Νέα

Βόρειος Κορέα VS Νότιος Κορέα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
έχουν τον τρόπο τους να γίνονται αγαπητοί  :grin:
north_korea_government.jpg
 

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Μηνύματα
2.441
Like
14
Πόντοι
16
Σταματησε η διαρροια λογικα!
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν... εμφανίστηκε με μπαστούνι
Μετά από μία καταιγίδα σεναρίων και φημών για την υγεία του που τροφοδότησε η απουσία του από τη δημόσια ζωή, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε.

Οπως μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, στηριζόμενος σε μπαστούνι ο Κιμ επισκέφτηκε μία περιοχή όπου πρόσφατα είχαν ανεγερθεί κατοικίες καθώς και τις εγκαταστάσεις ενός επιστημονικού ιδρύματος.
Πρόκειται για την πρώτη του δημόσια εμφάνιση από τις 3 Σεπτεμβρίου.
Η παρατεταμένη απουσία του 31χρονου ηγέτη από τα φώτα της δημοσιότητας είχε πυροδοτήσει σενάρια που τον ήθελαν να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ άλλες φήμες έκαναν λόγο ακόμη και για πραξικόπημα.
Ωστόσο ο πρέσβης της Βόρειας Κορέας στο Λονδίνο δήλωσε στο BBC ότι ο ηγέτης της χώρας είναι καλά.
Σύμφωνα με το Reuters, ορισμένες εικόνες από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Rodong Sinmun δείχνουν τον Κιμ να χαμογελά και να χαιρετά κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο εργοτάξιο των κατοικιών, αν και δεν υπάρχουν ενδείξεις για το πότε έχει λάβει χώρα η εκδήλωση.

Είναι περικυκλωμένος από τους βοηθούς του -τους κυρίους με τα μπλοκάκια- , φορά τη γνωστή σκουρόχρωμη με κουμπιά στολή του, ενώ στηρίζεται σε ένα μαύρο μπαστουνάκι.
Δεν υπήρχαν επίσημες αναφορές για εμφάνιση του 31χρονου από τις 3 Σεπτεμβρίου, οπότε και παρευρέθηκε σε συναυλία της συζύγου του. Εχασε τη σημαντική για τη Βόρεια Κορέα πολιτική επέτειο την Παρασκευή, καθώς και πρόσφατη σύγκληση της βορειοκορεατικής βουλής.
Τις δύο αυτές επισκέψεις -στις υπό ανέγερση κατοικίες και του επιστημονικού ιδρύματος, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων KCNA χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει το πότε έχουν πραγματοποιηθεί. Επίσης δεν ανέφερε το παραμικρό για την υγεία του Κιμ ή για την πολυήμερη απουσία του από τη δημόσια ζωή.
Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητη πηγή.
Το KCNA που καλύπτει τις δραστηριότητες του Κιμ, ανέφερε ότι ο ηγέτης «έδωσε οδηγίες» για το νέο επιστημονικό ίδρυμα και επισκέφθηκε το νεόδμητο Ινστιτούτο Φυσικής Ενέργειας της Κρατικής Ακαδημίας Επιστημών.
«Οι επιστήμονές μας είναι πατριώτες που αφιερώνουν τη ζωή τους για να δημιουργηθεί ένα πλούσιο και ισχυρό έθνος», φέρεται να δήλωσε ο Κιμ.
Αναλυτής επισημαίνει ότι οι αναφορές για τις δραστηριότητες του Κιμ Γιονγκ Ουν στοχεύουν στο να διαλύσουν τις φήμες εκτός Βόρειας Κορέας και να περιορίσουν την ανησυχία εντός της χώρας και του στρατού της, μετά και το θερμό επεισόδιο με την ανταλλαγή πυρών πολεμικών πλοίων στην Κορεατική θάλασσα την Παρασκευή.

Πηγή:
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:)


Ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος της "εξαφάνισης" του Κιμ Γιονγκ Ουν

Τι αποκαλύπτει η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Νότιας Κορέας

Έντονη ανησυχία και τεράστια ερωτηματικά είχε πυροδοτήσει η εξαφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν για διάστημα περίπου 6 εβδομάδων προτού επανεμφανιστεί.


Πλέον προκύπτει με βεβαιότητα πως ο Βορειοκορεάτης ηγέτης υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να του αφαιρεθεί μία κύστη στον αστράγαλο. Σύμφωνα με το πρακτορείο Yonhap, επικαλούμενο τις υπηρεσίες κατασκοπείας της Νότιας Κορέας.

Ακόμα, η Εθνική υπηρεσία πληροφοριών εξήγησε στους βουλευτές ότι το ιατρικό πρόβλημα είχε διαγνωστεί το Μάιο ενώ γιατροί από ξένες χώρες είχαν κληθεί στην πρωτεύουσα της Β. Κορέας ώστε να αναλάβουν την επέμβαση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.

Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Νότιας Κορέας (NIS) ενημέρωσε τους βουλευτές πως ο ηγέτης της Β. Κορέας προχώρησε στον υποβιβασμό περίπου 200 αξιωματικών του στρατού. Στο μεταξύ, 50 άνθρωποι έχουν εκτελεστεί στη χώρα από τις αρχές του έτους.


http://[URL unfurl="true"]www.kontranews.gr/media/k2/items/cache/b191ca13bc319cd30240e921084cc9f5_XL.jpg[/img[/URL]]


:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.116
Κριτικές
491
Like
37.356
Πόντοι
41.447
[size=30pt]Κιμ Γιονγκ Ουν: Εκτέλεσε αξιωματούχους επειδή έβλεπαν σαπουνόπερες![/size]

Πυροβολήθηκαν από εκτελεστικό απόσπασμα επειδή έβλεπαν σαπουνόπερες και διότι μερικοί ήταν... γυναικάδες - Συνολικά 50 άτομα έχουν εκτελεστεί από τον βορειοκορεάτη ηγέτη το 2014

Λίγες μόνο ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι η εξαφάνιση του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν από τα φώτα της δημοσιότητας για περίπου για έξι εβδομάδες οφειλόταν σε επέμβαση για αφαίρεση κύστης από τον αστράγαλό του, νέες ανησυχητικές και ανατριχιαστικές πληροφορίες από τη Βόρεια Κορέα έρχονται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με την εθνική υπηρεσία πληροφοριών της Νότιας Κορέας, δέκα στελέχη του Εργατικού Κόμματος εκτελέστηκαν με εντολή Κιμ Γιονγκ Ουν επειδή παρακολουθούσαν... σαπουνόπερες!

Οι νέες αυτές εκτελέσεις ανεβάζουν σε συνολικά 50 τον αριθμό των κυβερνητικών αξιωματούχων και μελών του στρατού της χώρας που έχουν χάσει τις ζωές τους λόγω του ηγέτη της Βόρειας Κορέας το 2014!

Όσον αφορά στο πως εκτελέστηκαν οι άτυχοι άντρες, πηγές αναφέρουν ότι πυροβολήθηκαν από εκτελεστικό απόσπασμα επειδή έβλεπαν σαπουνόπερες, είχαν δωροδοκηθεί και διότι μερικοί ήταν... γυναικάδες!

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Telegraph, η Bόρεια Κορέα απαγορεύει στους πολίτες της την παρακολούθηση ξένων εκπομπών, ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι που «κατεβάζουν» παράνομα κινεζικές και νοτιοκορεάτικες σειρές. Φαίνεται, όμως, ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει... μάτια παντού και τιμωρεί σκληρά όσους δεν υπακούν στους νόμους και στις εντολές του, σοκάροντας με την απίστευτη σκληρότητά του την παγκόσμια κοινότητα.

Και μπορεί να μην έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των αξιωματούχων που έπεσαν νεκροί, ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα η εφημερίδα της Νότιας Κορέας «JoongAng Ilbo» ανέφερε σε δημοσίευμά της ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας εκτέλεσε έξι ανώτατους αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων και υπουργούς της κυβέρνησής του, με τον φόβο ότι αυτοί απειλούσαν την θέση του.

Ανάμεσα στους «εξαφανισμένους» αξιωματούχους της Βόρειας Κορέας είναι ο Ri Yong-gil, επικεφαλής του Λαϊκού Στρατού της χώρας, που έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση από τα τέλη Αυγούστου, ο Sim Chol-ho, υπουργός, αρμόδιος για τα Ταχυδρομεία και τις Τηλεπικοινωνίες, ο οποίος θεωρείται από τους στενούς συνεργάτες του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Ma Won-chun, διακεκριμένος αρχιτέκτονας στη χώρα, που η απουσία του στο πλευρό του ηγέτη, ο οποίος επισκέφθηκε κατασκευαστικά έργα πρόσφατα, ερμηνεύθηκε ως «ύποπτη». Επίσης «αγνοούνται» από την πολιτική σκηνή της χώρας, ο Chang Ung, ένας ανώτατος αξιωματούχος, που συνδεόταν στενά με τον θείο του Κιμ Γιονγ Ουν, ο οποίος συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2013 και αργότερα εκτελέστηκε με διαταγή του ανιψιού του.

 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Μηνύματα
28.726
Like
22
Πόντοι
366
[size=30pt]Κιμ Γιονγκ Ουν: Εκτέλεσε αξιωματούχους επειδή έβλεπαν σαπουνόπερες![/size]
ενα μπραβο στον προεδρο  :rockon: :rockon: :rockon:  ειδαμε και δω τον σλαβιανκα που  απο τις σαπουνοπερες καταντησε ελλεηνιδα σε απογνωση  :S
 

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Μηνύματα
5.867
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
ενα μπραβο στον προεδρο  :rockon: :rockon: :rockon:  ειδαμε και δω τον σλαβιανκα που  απο τις σαπουνοπερες καταντησε ελλεηνιδα σε απογνωση  :S
τωρα του κανει πλακα κ ο μπεμπας εχω ακουσει
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
λαθος κανεις φιλος, κι εκει με εκλογες βγαινει και μαλιστα με 99%  :grin:
αμ δεν είσαι καλά ενημερωμένος όμως... εκλογές δεν κάνει γιατί δεν χρειάζεται, αφού τον θέλει το 100%! :grin:
 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.795
Κριτικές
23
Like
89
Πόντοι
2.357
λαθος κανεις φιλος, κι εκει με εκλογες βγαινει και μαλιστα με 99%  :grin:
Ενισχυμενη δημοκρατια.........φαντασου να κανουν λαμογια....Τα δοντια των σκυλιων του σε πληρη λειτουργια  :grin: :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom