εκει που τον παιρνει για να παρει λιγα λεπτα δημοσιοτητας και επικαιροτητας μιας και το κομμα του ειναι παντελως ανυπαρκτο.
Μια "εθνικη πινακοθηκη" με τις ευλογιες του υπουργειου μπολιτισμου εκθετει σκουπιδια που θα πουλαγε πλανοδιος για 2 ευρω στο μοναστηρακι.
Ενας "καλλιτεχνης" δημιουργησε αυτες τις αηδιες για να εκφρασει τα συμπλεγματα που του προκαλεσε καποιος παπας που τον βιαζε οταν ηταν μικρος.
Και μια ολοκληρη χωρα θα ασχολειται παλι τετοιες υπερμαλακιες 24/7 για πολλες ημερες...
εξαιρετικα οπως παντα
Μια "εθνικη πινακοθηκη" με τις ευλογιες του υπουργειου μπολιτισμου εκθετει σκουπιδια που θα πουλαγε πλανοδιος για 2 ευρω στο μοναστηρακι.
Ενας "καλλιτεχνης" δημιουργησε αυτες τις αηδιες για να εκφρασει τα συμπλεγματα που του προκαλεσε καποιος παπας που τον βιαζε οταν ηταν μικρος.
Και μια ολοκληρη χωρα θα ασχολειται παλι τετοιες υπερμαλακιες 24/7 για πολλες ημερες...
εξαιρετικα οπως παντα

Απορώ γιατί δεν ζωγράφισε κάποιο συγγενικό του κοντινό πρόσωπο,με ένα καυλί στο στόμα...ή με σκατα να αναβλύζουν απ τις τρύπες του προσώπου του...
Μάλλον θα το κάνω εγώ και αν τυχόν και δεν μου το εκθέσει η εθνική πινακοθήκη θα τους γαμησω...
Μάλλον θα το κάνω εγώ και αν τυχόν και δεν μου το εκθέσει η εθνική πινακοθήκη θα τους γαμησω...
mixalis k.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 6.073
- Πόντοι
- 1.106
Φυσικά και τα εχουν, υπερπλεόνασμα απο έμμεσους φορους απλα τα κραταγανε για το 27Δεν έχουν λεφτά για τέτοια ούτε αφήγημα να πουλήσουν την στιγμή που έφεραν τον αγαπημένο νόμο του Λάκη.
Αν είχαν λεφτά γιατί δεν τα έκαναν αυτά και πιο πριν?
Είμαστε προ των πυλών για χοντρά λεφτά στην εθνική άμυνα. Που θα βρουν τα λεφτά??
pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.558
- Πόντοι
- 786
και το 26 μείωση φορολογικής κλίμακαςΦυσικά και τα εχουν, υπερπλεόνασμα απο έμμεσους φορους απλα τα κραταγανε για το 27
mixalis k.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 6.073
- Πόντοι
- 1.106
Για να κατάλαβετε τι ζουμε
Αν αυτός που ειπε στην Ζωή στη βουλη ο νδουλης, το εξέφραζε μέσω ζωγραφικης αυτό θα ηταν καλλιτεχνια
Μην πούμε για την έκθεση φωτογραφίας του Εμπειρικου με τα 12χρονα με τα κωλαρακια εξω
Αν αυτός που ειπε στην Ζωή στη βουλη ο νδουλης, το εξέφραζε μέσω ζωγραφικης αυτό θα ηταν καλλιτεχνια
Μην πούμε για την έκθεση φωτογραφίας του Εμπειρικου με τα 12χρονα με τα κωλαρακια εξω
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 50.200
- Πόντοι
- 9.297
Eσυ έχεις πέσει στο καζάνι της αριστερής χολεροδιανοησης από μωρό ...δεν έχεις περιθώριο για κάτι άλλο.Τύπε έχεις πάει πλέον την μαλακια σε δύσκολα λεβελ ακόμα και για τους πρωταθλητές του παρελθόντος...συνέχισε έτσι και σε βλέπω σίγουρα αρχιμαλακα για επόμενα χρόνια....θα πάθεις σε λέω τέτοια υπερκουπωση που μέχρι και ο μπαρόκ θα ζηλέψει...
αυτοδυναμίες δόξες μεγαλεία διηγώντας τα να κλαίνε ...μη πάνε σε κανά 12άρι όπως το παντοδύναμο πασοκ...man και πριν χαμηλά ποσοστά είχαν λόγω αποχής
αν πάει μεγαλύτερο κομμάτι του εκλογικού σώματος να ψηφίσει + όσοι νεοδημοκράτες έχουν αηδιάσει
δε θα πάρουν ούτε το 20% που δείχνουν τώρα.
