voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
οκ λοιπον, ποτε και σε ποιο αστυνομικο τμημα θελετε να συναντηθουμε, να αποκαλυψουμε ενωπιον των οργανων της πραγματικες μας ταυτοτητες και να αλληλομηνυθουμε! περιμένω μικρή μου!
?
Δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με αυτο που εγραψα περι AIDS,εμπολα και λοιπα.ακριβώς
?
τι εννοεις;
πρώτα θα μας πείτε τα αποτελέσματα της έρευνας που σας ανεθεσα για το ποιοι ηταν οι ιδρυτές του ΚΚΕ στην Ελλάδα
ύστερα θα καταλήξουμε στο θέμα για το εαν ο κ. Φλαισερ ήταν Ιστορικός ή καθ. Γερμανικών (αναπληρωτης)
μετά θα τα λύσουμε και τα υπόλοιπα! Η απουσία τάξης στον τρόπο σκέψης σας φανερώνει το γενικότερο μπάχαλο που έχετε μεσα στο κεφάλι σας!
Δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με αυτο που εγραψα περι AIDS,εμπολα και λοιπα.
ΨΟΦΑ,για μια ακομη φορα.
χαλαρωσεΔεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με αυτο που εγραψα περι AIDS,εμπολα και λοιπα.
ΨΟΦΑ,για μια ακομη φορα.
Ξέχασες να αναφέρεις ότι ήτανε εβραίοι!!!Αγαπητέ μου καμμία "έρευνα" δέν απαιτείται γιά τά ι σ τ ο ρ ι κ ά δ ε δ ο μ έ ν α.
Tζούλιο Ρικάτι καί Αβραάμ Μπεναρόγια.Υπάρχει αντίρρηση;
Λειτουργω και με νου και με ενστικτο.το ξέρω.. τα ζώα σαν και σένα δεν έχουν προβλήματα διότι δεν λειτουργούν με νού αλλά με ένστικτο...
Ειμαι τελειως χαλαρος φιλε.χαλαρωσε
Εσυ τι λες,οτι ο ποσοπαει δεν κανει οτι κανει ΤΕΛΕΙΩΣ χαλαρα?Ο τρανυ?ο(απολυτα σιχαμενος)james70?χαλαρωσε
Λειτουργω και με νου και με ενστικτο.
Και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ σαν και σενα εχω τρακαρει αρκετα,πλεον τα κοβω απο αποσταση.
Ααα μην το λες κ έξω υπάρχουνε αρκετοί...Εξω?Ποιος ΤΟΛΜΑΕΙ εξω να πει τετοιες μαλακιες ΔΗΜΟΣΙΑ?
Εσυ τι λες,οτι ο ποσοπαει δεν κανει οτι κανει ΤΕΛΕΙΩΣ χαλαρα?Ο τρανυ?ο(απολυτα σιχαμενος)james70?
Φυσικα υπαρχουν και παλαβοι,που ξεκαυλωνουν πισω απο την οθονη,δεν λεω.
Αλλα οι γκεμπελισκοι βρηκαν στο νετ εναν τροπο να διαδιδουν τα σκατα τους εκ του ασφαλους.
Εξω?Ποιος ΤΟΛΜΑΕΙ εξω να πει τετοιες μαλακιες ΔΗΜΟΣΙΑ?
Πετανε 5 μαλακιες και οταν δουν αντιδραση την κανουν τρεχοντας.Ααα μην το λες κ έξω υπάρχουνε αρκετοί...
Ναι ότι μιλάνε όπου,όποτε κ αν τους παίρνει ισχύει.Πετανε 5 μαλακιες και οταν δουν αντιδραση την κανουν τρεχοντας.
Δεν επιμενουν και πολυ,στο ενας προς εναν με τιποτε.
Ακου τωρα μαλακια...Ο "πόσο πάει" πάντως, θέλει να πιστοποιήσει την κωλοτρυπίδα του, δηλαδή αν είναι όντως αυτή που ποσταρισα στη φωτο.
Και δεν λέει κ από πού,τυχαίο;;;Ακου τωρα μαλακια...
Βρηκε ο αλλος μια ορφανη ΠΑΠΑΡΙΑ στο νετ,και σου λεει αποδειξε το αντιθετο.
Θα τολμαγε ποτε ΔΗΜΟΣΙΑ ο καθε κατακα(η)μενος να κανει κατι τετοιο?
Θα γελαγε και το παρδαλο κατσικι...Για να μην πω οτι ετσι και επεμενε,παιζει σοβαρα να μαζευε κλωτσιδια.