loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
οχι αλλα κλαιν...Γιατί, δεν τα θεωρείς ωραία;
οχι αλλα κλαιν...Γιατί, δεν τα θεωρείς ωραία;
Α λεσβία είσαι; No problem...οχι αλλα κλαιν...
οχι μωρε απλα δεν ενθουσιαζομαι ποτε με ενα σκετο πουλι.Α λεσβία είσαι; No problem...
φιλε γαμα τις ξενες εσυΑ μάλιστα,είναι η υπεραξία.Τότε οι ξένες που έρχονται εδώ κι έχουν παίξει σε 100 τσόντες και μεγάλων παραγωγών θα έπρεπε να ζητούν για 1 ώρα 2000€.
φιλε γαμα τις ξενες εσυ
η βουλα βγαζει φοβερα γουστα κατα την πραξη
αξιζει
ειναι το κατι αλλο
Ναι αλλά δεν γίνεται να αρνηθείς ότι ακόμα και τα σκέτα είναι όμορφα.οχι μωρε απλα δεν ενθουσιαζομαι ποτε με ενα σκετο πουλι.
φιλε γαμα τις ξενες εσυ
η βουλα βγαζει φοβερα γουστα κατα την πραξη
αξιζει
ειναι το κατι αλλο
παιζει κ να μπορω... :-Ναι αλλά δεν γίνεται να αρνηθείς ότι ακόμα και τα σκέτα είναι όμορφα.
Θυμάσαι αν στο ψυχογράφημα που σου είχα βγάλει παλιά, είχα προσθέσει και την ιδιότητα <<κακόγουστη>>;παιζει κ να μπορω... :-
δοκιμασε ρε πουστη μου και μετα κρινεΆλλο λέω αλλά δεν το κατάλαβες.Η κοπέλα μπορεί να είναι άψογη και στη δουλειά της σούπερ,αλλά το ποσό αυτό δε δικαιολογείται με ότι δείχνει από τις φωτογραφίες.Τώρα αν την πάρεις και τη δοκιμάσεις και είναι όντως σούπερ να της δώσεις έξτρα.Αλλά εμφανισιακά δεν αξίζει 200€.Αυτό λέω.Δεν την έχω δοκιμάσει,δεν ξέρω καν αν δουλεύει εκτός ταινιών και δεν είμαι και διατεθειμένος να δώσω 200€,αν και δεν ξέρουμε το ακριβές ποσό που θα ζητάει.Εικασίες γίνονται απλώς.
δοκιμαστε ρε πουστη μου και μετα κρινε
τι εισαι ρε;;;;;
πωωωωωωωωωω
γτ θυμομουν οτι μου ειχες κανει ψυχογραφημα?!Θυμάσαι αν στο ψυχογράφημα που σου είχα βγάλει παλιά, είχα προσθέσει και την ιδιότητα <<κακόγουστη>>;
Χμμμ εσύ ήσουν νομίζωγτ θυμομουν οτι μου ειχες κανει ψυχογραφημα?!
φιλε σου στειλα ενα πμχαχαχαχαχα... έτσι ακριβώς. Είναι πάντα διαθέσιμη μόνη ή και με φίλες της...
Όντως εδώ είναιγτ θυμομουν οτι μου ειχες κανει ψυχογραφημα?!
το ειχα ξεχασει αυτο!!!!!!!!Όντως εδώ είναι
να θυμηθώ να σου προσθέσω και σύνδρομο αλτσχάιμερ στην γνωμάτευση...
Τα θέλει ο κώλος σου...το ειχα ξεχασει αυτο!!!!!!!!