έβαλαν τα χέρια τους και έβγαλαν τα μάτια τους με τον χειρισμό για τα τέμπη
βίοι παράλληλοι καρμπόν με αλαζονεία έπαρση από ψυχάκια κομματόσκυλα νδ-πασοκ, μόνον πασοκ -μόνον κούλης τίποτε άλλο αχαχαχαχα
δεν είναι υποτιμητικό το μουσλίμΡε τύποι λύστε μου μια απορία που έχω
όταν εμείς εδώ λέμε τα μουσλίμια ''μουσλίμια'' κοροιδεύουμε την πίστη και την θρησκεία τους και δικαιούνται να μας περάσουν μέσα από τζαμαρίες?![]()
αν θες να τους φτιάξεις πες τους "είμαι μουσλίμ σία" "λαμπάικα ζεινάμπ χουσείν " σιίτης δηλαδή ....εκεί τα παίρνουν στη κράνα

Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.796
- Πόντοι
- 3.656
Δεν πιστεύω ότι έχουν,Φυσικά και τα εχουν, υπερπλεόνασμα απο έμμεσους φορους απλα τα κραταγανε για το 27
Και έρχονται και μεγάλες υποχρεώσεις.
Τι ποσοστό είναι το υπέρ πλεόνασμα;
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.796
- Πόντοι
- 3.656
Δεν πιστεύω ότι ο Κυριάκος έχει άλλη 4ετιαΟΣΟ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ, ΘΑ ΠΟΡΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ...
ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ
Ή ΝΔ μπορεί ο Κυριάκος όχι κατά τη γνώμη μου.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.796
- Πόντοι
- 3.656
Δεν εννοώ αυτό όμως εγωαυτοδυναμίες δόξες μεγαλεία διηγώντας τα να κλαίνε ...μη πάνε σε κανά 12άρι όπως το παντοδύναμο πασοκ...
βίοι παράλληλοι καρμπόν με αλαζονεία έπαρση από ψυχάκια κομματόσκυλα νδ-πασοκ, μόνον πασοκ -μόνον κούλης τίποτε άλλο αχαχαχαχα
δεν είναι υποτιμητικό το μουσλίμ
αν θες να τους φτιάξεις πες τους "είμαι μουσλίμ σία" "λαμπάικα ζεινάμπ χουσείν " σιίτης δηλαδή ....εκεί τα παίρνουν στη κράνα![]()
Λεω…αν πεις έναν Ταλιμπάνο «Μουσλίμι» κοροϊδευτικά θα σε σφάξει επειδή είναι πρωτόγονος.
Εμείς που δεν είμαστε πρωτόγονοι
Είναι δυνατόν να καταφεύγουμε σε βία για τα θρησκευτικά θέματα;;;;;
Αυτό δεν μας κάνει Ταλιμπάν;;; Στο 2025 βία θρησκευτικά θέματα;
αν σου πούν δεν το εκθέτουμε , πρόσθεσε ντεκόρ κανά γκέι παρτούζωμα πχ στο μυστικό δείπνο να στο εκθέσουνε ...Απορώ γιατί δεν ζωγράφισε κάποιο συγγενικό του κοντινό πρόσωπο,με ένα καυλί στο στόμα...ή με σκατα να αναβλύζουν απ τις τρύπες του προσώπου του...
δηλαδή πρόσθεσε "μηνύματα" που ο απλός θεατής δεν μπορεί να ανιχνεύσει αλλά οι έχοντες τις γνώσεις της τέχνης θα εκτιμήσουν

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.504
- Πόντοι
- 2.356
Πιστεύω ότι το 2027 όποτε γίνουν οι εκλογές - δεν θα γίνουν νωρίτερα - όποιος θέλει και χρηματικό στοίχημα να μου το πει - Ο ΜΗτσοτάκης θα πει "Ή ΕΓΩ ή το Χάος" εκτός και αν όπως σωστά λες αποσυρθεί. Σε κάθε περίπτωση θα πάμε σε ακυβερνησία πολλών μηνών με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την οικονομία χαμηλής έντασης που έχουμε. Ο κόσμος γουστάρει "φασαρία" και θα ψηφίζει καρναβάλια και τύπου Κωνσταντοπούλου και Βελόπουλου. Αυτοί μεταξύ τους φυσικά δεν θα τα βρουν και έτσι βλέποντας όλα αυτά η αγορά θα αρχίσει πάλι το γλέντι του 2010 - 2015. Η ιστορία επαναλαμβάνεται...Δεν πιστεύω ότι ο Κυριάκος έχει άλλη 4ετια
Ή ΝΔ μπορεί ο Κυριάκος όχι κατά τη γνώμη μου.
αν πείς κοροιδευτικά έναν πχ κοντό καράφλα , μπορεί να σε δείρει ...δεν μπορεί ? βεβαίως και μπορεί !!!Δεν εννοώ αυτό όμως εγω
Λεω…αν πεις έναν Ταλιμπάνο «Μουσλίμι» κοροϊδευτικά θα σε σφάξει επειδή είναι πρωτόγονος.
Εμείς που δεν είμαστε πρωτόγονοι
Είναι δυνατόν να καταφεύγουμε σε βία για τα θρησκευτικά θέματα;;;;;
Αυτό δεν μας κάνει Ταλιμπάν;;; Στο 2025 βία θρησκευτικά θέματα;
αυτά όμως έχουν να κάνουν με προσωπικές συμπεριφορές
Τα θέματα θρησκείας είναι διαφορετικά , δηλαδή αν πας σε βουδιστική χώρα κ κοροιδεύεις τον βούδα θα σε μπουζουριάσουνε ....
σε ισλαμική αν προσβάλλεις τον προφήτη ,θα σε ξαναμπουζουριάσουνε...
Εδώ στην ελλάδα καλώς ή κακώς είμαστε χριστιανική χώρα με ανεκτικότητα σε άλλες θρησκείες ή στην ανεξιθρησκεία...
Αυτό δεν σημαίνει πως έχει δικαίωμα κάποιος να προσβάλλει τα σύμβολα-τα ιερά πρόσωπα της θρησκείας
Να προσβάλλει τους "αντιπροσώπους" ως πχ φαρισσαίους οκέι αποδεκτόν , το έκανε και ο μέγιστος Τζιμάρας
Αλλά ρε φίλε , άρρωστος είσαι να παρουσιάζεις τη παναγία σαν τέρας ? ήμαρτον που λένε !!!
Οτιδήποτε εκτός απ αυτά τα μουνοπανα ...Πιστεύω ότι το 2027 όποτε γίνουν οι εκλογές - δεν θα γίνουν νωρίτερα - όποιος θέλει και χρηματικό στοίχημα να μου το πει - Ο ΜΗτσοτάκης θα πει "Ή ΕΓΩ ή το Χάος" εκτός και αν όπως σωστά λες αποσυρθεί. Σε κάθε περίπτωση θα πάμε σε ακυβερνησία πολλών μηνών με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την οικονομία χαμηλής έντασης που έχουμε. Ο κόσμος γουστάρει "φασαρία" και θα ψηφίζει καρναβάλια και τύπου Κωνσταντοπούλου και Βελόπουλου. Αυτοί μεταξύ τους φυσικά δεν θα τα βρουν και έτσι βλέποντας όλα αυτά η αγορά θα αρχίσει πάλι το γλέντι του 2010 - 2015. Η ιστορία επαναλαμβάνεται...
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.796
- Πόντοι
- 3.656
Στο μόνο που συμφωνώ είναι στο ότι ο Μητσοτάκης θα πει εγώ ή το χάος.Πιστεύω ότι το 2027 όποτε γίνουν οι εκλογές - δεν θα γίνουν νωρίτερα - όποιος θέλει και χρηματικό στοίχημα να μου το πει - Ο ΜΗτσοτάκης θα πει "Ή ΕΓΩ ή το Χάος" εκτός και αν όπως σωστά λες αποσυρθεί. Σε κάθε περίπτωση θα πάμε σε ακυβερνησία πολλών μηνών με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την οικονομία χαμηλής έντασης που έχουμε. Ο κόσμος γουστάρει "φασαρία" και θα ψηφίζει καρναβάλια και τύπου Κωνσταντοπούλου και Βελόπουλου. Αυτοί μεταξύ τους φυσικά δεν θα τα βρουν και έτσι βλέποντας όλα αυτά η αγορά θα αρχίσει πάλι το γλέντι του 2010 - 2015. Η ιστορία επαναλαμβάνεται...
Σε όλα τα άλλα διαφωνώ λίγο ή πολύ.
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 16.445
- Πόντοι
- 3.846
Zωίτσα, Βελόπουλος είναι πολύ μικροί παίκτες και εύκολα εξαφανίζονται από το χάρτη, θα τους λοιδωρήσουν τα κανάλια και τέλος.
Ο Κυριάκος έχει αρχίσει να ετοιμάζει σενάριο συγκυβέρνησης. Δεν αποκλείω να δούμε συνεργασία Χανιά - Ηράκλειο (εννοείται με Κυριάκο πρωθυπουργό).
Για όσους θυμούνται πρόσφατα κάτι κακομοίρηδες πήγαιναν στο Jesus Christ Superstar στην Ιπποκράτους και διαμαρτυρόντουσαν
Και πριν από αυτό το άγαλμα στον Πειραιά που και καλά έδειχνε το Σατανα
Πριν από αυτούς είχαμε την παράσταση του Λαέρτη Βασιλείου Corpus Christi που χρειάστηκε και ΜΑΤ και εισαγγελέας για να κάνει πρεμιέρα
Και πριν απο αυτούς το ζήτημα των ταυτοτήτων
Και πριν από αυτούς τις Όρνιθες σε σκηνοθεσία Κουν ,μουσική Χατζιδάκι, καλλιτεχνική διεύθυνση του Τσαρούχη
Και πριν από αυτό τον αφορισμό του Καζαντζάκη
......
Και πολύ πριν από αυτό χριστιανούς να βεβηλώνουν τον Παρθενώνα (πολύ μετά το Θεοδόσιο).
Τι μας διδάσκει η ιστορία; Ότι οι παπάδες πάντα ήθελαν να έχουν τον έλεγχο στα πάντα και τους περνούσε όπου μπορούσαν. Σταδιακά όμως έχουν αποδυναμωθεί και στο μέλλον θα γίνουν μία ανάμνηση που θα αφορά 5-6 άτομα σε κάθε ενορια.
Αφού λοιπόν σας προσβάλλει η τέχνη του Κατσαδώτη μην πηγαίνετε. Η Ελλάδα σας και η Ελλάδα μας. Επειδή ζούμε στην ίδια πολυκατοικία, δε σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να συμπαθιόμαστε.
Ο Κυριάκος έχει αρχίσει να ετοιμάζει σενάριο συγκυβέρνησης. Δεν αποκλείω να δούμε συνεργασία Χανιά - Ηράκλειο (εννοείται με Κυριάκο πρωθυπουργό).
Για όσους θυμούνται πρόσφατα κάτι κακομοίρηδες πήγαιναν στο Jesus Christ Superstar στην Ιπποκράτους και διαμαρτυρόντουσαν
Και πριν από αυτό το άγαλμα στον Πειραιά που και καλά έδειχνε το Σατανα
Πριν από αυτούς είχαμε την παράσταση του Λαέρτη Βασιλείου Corpus Christi που χρειάστηκε και ΜΑΤ και εισαγγελέας για να κάνει πρεμιέρα
Και πριν απο αυτούς το ζήτημα των ταυτοτήτων
Και πριν από αυτούς τις Όρνιθες σε σκηνοθεσία Κουν ,μουσική Χατζιδάκι, καλλιτεχνική διεύθυνση του Τσαρούχη
Και πριν από αυτό τον αφορισμό του Καζαντζάκη
......
Και πολύ πριν από αυτό χριστιανούς να βεβηλώνουν τον Παρθενώνα (πολύ μετά το Θεοδόσιο).
Τι μας διδάσκει η ιστορία; Ότι οι παπάδες πάντα ήθελαν να έχουν τον έλεγχο στα πάντα και τους περνούσε όπου μπορούσαν. Σταδιακά όμως έχουν αποδυναμωθεί και στο μέλλον θα γίνουν μία ανάμνηση που θα αφορά 5-6 άτομα σε κάθε ενορια.
Αφού λοιπόν σας προσβάλλει η τέχνη του Κατσαδώτη μην πηγαίνετε. Η Ελλάδα σας και η Ελλάδα μας. Επειδή ζούμε στην ίδια πολυκατοικία, δε σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να συμπαθιόμαστε.
Μου θυμίζει φάση που οι μάτσο,είδαν Τεσλα και πήγαν και το πήραν (πανάκριβο και ανώφελο για τους πολλούς,συμπεριλαμβανομένου ενός) και τώρα σκίζονται στο ίντερνετ "μποϊκοτ τεσλα" "αϊ σελ μαϊ τεσλα" "ντοντ χαβ μπιζνες γουιθ δατ γκαϊ " και άλλες πίπες.
Αυτοί ήταν που σκιζόταν πως η αυτοκίνηση επαναστάτησε,αυτοί σκίζονται και με τις άνωθεν πίπες.
Ετσι και ο Κουλης...
Αρκεί όλοι αυτοί που διαδηλώνουν,να αντιληφθούν πως θα τον ρίξουν μόνο αν πάνε στις κάλπες,ακόμη και 15Αυγουστο
Αυτοί ήταν που σκιζόταν πως η αυτοκίνηση επαναστάτησε,αυτοί σκίζονται και με τις άνωθεν πίπες.
Ετσι και ο Κουλης...
Αρκεί όλοι αυτοί που διαδηλώνουν,να αντιληφθούν πως θα τον ρίξουν μόνο αν πάνε στις κάλπες,ακόμη και 15Αυγουστο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 191
- Εμφανίσεις
- 9K