tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Πάντως εγω πουτάνα και χαζή στην ζωή μου δεν εχω γνωρίσει
φυσικά... η τελευταία ήταν μια ξανθιά που αυτοκτόνσηε όταν έμαθε ότι οι άλλες πληρωνόντουσαν...
Πάντως εγω πουτάνα και χαζή στην ζωή μου δεν εχω γνωρίσει
με η το έχουνε παντού
αλλά που να τα βάλω μαζί σου που εσυ θα έχεις δει και την ταυτότητα της :-
Λεφτά όμως θέλετε! Γιατί δεν το έχεις αναφέρει μόνο μια φορά πως εσύ κι η "μουνάρα" φίλη σου κάνετε καλό "κυριαρχικό" (τρομάρα σας!). Το έχεις αναφέρει πάνω από 4-5 σε συνεχή ποσταρίσματα, απροκάλυπτου προμόσιον του ευατού σου και της φίλης σου.
Δηλαδή πουτάνες είσαστε, αλλά δεν θέλετε να γαμιέστε κι όλας!
Κοίτα ρε κάτι έξυπνα κορίτσια! Να μην σας ματιάσω.
Έχει κι άλλα σαν κι εσάς η μαμά σας;
καλα, μαθε την διαφορα της αφεντρας απο την βιζιτα και μετα απευθυνε μου το λογο. επισης τι το λες αυτο με τα thread? για να το παιξεις εξυπνος? οτι παρακολουθεις τι γινεται? προμοσιον κανω. το κακο που ειναι?
Εδω κολλαει η διαφορα της πουτανας απο την καριολα! ;)Λεφτά όμως θέλετε! Γιατί δεν το έχεις αναφέρει μόνο μια φορά πως εσύ κι η "μουνάρα" φίλη σου κάνετε καλό "κυριαρχικό" (τρομάρα σας!). Το έχεις αναφέρει πάνω από 4-5 σε συνεχή ποσταρίσματα, απροκάλυπτου προμόσιον του ευατού σου και της φίλης σου.
Δηλαδή πουτάνες είσαστε, αλλά δεν θέλετε να γαμιέστε κι όλας!
Κοίτα ρε κάτι έξυπνα κορίτσια! Να μην σας ματιάσω.
Έχει κι άλλα σαν κι εσάς η μαμά σας;
καλα, μαθε την διαφορα της αφεντρας απο την βιζιτα και μετα απευθυνε μου το λογο. επισης τι το λες αυτο με τα thread? για να το παιξεις εξυπνος? οτι παρακολουθεις τι γινεται? προμοσιον κανω. το κακο που ειναι?
μαν η τυπισα θελει και να μας γαμησει και να παρει φραγκα γιωργακης νομιζει οτι ειναι?ναι υπαρχει μεγαλη διαφορα!!! ..που να ταλαιπωρειστε με μαμησια κλπ,ειπατε να το παιξετε αφεντρες να τα αρπαξετε κ πιο ξεκουραστα
μαν η τυπισα θελει και να μας γαμησει και να παρει φραγκα γιωργακης νομιζει οτι ειναι?
μαν η τυπισα θελει και να μας γαμησει και να παρει φραγκα γιωργακης νομιζει οτι ειναι?
εεεε τότε να βάλει υποψήφια στις επόμενες εκλογές...
..ξερω γω ρε φιλε,μαλλον καπως ετσι θα την ειδε ..σε λαθος ομως site μπηκε να διαφημισει την πραματεια της..εδω γαμαμε,δε παιζουμε
Ε ντάξει ούφο η γκόμενα αλλά αυτό που ψάχνει υπάρχει στο σάιτ ...
πρωτη φορα που θα συμφωνησω σε κατι μαζι σου ..μαλλον δευτερη,κατα βαθος μεσα σου ξερεις οτι το γατακι ειναι η απολυτη θεα αλλα δε το παραδεχεσαι
Ε ντάξει ούφο η γκόμενα αλλά αυτό που ψάχνει υπάρχει στο σάιτ ...
....για συνέχεισε...! ...
..........Keep classy,Never trashy,Just a little nasty... ;)Στην classy mistress για την συνέχεια
Στην classy mistress για την συνέχεια
Καλα και γω ειμαι ο μπραντ πιτ στα λογια. Δωσε περιγραφες και φωτογραφικο υλικο να πειστουμεοχι απλα πιο ομορφες. κλασης ανωτερες, ειμαστε κλασατες και οι 2 και εχουμε τυπο. αν μας γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις.