Επισκέπτης
δεν σας ζητησαμε να μας αποκαλυψετε το ονομα σας κυριε! Ειναι εναντια και στους κανονισμους του φορουμ!Μιλάς και ΕΣΥ για αρχίδια;
δεν σας ζητησαμε να μας αποκαλυψετε το ονομα σας κυριε! Ειναι εναντια και στους κανονισμους του φορουμ!Μιλάς και ΕΣΥ για αρχίδια;
Θα τον φορέσει λες;;;Αχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
Μαζέψτε τον. Έχει σαλτάρει τελείως.
Που έγραψα ρε σαλεμένε κάτι για το Μόναχο;;;
Και το Δυτικό Βερολίνο ήταν Ανατολική Γερμανία βρε διαταραγμένε;;;;
Μαζέψτε τον.
Διαφορετικά θα γίνει πρώτο θέμα στις ειδήσεις.
Εσεις που σας εχουν διαγραψει 100 φορες απο δω και συνεχιζετε να κανετε νεες εγγραφες με διαφορετικα ονοματα διχως ιχνος αξιοπρεπειας δηλαδη τι πρεπει να φορεσετε? Ταγιερακι? Αντε παρα περα ρε κατακαημενε, μιλανε ολοι μιλανε και οι κωλοι!Θα τον φορέσει λες;;;
Ποτε δεν εφερα ως ΣΤΟΙΧΕΙΑ τα γραφομενα στο διαδικτυο κανενος Μπαμπη,η Βαγγελη,η Κωστα η οτι αλλο θες.δεν ειναι στοιχειο η επετηριδα? τοτε τι ειναι? μηπως αμα παραθεσω τα γραφομενα κανενος "babis32"απο καποιο φορουμ οπως εχει κανει παλαιοτερα οκ. supermouse αλλα εκει κανατε τουμπεκι?
Είναι που δεν είστε κλώνος αλλά γνήσιος!!!Εσεις που σας εχουν διαγραψει 100 φορες απο δω και συνεχιζετε να κανετε νεες εγγραφες με διαφορετικα ονοματα διχως ιχνος αξιοπρεπειας δηλαδη τι πρεπει να φορεσετε? Ταγιερακι? Αντε παρα περα ρε κατακαημενε, μιλανε ολοι μιλανε και οι κωλοι!
οκ λοιπον, ποτε και σε ποιο αστυνομικο τμημα θελετε να συναντηθουμε, να αποκαλυψουμε ενωπιον των οργανων της πραγματικες μας ταυτοτητες και να αλληλομηνυθουμε! περιμένω μικρή μου!Το στοίχημα πάντως το δέχομαι.
Ο Φλάισερ εναντίον της κωλοτρυπίδας του "πόσο πάει".
Θα γίνει πρώτο θέμα στα κανάλια, λέμε.
Περιμένω, μικρέ μου, λοιπόν.
Εσύ το πρότεινες άλλωστε.
Για να δούμε αν υπάρχει κάτι ανάμεσα στα μπουτάκια σου.
Ιδού η Ρόδος!
Είναι που δεν είστε κλώνος αλλά γνήσιος!!!
Εγω ειμαι γνησιος, οπως κι εσεις ειστε διασημος αναξιοπρεπης μαλακας!Είναι που δεν είστε κλώνος αλλά γνήσιος!!!
Είπα θα πάω όταν το αποφασίσεις κ συ να επιστρέψεις στον τάφο σου,πτώμα!!!παπαζόλη την μπανανα σου και στο κλουβί σου...
Ναι πράγματι είστε γνήσιος.Εγω ειμαι γνησιος,οπως κι εσεις ειστε διασημοςαναξιοπρεπης μαλακας!
να σπαμάρω λίγο
ξέρει κανείς για τα αμερικάνικα απόρρητα έγγραφα και τι γράφουν για την Ελλάδα;
Ο ισιος,ο τρανυς,ο ποσοπαει και ενα σωρο αλλοι ειναι ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ και ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ-η εχουν συμφεροντα,αλλα αυτο δεν τους κανει καλυτερους.Είδαμε πάντως και άλλο ένα highlight:
Τον ίσιο να ειρωνεύεται τα "καθεστωτικά" ΝΕΑ.
Που ο ίδιος είναι τόσο καθεστωτικός -εν γένει- που ακόμα και στην Καμπότζη του Πολ Ποτ αν ζούσε, θα διαμαρτυρότανε αν γινόντουσαν τίποτα διαδηλώσεις, διότι θα ...έκλειναν την κυκλοφορία.
Δοκίμασε με την όπισθεν!!!από το πρωί προσπαθω να μπω στο wikileaks.org και δεν μπορώ ..
Δοκίμασε με την όπισθεν!!!
Κτήνος όταν μιλάς φεύγει η μασέλα από την θέση της ή όχι;;;δεν διεκδικώ τα αποκλειστικά σου προνόμια...
για να τελειώνουμε...
ο Χ. Φλάισερ είναι ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ στο ΕΚΠ.
.-
έχει το όποιο κύρος προκύπτει από τη θέση και ΚΥΡΙΩΣ το έργο του.
ΟΠΟΙΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ!
όχι με λάσπες αλλά με συγκεκριμένα στοιχεία....
ο παρλαπίπας αν δεν είναι ΕΥΝΟΥΧΟΣ όπως δείχνει ας ποστάρει την πηγή του ΚΟΛΛΑΖ του.
ΜΠΟΡΕΙ; ΟΧΙ γιατί είναι ΕΥΝΟΥΧΟΣ!!!!
μαλακοπίτουρα εσύ είσαι "αντικαθεστωτικός" ας πούμε;;;
με το ΓΑΠ τη ντόρα και τον Κ/φ δεν είσαι ;;;
μια ζωή λοβιτούρες....
Ο ισιος,ο τρανυς,ο ποσοπαει και ενα σωρο αλλοι ειναι ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ και ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ-η εχουν συμφεροντα,αλλα αυτο δεν τους κανει καλυτερους.
Και θα παραμεινουν τετοιοι ακομη και αν(λεμε τωρα)την εξουσια παρει το ΚΚΕ,ΑΥΡΙΟ:Σε περιπτωση υλοποιησης αυτου του σεναριου,απο ΜΕΘΑΥΡΙΟ θα αρχισουν να ΓΛΕΙΦΟΥΝ οσους κανουν κουμαντο.
Το τι κανω εγω ΕΞΩ ειναι δικη μου δουλεια.Και δεν σου πεφτει λογος στην τελικη.Ευτυχώς υπάρχουν οι αγνοί αγωνιστές- προλετάριοι- αυτοαπασχολούμενοι να αποκαταστήσουν τη δικαιοσύνη, να φέρουν το προλεταριάτο εκεί που του αξίζει και να στείλουν στα πηγάδια τους καπιταλιστές και τα τσιράκια τους τους μικροαστούς....
το ρίξανε οι Αμερικάνοιαπό το πρωί προσπαθω να μπω στο wikileaks.org και δεν μπορώ ..
Εδω μεσα ο καθενας ΚΡΙΝΕΤΑΙ απο αυτα που ΓΡΑΦΕΙ και ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ.
Υπαρχουν και αλλοι τροποι για να ψοφησεις,χωρις να χρειαστει να λερωσω τα χερια μου με τις μυξες που κυλανε στις φλεβες σου.
AIDS,καρκινος,εμπολα...Διαλεξε και παρε.