Νέα

Βόρειος Κορέα VS Νότιος Κορέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
οκ λοιπον, ποτε και σε ποιο αστυνομικο τμημα θελετε να συναντηθουμε, να αποκαλυψουμε ενωπιον των οργανων της πραγματικες μας ταυτοτητες και να αλληλομηνυθουμε! περιμένω μικρή μου!  :birdman:

Εσύ το πρότεινες, εσύ θα πεις.
Και που' σαι, να έχεις πλυμένη την κωλοτρυπίδα σου, θα γίνει αντιπαραβολή με τη φωτογραφία!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
για την Ελλάδα υπάρχουν 1758 αναφορές...

όμως υπάρχει και ξεχωριστή κατηγορία (στις χώρες) με το όνομα Κρήτη .. Γιατί άραγε  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
πρώτα θα μας πείτε τα αποτελέσματα της έρευνας που σας ανεθεσα για το ποιοι ηταν οι ιδρυτές του ΚΚΕ στην Ελλάδα

ύστερα θα καταλήξουμε στο θέμα για το εαν ο κ. Φλαισερ ήταν Ιστορικός ή καθ. Γερμανικών (αναπληρωτης)

μετά θα τα λύσουμε και τα υπόλοιπα! Η απουσία τάξης στον τρόπο σκέψης σας φανερώνει το γενικότερο μπάχαλο που έχετε μεσα στο κεφάλι σας!

Αγαπητέ μου καμμία "έρευνα" δέν απαιτείται γιά τά   ι σ τ ο ρ ι κ ά    δ ε δ ο μ έ ν α.
Tζούλιο Ρικάτι καί Αβραάμ Μπεναρόγια.Υπάρχει αντίρρηση;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με αυτο που εγραψα περι AIDS,εμπολα και λοιπα.

ΨΟΦΑ,για μια ακομη φορα.

το ξέρω.. τα ζώα σαν και σένα δεν έχουν προβλήματα διότι δεν λειτουργούν με νού αλλά με ένστικτο...

Επισκέπτης
το ξέρω.. τα ζώα σαν και σένα δεν έχουν προβλήματα διότι δεν λειτουργούν με νού αλλά με ένστικτο...
Λειτουργω και με νου και με ενστικτο.
Και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ σαν και σενα εχω τρακαρει αρκετα,πλεον τα κοβω απο αποσταση.
Ειμαι τελειως χαλαρος φιλε.
Μην σε μπερδευει ο γραπτος λογος.

Επισκέπτης
Εσυ τι λες,οτι ο ποσοπαει δεν κανει οτι κανει ΤΕΛΕΙΩΣ χαλαρα?Ο τρανυ?ο(απολυτα σιχαμενος)james70?

Φυσικα υπαρχουν και παλαβοι,που ξεκαυλωνουν πισω απο την οθονη,δεν λεω.

Αλλα οι γκεμπελισκοι βρηκαν στο νετ εναν τροπο να διαδιδουν τα σκατα τους εκ του ασφαλους.

Εξω?Ποιος ΤΟΛΜΑΕΙ εξω να πει τετοιες μαλακιες ΔΗΜΟΣΙΑ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Λειτουργω και με νου και με ενστικτο.

με ένστικτο ίσως .. διότι νού δεν διαθέτεις..

Και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ σαν και σενα εχω τρακαρει αρκετα,πλεον τα κοβω απο αποσταση.

πάντως για άτομα σαν και του λόγου σου ένα είναι το αποθετήριο που τους πρέπει ΧΥΤΑ Φυλής...

Επισκέπτης
Βγειτε εξω σκουπιδογερε,και εσυ και οι φιλοι σου,και αμολυστε μαλακιες.

Για τον Φλαισερ,η για οποιον αλλον θελετε.Οτι μαλακια θελετε απο αυτες που αναπαραγετε στο νετ,γενικως.

Εξω.Δημοσια,να φαινεται η μουρη σας.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εσυ τι λες,οτι ο ποσοπαει δεν κανει οτι κανει ΤΕΛΕΙΩΣ χαλαρα?Ο τρανυ?ο(απολυτα σιχαμενος)james70?

Φυσικα υπαρχουν και παλαβοι,που ξεκαυλωνουν πισω απο την οθονη,δεν λεω.

Αλλα οι γκεμπελισκοι βρηκαν στο νετ εναν τροπο να διαδιδουν τα σκατα τους εκ του ασφαλους.

Εξω?Ποιος ΤΟΛΜΑΕΙ εξω να πει τετοιες μαλακιες ΔΗΜΟΣΙΑ?

Ο "πόσο πάει" πάντως, θέλει να πιστοποιήσει την κωλοτρυπίδα του, δηλαδή αν είναι όντως αυτή που ποσταρισα στη φωτο.
Και περιμένω ανυπόμονα το ραντεβού που θα μου δώσει στο αστυνομικό τμήμα της επιλογής του, προς πιστοποίησιν της κωλοτρυπίδας του.     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ο "πόσο πάει" πάντως, θέλει να πιστοποιήσει την κωλοτρυπίδα του, δηλαδή αν είναι όντως αυτή που ποσταρισα στη φωτο.
Ακου τωρα μαλακια...
Βρηκε ο αλλος μια ορφανη ΠΑΠΑΡΙΑ στο νετ,και σου λεει αποδειξε το αντιθετο.

Θα τολμαγε ποτε ΔΗΜΟΣΙΑ ο καθε κατακα(η)μενος να κανει κατι τετοιο?

Θα γελαγε και το παρδαλο κατσικι...Για να μην πω οτι ετσι και επεμενε,παιζει σοβαρα να μαζευε κλωτσιδια.

Επισκέπτης
Ακου τωρα μαλακια...
Βρηκε ο αλλος μια ορφανη ΠΑΠΑΡΙΑ στο νετ,και σου λεει αποδειξε το αντιθετο.

Θα τολμαγε ποτε ΔΗΜΟΣΙΑ ο καθε κατακα(η)μενος να κανει κατι τετοιο?

Θα γελαγε και το παρδαλο κατσικι...Για να μην πω οτι ετσι και επεμενε,παιζει σοβαρα να μαζευε κλωτσιδια.
Και δεν λέει κ από πού,τυχαίο;;;

Ποιος ξέρει από ποιο ''αντικειμενικό'' site το ξεσήκωσε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom