σημερα μαγκες τυχαια βρισκω το προφιλ τις βαβατση στο facebook.
λεω ας την κανω add αν δουμε τι γινετε,την κανω,και μετα απο κανενα 15λεπτο βλεπω οτι με δεχετε για φιλο τις.
βλεπω στις συνομιλιες οτι η γκομενα ειναι στο chat,ημουν και με ενα φιλο,και λεμε ας τις μιλησουμε να δουμε τι γινετε.
αφου τις λεμε καλησπερα,μας λεει και αυτη,εμεις αρχιζουμε και την λεμε οτι ειμαστε θαυμαστες και οτι μας αρεσε παρα πολυ η ταινια τις,και οτι επρεπε και αυτη να παιξει και στο dvd μαζι με την τζουλια και τους αραπηδες,και αλλες τετοιες μαλακιες και μπουρδες,η γκομενα μαγκες εχει ψαρωσει για τα καλα,αρχιζει να μας ευχαριστει για τα καλα μας λογια,και αρχιζει να μας λεει οτι πηγαινει σε διαφορα κλαμπακια στην επαρχια για εξτρα σαν guest,και οτι θα χαρει να μας γνωρισει απο κοντα και τετοια αν ανεβει θεσσαλονικη,και αλλα τετοια παπαρια.η γκομενα μαγκες εχει τσιμπισει για τα καλα,και ειμαστε σε φαση να μας δωσει το τηλ τις,και εγω το δικο μου,και τοτε ο φιλος μου κανει την απιστευτη μαλακια του αιωνα.τις γραφει το εξης.
<<με κανενα 150αρι θα σε παρω καμια βιζιτα?>>.
και η γκομενα απαντησε το εξης και μας διαγραψε απο φιλους.
<<βιαστηκατε και χασατε αγορια μου πολλα>>.
σε γενικες γραμμες απο την συνομιλια καταλαβα οτι η γκομενα δεν κουβαλαει και πολυ μυαλο,ειναι λιγο χαζουλα,αλλα τερμα χαζεμενος ειναι ο μαλακας φιλος μου.
τελος παντων χαλασε η δουλεια απο μαλακια.
υ.γ.αλλαν στην σοφια θα στην εφερνα ρε μαλακα........