apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Εδώ ο ΠΠ λίγο προτού αποσπάσει τις απαντήσεις που τόσο απεγνωσμένα ζητά...
Εδώ ο ΠΠ λίγο προτού αποσπάσει τις απαντήσεις που τόσο απεγνωσμένα ζητά...
φιλε μου σε παρακαλω.για το δικο σου καλο.κανε ενα τσεκ στο τι γραφεις,και τον τροπο γραφης σου.και κλεισε επειγοντως ενα ραντεβου με ψυχιατρο.θα σε βοηθησει πολυ.και σταματα να πηγαινεις με μεταναστριες εκδιδομενες,γιατι παλευεις τον ιδιο σου τον εαυτο.εκτος και αν εισαι διχασμενη προσωπικοτητα.
ρε τυπε μπας και ρουφας τιποτα χαλασμενες σκονες;τοσες μαλακιες μαζεμενες μονο εσυ και ο τσουκαλας μπορειτε να τις πειτε.Ααααααααααααααα σε τσάκωσα μαλακισμένο.
Ρε τσογλάνι ακόμη δεν πήγες για ύπνο, μαλακιστήρι
τι κάνεις τέτοια ώρα ΞΥΠΝΙΟΣ ρε βουτυρομπεμπέ, ετσι και το μάθει
η μαμά, που της κλαψομούνιασες πρωί πρωί, επειδή σου εβαλε κακάο ΙΟΝ (και εσύ ήθελες να σου βάλει HEMO)
θα σου κόψει την πρωινή φέτα με το βούτυρο (ΗΛΙΘΙΟ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ) το κατάλαβες ?
Άντε να πιεις το γαλατάκι σου τώρα και ύπνο, κομπλεξικό τσουτσέκι.
και μην ξεχνάς να παίζεις το "φυστικάκι" σου μαγκάκο του ΦΡΕΝΤΟΤΣΙΝΟ
Αύριο δουλειά δεν εχεις ρε να δουλέψεις ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ?
και μετά λες για τους Έλληνες που κάθονται στην καφετέρια ?
ε μα βέβαια όταν Κυριακή ξημερώματα δίνεις ρεσιτάλ μαλακίας (πως να δουλέψεις την επόμενη)
Τι λες ρε Φυστικοβούτυρε με γνώσεις ψυχΙΑΤΡΙΚΗΣ (δίνεις και συμβουλές)
άντε να μετρήσεις το "φυστικάκι σου" με το ΠΑΧΥΜΕΤΡΟ να δεις αν μεγάλωσε (λόγω βασανισμού )
Λοιπόν άεργε βουτυρομπεμπέ πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι για να
κάνεις αυτό που κατηγορείς ? ( )
ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ κουραμπιέ με ζάχαρη ΑΧΝΗ
ΤΡΟΜΠΑ
ciao..ciao..ciao..ciao
συμφωνάμε
αυτό ακριβώς λέω:
η μυθολογία του μετεμφυλιακού δεξιού παρακράτους, η οποία έφτασε μέχρι τη χούντα και διακόπηκε το 1974 από το παλιοκομμούνι καραμανλή Α',
επανέρχεται τώρα, ως νέα "ιστορική" προσέγγιση...
από την αναφορά μου σε αυτό το θέμα (συλλογικό έργο με τίτλο "Κατοχή - Αντίσταση 1941-44", με επιμ. Χ. Φλάισερ, στη σειρά "Έξι στιγμές του 20ου αιώνα" με επιμ. Η. Νικολακόπουλου - Β. Παναγιωτόπουλου) ξεκίνησε η αμφισβήτηση του Φλάισερ ως ιστορικού και η συνήθης ακρομεσοδεξιά παπαρολογία.
στον παραπάνω τόμο λοιπόν, υπάρχει ένα κείμενο των Παπαθανασίου - Σφήκα που καταλήγει ότι ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ από το 43, όπως λέει η ακροδεξιά προπαγάνδα και αναγκάσθηκε να συρθεί στην επιλογή της σύγκρουσης το Δεκ του 44 και στον εμφύλιο μετά.
ΑΝ ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΣΟΥ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΛΛΑΖ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΗΛΙΘΙΕ;
ωωωω κυριοι................βγαλατε τα οπλα βλεπω................δηλαδή η ακρίβεια του περιεχομένου εξαρτάται από το ποιός το έκανε?
πες μας ρε μαλάκα έχεις αντίγηραφο της επετηρίδας που να λέει διαφορετικά πράγματα ? ΝΑΙ ή ΟΧΙ? αν όχι πως τολμάς και αμφισβητείς με μοναδικό επιχείρημα ότι δεν ξέρεις την προέλευση..
αντε τσακίσου βρες την επετηρίδα των ετών αυτών και αν είναι διαφορετική βρίσε όσο θέλεις.. μέχρι τότε βγάλε τον ΣΚΑΣΜΟ γελοίο υποκείμενο,,,
ωωωω κυριοι................βγαλατε τα οπλα βλεπω................
δηλαδή η ακρίβεια του περιεχομένου εξαρτάται από το ποιός το έκανε?
πες μας ρε μαλάκα έχεις αντίγηραφο της επετηρίδας που να λέει διαφορετικά πράγματα ? ΝΑΙ ή ΟΧΙ? αν όχι πως τολμάς και αμφισβητείς με μοναδικό επιχείρημα ότι δεν ξέρεις την προέλευση..
αντε τσακίσου βρες την επετηρίδα των ετών αυτών και αν είναι διαφορετική βρίσε όσο θέλεις.. μέχρι τότε βγάλε τον ΣΚΑΣΜΟ γελοίο υποκείμενο,,,
εγω τουμπεκιαζομαι.......................................εσύ σιλάνς μικρά..
σκάσε γέρο.Έχεις κ τριγλυκερίδια.
και εγω που ειμαι μικρη ,καποτε στα 22 μου ειχε ανεβει 220.ειναι θεμα διατροφης.................σκάσε γέρο.Έχεις κ τριγλυκερίδια.
:-* :-* :-*και εγω που ειμαι μικρη ,καποτε στα 22 μου ειχε ανεβει 220.ειναι θεμα διατροφης.................
ελα να σε γυμνάσω να σου κατέβουνεκαι εγω που ειμαι μικρη ,καποτε στα 22 μου ειχε ανεβει 220.ειναι θεμα διατροφης.................
μικρό ΣΚΟΤΕΙΝΟ χανουμάκι.. σιλάνς... καλημέρα ξάδελφε.. αρτι αφιχθείς εκ Λονδίνου...
και εγω που ειμαι μικρη ,καποτε στα 22 μου ειχε ανεβει 220.ειναι θεμα διατροφης.................
γιατί βρε παπάρα δεν μου πες ότι ήσουν στο Λονδίνο;;;΄ηθελα κάτι απο κεί
δε μαρεσουν καθολου,ειναι ψυχολογικο.....................φαίνεται ότι σου αρέσουν τα σπληνάντερα,τα κεφαλάκια και τα κοκορέτσια.Οπότε κόψτα.
θελω και εγω κατι!!!!!!!!!!!!!!!1βρε μαλάκα ΣΚ πήγα.. όλα κλειστά.. τι θές στείλε πμ να το κανονίσω για τις 15/12
καλημερα!και καλη βδομαδα!:-* :-* :-*