Νέα

Βόρειος Κορέα VS Νότιος Κορέα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Μηνύματα
2.326
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
πάντως νομίζω οτι είναι καλύτερος και από τον Κούλη και από τον Αλέξη
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.115
Κριτικές
491
Like
37.350
Πόντοι
41.447
παει ο ηγετης....... :'( :'( :'(


[size=20pt]Θρίλερ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν: «Νεκρός κατά 99%, θα ανακοινωθεί το Σαββατοκύριακο» λέει Βορειοκορεάτης πολιτικός[/size]

Θρίλερ εξελίσσεται με την κατάσταση της υγείας του Κιμ Γιουνγκ Ουν, με πολιτικό της Βόρειας Κορέας να αναφέρει ότι είναι νεκρός κατά 99% και ο θάνατός του θα ανακοινωθεί άμεσα.

Από την μέρα που διέρρευσε η φήμη πως ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είναι νεκρός έπειτα από σφάλμα γιατρού κατά την διάρκεια επέμβασης στην καρδιά, καθημερινά τα ΜΜΕ παγκοσμίως ασχολούνται με την υπόθεσή του. Τα εκάστοτε σενάρια πάντως δεν μπορούν να επαληθευτούν προς το παρόν.

Τελευταία είδηση που είδε το φως της δημοσιότητα σχετικά με τον Κιμ Γιονγκ Ουν είναι οι δηλώσεις ενός βορειοκορεάτη νομοθέτη, που έχει αυτομολήσει στη Νότια Κορέα. Ο λόγος για τον Τζι Σονγκ-Χο που ισχυρίζεται ότι ηγέτης της πατρίδρας του «είναι κατά 99% νεκρός και έχασε τη ζωή του μετά από επιπλοκές σε χειρουργική επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη».

Ανέφερε, μάλιστα, στις δηλώσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, πως οι αρχές της χώρας δεν θα αργήσουν να ανακοινώσουν τον θάνατο του ηγέτη τους. «Αναρωτήθηκα για πόσο καιρό θα μπορούσε να αντέξει μετά από καρδιαγγειακή επέμβαση. Έχω ενημερωθεί ότι ο Κιμ πέθανε το περασμένο Σαββατοκύριακο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν είναι 100% σίγουρο, αλλά μπορώ να πω ότι η πιθανότητα είναι στο 99%. Πιστεύεται ότι η Βόρεια Κορέα αντιμετωπίζει ένα περίπλοκο ζήτημα διαδοχής».

Πιθανόν αναλαμβάνει η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν
Ο Τζι Σονγκ-Χο δεν αποκάλυψε την πηγή των πληροφοριών του και ο ισχυρισμός του δεν μπορεί να επαληθευτεί από ανεξάρτητη πηγή, ανέφερε το ίδιο δημοσίευμα. Ακόμη, πρόσθεσε ότι η αδερφή του βορειοκορεάτη ηγέτη, η Κιμ Γιο Γιόνγκ, είναι πιθανό να αναλάβει τα καθήκοντά του σε περίπτωση θανάτου του.

Στο μεταξύ, ο διευθυντής του Γραφείου Εθνικής Ασφάλειας της Ταϊβάν, αναφέρθηκε στον Κιμ σε μια κυβερνητική ακρόαση την Πέμπτη, λέγοντας ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είναι «άρρωστος» και η χώρα του θα βρεθεί σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που χρειαστεί να οριστεί ο διάδοχός του.
Πηγή: iefimerida.gr -
 

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Μηνύματα
2.792
Like
741
Πόντοι
96
αυτο ειναι το νημα που αναπαραγονται τα ψεμματα των defectors? :2funny: :2funny: :2funny:
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.115
Κριτικές
491
Like
37.350
Πόντοι
41.447
HE IS ALIVE!!!!! :headbaning2: :headbaning1:

https://[URL unfurl="true"]www.capital.gr/Content/ImagesDatabase/p/1000x563/crop/both/9e/9eedc67aa0614137ae4e77337b2865f2.jpg?quality=80&404=default&v=8[/img[/URL]]

Β. Κορέα: Δημόσια εμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν μετά από εβδομάδες απουσίας

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, παρέστη στα εγκαίνια νέου εργοστασίου παραγωγής λιπασμάτων στη Σουντσόν χθες Παρασκευή, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Λαϊκής Δημοκρατίας, το KCNA· πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνισή του έπειτα από εβδομάδες φημών και σεναρίων για την κατάσταση της υγείας του.

"Ο ανώτατος ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων εργοστασίου φωσφορικών λιπασμάτων στη Σουντσόν", ανέφερε τηλεγράφημα του KCNA. "Παρέστη στην τελετή" και "όλοι οι παρευρισκόμενοι τον υποδέχθηκαν με ζητωκραυγές" όταν εμφανίστηκε, σύμφωνα με το κείμενο αυτό. Περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και "ενημερώθηκε για τη διαδικασία παραγωγής", ανέφερε ακόμη το πρακτορείο.

Ο βορειοκορεάτης ηγέτης δεν είχε κάνει καμία δημόσια εμφάνιση αφότου προέδρευσε σε συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου την 11η Απριλίου. Την επομένη, τα επίσημα ΜΜΕ είχαν μεταδώσει πως επιθεώρησε καταδιωκτικά σε βάση της βορειοκορεάτικης Πολεμικής Αεροπορίας.

Τα ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας του Κιμ πολλαπλασιάστηκαν όταν απουσίασε από τους εορτασμούς της 15ης Απριλίου. Πρόκειται για τη σημαντικότερη ημέρα στο βορειοκορεάτικο πολιτικό ημερολόγιο, αφού όλη η χώρα τιμά την επέτειο από τη γέννηση του ιδρυτή της Λαϊκής Δημοκρατίας και παππού του Κιμ Γιονγκ Ουν, του Κιμ Ιλ Σουνγκ.

Υποβαθμίζοντας τη σεναριολογία που έδινε κι έπαιρνε, ο ειδικός σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Μουν Τζε-ιν, του προέδρου της Νότιας Κορέας, διαβεβαίωνε την 26η Απριλίου πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι πάντα "στη ζωή και η υγεία του είναι καλή".

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απέφυγε να σχολιάσει το δημοσίευμα του KCNA. "Θα προτιμούσα να μην κάνω κανένα σχόλιο γι’ αυτό", είπε ο Ρεπουμπλικάνος απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο. "Θα έχουμε κάτι να πούμε γι’ αυτό όταν είναι η κατάλληλη ώρα", πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
4.426
Κριτικές
3
Like
12.178
Πόντοι
3.506

Συνημμένα

  • EWbUJM2VAAAXYZw.jpeg
    EWbUJM2VAAAXYZw.jpeg
    18,4 KB · Εμφανίσεις: 74

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
4.426
Κριτικές
3
Like
12.178
Πόντοι
3.506
Β. Κορέα: Δημόσια εμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν μετά από εβδομάδες απουσίας

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, παρέστη στα εγκαίνια νέου εργοστασίου παραγωγής λιπασμάτων στη Σουντσόν χθες Παρασκευή..

Φουντώνουν πάλι οι φήμες ότι αυτός που ήταν στα εγκαίνια,ήταν σωσίας και ο Κιμ έχει ταξιδεύσει πλέον στο υπερπέραν..
Στα εγκαίνια φωτογραφήθηκαν δύο άτομα,  αντιγραφα του Κιμ,ενώ στο άτομο που έκοψε τη κορδέλα,η οδοντοστοιχία είναι πολύ διαφορετική απ' αυτή σε προηγούμενες φωτογραφίες..

:think:
 

Συνημμένα

  • 2-6.jpg
    2-6.jpg
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 79
  • 1-3.jpg
    1-3.jpg
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 73

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Μηνύματα
530
Κριτικές
6
Like
563
Πόντοι
306
πάντως νομίζω οτι είναι καλύτερος και από τον Κούλη και από τον Αλέξη
Αν το θέλεις πολύ, τα μέλη του bou μπορούμε να κάνουμε έναν έρανο και να σου βγάλουμε one way ticket για τον παράδεισο του Κιμ
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom