boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
το ιδιο θα κανε και το πουλι αν εβλεπε εσενα
σώπα ρε, μια φορά δεν πάγωσε το σύμπαν, μπράβο
το ιδιο θα κανε και το πουλι αν εβλεπε εσενα
Στα 600 και κατεβαίνει κι άλλο.
Αυτο το κραγιον ηθελα να ξερα τι το φοραει?
Γτπκ η γκομενιτσα
Το ξεκώλιαζα χαλαράαααααααα!!!!!!
Γεια σου μωρή Βουλάρα ..
Δεν κολώνει πουθενά.
Στηρίζω .
χααχχα και εγω την εκανα αdd στο φεισμπουκι και την λεω ποσο θες για ενα τσιμπουκι ?? και λεει πας καλα !! ειναι του κατηχητικου δεν κανει τετια η κοπελα !!! Κανει δηλαδη αμα παρεις μεσω τσατσου τηλ αλλα σαν ενα γυφτακι χτικιαρικο που ειχε τανταλου κ σαπφους γωνια στο πρασινο ειναι εγω προσωπικα πανω απο 30 ευρω ΔΕΝ εδινα !! Ασχετα που τωρα πια που επαιξε κ σε τσοντα κ εγινε μεγαλη προσωπικοτητα θα σου λεει 30 στρατγαλια τι 30 εγω με 200+ πανω γαμιεμαι εεεε οποιος του πειρσσευουν και του αρεση γυφτακι σε χτικιαρικη εκδοση ας παρη !
ΔΕΝ τα λες και ασχημα....λιγο στα μαθηματικα τα χαλας....ξεχασες να βαλεις και το τελευταιο -η-ελεος με 600 αν το μεταφρασης σε σεξ = 3 σιτι τουρ η 8 μασαζ η 20 γαμησια στο βαρδαρη ειναι και θα τα δωσω στο ακωλο γυφτακι με τα τρομπαρισμενα μπαλονια αλλωστε οποιος την ξερη απο θερμη ειναι το πορνιδιο και ηταν μεγαλο οργιο στο σχολειο συμμαθητρια ηταν με ενα φιλο μ τοτε την ειχαν στη φαπα κ στο χουφτωμα για το χαβαλε κ τωρα ζηταει 600 ρε τι σου κανει αυτη η πορνη η καμερα το σκατο σε χρυσαφι το ανεβαζη
Γεια σου μωρή Βουλάρα ..
Δεν κολώνει πουθενά.
Στηρίζω .
Η τιμή πάντως σε 10 μέρες έπεσε 600 ευρώ
voula vavatsi θα τη βρείς...΄λίγες πουτάνες παραδέχονται ότι είναι πουτάνες ;)Ti onoma exei sto facebook?Kai exei paradexthei oti kanei vizites?
δημοσιογραφος ειναιαυτός ποιός είναι ο νταβατζάκος της?
Ο Μιναρετζής.Ναι "δημοσιογράφος"(sic)δημοσιογραφος ειναι
από 1000...λίγη υπομονή σε ένα μήνα θα έχει πέσει στα 200