Νέα

Βουλευτής της «Νίκης» κατέστρεψε έργα στην Εθνική Πινακοθήκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 448
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.504
Πόντοι
2.356
Είναι τέχνη; Ίσως
Είναι "ψυχιατρική" περίπτωση ο βουλευτής; Ναί
Καταδικάζουμε αυτό που έκανε; Ναι
Είναι βεβήλωση θρησκευτικών συμβόλων;
Ναι
Έπρεπε να τα εκθέσει η Εθνική Πινακοθήκη;
Όχι

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
7.783
Πόντοι
3.446
man και πριν χαμηλά ποσοστά είχαν λόγω αποχής

αν πάει μεγαλύτερο κομμάτι του εκλογικού σώματος να ψηφίσει + όσοι νεοδημοκράτες έχουν αηδιάσει

δε θα πάρουν ούτε το 20% που δείχνουν τώρα.

έβαλαν τα χέρια τους και έβγαλαν τα μάτια τους με τον χειρισμό για τα τέμπη
ΟΣΟ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ, ΘΑ ΠΟΡΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ...

ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ

riding

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
9.043
Πόντοι
2.306
Ο καλλιτέχνις ...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.338
Πόντοι
10.336
Ενας χριστιανοταλιμπαν εκανε φασαρια εκει που τον παιρνει για να παρει λιγα λεπτα δημοσιοτητας και επικαιροτητας μιας και το κομμα του ειναι παντελως ανυπαρκτο.
Μια "εθνικη πινακοθηκη" με τις ευλογιες του υπουργειου μπολιτισμου εκθετει σκουπιδια που θα πουλαγε πλανοδιος για 2 ευρω στο μοναστηρακι.
Ενας "καλλιτεχνης" δημιουργησε αυτες τις αηδιες για να εκφρασει τα συμπλεγματα που του προκαλεσε καποιος παπας που τον βιαζε οταν ηταν μικρος.
Και μια ολοκληρη χωρα θα ασχολειται παλι τετοιες υπερμαλακιες 24/7 για πολλες ημερες...

εξαιρετικα οπως παντα :coffee:

riding

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
9.043
Πόντοι
2.306
Απορώ γιατί δεν ζωγράφισε κάποιο συγγενικό του κοντινό πρόσωπο,με ένα καυλί στο στόμα...ή με σκατα να αναβλύζουν απ τις τρύπες του προσώπου του...

Μάλλον θα το κάνω εγώ και αν τυχόν και δεν μου το εκθέσει η εθνική πινακοθήκη θα τους γαμησω...

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.073
Πόντοι
1.106
Δεν έχουν λεφτά για τέτοια ούτε αφήγημα να πουλήσουν την στιγμή που έφεραν τον αγαπημένο νόμο του Λάκη.

Αν είχαν λεφτά γιατί δεν τα έκαναν αυτά και πιο πριν?

Είμαστε προ των πυλών για χοντρά λεφτά στην εθνική άμυνα. Που θα βρουν τα λεφτά??
Φυσικά και τα εχουν, υπερπλεόνασμα απο έμμεσους φορους απλα τα κραταγανε για το 27

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.073
Πόντοι
1.106
Για να κατάλαβετε τι ζουμε
Αν αυτός που ειπε στην Ζωή στη βουλη ο νδουλης, το εξέφραζε μέσω ζωγραφικης αυτό θα ηταν καλλιτεχνια
Μην πούμε για την έκθεση φωτογραφίας του Εμπειρικου με τα 12χρονα με τα κωλαρακια εξω

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.200
Πόντοι
9.297
Τύπε έχεις πάει πλέον την μαλακια σε δύσκολα λεβελ ακόμα και για τους πρωταθλητές του παρελθόντος...συνέχισε έτσι και σε βλέπω σίγουρα αρχιμαλακα για επόμενα χρόνια....θα πάθεις σε λέω τέτοια υπερκουπωση που μέχρι και ο μπαρόκ θα ζηλέψει...
Eσυ έχεις πέσει στο καζάνι της αριστερής χολεροδιανοησης από μωρό ...δεν έχεις περιθώριο για κάτι άλλο.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.438
Πόντοι
6.056
man και πριν χαμηλά ποσοστά είχαν λόγω αποχής

αν πάει μεγαλύτερο κομμάτι του εκλογικού σώματος να ψηφίσει + όσοι νεοδημοκράτες έχουν αηδιάσει

δε θα πάρουν ούτε το 20% που δείχνουν τώρα.

έβαλαν τα χέρια τους και έβγαλαν τα μάτια τους με τον χειρισμό για τα τέμπη
αυτοδυναμίες δόξες μεγαλεία διηγώντας τα να κλαίνε ...μη πάνε σε κανά 12άρι όπως το παντοδύναμο πασοκ...
βίοι παράλληλοι καρμπόν με αλαζονεία έπαρση από ψυχάκια κομματόσκυλα νδ-πασοκ, μόνον πασοκ -μόνον κούλης τίποτε άλλο αχαχαχαχα
Ρε τύποι λύστε μου μια απορία που έχω

όταν εμείς εδώ λέμε τα μουσλίμια ''μουσλίμια'' κοροιδεύουμε την πίστη και την θρησκεία τους και δικαιούνται να μας περάσουν μέσα από τζαμαρίες? :undecided:
δεν είναι υποτιμητικό το μουσλίμ
αν θες να τους φτιάξεις πες τους "είμαι μουσλίμ σία" "λαμπάικα ζεινάμπ χουσείν " σιίτης δηλαδή ....εκεί τα παίρνουν στη κράνα :rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.796
Πόντοι
3.656
Φυσικά και τα εχουν, υπερπλεόνασμα απο έμμεσους φορους απλα τα κραταγανε για το 27
Δεν πιστεύω ότι έχουν,

Και έρχονται και μεγάλες υποχρεώσεις.

Τι ποσοστό είναι το υπέρ πλεόνασμα;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.796
Πόντοι
3.656
ΟΣΟ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ, ΘΑ ΠΟΡΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ...

ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ
Δεν πιστεύω ότι ο Κυριάκος έχει άλλη 4ετια

Ή ΝΔ μπορεί ο Κυριάκος όχι κατά τη γνώμη μου.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: riding

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.796
Πόντοι
3.656
αυτοδυναμίες δόξες μεγαλεία διηγώντας τα να κλαίνε ...μη πάνε σε κανά 12άρι όπως το παντοδύναμο πασοκ...
βίοι παράλληλοι καρμπόν με αλαζονεία έπαρση από ψυχάκια κομματόσκυλα νδ-πασοκ, μόνον πασοκ -μόνον κούλης τίποτε άλλο αχαχαχαχα

δεν είναι υποτιμητικό το μουσλίμ
αν θες να τους φτιάξεις πες τους "είμαι μουσλίμ σία" "λαμπάικα ζεινάμπ χουσείν " σιίτης δηλαδή ....εκεί τα παίρνουν στη κράνα :rockon:
Δεν εννοώ αυτό όμως εγω

Λεω…αν πεις έναν Ταλιμπάνο «Μουσλίμι» κοροϊδευτικά θα σε σφάξει επειδή είναι πρωτόγονος.

Εμείς που δεν είμαστε πρωτόγονοι

Είναι δυνατόν να καταφεύγουμε σε βία για τα θρησκευτικά θέματα;;;;;

Αυτό δεν μας κάνει Ταλιμπάν;;; Στο 2025 βία θρησκευτικά θέματα;

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.438
Πόντοι
6.056
Απορώ γιατί δεν ζωγράφισε κάποιο συγγενικό του κοντινό πρόσωπο,με ένα καυλί στο στόμα...ή με σκατα να αναβλύζουν απ τις τρύπες του προσώπου του...

Μάλλον θα το κάνω εγώ και αν τυχόν και δεν μου το εκθέσει η εθνική πινακοθήκη θα τους γαμησω...
αν σου πούν δεν το εκθέτουμε , πρόσθεσε ντεκόρ κανά γκέι παρτούζωμα πχ στο μυστικό δείπνο να στο εκθέσουνε ...
δηλαδή πρόσθεσε "μηνύματα" που ο απλός θεατής δεν μπορεί να ανιχνεύσει αλλά οι έχοντες τις γνώσεις της τέχνης θα εκτιμήσουν :2funny:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.504
Πόντοι
2.356
Δεν πιστεύω ότι ο Κυριάκος έχει άλλη 4ετια

Ή ΝΔ μπορεί ο Κυριάκος όχι κατά τη γνώμη μου.
Πιστεύω ότι το 2027 όποτε γίνουν οι εκλογές - δεν θα γίνουν νωρίτερα - όποιος θέλει και χρηματικό στοίχημα να μου το πει - Ο ΜΗτσοτάκης θα πει "Ή ΕΓΩ ή το Χάος" εκτός και αν όπως σωστά λες αποσυρθεί. Σε κάθε περίπτωση θα πάμε σε ακυβερνησία πολλών μηνών με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την οικονομία χαμηλής έντασης που έχουμε. Ο κόσμος γουστάρει "φασαρία" και θα ψηφίζει καρναβάλια και τύπου Κωνσταντοπούλου και Βελόπουλου. Αυτοί μεταξύ τους φυσικά δεν θα τα βρουν και έτσι βλέποντας όλα αυτά η αγορά θα αρχίσει πάλι το γλέντι του 2010 - 2015. Η ιστορία επαναλαμβάνεται...

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.438
Πόντοι
6.056
Δεν εννοώ αυτό όμως εγω

Λεω…αν πεις έναν Ταλιμπάνο «Μουσλίμι» κοροϊδευτικά θα σε σφάξει επειδή είναι πρωτόγονος.

Εμείς που δεν είμαστε πρωτόγονοι

Είναι δυνατόν να καταφεύγουμε σε βία για τα θρησκευτικά θέματα;;;;;

Αυτό δεν μας κάνει Ταλιμπάν;;; Στο 2025 βία θρησκευτικά θέματα;
αν πείς κοροιδευτικά έναν πχ κοντό καράφλα , μπορεί να σε δείρει ...δεν μπορεί ? βεβαίως και μπορεί !!!
αυτά όμως έχουν να κάνουν με προσωπικές συμπεριφορές

Τα θέματα θρησκείας είναι διαφορετικά , δηλαδή αν πας σε βουδιστική χώρα κ κοροιδεύεις τον βούδα θα σε μπουζουριάσουνε ....
σε ισλαμική αν προσβάλλεις τον προφήτη ,θα σε ξαναμπουζουριάσουνε...
Εδώ στην ελλάδα καλώς ή κακώς είμαστε χριστιανική χώρα με ανεκτικότητα σε άλλες θρησκείες ή στην ανεξιθρησκεία...
Αυτό δεν σημαίνει πως έχει δικαίωμα κάποιος να προσβάλλει τα σύμβολα-τα ιερά πρόσωπα της θρησκείας
Να προσβάλλει τους "αντιπροσώπους" ως πχ φαρισσαίους οκέι αποδεκτόν , το έκανε και ο μέγιστος Τζιμάρας
Αλλά ρε φίλε , άρρωστος είσαι να παρουσιάζεις τη παναγία σαν τέρας ? ήμαρτον που λένε !!!

riding

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
9.043
Πόντοι
2.306
Πιστεύω ότι το 2027 όποτε γίνουν οι εκλογές - δεν θα γίνουν νωρίτερα - όποιος θέλει και χρηματικό στοίχημα να μου το πει - Ο ΜΗτσοτάκης θα πει "Ή ΕΓΩ ή το Χάος" εκτός και αν όπως σωστά λες αποσυρθεί. Σε κάθε περίπτωση θα πάμε σε ακυβερνησία πολλών μηνών με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την οικονομία χαμηλής έντασης που έχουμε. Ο κόσμος γουστάρει "φασαρία" και θα ψηφίζει καρναβάλια και τύπου Κωνσταντοπούλου και Βελόπουλου. Αυτοί μεταξύ τους φυσικά δεν θα τα βρουν και έτσι βλέποντας όλα αυτά η αγορά θα αρχίσει πάλι το γλέντι του 2010 - 2015. Η ιστορία επαναλαμβάνεται...
Οτιδήποτε εκτός απ αυτά τα μουνοπανα ...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.796
Πόντοι
3.656
Στο μόνο που συμφωνώ είναι στο ότι ο Μητσοτάκης θα πει εγώ ή το χάος.

Σε όλα τα άλλα διαφωνώ λίγο ή πολύ.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.445
Πόντοι
3.846
Zωίτσα, Βελόπουλος είναι πολύ μικροί παίκτες και εύκολα εξαφανίζονται από το χάρτη, θα τους λοιδωρήσουν τα κανάλια και τέλος.

Ο Κυριάκος έχει αρχίσει να ετοιμάζει σενάριο συγκυβέρνησης. Δεν αποκλείω να δούμε συνεργασία Χανιά - Ηράκλειο (εννοείται με Κυριάκο πρωθυπουργό).

Για όσους θυμούνται πρόσφατα κάτι κακομοίρηδες πήγαιναν στο Jesus Christ Superstar στην Ιπποκράτους και διαμαρτυρόντουσαν
Και πριν από αυτό το άγαλμα στον Πειραιά που και καλά έδειχνε το Σατανα
Πριν από αυτούς είχαμε την παράσταση του Λαέρτη Βασιλείου Corpus Christi που χρειάστηκε και ΜΑΤ και εισαγγελέας για να κάνει πρεμιέρα
Και πριν απο αυτούς το ζήτημα των ταυτοτήτων
Και πριν από αυτούς τις Όρνιθες σε σκηνοθεσία Κουν ,μουσική Χατζιδάκι, καλλιτεχνική διεύθυνση του Τσαρούχη
Και πριν από αυτό τον αφορισμό του Καζαντζάκη
......
Και πολύ πριν από αυτό χριστιανούς να βεβηλώνουν τον Παρθενώνα (πολύ μετά το Θεοδόσιο).

Τι μας διδάσκει η ιστορία; Ότι οι παπάδες πάντα ήθελαν να έχουν τον έλεγχο στα πάντα και τους περνούσε όπου μπορούσαν. Σταδιακά όμως έχουν αποδυναμωθεί και στο μέλλον θα γίνουν μία ανάμνηση που θα αφορά 5-6 άτομα σε κάθε ενορια.

Αφού λοιπόν σας προσβάλλει η τέχνη του Κατσαδώτη μην πηγαίνετε. Η Ελλάδα σας και η Ελλάδα μας. Επειδή ζούμε στην ίδια πολυκατοικία, δε σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να συμπαθιόμαστε.

riding

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
9.043
Πόντοι
2.306
Μου θυμίζει φάση που οι μάτσο,είδαν Τεσλα και πήγαν και το πήραν (πανάκριβο και ανώφελο για τους πολλούς,συμπεριλαμβανομένου ενός) και τώρα σκίζονται στο ίντερνετ "μποϊκοτ τεσλα" "αϊ σελ μαϊ τεσλα" "ντοντ χαβ μπιζνες γουιθ δατ γκαϊ " και άλλες πίπες.

Αυτοί ήταν που σκιζόταν πως η αυτοκίνηση επαναστάτησε,αυτοί σκίζονται και με τις άνωθεν πίπες.

Ετσι και ο Κουλης...

Αρκεί όλοι αυτοί που διαδηλώνουν,να αντιληφθούν πως θα τον ρίξουν μόνο αν πάνε στις κάλπες,ακόμη και 15Αυγουστο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom