Επισκέπτης
Η εισαγωγη Καλυβα...Και αυτο πως βγήκε 152 σελίδες όταν η έκθεση του Ουάλας είναι καμιά 45αριά στον Κλογκ;
Νομιζω και ο Σταικος εχει γραψει ενα κειμενακι,σορρυ αλλα το εχω ξεφυλισει απλως,δεν το εχω.
Η εισαγωγη Καλυβα...Και αυτο πως βγήκε 152 σελίδες όταν η έκθεση του Ουάλας είναι καμιά 45αριά στον Κλογκ;
όχι ρε καβείριε μύστα ... δεν θέλει την εξουσία... αν είναι δυνατόν ...
Καλά ρε το συνεχίζεις; Πας καλά;
Εμ τί ρωτάω...
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΑΣ!
Άιντε να χαθείς από εκεί πέρα. Δεν είσαι άνθρωπος εσύ για διάλογο και συζήτηση σωστη.
Αλλο πραμα εγραψα,και οχι για πρωτη φορα.
Οτι τυπακια τυπου τρανυ κλπ.,αρχιδια εχουν πισω απο την οθονη ΜΟΝΟΝ.
Εξω,αν θα επιμεναν στις μαλακιες τους...Χλωμο το κοβω να την βγαζαν τελειως καθαρη...
Δεν ειναι απειλη αυτο.
Αν δέν θέλει τήν Εξουσία τί θέλει βρέ αφιονισμένε αρτηριοσκληρωτικέ παπαρολόγε; Nά ανακαινίσει τά γωνιόκρανα τού Μουσείου Μπενάκη;
Αν δέν θέλει τήν Εξουσία τί θέλει βρέ αφιονισμένε αρτηριοσκληρωτικέ παπαρολόγε; Nά ανακαινίσει τά γωνιόκρανα τού Μουσείου Μπενάκη;
μια ζωή γκρίνια, μίρλα, μιζέρια και φωνή .. θέσεις μηδέν, απόψεις τίποτε, ερωτήσεις συνεχώς, αντιρρήσεις στα πάντα...
μα δεν μπορούν οι κομμουνισταί να έχουν εξουσία ! μόνον τα φασιστοεθνίκια!!!
μαλακοκάβλη,
ασε τις πίπες και δώσε λινκ
Α, ναι, ε;
Καλά άσε αυτο το Πιστοποιητικό Κοινωνικών Φρονημάτων που λέγαμε... Θέλεις να σε εγγράψω στο Σύλλογο Ταβλαδόρων Υπόγας;
Ε,οχι και να θελουν και την εξουσια ομως.μια ζωή γκρίνια, μίρλα, μιζέρια και φωνή .. θέσεις μηδέν, απόψεις τίποτε, ερωτήσεις συνεχώς, αντιρρήσεις στα πάντα...
καλά πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι . διάβασε ρε μαλάκα τα πόστ..
μαλακοκάβλη,
απλό είναι
θέλω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ για το έτος 1996 για ν'αποδείξεις αυτά που ΕΣΥ ΛΕΣ!
στο λίνκ που έδωσες έχει το έτος 2010-2011...
άντε
μπορεί και να σε φιλοδωρήσω άμα το βρεις!!!
Tό ιστορικό παράπονο τών "κομμουνιστών" πού δέν γλείφουν κι αυτοί λίγο από τό μέλι τής εξουσίας.Κάτι πήγε νά γίνει τό 89 αλλά δέν πρόκαμαν!
μαλακοκάβλη,
απλό είναι
θέλω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ για το έτος 1996 για ν'αποδείξεις αυτά που ΕΣΥ ΛΕΣ!
στο λίνκ που έδωσες έχει το έτος 2010-2011...
άντε
μπορεί και να σε φιλοδωρήσω άμα το βρεις!!!