- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.333
- Πόντοι
- 42.697
τσιμπήσαμε και ημείς οι δόλιοι
ελα μωρε σιγα
, οπως και να ειναι εχει εξωτικη "ομορφια"
στα νιατα της θα ηταν σιγουρα καλο θεμα
τσιμπήσαμε και ημείς οι δόλιοι
χαχαχαχακαι αυτη με κομμουνισμο μεγαλωσε γιαυτο τα ξερει αυτα
καλα το φανταστικα τυπεμουφα κορεατισα
εγω την ακουσα να μιλα απταιστα ρωσικα με τις υπολοιπες κοπελες του ιρρυματος στη κουζιμα
βριζανε εναν πελατη που μολις ειχε φυγει (τον λεγανε "πινταρας" δηλ πουστης) και αλλα πολλα
μαλλον απο Καζακσταν μερια ειναι και πλασαρεται σαν Κορεατισα μπας και τσιμπησουν τα πελατακια
και αυτη με κομμουνισμο μεγαλωσε γιαυτο τα ξερει αυτακοντή, με κυταρίτιδα, μαλλί μακρύ μαύρο, στήθος πλαδαρό πεσμένο. μάλλον κορεάτισα γιατί τη ρώτησα βόρεια ή νότια και μου λέει βόρεια. οπότε της κάνω κομιουνίστ και μου λέει γελώντας και υψώνοντας τη γροθιά "ΚΚΕ"
εσωτερικες μεταγραφες δηλαδη τυπεη ιδια ειναι
γιατι το μαγαζι αυτο φαιρνει κατα καιρους μασατζουδες απο τα μαγαζια του Ρουβα και Αφροδιτη
καλο το κορεατακι τυπε?
καλο το κορεατακι τυπε?
τους χαμογελασε κι ολας? :S ωχ ωχ ωχ το κοριτσι....τυπε το να μιλας σε καπιταλιστες ειναι μεγαλο εγκλημα
εκτος αν ειχε την αδεια του κομματος ωστε να φανει οτι η β.κορεα ειναι ενας φιλικος προορισμος
τυπε το να μιλας σε καπιταλιστες ειναι μεγαλο εγκλημαΤύπε αυτή θα είναι σίγουρα στα κάτεργα,μαζί με όλους τους συγγενείς της...
τυπε το να μιλας σε καπιταλιστες ειναι μεγαλο εγκλημα
εκτος αν ειχε την αδεια του κομματος ωστε να φανει οτι η β.κορεα ειναι ενας φιλικος προορισμος
τον ρωτησε και το ονομα του τυπετους χαμογελασε κι ολας? :S ωχ ωχ ωχ το κοριτσι....
που νομιζει οτι βρισκεται και τα κανει αυτα τυπε? σε κανενα διεφθαρμενο δυτικο πολιτιμο?τον ρωτησε και το ονομα του τυπε
σοφα λογια τυπε....η πολυ δημοκρατια βλαπτει οπως ειπε και ο λουκασενκο τυπε
η πολυ δημοκρατια βλαπτει οπως ειπε και ο λουκασενκο τυπεπου νομιζει οτι βρισκεται και τα κανει αυτα τυπε? σε κανενα διεφθαρμενο δυτικο πολιτιμο?
τυπε απο εναν προεδρο που μειωνει ο ιδιος τα ποσοστα του στις εκλογες μονο σοφα λογια μπορεις να ακουσειςσοφα λογια τυπε....